Haastattelu Michelle Stinson Rossin kanssa – Social Media Authority

Michelle Stinson Ross


Sosiaalinen media on edelleen yksi tehokkaimmista tavoista mainostaa verkkosivustosi. Ja vaikka sosiaaliset osuudet eivät vaikuta suoraan hakukoneesi tuloksiin, oikean sosiaalisen median alustan valitseminen ja oikeiden vaikuttajien löytäminen voi lisätä huomattavasti sivustosi suosiota ja liikennettä.

Äskettäin sain tilaisuuden puhua Michelle Stinson Rossin kanssa, joka on alan johtavia sosiaalisen median asiantuntijoita Authority Labsin kanssa. Hän antoi hyödyllisiä vinkkejä oikeiden sosiaalisen median tuotteiden ja työkalujen löytämiseksi verkkosivustosi mainostamiseksi parhaiten.

Web-hosting-kissa: mitkä ovat parhaat tavat käyttää sosiaalista mediaa liikenteen ohjaamiseen verkkosivustoosi?

Michelle Stinson Ross: Ensinnäkin, jos sosiaalisen median tarkoituksena on ohjata liikennettä, sinun on sisällytettävä linkit. Ei riitä, kun twiitit jotain hienoa tai jaa mielenkiintoinen kuva. Oikeasti jopa ottaa sen vastaan ​​loven ja tehdä alkuperäisen videon joko Facebookin Twitterissä – se on hienoa! Se vie ihmiset keskittimeesi tuolla kanavalla. Mutta kun kyse on liikenteen ohjaamisesta, siinä on oltava linkki.

WHC: Pitäisikö sinun keskittyä pääasiassa Twitteriin ja Facebookiin? Tai, jos yrität sisällyttää mahdollisimman monta sosiaalisen median myyntipistettä?

MSR: Se riippuu useista tavoitteista. Joten, jos sosiaalisen median kattava tavoite on saada vain niin paljon brändin tunnettuutta kuin mahdollista, jos kyse on enemmän tuotemerkkisi henkilöiden rakentamisesta verkossa, kuin kyllä, jota haluat levittää. Kun kyse on syvällisemmistä merkityksellisistä asiakassuhteista ja todellisesta bändivallasta, sinun on todella porattava yhteen, kahteen, ehkä kolmeen kanavaan, jota asiakkaasi rakastavat parhaiten. Se voi olla Facebook ja Twitter – ne voivat olla LinkedIn ja Google+. Se voi olla Periscope ja Instagram. Se riippuu siitä, kuka asiakkaasi ovat ja missä he todella haluavat hengailla ja todella haluavat osallistua.

WHC: Mikä on mielipiteesi Google+ -palvelusta? Pitäisikö ihmisten silti välittää siitä?

MSR: Google+ on vähän hankala. Ensinnäkin, on upeaa, jos markkinarakoesi tapahtuu Google+ -palvelussa. Esimerkiksi niille meistä, jotka ovat täällä digitaalisen markkinoinnin alalla, Google+ -palvelussa on erittäin, erittäin elinvoimainen ja aktiivinen yhteisö. Ei mitään, jos olet tällä alalla, sinun pitäisi olla mukana Google+ -palvelussa. Kun olet sanonut, että Google+: n kiinnostavien markkinarakojen lisäksi, kuten mikä tahansa muu, saatat sinut paremmin palvella Pinterestissä kuin Google+. Sinun on todella varmistettava, että tunnet yleisösi. Mutta kääntöpuoli on se, että emme tiedä, saako Google lopettaa sen. Minun on jätettävä se varoitukseksi. Sivun indeksoinnissa on kuitenkin ainakin jonkin verran arvoa, jos se on jaettu Google+ -palvelussa. Joten jos tarvitset sitä ehdottomasti nopeasti indeksointia varten ja aloita sijoittaminen nopeasti, tarvitset sellaista Google+ -työkalua takataskussa.

WHC: Ovatko tietyt sosiaaliset osuudet arvokkaampia kuin toiset? Esimerkiksi Facebookin osakkeet, Twitterin uudelleentwiittaukset, Pinterest repins jne.?

MSR: Jälleen paljon, sillä on tekemistä sen kanssa, missä yleisösi on jo. Jos olet B-C-yritys ja sinulla on valtava läsnäolo esimerkiksi äitien kanssa, joilla on pieniä lapsia, kotona tämä Facebook-osuus on todennäköisesti erittäin, erittäin arvokas. En sano, että kotona pysyvät äidit ovat ainoat Facebookissa, mutta tiedämme, että monet äidit jakavat elämänsä, lapsensa Facebookissa. He kysyvät jatkuvasti muilta äideiltä, ​​mikä on parasta tätä tai mikä parasta. He kysyvät toisiltaan vaipasuosituksia – sellaisia ​​juttuja. Samaan aikaan, jos yleisösi on Twitterissä, kyseisestä uudelleentutkimuksesta tulee todella, todella arvokasta – varsinkin jos jakamasi liittyy enemmän uutisiin, reaaliaikaiseen. Jos joudut ohjaamaan liikennettä nopeasti, saatat haluta jakaa uudelleentwiittauksissa pikemminkin kuin Facebook-jaon, jonka toteutuminen saattaa viedä todella kauan..

WHC: Kuinka usein sinun tulisi lähettää päivässä sosiaalisessa mediassa? Onko sopivaa uudelleentwiittaa sama merkintä eri aikoina?

MSR: Voi ehdottomasti kyllä! Ajattele sitä. Ensinnäkin tweetissä on joka tapauksessa vain 140 merkkiä. Ja riippuen siitä, kuinka aktiivinen yleisösi on – olen varma, että olet nähnyt Twitter-syötteet, jotka etenevät ehdottomasti nopeammin kuin osaat lukea. Aika, joka yksi pieni twiitti pysyy joidenkin ihmisten edessä, saattaa olla vain lyhyempi kuin sormen napsautus. Joten, ehdottomasti kannattaa twiittiä tätä asiaa uudestaan ​​ja uudestaan ​​koko päivän ajan. Jos sinulla on suuri yleisö, todennäköisimmin, että yleisö on jakautunut laajalle maantieteelliselle alueelle ja että he eivät kaikki edes ole Twitterissä samanaikaisesti.

WHC: Onko olemassa sosiaalisen median työkaluja, joita suosittelet ihmisten käyttämään? Pidätkö Hootsuitesta?

MSR: Pidän Hootsuitesta. Se ei ole minun tapana mennä nyt, mutta se johtuu siitä, että olen valmis laittamaan vähän rahaa tekemäni takana. Rakastan SproutSocialia raportoinnistaan ​​ja kampanjatyyppisistä näkökohdistaan ​​jakamisesta useille kanaville. Erityisesti Twitterissä pidän kuitenkin todella, todella TweetDeckistä. Se on ollut olemassa ikuisesti. Se ei tee paljon asioita, mutta mitä se tekee, se todella, todella hyvin. Joten vertaamalla sitä, mihin voin käyttää Hootsuitetta, haluaisin mieluummin käyttää TweetDeckiä Twitterissä. Ja sitten pidän myös puskurista vain kuraation ja jakamisen kanssa.

WHC: Kaikki ihmettelevät aina seuraavaa suurta sosiaalisen median sivustoa. Onko horisontissa jotain, jonka näet olevan seuraava hirviö sosiaalisessa mediassa tai tuleeko Facebook ja Twitter hallitsemaan edelleen?

MSR: Pinterest on tulossa vahvaksi. En rehellisesti sanoisi, että en laskeisi kokonaan pois joitain uusia kavereita, kuten Periscope ja MeerKat. Mielestäni tulevaisuuden horisontissa on yhä enemmän videosisältöä ja yhä enemmän pieniä työkaluja, pieniä niche-taskuasioita, joiden avulla tuotemerkit, edustajat, tavalliset päivittäiset käyttäjät voivat luoda ja jakaa videosisältöä helpommin. Sosiaalinen video tulee ehdottomasti tulemaan asiaan.

Kuuntele täydellinen haastattelu Michellen kanssa tästä jaksosta podcastistamme.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map