WP Moottorin Jason Cosper WordPress-kehityksestä

Jason-cosper-wp-moottori


Jos olet WordPress-käyttäjä ja haluat päästä kehittämään omia teemoja ja laajennuksia tai jos olet kokenut WordPress-kehittäjä, joka haluaa asiantuntijan lausunnon WordPress-kehityksen tilasta, sinun on tarkistettava tämä. WP Enginen kehittäjäjuristina Jason Cosper saa töihin kaikenlaisia ​​hienoja juttuja, joihin sisältyy WordPress. Jason on viranomainen riippumatta siitä, onko kyse teema- tai laajennuskehityksestä, WordPress-kehittäjätyökaluista, paikallisen ympäristökehityksen, PHP: stä tai muista WordPress-sovellusten kehittämiseen liittyvistä aiheista. WordCampissa Orange Countyssä, Kalifornia, sain mahdollisuuden istua ja keskustella hänen kanssaan WordPress-kehityksestä vuonna 2017.

Web-hosting-kissa: Kerro meille roolistasi WP Enginessä kehittäjäadustajana.

Jason Cosper: Mitä teen päivä päivästä lähtien, keskustelen pluginien ja teemakehittäjien kanssa siitä, kuinka heidän koodi voisi toimia paremmin alustallamme ja kuinka alustamme voisi toimia paremmin heidän koodinsa kanssa. Mutta periaatteessa minulle maksetaan palkkaa koko päivän puhua WordPressistä. Se on tehtäväni. Ja en tiedä kuinka olen onnistunut onnistumaan sellaiseen rooliin, mutta pystyäkseni selvittämään WordPressin päivittäisestä asiasta, olen uskomattoman onnekas.

WHC: Mikä on paras tapa päästä alkuun WordPress-kehittäjänä?

JC: Rehellisesti, jotta pääset alkuun kehittämisestä, on olemassa muutamia verkossa toimivia kursseja, jotka ovat todella upeita. Treehouse tarjoaa hyvän WordPress-kehityskurssin. Luulen, että he lopettivat sen päivittämisen, mutta se on edelleen riittävän tuoretta, että kannattaa tarkistaa, onko sinulla Treehouse-tili. Tunne koodi – heillä on toisen aloittelijan kehittämisohje. Mutta todellakin vain sellainen sukellus ja oppiminen, aluksi vain yleinen PHP, ja sitten sellainen sukellus ja oppiminen plugins tai teemat – sen mukaan, kumpi kiinnostaa sinua enemmän. Ja [silloin] eräänlainen hengailu foorumeilla, saada vastauksia joihinkin kysymyksiin.

WHC: Onko teemojen tai laajennusten kehittäminen helpompaa aloittaa?

JC: Minulla on kirjoittamasi laajennus, joka on luultavasti 25 koodiriviä, 30 koodiriviä. Teema on hiukan enemmän mukana. Sinun on alkaa käsitellä useita tiedostoja, sellaisia. Jos tarkastelet Hello Dolly -laajennusta, joka tulee jokaisen WordPress-asennuksen mukana, koko syy siihen on, jotta voit aloittaa WordPress-kehittämisen. Joten jos haluat muokata Hello Dollyä ja muuttaa sen isoiksi Lebowski-lainauksiksi tai jos haluat jotain muuta, muuta sitä, voit aloittaa kokeilun, ja sen tekeminen on paljon helpompaa..

WHC: Mitkä näkökohdat on pidettävä mielessä reagoivassa suunnittelussa?

JC: Tarkoitan suorituskykyä ja optimointia, joten varmista, että kuvat ovat oikein viritetty, ja varmista, ettet lataa tarpeetonta JavaScriptiä – varsinkin jos et välttämättä tarvitse pienempiä sivutehosteita, joita teet suuremmalla koko. Jos sinun ei tarvitse sisällyttää jQueryä, niin miksi sisällyttää jQuery? Ole tarkkaavainen ja hieman huomaavaisempi siitä, mitä tarvitset ladata mihin tiettyihin taukopaikoihin ja kokoihin ja vastaaviin.

WHC: Mitä ajattelet HHVM vs. PHP7: stä? Mitä suosittelet?

JC: Arvostan sitä, mitä HHVM ja Facebook-tiimi ovat tehneet PHP: n nopeuttamiseksi. Se on vain pohjimmiltaan muuttunut avaruuskilpailuksi. Uskon tällä hetkellä, että PHP on parempi valinta, vain siksi, että äskettäin he eivät suorita HHVM: n testejä WordPressin uusille versioille. Joten kun uusi WordPress-versio julkaistaan, ne testataan PHP-versioilla takaisin versioon 5.2. Joten 5.2, 5.3, 5.4, 5.5, 5.6 ja nyt 7, he myös testasivat HHVM: lle. HHVM-testissä oli aina pari pientä virhettä, virhettä, epäonnistumista ja ne olivat kuin: “Tiedätkö, PHP 7 on riittävän hyvä. Emme enää häiritse HHVM-testausta. ” Joten, jos se on tarpeeksi hyvä WordPress-ydinprojektiin, se on minulle tarpeeksi hyvä.

WHC: Kyky kehittyä paikallisessa ympäristössä on selvästi tärkeä. Voitteko puhua Valet-projektista ja joistakin sen käytön eduista paikallisessa WordPress-kehityksessä?

JC: Uskon todella, että Valet on jännittävä. Käytän useita erilaisia ​​kehitysympäristöjä. Käytän Vagrantia paikallisessa kehittämisessäni. Käytän Dockeria. Kyse on käytettävästä työkalusta, joka sopii sinun tehtäväksi. Kun Valet on asennettu järjestelmään, se toimii aina taustalla. Kun se toimii vain tyhjäkäynnillä, se vie vain 7 Mt RAM-muistia. Vertaa tätä [kun] lataat Vagrantin taustalle; puolet RAM-muistista on poissa. Työskentelet sen parissa ja se menee hienosti, mutta silloin sinun on yhtäkkiä hypätä Skype-puheluun tai päästä Google-hangoutiin tai jotain puhuaksesi joukkueesi kanssa. Ja Google-hangoutien ja Vagrantin välillä RAM-muistisi on yhtäkkiä poissa. Valet on eräänlainen raaputusalusta. Niin minä sen näen. Jos joudut tekemään jotain nopeaa ja likaista ja saamaan sen aikaan, Valet on suositeltava tapa tehdä se.

WHC: Mitkä ovat ominaisuudet, joita WP Engine tarjoaa, joita WordPress-kehittäjät voivat todella hyödyntää?

JC: Olemme juuri lisänneet tavan merkitä asennuksesi ja luokitella ne. Joten tehokkaasti, jos sinulla on yksi tili 10 tai 20 tai vaikka sinulla on paljon asennuksia, sano, että onnistut sekoittamaan yritystoimintaa ja henkilökohtaista asiaa, ja sinulla on suunnitelmassa pari henkilökohtaista sivustoa, joissa myyt tai myyt isännöinti ihmisille. Voit itse merkitä ja sanoa “nämä ovat minun henkilökohtaiset sivustoni”. Lisäksi merkitsemisen avulla voit myös merkitä tietyn sivuston kehityspaikaksi [tai] lavastuspaikaksi. Joskus ihmiset haluavat laittaa sivuston lähemmäs elävää ympäristöä. Työnkulut, jotka olemme onnistuneet julkaisemaan nyt, antavat sinulle todellisen lavastustyylin tuotantoympäristön, johon voit laittaa jotain ennen levittämistä.

WHC: Miltä tulevaisuus näyttää WordPress-kehitykselle?

JC: Matt Mullenweg, muutama vuosi sitten Sanan osavaltiossa, sanoi Yhdysvalloissa WordCampissa ”oppia JavaScriptiä syvästi”. Tällä hetkellä React and View -alueella on meneillään iso keskustelu. En todellakaan välitä, kumpaa he tekevät tässä vaiheessa. Näen molempien etuja. Mutta REST-sovellusliittymän takia, tästä syystä he puhuvat siitä, että yksi JavaScript-kehys on ensisijainen toiseen nähden.

On todella mielenkiintoista nähdä sovellukset, jotka ihmisten onnistuu rakentamaan tätä varten. Tiedän, että Human Made tekee sovelluksen digitaalisille paimentolaisille, jotka vaeltavat ympäriinsä. He voivat kirjautua sisään, keskustella ja kaikki nämä muut asiat – ja WordPress on sen taustana. Se on uskomatonta. Tosiasia, että tässä on iOS-sovellus ja asennat sen puhelimeesi, niin kuka tahansa tietää, se on vain iOS-sovellus. Mutta sen alla on WordPress! Jos olisit kertonut minulle viisi, kymmenen vuotta sitten, että WordPress tulee olemaan iOS: ssä, olisin kuin: “Miksi? Päivitetäänkö viestejä iOS: ssä? ” Mutta nyt mahdollisuudet ovat melkein rajattomat.

Kuuntele koko haastattelu Web Hosting Cat Podcast -sivustolla!

Napsauta tätä saadaksesi lisätietoja WP Enginen WordPress -kehittäjäominaisuuksista

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map