Intervju med Stephanie Robbins – Robbins Interactive

Stephanie Robbins intervju


Om du för närvarande har en blogg eller planerar att skapa en blogg, tillsammans med att dela din vision och tankar, kanske du också vill överväga att tjäna lite pengar med din webbplats. Även om det finns ett antal sätt du kan tjäna pengar på din blogg måste du göra mycket mer än att bara gipsa en massa annonser på din webbplats om du vill lyckas. Stephanie Robbins och hennes företag Robbins Interactive är specialiserade på affiliate management och bloggare. Jag har nyligen haft möjlighet att chatta med henne och få hennes inlägg om vad som fungerar och inte fungerar när det gäller blogggenerering.

Webbhotellkatt: Kan du berätta om din bakgrund och hur du kom igång med marknadsföring online?

Stephanie Robbins: Jag kom från en marknadsförings- / kommunikationsbakgrund och sedan uppfann de internet. Jag älskade det faktum att du kunde spåra och rapportera och ha en solid ROI. Så det var faktiskt min första introduktion till onlinemarknadsföring – egentligen just när vi började göra banners med den lilla gif-animationen. Vi gjorde ett jordklot och vi tyckte att vi var riktigt coola! Det var början på det. Jag gick in på onlinemarknadsföring för cirka 15 år sedan. Och sedan blev jag introducerad för affiliate-marknadsföring och blev bara kär, eftersom jag älskar att arbeta med individer och hjälpa dem att bli framgångsrika med online-marknadsföring och använda min byrå digital marknadsföringsupplevelse för att hjälpa dotterbolag att lyckas.

WHC: Vad skulle ditt tips vara att börja bloggare som vill tjäna pengar på sin webbplats?

SR: Det första tipset är att inte vara blyg för att be människor klicka. Jag tror många gånger bloggarna blir osäkra eftersom de känner sig som “Åh, de kommer att tro att jag säljer ut!” Eller: “Det här kommer att kränka någon”. De måste inse om någon följer bloggen, det beror på att de på någon nivå vill vara som du. Och att ge dem en produkt som hjälper dem att bli mer lik dig är faktiskt en tjänst som du tillhandahåller. Så var inte blyg med att säga, “Hej, det här är en bra produkt. Det är orsakerna till att jag älskar det. Detta är orsakerna till att jag tror att du kanske gillar det ”.

WHC: rekommenderar du att du väntar en viss tid för att få din blogg att etablera innan du försöker tjäna pengar på den?

SR: Jag tror att det beror. Du vill se till att du har en balans. Om allt du gör är att tjäna pengar på din webbplats men inte ger något värde kommer du att förlora följare. Och jag tror att det är dessa skräckhistorier som får människor att vara riktigt blyga. Så du vill se till att en bra del av ditt innehåll, och att upprätta det förhållandet, inte får intäktsgenerering. Men med det sagt, vänta inte tills du har en gazillion följare och känner att åh jag måste vara en toppblogger listad i BuzzStream för att lyckas. När du bygger dina följare kommer du faktiskt att kunna tjäna pengar på det mer.

WHC: Vad är din erfarenhet, vad leder till mer framgång i intäktsgenerering? Länkar i ditt innehåll eller bannerannonser?

SR: 100% innehållslänkar. När du är en bloggare kontaktar människor dig personligen. Och det beror på att du är expert på något – vare sig det är mamma eller fotograf. De litar på dig eftersom du har erfarenhet av något och de gillar din stil. Så det bästa sättet att tjäna pengar på din blogg är att ha din åsikt där – för det är därför de är där. Och om en banderoll bara är på sidan, är det samma som att rikta om. Det är bara slumpmässigt om de klickar på det. Du kommer inte att få bra resultat alls. Du kan få en eller två.

WHC: Vilka är några av dina favoritbloggerverktyg för att öka försäljningskonverteringarna?

SR: Några av dem är nätverksspecifika och det beror verkligen på vilken typ av blogg du är. Så om du till exempel är en modebloggare och precis börjar, måste du verkligen titta på ShopStyle och RewardsStyle eftersom de kommer att göra det enkelt för dig. De kommer att ansluta dig till märkena direkt. Du vill se till att du vet hur du enkelt skapar länkar. Och ShareASale och AvantLink och CJ, de har alla plugins för din webbläsare så att du enkelt kan skapa affiliate-länkar. Och egentligen för intäktsgenerering handlar det bara om bra verktyg för bloggning. Som Yoast är ett av mina favoritverktyg. För att vara riktigt bra på intäktsgenerering, vill du se till att människor som letar efter den produkten eller letar efter den lösningen, de kan hitta dig på internet och sedan blir de en följare eftersom du svarade på det problemet för dem.

WHC: Robbins Interactive arbetar med Affiliate Management och Blogger Outreach. Vilka är de tjänster som ditt företag tillhandahåller?

SR: Jag driver affiliate management för hälso- och wellnessföretag. Det är min passion. Och jag tycker att det går mycket bättre om jag brinner för något. Jag är bara mer framgångsrik. Så jag har kunder som Grokker.com, som är online-yoga, fitness och matlagning – liksom naturliga helande oljor och 100% Pure som är organisk kosmetika och hudvård – allt från spädbarn, män till kvinnor. Och vad jag gör för dem är ett tillägg till att göra det som de flesta tycker om som affiliate-marknadsföring, vilket är kupong och affiliates-som definitivt har en plats i affiliate-marknadsföring. Där jag verkligen sätter mitt värde jag känner, och det som skiljer mig, är att förutom att ge inkrementella intäkter, ger jag varumärkeslyft genom att arbeta med kvalitetsinnehållstjänster – oavsett om det är bloggare eller SEO-nischpartners. Det för mig är där så mycket av kraften i affiliate-marknadsföring är. Så jag skapar en hel del verktyg för bloggare och dotterbolag för innehållsnischer och personer som är nya när det gäller affiliate-marknadsföring för att presentera dem för affiliate-marknadsföring – även om det inte är en av mina klienter. Bara för att jag är så passionerad för det är där jag vill att denna bransch ska gå.

WHC: Var ser du framtiden för att tjäna pengar på bloggen??

SR: Du vet, de senaste fem åren har bloggarna varit den gyllene nugget som alla försöker komma till. Och jag tror att vissa bloggare verkligen får känslan för det som gör mig lycklig. Så det jag ser är att fler bloggare förstår att de kan tjäna pengar på sin webbplats och ha en riktigt sund inkomstmix. Så de har några sponsrade inlägg. De har viss affiliate-marknadsföring. De har lite reklam – bara en trevlig blandning, men ändå gör det eftersom så många märken vill arbeta med dem, där de är helt tro mot sig själva. Och jag tror att det är nyckeln. Det är när alla former av intäktsgenerering fungerar. Om du verkligen använder produkten eller tjänsten, brinner du för den – precis som jag väljer hälsa och hälsa eftersom jag är bättre på vad jag gör. Det är samma sak för en annan bloggare där ute – oavsett om det är hälsa eller kakor, eller vad deras passion handlar om. Vissa dagar är det cookies för mig!

Besök RobbinsInteractive.com för mer information om deras affiliate management och bloggars uppsökningstjänster.

Se till att lyssna på den fullständiga intervjun med Stephanie Robbins på webbhotell Cat Podcast.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map