A WP Engine David Vogelpohl a WordPress-en

David Vogelpohl


A WP Engine webstratégia alelnökével, David Vogelpohllel folytatott exkluzív interjúban megbeszéljük a WordPress jelenlegi és jövőbeli tájait – néhány igazán jó WordPress alkalmazás létrehozásának módjáról, a WordPress összehasonlításáról a Wix.com weboldallal, és amire szüksége van tartsa szem előtt a vállalati szintű WordPress megoldásokat. Íme néhány részlet az interjúról.

Web hosting macska: A WordPress 4.7.1 nemrégiben került kiadásra. Mi a véleményed a WordPress jelenlegi állapotáról és jövőjéről??

David Vogelpohl: Nagyon izgatott voltam az utóbbi néhány kiadás miatt. Láttam, hogy a WordPress inkább egy valódi tartalomkezelő rendszer felé halad. Nagyon izgatott vagyok ez a legújabb kiadás a demonstrációs tartalom képessége miatt. Ugyanúgy, ahogy a kiadások az elmúlt három vagy négy évben jelentkeztek, megnőtt a tartalom ellenőrzésének módja – és számomra mindig is ott volt, ahol a WordPressnek sok figyelmükre kellett összpontosítania..

WHC: Széles körben beszéltél a nagy dolgok építéséről a WordPress-szel. Melyek a WordPress alkalmazások néhány példája, amelyekről egyesek esetleg nem tudnak?

DV: A WordPress alapvetően a PHP és a MySQL adatbázis. Azt hiszem, mi? Ez képezi az alkalmazás alapját. Építettem a saját bit.ly klónomat – egy URL rövidítőt. És valójában csak hét percig tart! A WP Enginenél a WordPress használatával készítettünk egyet, amely a Hubspot-ba integrálódik egy-egy olyan egyedi kóddal, amelyet írtunk, és amely sebességteszttel fog futtatni az Ön webhelyén.

WHC: Lehet-e végrehajtani ezeket a fejlettebb WordPress alkalmazásokat plug-inekkel, vagy igényelnek-e egyedi kódolást??

DV: Az általam bemutatott DYI-példa nagyszerű, és azt hiszem, hogy sokféleképpen lehet kibővíteni a pluginokat egy alkalmazás létrehozásához – az AppPresser egy módja annak, hogy a WordPress-webhelyet mobilalkalmazássá alakítsuk. De alapvetően, ha valóban meg akarja csinálni, akkor fejlesztőnek kell lennie, vagy bérlőt kell felvennie. A nap végén, ha egyedi dolgokat szeretne csinálni, akkor fejlesztőjével kell rendelkeznie. De azt hiszem, van néhány igazán érdekes és hatékony módszer a bővítmények és témák kiaknázására, hogy DYI alkalmazásokat készítsen, amelyek valóban hasznos dolgokat csinálnak..

WHC: Vannak olyan alkalmazások, amelyek szerint a WordPress jelenleg nem a megfelelő választás?

DV: Nem vagyok óriási rajongója annak, hogy magánszemélyekre vonatkozó információkat tárolok. Szeretem ezt a WordPress-en kívül tárolni. Ne tárolja a társadalombiztosítási számokat a WordPress-ben. De valójában nem nagyon sok olyan alkalmazás van, amelyet nem lehet megtenni. Felteheti magától, hogy ez a legjobb platform-e ahhoz, amit megpróbál.

WHC: A WordPress egyik jelenlegi kihívása a Wix.com és a kész webhelyek eladói. Hogyan hasonlítanád össze a kettőt??

DV: Valójában sokat gondolkodtam erről. És valójában azt ajánlom a Wix-et bizonyos embereknek, bizonyos helyzetekben. Számomra, amikor döntenek arról, hogy melyik platformot ajánlom, annak tényleg annak a köze van, hogy mennyire érzem, hogy az ember fejleszteni akarja üzleti tevékenységét az interneten. A Wix és az ilyen platformok a mérnöki osztály sebességével fejlődnek. Az olyan platform, mint a WordPress, amely nyílt forráskódú és tízezrek fejlesztőkkel járul hozzá hozzá, az internetes sebességgel fejlődik. Ez a különbség.

WHC: A WP Engine menedzselt hostolási tervek széles skáláját kínálja – mindent a személyes webhelytervtől az egyedi megoldásokig. Milyen szempontok vannak az Enterprise WordPress alkalmazásokkal kapcsolatban?

DV: Sokat foglalkoztam ezzel. Szolgáltatásaink a 29 dolláros személyes tervünkkel – egy weboldallal – kezdődnek, egészen a hatalmas vállalati telepítésekig, több szerverrel és több adatközponttal. Amikor egy nagy szervezet foglalkozik ezzel, sok esetben a mérnöki csoport bejön és azt mondja: „Nem. Nem. Ez a mi klaszterünk. Ezek a szervereink. Van egy adatközpontunk. Ezt fogjuk kezelni. ” És visszatérve hozzájuk mindig: „Először is, ismered a WordPress-t?” És a válasz általában a „Nem”. Tehát hogyan optimalizálják a gyorsítótárazási réteget? Hogyan optimalizálhatják a forgalomirányítást? Hogyan csinálják a biztonságot? Hogyan csinálnak javításokat? Mi a legjobb technológiai verem? Mindezt ki kell találniuk. Tényleg azt akarja, hogy ezek a fejfájások? És amikor így írtad, valójában nagyon sok sikert arattam az embereknek, mondván: „Oké. Nem, nem igazán akarom ezt a fejfájást. ” …

Feltétlenül hallgassa meg a teljes interjút Dáviddal a Web Hosting Cat Podcast webhelyen.

Kattintson ide, ha további információt szeretne a WP Engine prémium kezelt WordPress tárhelyéről

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map