Interjú Chris Lema-val – a Liquid Web termékek VP-jével

chris-Lema-interjú


Ebben az interjúban, amelyet a WordPress evangélista, Chris Lema-val készítettem, megtudhatom:

A WordPress és a blogolás kapcsán Chris Lema a WordPress közösség tekintélye. Ha kap valaha esélyt arra, hogy részt vegyen egy előadásán, ne hagyja ki, mert előadói mindig a legnépszerűbbek és a legtöbbet látogatnak a konferenciákon. Amellett, hogy a blogján dolgozik chrislema.com, Chris a Liquid Web termékek alelnöke is. Szakterületük a kezelt WordPress tárhely. És most, Chris és csapata kifejlesztett egy új menedzselt hosting terméket a WooCommerce számára.

A közelmúltban örültem, hogy beszélgettem Chrissel, és nagyon vágyakoztam arra, hogy felvegye blogját, a WordPress jövőjét és a Liquid Web által kezelt WooCommerce megoldásokat..

Web hosting macska: Mi a legfontosabb tipp azoknak a bloggereknek, akik ugyanolyan sikeresek akarnak lenni, mint te?

Chris Lema: Mindig nehéz tanácsot adni valakinek, és azt mondani: „Hé, ha úgy csinálsz, amit tettem, akkor működni fog”, mert különböző emberek, különböző időpontok, eltérő dinamika. De azt hiszem, hogy a legtöbb embernek a leggyakrabban adom és a legnagyobb erővel bírom: Ez a következetességről szól. Tehát, ha azt akarod mondani, hogy hetente kétszer írok, akkor hetente kétszer írok. Ha azt akarod mondani, hogy hetente négyszer írok, akkor hetente négyszer írok. De ezt következetesen teljesítse, mert amikor ezt megteszi, és amikor összeállítja azt az egységes ütemtervet, amelyhez az emberek eljuthatnak, akkor bizalommal jár. És ez a bizalom teszi lehetővé az embereknek azt mondani, hogy újra olvasok, újra olvasni fogok. Ez azt jelenti, hogy minél több tartalmat szerez, de azt is jelenti, hogy bizalmat fejlesztenek a hangod iránt és tiszteletet viselnek ön ellen. Tehát hetente hét napot írtam egyenesen három évig. És ez valójában az, ami a márkámat építette.

WHC: Milyen változásokat láttál a blogkészítés világában a kezdete óta? Az évek során megváltozott-e a blogszolgáltatás iránti megközelítése??

CL: Azt hiszem, a legnagyobb változás a Google. A Google modellje annak megértésére, hogy honnan jön a hatalom, és ki tartja tiszteletben azt, amit és mit keresnek, és valójában jobbá vált, hogy a felhasználói szándékra összpontosítson: Mit próbál a felhasználó? De a felhasználói szándékhoz való áttérés miatt a témacsoportok felé fordult. Tehát készen állok arra, hogy újra elindítsam a chrislema.com webhelyet, és két-három év után, amikor egy kicsit lassabban kezdem, újra kezdem következetesebben írni ott. És most az írás teljesen más, mert fürtökben kell írnom. Írsz egy nagyobb, nem túl hosszú, de egy nagyobb témát. De aztán mindezek a körülvevő klaszterek, amelyek megválaszolják a kérdés más apróbb variációit. Tehát, ha valaki azt mondja: “Miért kellene gondolkodnom a képek tömörítéséről?” És mész: “Ó, erre válaszolok.” De a képtömörítést az e-kereskedelemben is elvégezem, a képeket pedig másképpen tömörítem, és fotós fotósként kényszerítenem kell a képek tömörítését. És megválaszolja az összes különféle kérdést, amelyek lazán kapcsolódnak egymáshoz, de kapcsolódnak a különböző közönségekhez is, a fürtben, majd összekapcsolódnak egymással. A Google pedig a szélcsomópontokra érkező linkekre néz, és a klaszter teljes értékére nézve azt mondja: „Oké. Most látom, hogy hatalma van. Tehát megváltozott, és ez befolyásolja azt is, hogyan gondolkodunk a tartalom írásának módjában.

WHC: Hol látja a WordPress-et a következő 5 évben??

CL: Rögtön a WordPress csúcspontjánál váltunk át erre a Gutenberg modellre. És ha rosszul hajtják végre, akkor mindent megölhet. Ha helyesen hajtják végre, drámaian kinyithatja az ajtókat. Ez olyan, mint a platform átírása. Az ötlet az, hogy a WordPress minden egyes dolga blokk lesz. Ami azt jelenti, hogy miként működik együtt egy blokkgal, akkor az, ahogyan más blokkokkal lépne kapcsolatba. Ha így gondolkodik, akkor elmész, várj, ez azt jelenti, hogy a hirdetésekkel ugyanúgy bánok, mint a tartalommal – ami manapság nem így működik. A hirdetéseket oldalra toljuk. De ha el tudok végezni a hirdetések feltételes dinamikus megjelenítését, mint például a tartalom feltételes dinamikus megjelenítését, és ha bárhova beilleszthetek hirdetéseket, ahova beilleszthetek tartalmat, akkor teljesen más modell van. És tehát ez alapvető változás a WordPress működésében. Ha ez helyesen történik, és ez elkezdi, láthatnánk mindenféle jövőbeli megjelenési modellt, mindenféle jövőbeli terméket, amelyek ráülnek. Tehát sokat nyit az ajtó, csak helyesen kell megtenni.

chris-Lema-podcast-interjú

WHC: El tudnál mondani nekünk a Liquid Web csapatáról? Beszéljen a csapat küldetéséről és céljairól, különös tekintettel a WordPress webhelytulajdonosokra.

CL: Körülbelül 18 hónappal ezelőtt jöttem rá. És 18 hónappal ezelőtt a WordPress vagy a WooCommerce környékén szinte semmilyen erőfeszítés vagy munka nem történt. Tehát annak része, amire vállalkoztam, egy termékcsapat felépítése volt, és azt a csapatot, amely nemcsak a WordPress-re összpontosított, hanem arra a dologra, amelyet nemrégiben indítottunk, a WooCommerce tárhelyét irányította. Tehát a csapat arra összpontosít, hogy kiépítse ezt az új platformot. És mivel korábban még nem volt felügyelt WooCommerce platform, akkor kitalálja. A kérdés: Mi az a kezelt WooCommerce platform? A WordPress gazdagépei nem kezelték már a WooCommerce telepítését? Igen, de erre nem egy felügyelt platformon kell lennie a WooCommerce világában. Tehát, többet jelent. Többet kellene tennie, és így töltöttük el időt. Ebben a helyiségben mindenki ugyanaz a fókusz. Összpontosítunk arra, hogy miként építjük fel a legjobban, és hogyan fejlesztettük ki a kezelt WooCommerce tárhely új meghatározását.

WHC: Melyek azok a ragaszkodási pontok, amelyekbe a WooCommerce felhasználók felmerülhetnek, és amelyekkel a Liquid Web Menedzselt WooCommerce tárhelyével foglalkoztak??

CL: Az egyik legnagyobb a jelentéstétel. Úgy értem, a jelentéskészítés egyike azoknak a részeknek, ahol szeretsz, ha a WooCommerce natív jelentést használom, mindenekelőtt nem kapok sok adatot. De ha adatokat kapok, az azt jelenti, hogy lassabbá teszem az áruházomat azzal, hogy felkéri az összes kérdést. Szóval, ez nem jó ügyfeleim számára. De ha szeretnék tudni bizonyos kérdéseket, [például] mutassa meg az összes ügyfelet, akik kuponokkal vásároltak, ez tetszik; Nos, nem tudom, hogyan kell ezt csinálni. Nem ezt csinálom. Tehát az egyik dolog, amelyre kimentünk, az volt, hogy partnerséget építsünk fel a glew.io-val. És Glew-vel azon dolgoztunk, hogy mindezt az automatikus szegmentálást és az összes jelentést a platformon hozzuk. Tehát a beszámolás volt az egyik.

Talán a másik legnagyobb, amelyre sok időt töltöttünk, a sebesség volt. Az átlagos WooCommerce áruház 4-6 másodperc alatt betöltődik, és Ön megy, “ez túl lassú”. De nem feltétlenül a WooCommerce hibája. Gyakran a fejlesztőket építették fel a webhelyet, vagy az üzlettulajdonosok dolgoztak a webhelyen, és minden olyan dolgot, amit csináltak anélkül, hogy a sebességre figyeltek volna. Tehát van például egy mintahelyünk, amelyet minden nap tesztelünk. Sok teljesítmény tesztelést végeztünk. És az a mintahely 9000 terméket tartalmaz. Jó megjelenésű témája van. Képeket és több képet tartalmaz. Képes nagyítani ezeket a képeket. Teljes testekkel rendelkezik. Kapcsolódó termékekkel rendelkezik. És az egész webhely, minden oldal, amelyet betölt, mindegyik kb. 0,7 másodperc alatt betöltődik.

Tehát a gyorsaság és a jelentéskészítés volt az első két nagy, amelyekkel foglalkoztunk. Aztán rétegeket fektettünk egy elhagyott kocsira, tehát partnerséget kötöttünk a Jilttel, hogy visszahozhassa ezeket az ügyfeleket. Ha visszakapja őket, ez lehetőséget nyújt további bevételszerzésre. Tehát ezek a három nagy, amelyekről azt mondtuk, hogy indulásukig gondoskodjunk róla, hogy ezek megoldódjanak.

WHC: Azok számára, akik szeretnének elsőként megnézni a Liquid Web WooCommerce tárhelyét, képesek-e online bemutató ütemtervet készíteni egy tanácsadóval?

CL: Aha. És van még egy funkciónk. Van valami, amit a 15 napos teljesítmény kihívásnak hívunk. A 15 napos teljesítmény kihívás egy olyan program, amelyben az ügyfél lehetővé teszi, hogy weblapunkat másolatot készítsünk a platformra. Ez nem működő üzlet – nem fogunk elriasztani semmilyen forgalmat vagy bármi mást. Csak másolatot készítünk az üzletről a szerverünkre. Aztán a csapatunk megy, és egy sor optimalizálást végez. És minden optimalizálás során nyomon követi a teljesítmény különbségét. És 15 napon belül találkozunk veled, és megmutatjuk. Ezeket már százat tettük meg, és minden egyes esetben az idő legalább 50% -kal csökkent. Ha egy 12 másodperces boltot elvisz a 6-ra, vagy egy 6 másodperces boltot lehozza 2-re, akkor ez drámai előnye annak, hogy az emberek rákattintanak, böngésznek és lógnak..

chris-Lema-Michael-JamesNagy öröm volt a lehetőséget, hogy beszélgethessünk Chris Lema-val – Blogger, WordPress Evangelist és a Liquid Web termékek VP-jével..

Nézze meg Chris blogját a ChrisLema.com webhelyen

Olvassa el az Áttekintést a Liquid Web által kezelt WooCommerce tárhelyről itt

Kattintson ide, ha további információra van szüksége a Liquid Web által kezelt WooCommerce tárhelyről, egy ingyenes bemutatóról és a 15 napos teljesítmény kihívásáról

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map