Interview med Gary Illyes – Google Webmaster Trends Analyst

Gary Illyes Interview


Hver websiteejer ønsker at vide, hvad der fungerer og ikke samarbejder med Google for at øge deres placering af søgemaskiner. Vi har svarene fra Googles Webmaster Trends Analyst – Gary Illyes. Her er min eksklusive samtale, som jeg for nylig har ført med Gary. Han giver nogle meget interessante og nyttige oplysninger om emner som webstedsindhold, SSL, sociale medier, negativ SEO, de nye domæneudvidelser og videosøgning.

Webhostekat: Hvad ville være dit nummer et råd til webstedsejere, der prøver at få deres websteder til at rangere højere i søgemaskinerne?

Gary Illyes: Det er et godt spørgsmål. Jeg tror generelt, at vi ønsker, at indholdsskabere skal fokusere på kun én ting: Og det ville være brugeren. Det er hvad vi gør, og det er hvad de skal gøre også. Det handler virkelig ikke om at tjene penge. Hvis din første prioritet er at tjene penge, gør du sandsynligvis det forkert. Du skal finde ud af, hvordan du hjælper brugeren. Og så følger pengene også.

WHC: Med hensyn til webstedsindhold, er der en ideel længde, som et indlæg eller en artikel skal være for at rangere godt i søgemaskiner?

GI: Ikke rigtig. Du kan se indhold i forskellige længder i vores søgeresultater. Nogle af dem rangerer virkelig højt, selvom de kun er tre sætninger. Nogle af dem er virkelig lange artikler. Det betyder ikke noget. Det er slags, hvad brugerne efterspørger – hvad der tilfredsstiller deres informationsbehov. For eksempel, hvis en enkelt linie kan tilfredsstille deres informationsbehov for en bestemt forespørgsel, vil det fungere rigtig godt i søgeresultaterne.

WHC: Giver SSL virkelig websteder et løft i rangering af søgemaskiner?
Anbefaler du, at store, etablerede websteder konverterer til https?

GI: Der er bestemt et løft. Jeg udviklede den algoritme, og jeg ved, at der er et løft. Det er aktivt, og det er online i søgeresultaterne, så det fungerer 100% af tiden. Hvorvidt store websteder skal skifte? Jeg vil helt sikkert sige ja, fordi det giver brugeren indtryk af, at webstedet er interesseret i deres privatliv. Det er en ting. Den anden ting er, at med SSL – faktisk er det TLS i dag – kan du undgå indsprøjtning af indhold. Hvad du vil servere vises også i brugerens indlæg.

WHC: Hvor vigtig er populariteten af ​​sociale medier, når det kommer til søgemaskinens placering?

GI: Slet ikke. Vi bruger ikke sociale signaler i vores placering, så vidt jeg ved. Der er en meget god grund til. Det skyldes, at det er meget støjende. Den anden er, at så snart den sociale medieplatform beslutter, at vi ikke skal have adgang til deres indhold, er vi et signal mindre. Og det kan vi bare ikke. Vi skal være i stand til at samle vores signaler hele tiden. Det skal være konsekvent. Hvor vigtigt er det nu for dine placeringer generelt? Det er ikke til placeringerne. Det handler mere om indholdsfordeling. Så hvis du f.eks. Kan overbevise, lad os sige en influencer til at dele dit indhold, så får du flere besøgende.

WHC: Hvad er de bedste måder at beskytte dig selv mod negativ SEO, der påvirker din søgemaskine placering? Hvornår anbefaler du, at nogen bruger Disavow Tool?

GI: Det er et interessant spørgsmål. Helt ærligt undersøgte jeg sandsynligvis et par dusin tilfælde, hvor folk rapporterede negativ SEO – og ingen af ​​dem var faktisk negativ SEO. Jeg har personligt ikke bevis for, at det understøtter, at der findes negativ SEO. Afvis filerne er dejlige at give dig en ro i sindet. Så hvis du f.eks. Ser masser af links, som du ikke ønsker, kan du let slippe af med disse links med Disavow Tool. Men så på myntens flip side kan du også skyde dig selv i foden med en disavow-fil, fordi hvis du afviser links, der er af høj kvalitet, og de har stor værdi, bidrager de ikke til din placering.

WHC: Vil nogen af ​​de nye domæneudvidelser have nogen indflydelse på resultaterne af søgemaskinerne i fremtiden? Er det bedre at holde sig til en .com?

GI: Det er et fremragende spørgsmål igen. Generelt foretrækker vi ikke de generiske domænenavne på øverste niveau. Så hvis du f.eks. Går med en .fotografering – skal du gå foran og gøre det. Du får ikke flere fordele end du får med .com.

WHC: For video, er der nogle optimeringstips, du kan give? Er der en stor forskel i, hvordan Google Video Search fungerer i forhold til YouTube-søgemaskinen?

GI: Google videosøgning er meget forskellig fra YouTube-søgning. De er to forskellige søgemaskiner. Google-video tager generelt hensyn til, hvad webmastere og indholdsejere leverer på side og i sitemaps. YouTube — jeg har ingen idé – jeg arbejder ikke på YouTube. Men for eksempel til Google Video, hvis du leverer schema org-video på dine sider, og fortæller søgemaskiner på siden, hvad videoen handler om – længden, indholdsfordelingsbegrænsninger og sådanne ting, så vil søgemaskiner gøre brug af den– det samme for xml-sitemaps.

Sørg for at lytte til det komplette interview med Gary på vores podcast.

Gary Illyes Podcast Interview

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map