WP Engine’s David Vogelpohl på WordPress

David Vogelpohl


I min eksklusive samtale med David Vogelpohl, VP for webstrategi hos WP Engine, drøfter vi de nuværende og fremtidige landskaber i WordPress – sammen med hvordan man bygger nogle rigtig seje WordPress-applikationer, hvordan WordPress sammenligner med Wix.com, og hvad du har brug for husk på hele virksomheds WordPress-løsninger. Her er nogle uddrag fra interviewet.

Webhostekat: WordPress 4.7.1 blev for nylig frigivet. Hvad er dine tanker om den aktuelle tilstand af WordPress og dens fremtid?

David Vogelpohl: Jeg har været meget begejstret for de sidste par udgivelser. Jeg har set WordPress begynde at udvikle sig mere mod et ægte content management system. Jeg er virkelig begejstret for denne nylige udgivelse med evnen til demoindhold. Ligesom generelt når udgivelser er kommet ud de sidste tre eller fire år, er måden, hvorpå du er i stand til at kontrollere dit indhold, steget – og det for mig har altid været, hvor WordPress havde brug for at fokusere meget af deres opmærksomhed.

WHC: Du har talt meget om at opbygge store ting med WordPress. Hvad er nogle eksempler på WordPress-applikationer, som nogle mennesker måske ikke er opmærksomme på?

DV: Hvad WordPress grundlæggende er, er PHP og en MySQL-database. Vil vi gætte hvad? Det er grundlaget for en ansøgning. Jeg har bygget min egen bit.ly-klon – en URL-forkortelse. Og faktisk tager det kun syv minutter! Hos WP Engine har vi bygget en ved hjælp af WordPress, der integreres i Hubspot med nogle brugerdefinerede kode, vi skrev, der vil køre en hastighedstest på dit websted.

WHC: Kan disse mere avancerede WordPress-applikationer udføres med plugins, eller kræver de tilpasset kodning?

DV: Det DYI-eksempel, jeg giver, er godt, og jeg synes, der er mange måder at udnytte plugins til at opbygge en applikation – AppPresser er en måde at omdanne et WordPress-sted til en mobilapplikation. Men grundlæggende, hvis du virkelig ønsker at gøre det, skal du enten være en udvikler eller ansætte en udvikler. I slutningen af ​​dagen, hvis du vil lave brugerdefinerede ting, skal du have en udvikler uanset hvad. Men jeg synes, der er nogle virkelig interessante og kraftfulde måder at udnytte plugins og temaer til at opbygge DYI-applikationer, der gør virkelig nyttige ting.

WHC: Er der nogen typer applikationer, som du synes WordPress ikke er det rigtige valg på på nuværende tidspunkt?

DV: Jeg er ikke en stor fan af at bruge er at gemme private oplysninger om enkeltpersoner. Jeg kan godt lide at gemme det uden for WordPress. Opbevar ikke personnummer i WordPress. Men virkelig er der ikke en hel masse applikationer, der ikke kan gøres. Du kan spørge dig selv, om det er den bedste platform for, hvad du prøver at gøre.

WHC: En af de nuværende udfordringer for WordPress er Wix.com og de færdige webstedssælgere derude. Hvordan ville du sammenligne de to?

DV: Jeg har faktisk tænkt meget over dette. Og jeg anbefaler faktisk Wix til visse mennesker i visse situationer. Når jeg tager beslutningen om, hvilken platform jeg skal anbefale, har det virkelig at gøre med, hvor meget jeg føler personen ønsker at udvikle sin forretning på nettet. Wix og platforme som denne udvikler sig med hastigheden på deres ingeniørafdeling. En platform som WordPress, som er open source og har titusinder af udviklere, der bidrager til den, udvikler sig med internetets hastighed. Det er forskellen.

WHC: WP Engine tilbyder en bred vifte af administrerede hostingplaner – alt fra en personlig webstedsplan til tilpassede løsninger. Hvad er nogle af overvejelserne til Enterprise WordPress-applikationer?

DV: Jeg har behandlet dette meget. Vores tjenester starter med vores $ 29 Personlige Plan – et websted – helt op til enorme virksomhedsinstallationer med flere servere og flere datacentre. Når en stor organisation beskæftiger sig med dette, er meget af tiden, at ingeniørgruppen kommer ind og siger, ”Nej. Nej. Nej. Dette er vores klynge. Dette er vores servere. Vi har et datacenter. Vi vil klare dette. ” Og min pointe tilbage til dem er altid: “Først og fremmest, kender du WordPress?” Og svaret for det meste er “Nej” Så hvordan optimerer de cachelaget? Hvordan optimerer de trafikdirigering? Hvordan gør de sikkerhed? Hvordan laver de lapper? Hvad er den bedste teknologiback? De skal finde ud af alt det her. Vil du virkelig have denne hovedpine? Og når du udtrykker det på den måde, har jeg faktisk haft masser af succes med at sige, ”Okay. Nej, jeg vil ikke rigtig have den ekstra hovedpine. ” …

Sørg for at lytte til det komplette interview med David på Web Hosting Cat Podcast.

Klik her for mere information om WP Engine’s Premium Managed WordPress Hosting

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map