Interviu cu John LoBrutto al lui Liquid Web

john-lobrutto-lichid-web


Dacă răspunsul la oricare dintre întrebările de mai sus este chiar de la distanță „da”, va trebui să citiți interviul nostru cu John LoBrutto. John este directorul soluțiilor și parteneriatelor afiliate la Liquid Web. Are o experiență vastă în industria de găzduire web, petrecând și ceva timp la 1&1 Gazduire printre altele. Și a fost minunat să ajungem să auzim tot ce este Liquid Web până în zilele noastre. Dacă nu vă familiarizați cu Web Liquid, ei sunt specializați în soluții de gazduire web gestionate pentru servere dedicate, VPS, servicii cloud și WordPress.

Întrebările și răspunsurile au fost editate pentru formatul acestui articol. Pentru interviul complet, nu uitați să ascultați podcast-ul Cat Gazduire Web.

Web Hosting Cat: Ne puteți spune despre fondul dvs. și rolul dvs. pe site-ul Liquid Web?

John LoBrutto: Ei bine, sunt în spațiul de afiliere de mult timp. Am lucrat în gazduirea web în cea mai mare parte a timpului. Am lucrat 1&1 Internet acum câțiva ani. Am fost directorul lor de filiale globale. Și acum, lucrez cu Liquid Web ca și director al filialelor și parteneriatelor globale.

Liquid Web este o mare companie de web hosting administrată. Avem o loialitate și o asistență uimitoare a clienților – scoruri foarte ridicate NPS [Net Promoter Score] (peste 71% în multe cazuri) pentru ultimul an, care este mai mare decât Apple și Amazon și unii dintre comercianții de retail. Clienții noștri adoră cu adevărat produsul nostru. Ei chiar iubesc serviciul nostru. Și, chiar iubesc sprijinul nostru.

Deci, dacă este un site critic pentru misiune, dacă câștigi bani pe el, dacă este ceva ce îți dorești până la 100% – avem o durată de viață garantată 100% – acesta este produsul și serviciile pe care vrei să le urmărești și să le cumperi..

WHC: În opinia dumneavoastră, ce distinge Liquid Web de concurență?

JL: Ei bine, este serviciul cu mănuși albe. Noi, în cele mai multe cazuri, avem migrații gratuite. Avem o situație în care, ridicăm telefoanele; se află în centrele de apeluri din SUA, asistență din SUA. În multe cazuri, pentru clienții noștri din SUA avem centre de baze de date din SUA pe care le deținem – deținute în totalitate de Liquid Web – astfel încât nu ne ocupăm de alte companii care sprijină primul nivel. Asigurăm asistență la nivel complet pentru client. Oamenii care lucrează pentru noi ne ating echipamentul și intrăm acolo și rezolvă lucrurile pentru tine. Deci, este acel nivel de a putea menține un client în permanență și să vă asigurați că acesta funcționează și toate funcțiile funcționează corect.

WHC: Găzduirea WordPress administrată este foarte importantă pentru mulți oameni. Care sunt unele dintre avantajele pe care le obțineți cu gazduirea WordPress gestionată de Liquid Web?

JL: Multe lucruri mici pe care le facem, de exemplu în WordPress-ul nostru gestionat, dacă te uiți la toate caracteristicile pe care le oferim și le comparăm cu concurenții – dacă te uiți la prețul de pornire, poate un pic mai mare, dar toate caracteristicile care sunt disponibile ca parte a primului preț sunt mult mai mult decât alți furnizori. Avem ceva numit iThemes Sync pe WordPress gestionat – clienților le place! Știți, oamenii se concentrează pe produsul WordPress gestionat. Vor merge înainte și vor face o actualizare atunci când va fi necesar și mulți furnizori merg înainte și o vor actualiza. Dar despre toate aplicațiile? Știți, vă aflați într-o situație în care nu vă actualizați neapărat aplicațiile frecvent și, dintr-o dată, ajungeți la o situație în care există un plugin care nu este disponibil, deoarece nu este actual. Ei bine, facem asta pentru tine noaptea. Totul este actual, chiar din zbor – nimic ce trebuie să faci altceva decât să folosești site-ul și să-l actualizezi [conținutul] și să te asiguri că acesta vinde pentru tine.

WHC: Liquid Web este ideal pentru agenții și dezvoltatori. În ceea ce privește proprietarii de site-uri individuale, există o anumită zonă sau industrie care credeți că este o potrivire ideală pentru serviciile de găzduire a site-ului Web Liquid.?

JL: Ei bine, știi că am vorbit despre nașterea largă a liniilor de produse, așa că am început să gestionăm serviciile VPS, iar acest lucru este în intervalul de 50 de dolari pe lună. Dar, din nou, este un site critic pentru misiune, aveți acces la o serie de plugin-uri, da, care se concentrează mai mult pe dezvoltarea afacerilor mici și a dezvoltatorilor de afaceri și a proiectanților și agențiilor. Însă, la capătul superior, avem servere la nivel de întreprindere. Avem un număr de clienți foarte mari pe care îi puteți vedea pe site-ul nostru web care iubesc produsul nostru. În plus, există un accent foarte mare pe serverele noastre HIPPA – care este industria medicală. Există un nivel specific de conformitate care trebuie să apară pe partea de centru de date. Suntem conformi și certificați pentru produsul respectiv. Și acestea sunt pachete de server extrem de înalte și foarte intense, care sunt disponibile pentru cumpărare de la noi.

WHC: Cloud Gazduire este o altă parte uriașă a Web Liquid. Ne puteți spune despre produsul Cloud Sites pe care îl oferiți?

JL: Există o mulțime de lucruri diferite pe care le avem unice, cum ar fi produsul nostru Cloud Sites. Acesta este un pachet de 150 USD pe care îl puteți ridica, care are un nivel foarte generos de lățime de bandă și de utilizare, inclus în pachetul respectiv. Dar, sunt date nelimitate și site-uri web nelimitate! Poate fi scalabil pe zbor ca fiind folosit. Multe persoane cumpără acest lucru și, de fapt, revând porțiuni ale acelui anumit site ca găzduire partajată. Deci, de fapt, vindem acest lucru în multe cazuri ca produs de revânzare și, aveți oameni care setează un concept cu totul nou de vânzare de hostinguri partajate pe o platformă cloud. Personal, cred că acesta este viitorul. Nu se bazează pe un anumit server. Nu depinde de resursele de pe un anumit server dedicat. Este răspândit într-o rețea imensă de cloud și stabile, cu scalabilitate nelimitată. Este cu adevărat un produs fantastic și ceva pe care ne concentrăm cu adevărat în acest an pentru a ieși și a da opțiuni clienților.

WHC: Ce altceva ne putem aștepta în viitor de la Liquid Web?

JL: Ei bine, sunt multe lucruri îngrijite. Va fi un produs special de comerț electronic pe care îl vom lansa în această lună. Cheia aici este că cumpărați de pe site-ul Liquid Web, în ​​termen de 24 de ore în care funcționați, vindeți și sunteți gata de a merge și asta este totul.

Reducere exclusivă la găzduire web lichidă

Iată un cod promoțional special doar pentru cititorii noștri! Folosiți linkul cupon de mai jos și introduceți codul WHC35OFF pentru a primi 35% din primele trei luni cu Liquid Web. Aceasta este o ocazie rară și excepțională de a obține o reducere la cea mai bună calitate, adevărată găzduire web administrată de Liquid Web.

lichid-web-discount-cupon

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Adblock
detector