Interviu cu Michelle Stinson Ross – Social Media Authority

Michelle Stinson Ross


Social media continuă să fie unul dintre cele mai puternice moduri de promovare a site-ului dvs. web. Și în timp ce acțiunile sociale nu vor influența direct rezultatele motorului dvs. de căutare, alegerea platformei de socializare potrivite și găsirea influențelor potrivite poate crește mult popularitatea și traficul pe site-ul dvs..

Recent, am avut ocazia să vorbesc cu Michelle Stinson Ross, una dintre cele mai importante experți din industrie în social media cu Autoritatea Laboratorilor. Ea a oferit câteva sfaturi utile pentru a găsi cele mai bune prize și instrumente de socializare pentru a vă promova cel mai bine site-ul.

Web Hosting Cat: Care sunt cele mai bune metode de utilizare a social media pentru a conduce trafic către site-ul dvs. web?

Michelle Stinson Ross: În primul rând, în primul rând, dacă media socială este destinată să conducă trafic, trebuie să includeți link-uri. Nu este suficient să tuitezi ceva care să fie interesant sau să împărtășești o imagine interesantă. Chiar și să creezi o notă și să faci videoclipuri native fie în Twitter de Facebook – este minunat! Asta aduce oamenii în centrul tău de pe canalul respectiv. Dar când vine vorba de conducerea traficului, trebuie să existe un link.

WHC: Ar trebui să vă concentrați în principal pe Twitter și Facebook? Sau, ar trebui să încercați să includeți cât mai multe medii de socializare?

MSR: Depinde de mai multe obiective. Așadar, dacă obiectivul tău de socializare excesiv este acela de a obține cât mai multă recunoaștere a mărcii, dacă este vorba mai mult despre construirea personală a mărcii tale online, decât da, vrei să te răspândești. Când vine vorba de relații mai profunde cu clienții și de o adevărată autoritate de bandă, trebuie să analizați într-adevăr unul, două, poate trei canale pe care clienții dvs. le plac cel mai bine. S-ar putea să fie Facebook și Twitter – care ar putea fi LinkedIn și Google+. Ar putea fi Periscope și Instagram. Depinde de cine sunt clienții tăi și de unde doresc cu adevărat să stea și să dorească cu adevărat să se angajeze.

WHC: Care este părerea ta despre Google+? În cazul în care oamenii încă le pasă?

MSR: Google+ este un pic complicat. Numărul unu, este fantastic dacă nișa ta se întâmplă să trăiești pe Google+. De exemplu, pentru cei dintre noi aici, în industria de marketing digital, există o comunitate foarte activă, foarte vibrantă și Google+. Dacă nu sunteți în această industrie, nu trebuie să participați la Google+. Acestea fiind spuse, dincolo de acele nișe de interes pentru Google+, este ca orice altceva, s-ar putea să fii mai bine servit pe Pinterest decât Google+. Trebuie să vă asigurați că vă cunoașteți publicul. Cu toate acestea, nu știm dacă Google ar putea să o retragă sau nu. Trebuie să las asta ca un avertisment. Dar, există cel puțin o anumită valoare în cât de rapid este indexată o pagină dacă a fost partajată pe Google+. Așadar, dacă aveți absolut nevoie de acesta pentru a fi indexat rapid și pentru a începe clasamentul rapid, aveți nevoie de acel instrument Google+ în buzunarul din spate.

WHC: Există anumite tipuri de acțiuni sociale mai valoroase decât altele? De exemplu, acțiuni Facebook, retweet-uri pe Twitter, redresări Pinterest etc.?

MSR: Din nou, o mare parte din asta are legătură cu locul în care se află deja publicul tău. Dacă sunteți o companie „B to C” și aveți o prezență uriașă în ceea ce privește mamele cu copii mici acasă, atunci această cotă de Facebook este probabil foarte, foarte valoroasă pentru dvs. Nu spun că mămicile care stau acasă sunt singurele pe Facebook, dar știm că multe și multe mămici își împărtășesc viața, copiii lor pe Facebook. Ei întreabă în mod constant alte mame despre ce este cel mai bun acest lucru sau care este cel mai bun. Se întreabă reciproc despre recomandări pentru scutece – genul acesta. În același timp, dacă publicul dvs. este pe Twitter, acel retweet devine într-adevăr, cu adevărat valoros – mai ales dacă ceea ce partajați este mai mult legat de știri, mai mult de timp real. Dacă aveți nevoie să conduceți rapid traficul, puteți dori acțiuni de pe retweet-uri, mai degrabă decât o partajare pe Facebook, care ar putea dura foarte mult timp pentru a se atinge.

WHC: Cât de des ar trebui să postați pe zi pe rețelele de socializare? Este bine să retweetăm aceeași intrare în momente diferite?

MSR: Oh, da, da! Gandeste-te la asta. În primul rând, acest tweet are oricum doar 140 de caractere. Și în funcție de cât de activ este audiența dvs. – sunt sigur că ați văzut feeduri pe Twitter care rulează absolut mai repede decât le puteți citi. Perioada de timp în care un mic tweet rămâne în fața feței unora poate fi mai scurtă decât un deget. Așadar, este absolut meritat să redactați chestia asta de-a lungul zilei. Dacă aveți o audiență mare, cel mai probabil că audiența este răspândită pe o arie geografică largă și nu vor fi chiar toți pe Twitter în același timp.

WHC: Există instrumente de social media pe care le recomandați oamenilor să le utilizeze? Îți place Hootsuite?

MSR: Îmi place Hootsuite. Nu mă gândesc la asta, dar asta sunt pentru că sunt dispus să pun câțiva bani în spatele a ceea ce fac. Îmi place SproutSocial pentru raportarea sa, precum și pentru aspectele sale de tip campanie de partajare pe mai multe canale. Totuși, pentru Twitter, în special, chiar îmi place TweetDeck. A fost pentru totdeauna. Nu face multe lucruri, dar ceea ce face face, într-adevăr bine. Așadar, pentru a compara la ce aș folosi Hootsuite, aș prefera să folosesc TweetDeck când vine vorba de Twitter. Și apoi, îmi place și Buffer pentru curare și partajare.

WHC: Toată lumea se întreabă întotdeauna despre următorul mare site de social media. Există ceva la orizont pe care îl vedeți a fi următorul monstru când vine vorba de social media sau Facebook și Twitter vor domina în continuare?

MSR: Pinterest vine puternic. Sincer, n-aș conta în totalitate pe unii dintre tipii noi pe care să îi câmpă, precum Periscope și MeerKat. Cred că ceea ce vine la orizont este din ce în ce mai mult conținut video și tot mai multe instrumente, mici lucruri de buzunar de nișă care permit marcilor, avocaților, utilizatorilor obișnuiți de zi cu zi, să creeze și să partajeze mai ușor conținut video. Videoclipul social va fi cu siguranță lucrul care apare.

Ascultă interviul complet cu Michelle la acest episod al podcastului nostru.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map