Intervju med Chris Lema – VP for produkter på Liquid Web

chris-Lema-intervju


I dette intervjuet jeg gjorde med WordPress Evangelist Chris Lema, fant ut:

Når det gjelder WordPress og blogging, er Chris Lema autoriteten i WordPress-samfunnet. Hvis du noen gang får sjansen til å delta på en av presentasjonene hans, må du ikke gå glipp av det fordi foredragene hans alltid er de mest populære og mest besøkte på konferanser. I tillegg til å jobbe med bloggen hans chrislema.com, Chris er også VP for produkter på Liquid Web. De spesialiserer seg på administrert WordPress-hosting. Og nå har Chris og teamet hans utviklet et nytt administrert hostingprodukt for WooCommerce.

Nylig hadde jeg gleden av å chatte med Chris, og jeg var veldig ivrig etter å få tak i blogging, fremtiden til WordPress og Liquid Web’s Managed WooCommerce-løsninger.

Web Hosting Cat: Hva er ditt tips for bloggere som ønsker å bli så vellykkede som deg selv?

Chris Lema: Det er alltid vanskelig å gi noen råd, og si: “Hei, hvis du gjør det jeg gjorde, vil det fungere” fordi forskjellige mennesker, forskjellige tider, ulik dynamikk. Men jeg tror tipset jeg gir folk flest og har mest makt er: Det handler om konsistens. Så hvis du vil si at jeg skriver to ganger i uken, så skriver du to ganger i uken. Hvis du vil si at jeg skriver fire ganger i uken, så skriver du fire ganger i uken. Men leverer det konsekvent fordi du leverer tillit når du gjør det, og når du lager den jevnlige planen som folk kan komme til. Og den tilliten er det som gjør at folk da kan si at jeg kommer til å lese igjen, jeg kommer til å lese igjen. Det betyr at du får mer innhold, men det betyr også at de utvikler en tillit for stemmen din og respekten for deg. Så jeg skrev syv dager i uken i tre år i strekk. Og det er det som virkelig bygde merkevaren min.

WHC: Hvilke endringer har du sett i bloggverdenen siden du startet? Har din tilnærming til blogging endret seg med årene?

CL: Jeg tror den største endringen er Google. Googles modell for å forstå hvor autoritet kommer fra og hvem som respekterer hva og hva de ser etter har virkelig endret seg – til det bedre – for å fokusere på brukerens intensjon: Hva prøver brukeren å gjøre? Men på grunn av det skiftet til brukerens intensjon, er det skiftet til emneklynger. Så jeg gjør meg klar til å starte chrislema.com på nytt, og begynner å skrive mer konsekvent der igjen etter to eller tre år med å ta det litt tregere. Og nå er forfatterskapet totalt annerledes fordi jeg må skrive i klynger. Du skriver ett større, ikke super langt, men ett større emnepunkt. Men så, alle disse klyngene rundt det som svarer på andre små varianter av det spørsmålet. Så hvis noen sier: “Hvorfor skal jeg tenke på komprimering av bilder?” Og du går, “Å, jeg kommer til å svare på det.” Men jeg skal også gjøre bildekomprimering på e-handel og bildekomprimering på andre måter, og skulle jeg gjøre bildekomprimering når jeg er fotograf. Og du svarer på alle disse forskjellige spørsmålene som er relatert relatert, men som også er koblet til forskjellige målgrupper i den klyngen og deretter koblet til hverandre. Og Google ser på koblingene som kommer inn til kantnodene, og ser på det for hele verdien av klyngen og går “OK. Nå ser jeg at du har autoritet. ” Så det har endret seg, og det påvirker hvordan vi tenker på hvordan vi skriver innhold.

WHC: Hvor ser du WordPress de neste 5 årene?

CL: Vi har rett i spissen av WordPress og skifter over til denne Gutenberg-modellen. Og hvis det er gjort galt, kan det drepe det hele. Hvis det er gjort riktig, kan det åpne dørene dramatisk. Det er som en omskriving av plattformen. Tanken her er at hver eneste ting i WordPress kommer til å bli en blokk. Noe som betyr hvordan du samhandler med en blokk, er måten du vil samhandle med en annen blokk. Når du tenker på det på den måten, går du, vent, det betyr at hvordan jeg behandler annonser, er på samme måte som jeg behandler innhold, og det er ikke slik det fungerer i dag. Vi skyver annonser til siden. Men hvis jeg kan gjøre betinget dynamisk visning av annonser som jeg, betinget dynamisk visning av innhold, og hvis jeg kan sette inn annonser hvor som helst jeg kan sette inn innhold, har jeg en helt annen modell. Og så, det er en grunnleggende endring i hvordan WordPress fungerer. Hvis det er gjort riktig og det tar av, kan vi se alle slags fremtidige publiseringsmodeller, alle slags fremtidige typer produkter som sitter på toppen av det. Så det åpner døren for mye, det må bare gjøres riktig.

chris-Lema-podcast-intervju

WHC: Kan du fortelle oss om teamet på Liquid Web? Snakk om oppdraget og målene til teamet, spesielt når det gjelder eiere av WordPress.

CL: Jeg kom på for rundt 18 måneder siden. For 18 måneder siden var det nesten ingen krefter eller arbeid rundt WordPress eller WooCommerce. Og så en del av det jeg kom til å gjøre var å bygge et produktteam og å ha det teamet dedikert til å fokusere på ikke bare WordPress, men det vi nettopp lanserte, klarte WooCommerce hosting. Så teamets fokus er å bygge ut denne nye plattformen. Og fordi det ikke var noen administrert WooCommerce-plattform før den gang, lager du den opp. Spørsmålet er: Hva er en administrert WooCommerce-plattform? Har ikke administrert WordPress-verter allerede latt deg installere WooCommerce? Ja, men det er ikke hva en administrert plattform skal være i WooCommerce-verdenen. Så det skulle bety mer. Det burde gjøre mer, og det er det vi brukte tid på å gjøre. Alle fokus er det samme i det rommet. Det er et fokus på hvordan vi bygger den beste og den nye definisjonen av hvordan administrert WooCommerce hosting ser ut.

WHC: Hva er noen av klistringspunktene som WooCommerce-brukere kan støte på som du har adressert med Liquid Web’s Managed WooCommerce Hosting?

CL: Noe av det største er rapportering. Rapportering er en av de delene du vil, hvis jeg bruker WooCommerce-innberetningen, først får jeg ikke så mye data. Men hvis jeg får data, betyr det at jeg gjør butikken min tregere ved å be den om å kjøre alle disse spørsmålene. Så det er ikke bra for kundene mine. Men hvis jeg vil vite visse spørsmål, [for eksempel] å vise meg alle kundene som har kjøpt med kuponger, er det sånn; Jeg vet ikke hvordan jeg gjør det. Det er ikke det jeg gjør. Så en av tingene vi gikk ut på var å bygge et samarbeid med glew.io. Og med Glew jobbet vi for å bringe all den autosegmenteringen og all den rapporteringen inn i plattformen. Så rapportering var en av dem.

Kanskje den andre største som vi brukte mye tid på var hastighet. Den gjennomsnittlige WooCommerce-butikken lastes på 4 til 6 sekunder, og du går “det er bare for tregt”. Men det er ikke nødvendigvis WooCommerce sin skyld. Det er ofte utviklerne som bygde nettstedet eller butikkeierne som jobbet på nettstedet og alle tingene de gjorde uten å ta hensyn til hastigheten. Så har vi et eksempelsted som vi tester ut hver dag. Vi gjorde mye ytelsestesting. Og det eksempleområdet har 9000 produkter. Det har et godt tema. Den har bilder og flere bilder. Den har muligheten til å zoome inn på bildene. Den har fulle beskrivelser på kroppene. Den har relaterte produkter. Og hele nettstedet, hver side som du laster inn, laster inn omtrent 0,7 sekunder hver.

Så hastighet og rapportering var de to første store vi taklet. Og så lagde vi på forlatt vogn, så vi samarbeidet med Jilt slik at du kunne få tilbake kundene. Ved å få dem tilbake gir det deg muligheten til å generere mer inntekter. Så de er tre av de store som vi sa, la oss sørge for at disse løses innen vi lanserer.

WHC: For de som er interessert i å få en første titt på WooCommerce Hosting av Liquid Web, kan de planlegge en demo online med en rådgiver?

CL: Jepp. Og vi har også en annen funksjon. Vi har noe som heter 15-dagers prestasjonsutfordring. 15-dagers ytelsesutfordring er et program der kunden lar oss lage en kopi av nettstedet deres på vår plattform. Det er ikke en fungerende butikk – vi kommer ikke til å avskrekke trafikk eller noe annet. Vi lager bare en kopi av butikken til serveren vår. Og så går teamet vårt og gjør en serie med optimaliseringer. Og ved hver optimalisering sporer den resultatforskjellen. Og innen 15 dager har vi et møte med deg, og vi viser deg det. Vi har gjort hundrevis av disse nå, og i hvert tilfelle har tiden falt med minimum 50%. Hvis du tar en butikk på 12 sekunder og tar den med til 6, eller tar en butikk på 6 sekunder og tar den ned til 2, er det dramatisk for den butikkens fordel når det gjelder folk som klikker og surfer og henger med.

chris-Lema-michael-jamesDet var en stor glede å ha muligheten til å chatte med Chris Lema – Blogger, WordPress Evangelist, og VP for produkter på Liquid Web.

Sjekk ut Chris’s Blog på ChrisLema.com

Les Min anmeldelse av Liquid Web’s Managed WooCommerce Hosting her

Klikk her for mer informasjon om Liquid Web’s Managed WooCommerce Hosting, en gratis demonstrasjon og 15-dagers resultatutfordring

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Adblock
detector