Intervju med Liquid Webs John LoBrutto

john-lobrutto-væske-banen


Hvis svaret på noen av de ovennevnte spørsmålene til og med eksternt er nær “ja”, må du lese intervjuet vårt med John LoBrutto. John er direktør for tilknyttede løsninger og partnerskap på Liquid Web. Han har lang erfaring i webhotellbransjen, og har også brukt litt tid på 1&1 Hosting blant andre. Og det var flott å få høre alt om hva Liquid Web gjør opp i disse dager. Hvis du ikke er kjent med Liquid Web, spesialiserer de seg i Managed Web Hosting-løsninger for dedikerte servere, VPS, Cloud Services og WordPress.

Spørsmål og svar er redigert for formatet til denne artikkelen. Sørg for å lytte til Web Hosting Cat Podcast for hele intervjuet.

Web Hosting Cat: Kan du fortelle oss om bakgrunnen din og din rolle på Liquid Web?

John LoBrutto: Vel, jeg har vært i tilknyttet rom i lang tid. Jeg har jobbet i webhotellet vertikalt mesteparten av tiden. Jeg jobbet i 1&1 Internett for noen år siden. Jeg var deres direktør for Global Affiliates. Og nå jobber jeg med Liquid Web som også direktør for Global Affiliates and Partnerships.

Liquid Web er et stort administrert webhotellfirma. Vi har utrolig kundelojalitet og støtte – veldig høye NPS [Net Promoter Score] score (over 71% i mange tilfeller) det siste året, noe som er høyere enn Apple og Amazon og noen av forhandlerne som folk elsker. Kundene våre elsker produktet vårt. De elsker tjenesten vår. Og de elsker virkelig vår støtte.

Så hvis det er et misjonskritisk nettsted, hvis du tjener penger på det, hvis det er noe du vil ha opp 100% – vi har 100% garantert oppetid for nettverk – er dette produktet og tjenestene du vil følge gjennom og kjøpe.

WHC: Etter din mening, hva som skiller Liquid Web fra konkurransen?

JL: Vel igjen, det er den hvite hansketjenesten. Vi har i de fleste tilfeller gratis migrasjoner. Vi har en situasjon der vi tar opp telefonene; det er i de amerikanske ringesentrene, amerikansk støtte. For mange tilfeller har vi for amerikanske kunder amerikanske databasesentre som vi eier – heleid av Liquid Web – så vi driver ikke med andre selskaper som støtter førstegrad. Vi støtter kunden på full nivå. Folkene som jobber for oss, berører utstyret vårt og kommer inn dit og fikser ting for deg. Så det er det nivået av å være i stand til å holde en kunde og sørge for at de er i gang og at alle funksjonene fungerer som de skal.

WHC: Administrert WordPress Hosting er veldig viktig for mange mennesker. Hva er noen av fordelene du får med Liquid Webs Managed WordPress Hosting?

JL: Mange av de små tingene vi gjør, for eksempel i den administrerte WordPressen vår, hvis du ser på alle funksjonene som vi tilbyr og sammenligner det med konkurrentene – hvis du ser på startprisen, kanskje litt høyere, men alle funksjonene som er tilgjengelige som en del av den første prisen, er mye mer enn andre leverandører. Vi har noe som heter iThemes Sync på administrerte WordPress – kundene elsker det! Du vet, folk fokuserer på administrerte WordPress-produkter. De vil gå foran og treffe en oppdatering når det er nødvendig, og mange leverandører går foran og oppdaterer den for deg. Men hva med alle appene? Du vet, du er i en situasjon der du ikke nødvendigvis oppdaterer appene dine ofte, og plutselig kommer du opp i en situasjon der det er en plugin som ikke er tilgjengelig fordi den ikke er aktuell. Vi gjør det for deg om natten. Alt er aktuelt, rett på farten – ingenting du trenger å gjøre annet enn å bare bruke nettstedet ditt og oppdatere det [innholdet], og sørge for at det selger for deg.

WHC: Liquid Web er ideelt for byråer og utviklere. Når det gjelder individuelle eiere av nettstedet, er det et bestemt område eller bransje som du tror passer perfekt for Liquid Webs hosting-tjenester?

JL: Vel, du vet at vi snakket om den brede fødselen av produktlinjer, så vi startet administrerte VPS-tjenester, og det er liksom innen $ 50 per måned. Men igjen, det er et misjonskritisk nettsted, du har tilgang til en rekke plugins – ja, det er mer fokusert på småbedrifter og forretningsutvikling og designere og byråer. Men i den høyere enden har vi servere på bedriftsnivå. Vi har en rekke veldig store kunder som du kan se på vår hjemmeside som elsker vårt produkt. Og i tillegg til det, er det et veldig stort fokus på HIPPA-serverne våre – det er medisinsk industri. Det er et spesifikt nivå av samsvar som må skje på datasenterets side. Vi er kompatible og sertifiserte for det aktuelle produktet. Og dette er veldig høye og veldig intense serverpakker som kan kjøpes hos oss.

WHC: Cloud Hosting er en annen stor del av Liquid Web. Kan du fortelle oss om Cloud Sites-produktet du tilbyr?

JL: Det er mange forskjellige ting vi har unike som vårt Cloud Sites-produkt. Dette er en pakke på $ 150 som du kan hente som har et veldig sjenerøst nivå av båndbredde og bruk som er inkludert i denne pakken. Men det er ubegrensede data og ubegrensede nettsteder! Den kan være skalerbar mens du bruker den. Mange kjøper dette, og de selger faktisk deler av det aktuelle nettstedet som delt hosting. Så vi selger dette i mange tilfeller som et forhandlerprodukt – og du har folk som setter et helt nytt konsept for å selge delt hosting på en skyplattform. Personlig tror jeg det er fremtiden. Den er ikke avhengig av en bestemt server. Det er ikke avhengig av ressursene på en bestemt dedikert server. Det er spredt over et enormt sky og stabilt nettverk som er ubegrenset skalerbarhet. Det er virkelig et fantastisk produkt og noe vi virkelig fokuserer på i år for å komme oss ut og gi kunder muligheter.

WHC: Hva annet kan vi forvente i fremtiden fra Liquid Web?

JL: Det er mange fine ting som dukker opp. Det kommer til å være et veldig spesielt e-handelsprodukt som vi kommer til å gi ut denne måneden. Nøkkelen her er at du kjøper fra Liquid Web, innen 24 timer du kjører, selger og er klar til å gå – og det er alt.

Eksklusiv rabatt på flytende webhotell

Her er en spesiell kampanjekode bare for leserne våre! Bruk kuponglenken nedenfor og skriv inn kode WHC35OFF for å få 35% avslag på de første tre månedene dine med Liquid Web. Dette er en sjelden og enestående mulighet til å få rabatt på Liquid Webs topp kvalitet, ekte administrerte webhotell.

væske-web-rabatt-kupong

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map