WP Engines David Vogelpohl på WordPress

David Vogelpohl


I mitt eksklusive intervju med David Vogelpohl, VP for webstrategi hos WP Engine, diskuterer vi dagens og fremtidige landskap av WordPress – sammen med hvordan du bygger noen skikkelige kule WordPress-applikasjoner, hvordan WordPress sammenligner med Wix.com, og hva du trenger å husk på hele WordPress-løsninger. Her er noen utdrag fra intervjuet.

Web Hosting Cat: WordPress 4.7.1 ble nylig utgitt. Hva er tankene dine om den nåværende tilstanden til WordPress og dens fremtid?

David Vogelpohl: Jeg har vært veldig spent på de siste utgivelsene. Jeg har sett WordPress begynne å utvikle seg mer mot et ekte innholdsstyringssystem. Jeg er virkelig spent på denne siste utgaven med demoinnholdet. Bare når utgivelser har kommet ut de siste tre eller fire årene, har måten du kan kontrollere innholdet ditt økt på – og det for meg har alltid vært der WordPress trengte å fokusere mye på oppmerksomheten.

WHC: Du har snakket mye om å bygge store ting med WordPress. Hva er noen eksempler på WordPress-applikasjoner som noen kanskje ikke er klar over?

DV: Det WordPress fundamentalt er er PHP og en MySQL-database. Vil vi gjette hva? Det er grunnlaget for en applikasjon. Jeg har bygget min egen bit.ly-klone – en URL-forkortelse. Og faktisk tar det bare syv minutter! Hos WP Engine har vi bygget en ved hjelp av WordPress som integreres i Hubspot med en viss tilpasset kode vi skrev som vil kjøre en hastighetstest på nettstedet ditt.

WHC: Kan disse mer avanserte WordPress-applikasjonene oppnås med plugins, eller trenger de tilpasset koding?

DV: DYI-eksemplet jeg gir er flott, og jeg tror det er mange måter å utnytte plugins for å bygge en applikasjon – AppPresser er en måte å gjøre et WordPress-nettsted om til en mobilapplikasjon. Men grunnleggende, hvis du virkelig vil gjøre det, trenger du enten å være en utvikler eller ansette en utvikler. På slutten av dagen, hvis du vil gjøre tilpassede ting, må du ha en utvikler uansett hva. Men jeg tror det er noen veldig interessante og kraftige måter å utnytte plugins og temaer for å bygge DYI-applikasjoner som gjør virkelig nyttige ting.

WHC: Er det noen typer applikasjoner som du føler at WordPress ikke er det riktige valget for på dette tidspunktet?

DV: Jeg er ikke en stor fan av å bruke er å lagre all privat informasjon om enkeltpersoner. Jeg liker å lagre det utenfor WordPress. Ikke lag personnummer i WordPress. Men egentlig er det ikke mange applikasjoner som ikke kan gjøres. Du kan spørre deg selv om det er den beste plattformen for det du prøver å gjøre.

WHC: En av dagens utfordringer for WordPress er Wix.com og de ferdige nettstedsselgerne der ute. Hvordan vil du sammenligne de to?

DV: Jeg har faktisk tenkt mye på dette. Og jeg anbefaler faktisk Wix til visse mennesker i visse situasjoner. Når jeg tar beslutningen om hvilken plattform jeg skal anbefale, har det virkelig å gjøre med hvor mye jeg føler personen ønsker å utvikle sin virksomhet på nettet. Wix og slike plattformer utvikler seg med hastigheten på ingeniøravdelingen. En plattform som WordPress, som er åpen kildekode og har titusenvis av utviklere som bidrar til det, den utvikler seg med hastigheten på nettet. Det er forskjellen.

WHC: WP Engine tilbyr et bredt spekter av administrerte hostingplaner – alt fra en personlig nettstedplan til tilpassede løsninger. Hva er noen av hensynene til Enterprise WordPress-applikasjoner?

DV: Jeg har taklet dette mye. Våre tjenester starter med vår personlige plan på $ 29 – ett nettsted – helt opp til enorme virksomhetsdistribusjoner med flere servere og flere datasentre. Når en stor organisasjon arbeider med dette, vil mye av tiden ingeniørgruppen kommer inn og si: “Nei. Nei. Nei. Dette er vår klynge. Dette er serverne våre. Vi har et datasenter. Vi kommer til å klare dette. ” Og poenget mitt tilbake til dem er alltid: “For det første, kjenner du WordPress?” Og svaret mesteparten av tiden er, “Nei.” Så, hvordan optimaliserer de hurtigbufringslaget? Hvordan optimaliserer de trafikkrutingen? Hvordan gjør de sikkerhet? Hvordan gjør de lapper? Hva er den beste teknologibunken? De må finne ut alt dette. Vil du virkelig ha hodepinen? Og når du uttrykker det på den måten, har jeg faktisk hatt massevis av suksess med folk som sa: “OK. Nei, jeg vil egentlig ikke ha den ekstra hodepinen. ” …

Husk å lytte til det komplette intervjuet med David på Web Hosting Cat Podcast.

Klikk her for mer informasjon om WP Engines Premium Managed WordPress Hosting

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Adblock
detector