WP Engines Jason Cosper på WordPress Development

jason-cosper-wp-motor


Hvis du er en WordPress-bruker og ønsker å utvikle dine egne temaer og plugins, eller hvis du er en erfaren WordPress-utvikler som vil ha en ekspert mening om tilstanden til WordPress Development, må du sjekke ut dette. Som utvikleradvokat hos WP Engine, får Jason Cosper jobbe med alle slags kule ting som involverer WordPress. Enten det er tema- eller plugin-utvikling, WordPress-utviklerverktøy, utvikling av nærmiljø, PHP eller andre emner relatert til utvikling av WordPress-applikasjoner, er Jason myndigheten. På WordCamp i Orange County, CA, fikk jeg sjansen til å sitte og chatte med ham om WordPress-utvikling i 2017.

Webhotellkatt: Fortell oss om din rolle i WP Engine som utvikleradvokat.

Jason Cosper: Det jeg får gjøre på en hver dag-basis er, jeg får snakke med plugin- og temautviklere om hvordan koden deres kunne fungere bedre på plattformen vår, og hvordan plattformen vår kunne fungere bedre med koden deres. Men, i utgangspunktet får jeg betalt hele dagen for å snakke om WordPress. Det er min funksjon. Og jeg vet ikke hvordan jeg har lyktes med å få en slik rolle, men for å kunne snakke om WordPress for de daglige tingene mine, er jeg utrolig heldig.

WHC: Hva er den beste måten å komme i gang som WordPress Developer?

JC: Ærlig talt, for å komme i gang med utvikling er det noen få kurs på nettet som er virkelig fantastiske. Treehouse har et godt WordPress-utviklingskurs. Jeg tror de sluttet å oppdatere den, men den er fremdeles nylig nok til at det er verdt å sjekke ut om du har en Treehouse-konto. Kjenn koden – de har en annen nybegynners utviklingsveiledning. Men egentlig bare slags dykking og læring, i utgangspunktet bare generell PHP, og deretter slags dykking og læring av plugins eller temaer – det som interesserer deg mer. Og på den måten henge på forumene og få svar på noen spørsmål.

WHC: Er det lettere å begynne å utvikle temaer eller plugins?

JC: Jeg har en plugin som jeg skrev som sannsynligvis er 25 kodelinjer, 30 kodelinjer. Et tema er litt mer involvert. Du må begynne å håndtere flere filer, sånt. Hvis du ser på Hello Dolly-plugin-en som kommer med hver installasjon av WordPress, er hele grunnen til at du kan komme i gang med WordPress-utvikling. Så hvis du vil redigere Hello Dolly og gjøre det til store Lebowski-sitater, eller hvis du vil ha noe annet, endre det rundt, kan du begynne å eksperimentere med det, og det er mye lettere å jobbe gjennom det.

WHC: Hva er noen av hensynene du må huske på for responsiv design?

JC: Jeg handler om ytelse og optimalisering, så sørg for at bildene dine er godt innstilt, og pass på at du ikke laster unødvendig JavaScript – spesielt hvis du ikke nødvendigvis trenger en sideeffekt i den mindre størrelsen du gjør på en større størrelse. Hvis du ikke trenger å inkludere jQuery, hvorfor hvorfor ta med jQuery? Vær oppmerksom og litt mer omtenksom på hva du trenger å laste på hvilke spesielle bruddpunkter og størrelser og sånt.

WHC: Hva er tankene dine om HHVM vs PHP7? Hvilket anbefaler du?

JC: Jeg setter pris på hva HHVM og teamet på Facebook har gjort for å gjøre PHP raskere. Det er bare i utgangspunktet omgjort til et romløp. På dette tidspunktet tror jeg at PHP er det bedre valget, bare fordi de nylig ikke kjører tester på HHVM for nye versjoner av WordPress. Så når en ny versjon av WordPress slippes, tester de på PHP-versjoner tilbake til 5.2. Så 5.2, 5.3, 5.4, 5.5, 5.6, og nå 7, testet de også til HHVM. HHVM-testen hadde alltid et par småfeil, påfall, feil, og de var som: “Du vet, PHP 7 er bra nok. Vi kommer ikke til å bry oss om å teste for HHVM lenger. ” Så hvis det er bra nok for WordPress kjerneprosjekt, er det bra nok for meg.

WHC: Å kunne utvikle seg i et lokalt miljø er åpenbart viktig. Kan du snakke om Valet-prosjektet og noen av fordelene ved å bruke det til lokal WordPress-utvikling?

JC: Jeg synes virkelig Valet er spennende. Jeg bruker en rekke forskjellige utviklingsmiljøer. Jeg bruker en Vagrant for min lokale utvikling. Jeg bruker Docker. Det handler om å bruke verktøyet som er riktig for det du trenger å gjøre. Når Valet er installert på systemet ditt, kjører det alltid i bakgrunnen. Når den kjører på tomgang, tar den bare opp 7 MB RAM. Sammenlign det med [når] du laster opp en Vagrant i bakgrunnen; halvparten av RAM er borte. Og du jobber med det, og det går bra, men så plutselig må du hoppe på en Skype-samtale, eller du må komme på en hangout fra Google eller noe å snakke med teamet ditt. Og mellom Google Hangouts og Vagrant, er plutselig RAM-en din borte. Betjent er en slags skrapelokk. Slik ser jeg det. Hvis du trenger å gjøre noe raskt og skittent og få det til, er Valet min foretrukne metode for å gjøre det.

WHC: Hva er noen av funksjonene som WP Engine tilbyr som WordPress-utviklere virkelig kan dra nytte av?

JC: Vi har nettopp lagt til en måte å merke installasjonene dine og kategorisere dem. Så effektivt, hvis du kjører en enkelt konto med 10 eller 20 eller hvor mange installasjoner du har, kan du si at du klarer å blande forretningsmessig og personlig, og at du har et par personlige nettsteder på planen der du selger eller du selger hosting for folk. Du kan faktisk merke og si “dette er mine personlige nettsteder”. I tillegg til at taggingen også lar deg merke et bestemt nettsted som et utviklingssted [eller] et iscenesettingssted. Noen ganger ønsker folk å iscenesette nettstedet sitt i et nærmere miljø. Arbeidsflytene som vi har klart å legge ut nå, lar deg få et faktisk produksjonsmiljø for iscenesettelsesstil du kan legge inn noe før du ruller det ut.

WHC: Hvordan ser fremtiden ut for WordPress Development?

JC: Matt Mullenweg, for et par år siden ved State of the Word, sa på WordCamp U.S., “lær JavaScript dypt”. Akkurat nå pågår det en stor diskusjon rundt React and View. Jeg har ikke noe imot hvilken de gjør på dette tidspunktet. Jeg ser fordelene med begge. Men på grunn av REST API, er det hele grunnen til at de snakker om å ha en prioritet for det ene JavaScript-rammeverket over det andre.

Det er virkelig spennende å se applikasjonene som folk kommer til å klare å bygge for dette. Jeg vet at Human Made lager en app for digitale nomader som streifer rundt. De kan sjekke inn og chatte og alle disse andre tingene – og WordPress er bakenden for det. Det er utrolig. Det faktum at her er en iOS-app og du installerer den på telefonen din, så vidt noen vet, er det bare en iOS-app. Men det er WordPress under! Hvis du hadde sagt til meg for fem, ti år siden at WordPress kommer til å være på iOS, ville jeg ha vært som: “For hva? Vil du oppdatere innlegg på iOS? ” Men nå er mulighetene nesten ubegrensede.

Lytt til hele intervjuet på Web Hosting Cat Podcast!

Klikk her for mer informasjon om WP Motors WordPress Developer Features

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map