Intervju s tekočim spletom Johna LoBrutta

john-lobrutto-liquid-web


Če je odgovor na katero od zgornjih vprašanj celo oddaljeno blizu “da”, morate prebrati naš intervju z Johnom LoBrutto. John je direktor Affiliate Solutions and Partnerships pri Liquid Web. Ima bogate izkušnje v industriji spletnega gostovanja, saj je nekaj časa preživel tudi pri 1&1 Gostovanje med drugimi. In čudovito je bilo slišati vse o tekočem spletu v teh dneh. Če niste seznanjeni s tekočim spletom, so specializirani za rešitve Upravljanega spletnega gostovanja za namenske strežnike, VPS, storitve v oblaku in WordPress.

Vprašanja in odgovori so bili urejeni za obliko tega članka. Za celoten intervju ne pozabite poslušati spletnega gostovanja Cat Podcast.

Mačka za spletno gostovanje: Ali lahko poveste o svojem ozadju in svoji vlogi na Tekočem spletu?

John LoBrutto: No, že dolgo sem v partnerskem prostoru. Večino časa delam v vertikali spletnega gostovanja. Delal sem za 1&1 Internet pred nekaj leti. Bil sem njihov direktor Globalnih podružnic. In zdaj sodelujem z Liquid Web kot direktor globalnih podružnic in partnerstev.

Liquid Web je odlično upravljano podjetje za spletno gostovanje. V zadnjem letu imamo izjemno zvestobo in podporo kupcev – zelo visoke ocene NPS [Net Promoter Score] (več kot 71%), kar je več kot Apple in Amazon ter nekateri prodajalci, ki jih imajo ljudje radi. Naši kupci resnično ljubijo naš izdelek. Resnično imajo radi našo storitev. In resnično imajo radi našo podporo.

Če je to najpomembnejše spletno mesto, če na njem zaslužite, če želite 100%, imamo 100-odstotno omrežje z zajamčenim časom delovanja – to so izdelki in storitve, ki jim želite slediti in jih kupiti.

WHC: Po vašem mnenju je tisto, kar razlikuje tekoči splet od konkurence?

JL: No, spet je to servis belih rokavic. V večini primerov imamo brezplačne migracije. Imamo situacijo, ko dvignemo telefone; je v ameriških klicnih centrih, podpori ZDA. V mnogih primerih imamo za naše ameriške kupce ameriške centre podatkovnih baz, ki so v naši lasti – ki je v celoti v lasti tekočega spleta – zato ne bomo kmetovali drugim podjetjem, ki podpirajo prvo raven. Stranki nudimo popolno podporo. Ljudje, ki delajo za nas, se dotaknejo naše opreme in vstopijo vanjo ter popravijo stvari. Torej, to je tak nivo, da lahko držite stranko in poskrbite, da ta deluje in da vse funkcije delujejo pravilno.

WHC: Upravljani WordPress hosting je zelo pomemben za veliko ljudi. Katere so nekatere prednosti, ki jih imate z upravljanjem WordPress gostovanja s tekočim spletom?

JL: Mnogo malenkosti, ki jih počnemo, na primer v našem upravljanem WordPressu, če pogledate vse funkcije, ki jih ponujamo, in jih primerjamo s konkurenti – če pogledate izhodiščno ceno, morda nekoliko višje, vendar vse funkcije, ki so na voljo kot del te prve cene, so veliko več kot pri drugih ponudnikih. Imamo nekaj, kar imenujemo iThemes Sync v upravljanem WordPressu – stranke imajo radi! Veste, ljudje se osredotočajo na upravljani izdelek WordPress. Ko bo potrebno, bodo poskušali posodobiti različico, mnogi ponudniki pa jo bodo posodobili. Kaj pa vse aplikacije? Veste, ste v situaciji, ko ne nujno nujno posodabljate svojih aplikacij, in kar naenkrat pridete do situacije, ko je vtičnik, ki ni na voljo, ker ni trenutno. No, to počnemo zate ponoči. Vse je trenutno, takoj na poti – ničesar, kar morate storiti, razen da uporabite spletno mesto in ga posodobite [vsebino] ter poskrbite, da se prodaja za vas.

WHC: Tekoči splet je idealen za agencije in razvijalce. Glede na lastnike posameznih spletnih mest, ali obstaja določeno območje ali panoga, za katero menite, da je idealna za gostovanje storitev tekočega spleta?

JL: No, saj veste, da smo govorili o širokem rojstvu proizvodnih linij, zato smo začeli upravljati storitve VPS, in to nekako v razponu od 50 dolarjev na mesec. Toda spet je to ključno mesto, imate dostop do številnih vtičnikov – ja, to je bolj osredotočeno na razvoj malih podjetij in razvoja podjetij ter oblikovalce in agencije. Toda na višji stopnji imamo strežnike na ravni podjetij. Imamo številne zelo velike stranke, ki jih lahko vidite na naši spletni strani, ki imajo radi naš izdelek. Poleg tega je naš HIPPA strežnik zelo velik poudarek – to je medicinska industrija. Na strani podatkovnega centra mora obstajati določena raven skladnosti. Za ta izdelek smo skladni in certificirani. In to so zelo visoki končni in zelo intenzivni paketi strežnikov, ki so na voljo za nakup pri nas.

WHC: Cloud Hosting je še en velik del tekočega spleta. Ali lahko poveste o izdelku, ki ga ponujate v oblakih?

JL: Kot je izdelek v oblaku Sites, obstaja veliko različnih stvari. To je paket v vrednosti 150 USD, ki ga lahko prevzamete in ima velik obseg pasovne širine in uporabe, ki je vključen v ta paket. Ampak to so neomejeni podatki in neomejena spletna mesta! Med uporabo je lahko med uporabo razširljiv. Mnogi ljudje to kupujejo in dejansko prodajajo dele tega določenega spletnega mesta kot skupno gostovanje. Tako to v resnici prodajamo v večini primerov kot preprodajalec – in ljudje, ki postavljajo povsem nov koncept prodaje skupnega gostovanja na oblačni platformi, imate ljudi. Osebno mislim, da je to prihodnost. Ne zanaša se na en določen strežnik. Ni odvisen od virov na enem določenem namenskem strežniku. Razširjena je po ogromnem oblaku in stabilni mreži z neomejeno skalabilnostjo. To je res fantastičen izdelek in nekaj, na kar se letos resnično osredotočamo, da bi izstopili in dali možnost strankam.

WHC: Kaj še lahko v prihodnosti pričakujemo od tekočega spleta?

JL: No, nastane veliko čednih stvari. Izšel bo prav poseben izdelek e-trgovine, ki ga bomo izdali ta mesec. Ključno pri tem je, da kupite prek tekočega spleta, v 24 urah začnete prodajati, prodajati in ste pripravljeni na uporabo – in to je vse.

Ekskluzivni popust na tekoče spletno gostovanje

Tukaj je posebna promocijska koda samo za naše bralce! Uporabite spodnjo povezavo s kuponom in vnesite kodo WHC35OFF da dobite 35% popusta v prvih treh mesecih s tekočim spletom. To je redka in izjemna priložnost, da pridobite popust na vrhunsko gosto spletno gostovanje v tekočem spletu.

kupon s tekočim spletnim popustom

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map