Lag ditt eget nettsted

create-din-egen-nettsted


Hvis du vil opprette din egen webside, her er vår enkle, men viktige formel for å bygge og opprettholde en vellykket online tilstedeværelse.

Velg ditt domenenavn

Det første trinnet er å velge domenenavn. De fleste velger fortsatt å gå med et .com-domeneforlengelse. Men i disse dager er det mange flere valg tilgjengelig enn bare standard .com, .net eller .org. Det er veldig spesifikke domeneforlengelser som .fotografering, .butikk og klær, blant mange andre valg.

For øyeblikket er det ingen fordel eller ulempe i søkemotorene når du velger en av de nye mer beskrivende domenetilleggene eller TLD-ene som de er kjent. En av fordelene med å velge en ny utvidelse er at mange domenenavn allerede er tatt når det kommer til de tradisjonelle .com- eller .net-utvidelsene. Så du kan få et kortere eller mer minneverdig navn hvis du går med en nyere utvidelse. På den annen side koster mange av de nye TLD-ene mer penger, og siden de fleste er vant til å .no-domenenavn, kan det være lurt å gå den tradisjonelle ruten.

Selv om du kan kjøpe et domenenavn med webhotellet ditt (faktisk noen webhoteller inkluderer et gratis domene med deres hostingplaner), foretrekker jeg alltid å holde domenene mine adskilt fra vertskapet mitt. Jeg synes det er lettere å administrere domenene mine hver for seg, og enda viktigere, det gir mer fleksibilitet hvis du ønsker å flytte nettstedet til en annen vert senere..

Uansett må du først finne ut om navnet du ønsker er tilgjengelig. For det kan du gå til hvilken som helst domenenavnsregistrators nettsted for å søke. Personlig liker jeg å bruke GoDaddy siden det er der jeg kjøper domenenavnene mine. Du kan Klikk her for å gå til domenesøksiden.

Namecheap er en annen utmerket domenenavnsregistrator som selger domener til rimelige priser. Faktisk kan du bruke søkefeltet fra Namecheap nedenfor for å finne domenenavnet ditt.

Finn et domene fra $ 0,88

drevet av Namecheap

Velg Webhotell eller Nettstedsbygger

Nå som du har fått ditt domenenavn, må du bestemme hvilken type nettsted du vil ha, hvilken plattform du vil bruke og hvordan du vil bygge den. Med andre ord, du må bestemme om du vil bruke en tradisjonell webhotellplan eller gå sammen med en av de nyere nettstedbyggere.

Anbefalinger for webhotell

web-hosting-anbefalinger-2019
Med tradisjonell webhotell kjøper du hostingplanen din og installerer og bruker en av webapplikasjonene som følger med hosting (for eksempel WordPress, Drupal, Joomla eller cPanel). En tradisjonell hostingplan er egnet for alle typer nettsteder og inkluderer vanligvis e-postkontoer og andre tjenester som sikkerhetskopiering av data.

Hvis du vil opprette en blogg, er det definitivt veien å bruke WordPress med en tradisjonell webvert. På samme måte, hvis du foretrekker å bruke et innholdsstyringssystem (Joomla, Drupal, WordPress) enn å bruke en tradisjonell webhotellplan, er det du vil gjøre.

Du kan sannsynligvis fortelle fra nettstedets navn (WebHostingCat.com), at vi nå er i veldig kjent territorium. Gjennomgang og anbefalinger av webhotell har vært vår topp prioritet siden nettstedet debuterte tilbake i 2013. Så det er definitivt en mengde materiale for kjøpere av webhoteller her. Til å begynne med, vil jeg henvise deg til min Artikler om webhotellanbefalinger.

Nettstedsbyggere

nettside-builder-guide

Fordi mange mennesker ønsker en rask og enkel måte å få et nettsted i disse dager, tilbyr tjenester for nettstedbygger som Wix, Shopify, og Square har blitt ekstremt populær. Den store fordelen med å bruke en nettstedsbygger er at du raskere og enklere kan lage nettstedet ditt ved hjelp av maler og dra og slipp redaktører. Den andre fordelen er at hostingingen din er inkludert på nettstedet ditt, slik at du ikke trenger å bekymre deg for den siden av tingene.

Imidlertid, med ulemper med planlegging av nettsteder, koster mange funksjoner ekstra (e-post, e-handelsfunksjoner osv.), Slik at du slutter å betale mer penger – noen ganger betydelig mer. Hvis du senere vil ha mer nettstedet ditt andre steder, kan det hende at du sitter fast da det vanligvis ikke er en enkel måte å overføre et nettsted fra et sted til et annet.

Til tross for noen potensielle ulemper, kan nettstedbyggere effektivt brukes til å produsere et vellykket nettsted. Hvis du trenger en grunnleggende online brosjyre type nettsted for din virksomhet eller personlig bruk; eller hvis du virkelig foretrekker å bruke en ferdig mal med funksjoner som allerede er innebygd, er det bedre å bruke en nettstedsbyggerplan.

For å komme i gang med å velge riktig nettstedbygger, sjekk artikkelen min om Nettstedsbyggere.

Bygg din e-postmarkedsføringsliste

Hvis du har et bedriftsnettsted, eller du planlegger å tjene penger på nettstedet ditt nå eller i fremtiden, er en av de første tingene du vil inkludere på nettstedet ditt, en måte å fange de besøkende e-postadresser på. E-postmarkedsføring er fortsatt en av de mest lukrative måtene å selge produkter og tjenester på. Så du vil begynne å bygge e-postmarkedsføringslisten din ved å inkorporere en e-postlistetjeneste som AWeber, Konstant kontakt, eller MailChimp.

Jeg bruker personlig AWeber for e-postmarkedsføring. Det er veldig enkelt å konfigurere e-postlistene dine og legge til et innmeldingsskjema på nettstedet ditt. Og du kan faktisk prøve det gratis i en måned for å se hvordan det fungerer for deg.

Her er en kort titt på å lage en e-postliste og fange e-postadresser på nettstedet ditt med AWeber:

Prøv AWeber gratis i 30 dager! – AWeber Communications

AWeber tilbyr også en rekke gratis eiendeler som kan hjelpe deg med din e-postmarkedsføringsstrategi. Du kan for eksempel klikke nedenfor for å laste ned PDF-guiden deres om Hva du skal skrive i e-postene dine. Det er et flott blikk på hvordan du kan strukturere e-postkampanjen din. Det inkluderer til og med e-postmaler du kan bruke som gjør ting enda enklere!

Aweber-free-guide

Begynn å lage verdifullt innhold

Her er det området du vil tilbringe mesteparten av tiden din – eller i det minste du burde være. For å lykkes, må nettstedet ditt inneholde nyttig og verdifullt innhold. Det kan bety å hjelpe til med å løse de besøkende problemene, gi nyttig informasjon som hjelper dem å ta beslutninger, eller i tilfelle av et e-handelsnettsted, gi dem tilgang til produkter de ønsker og trenger.

Du vil også sørge for at nettstedet ditt kontinuerlig oppdateres med nytt nytt innhold. Selv om det ikke er noen fast regler for hvor ofte du skal legge til nytt materiale, er de fleste av ekspertene enige om at nøkkelen er konsistens. Enten du velger å legge til nytt innhold ukentlig, to ganger i uken, daglig osv., Bør du holde deg til hvilken plan du bestemmer deg for. Å levere konsistent materiale til leserne dine bidrar til å bygge tillit og lar søkemotorene også vite at nettstedet ditt kontinuerlig skal gjennomsøkes og indekseres.

Kjør trafikk til nettstedet ditt med SEO-verktøy

Når du har startet nettstedet ditt, vil du få mest mulig trafikk til nettstedet ditt. Å lage stort verdifullt innhold er det første trinnet. Men i disse dager er det ikke nok. For et virkelig vellykket nettsted, må du målrette mot de riktige nøkkelordene, optimalisere SEO-innsatsen og følge med på konkurransen. Den beste måten å gjøre det på er med et SEO verktøysett.

Det er en rekke gode valg for SEO rapporteringsverktøy. De tre jeg vil anbefale er SEMrush, Ahrefs, og Majestetisk SEO.

SEMrush

For eksempel kan bruk av SEMrush hjelpe deg med å forbedre nettstedets ytelse på disse måtene.

Med konkurrenter og posisjonsrapporter kan du måle resultatene dine med toppkonkurrentene. Og med søkeordgap-rapportene kan du se hvilke nøkkelord konkurransen din målretter mot.

Med Backlinks Competitors and Gap-rapportene kan du finne muligheter for å bygge linker basert på hva konkurransen din gjør. Til slutt, med Traffic Analytics-rapportene, kan du måle og analysere konkurrentens trafikkilder.

Rapporten Søkeordforskning lar deg finne de riktige nøkkelordene du kan målrette mot basert på trafikk, konkurranse og CPC. Du kan også bruke søkeordet magiske verktøyet for å gi deg mange forslag til nøkkelord du kan målrette mot strategien din.

Du kan se på SEMrush og se hvordan det fungerer etter besøker hjemmesiden deres.

På vei til et vellykket nettsted

Hvis du følger ovennevnte veikart, bør du være på god vei til et vellykket nettsted. Det kan ta litt tid og arbeid, men belønningen kan være stor!

For mer hjelp, må du huske å besøke nettstedet vårt ofte for flere tips om nettstedet.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map