Wix gjennomgang

Wix-gjennomgang


Som en av lederne på enkle raske nettsteder, fortjener Wix definitivt vurdering hvis du ønsker å få nettstedet ditt raskere online. Selv om jeg har en tendens til å favorisere webhotell fremfor byggherrer, tror jeg det er et bestemt segment av nettet som passer perfekt for en nettstedsløsning som Wix. Sånn er det her i min Wix gjennomgang vi tar en titt på hva Wix har å tilby og hvem som kan dra mest nytte av.

Wix har vært i spissen for den nye bølgen av nettstedbyggere som et alternativ til tradisjonelle webhotellplaner. I disse dager ønsker flere og flere mennesker og bedrifter et nettsted – ikke webhotell. Nettstedsbyggere har fordeler og ulemper. I de fleste tilfeller kommer det virkelig ned på hvilken type nettsted du trenger og hvor mye innhold nettstedet ditt kommer til å ha.

Fordelene ved å bruke Wix

 • Gratis prøveversjon og gratis nettsted
 • To alternativer for enkel oppretting av nettsteder
 • Massevis av nettstedsmaler å velge mellom
 • Enkel å bruke Drag and Drop Page Editor
 • Legg til mer funksjonalitet med Wix-apper
 • Gratis SSL lagt automatisk til nettstedet ditt

De virkelige fordelene med Wix er at du raskt og enkelt kan bygge nettstedet ditt uten å bekymre deg for å kjøpe hosting separat. Du kan legge til hvilken som helst av nettstedets funksjonalitet du trenger direkte i Wix. Det er veldig enkelt å redigere og gjøre endringer på nettstedet ditt, og du trenger ikke å være webekspert for å opprette ditt eget nettsted.

Hvilke nettsteder er best for Wix?

 • Personlige nettsteder
 • Små bedriftsnettsteder (ikke-e-handel)
 • restauranter
 • Eiendom
 • Reisesider
 • Mote og skjønnhet
 • Helse og velvære
 • Rådgivning og coaching
 • Musikk
 • Photography
 • Fellesskap og utdanning

Wix-Travel-nettstederWix reise nettstederWix-Restaurant-nettstederWix Restaurant-nettstederWix-helse-og-skjønnhet-nettstederWix helse- og skjønnhetsnettsteder

Det ideelle nettstedet for Wix er et forretnings- eller personlig nettsted som brukes til merkevarebevissthet og kundekjøp. For eksempel fungerer en online brosjyre-type nettsted som inneholder vanlige nettsider som firmainformasjon, beskrivelse av tjenester, kundevurderinger og en kontaktside som fungerer veldig bra i Wix. Og det er noen spesifikke bransjer eller nisjer som Wix passer perfekt for inkludert restauranter, reiser, eiendom, mote / skjønnhet, rådgivning og musikk.

Opprette et nettsted med Wix

Wix-nettside-etableringen
Wix gir deg faktisk to måter å enkelt opprette nettstedet ditt. Du kan velge å bruke deres Artificial Design Intelligence-system, eller du kan bruke Wix Website Editor.

Fordelen med ADI-systemet er at det er enklere å bruke, krever mindre arbeid fra deg og genererer nettstedet ditt raskere. Du blir guidet gjennom en rekke spørsmål som systemet deretter bruker for å generere et unikt nettsted for deg. Ulempen med ADI er at de genererte nettstedene ikke ser like bra ut etter min mening, og at du ikke har det tilpasningsnivået du måtte trenge. Av den grunn foretrekker jeg å bruke Wix Editor direkte for å opprette et nettsted.

Wix-redaktørÅ bruke Wix Editor gir deg mer kontroll når du oppretter nettstedet ditt. Når du bruker Wix Editor til å opprette nettstedet ditt, velger du først nettstedsmalen. Deretter kan du bruke dra og slipp-redigeringsprogrammet til å tilpasse nettstedets sider. Fra Wix Editor kan du enkelt forhåndsvise hvordan nettstedet ditt vil se ut på både en stasjonær datamaskin og smarttelefon. Og når du er klar, kan du publisere nettstedet ditt ganske enkelt ved å klikke på Publiser-menyknappen.

Få mer tilpasning med Wix-kode

Og nå kan du tilpasse nettstedet enda mer. Hvis du har erfaring med å jobbe med JavaScript, kan du legge til noen avanserte funksjoner på nettstedet ditt ved hjelp av Wix-kode. Med Wix Code-funksjonene kan du bygge tilpassede applikasjoner som inkluderer dynamiske sider, skjemaer, nyhetsfeed-lignende oppføringer.
Wix-kode

Legge til funksjonalitet med Wix-apper

Wix-app-markedet
En annen fordel med Wix er at du enkelt kan utvide funksjonaliteten til nettstedet ditt med apper som finnes i Wix App Market. Her er bare noen av funksjonene du kan legge til på nettstedet ditt:

skjemaer

Magic Form Builder
Form Creator
Konstant kontaktskjema
Rask avstemminger
Mailingliste

Sosiale medier

Instagram Pro
Twitter-feed
Sosial strøm
Ikoner for sosiale medier
Facebook Store
Pinterest Feed
Yelp
LinkedIn visittkort
Google +1

Online bestillinger

Wix Bookings
Kalender
Kart
Bestill avtaler på nettet
Planlegging Pro

restauranter

Restaurantbestillinger
Restaurantmenyer
Reservasjoner
Beklager attester
OpenTable-reservasjoner
Bursdagsklubb

Hotell og reiser

Hoteller i Wix
Wix Bookings
Enkle Google Maps
Ferieutleiebestilling

Photography

Wix Pro Gallery
Wix fotoalbum
Wix Art Store
Selg nedlastinger
Imponerende lysbildefremvisning
Høyreklikk Beskytt
Før og etter glidebryteren
Video og Image Slider
Bilderedigeringsprogram
Dropbox-mappen
FlipFolio
Bilde Zoom

Online-butikk

Wix Stores
PayPal-knapp
Selg nedlastinger
Amazon
Etsy Shop
Kalkulator Builder
Pristabell
Online betaling
McAfee Secure
Lagre beregninger

Markedsføringsverktøy

Konverteringspopup
Google Adsense
Local Listing Pro
Trafikkgenerator
Kunde anmeldelser

Designverktøy

Wix Art Store
360 bilder
Video og Image Slider
Beskrivelse Prikker
Rollover Image Effects
Post-it lapper
Tabellmester
Logo Maker

Musikk

Wix Music
iPlayerHD Video Hosting
Bandsintown
Selg billetter
Arrangementskalender
Selg nedlastinger
Soundcloud
Spotify Follow
iTunes-knapp
Lydavspillingsknapp
Musikkbakgrunner
MyTshirt

Analytics

Besøksanalyse
Web-Stat
rankingCoach
Markedsføring og analyse

De fleste av appene er gratis, eller har i det minste en gratis versjon tilgjengelig. Det er også noen premium-apper som krever et gebyr. For å legge til en app på nettstedet ditt, klikker du bare på knappen Legg til side.

Oppgradering til en Premium Wix-plan

Når du har opprettet ditt gratis Wix-nettsted, vil du kunne se om det er den rette plattformen for nettstedet ditt. Hvis det er det, vil du oppgradere til en premiumplan. Med en Wix Premium-nettstedsplan vil du kunne fjerne Wix-annonsene, koble ditt eget domenenavn til nettstedet ditt og få økte ressurser – alt veldig viktig hvis du vil ha et profesjonelt nettsted som gir gode resultater.

Wix tilbyr fire forskjellige premium nettstedplaner:

 • combo
 • ubegrenset
 • Pro
 • VIP

Wix-nettside-planer

Wix har også tre forskjellige nettstedsplaner for e-handel:

 • Business Basic
 • Business Ubegrenset
 • Forretnings-VIP

Wix-e-handel-planer

Kundeservice

Det er gode nyheter og ikke så gode nyheter når det gjelder kundestøtte hos Wix. De gir et utmerket kunnskapsgrunnlag eller hjelpesenter som det heter. Det er mange hjelpeartikler om ethvert emne relatert til Wix nettsteder. Noen artikler har til og med videoer for å beskrive en løsning på problemet ditt ytterligere. Du kan også sende inn en supportbillett eller ringe supportlinjen.

Ulempen er at telefonsupport er begrenset ettersom telefonsenteret kun er åpent fra kl. 17.00 til 17.00. Stillehavstid. Det er heller ingen live chat-støtte tilgjengelig. Jeg må imidlertid si at responstiden for supportbillettene er god. Jeg fikk svar tilbake i løpet av en halv time etter å ha åpnet en billett.

Igjen, det koker virkelig ned til hvilken type nettsted du har. For personlige eller småbedrifter som brukes til merkevarebevissthet og kundeoppkjøp som hovedsakelig fungerer som en online brosjyre type nettsted, er kundestøtten absolutt tilstrekkelig.

Alternativer til Wix

Selv om Wix er perfekt for noen typer nettsteder, kan andre være bedre egnet for en annen nettstedplattform. Som jeg sa tidligere, Wix er ideell for nettsteder som ikke har enormt mye innhold, men heller fokuserer på flere kjernewebsider som fungerer som et kjøretøy for kundeinnsamling og merkevarebevissthet.

Hvis du ønsker å opprette en blogg, vil jeg anbefale å se på WordPress-alternativer, for eksempel en WordPress-hostingplan eller en BoldGrid WordPress-byggherrevert.

A2 Hosting – WordPress Hosting
SiteGround – WordPress Hosting
BoldGrid – WordPress Site Builder

Hvis du trenger et nettsted med mye innhold, vil jeg anbefale å bruke et innholdsstyringssystem som WordPress, Joomla eller Drupal. Her er noen av mine favorittverdier for innholdsstyring:

A2 Hosting
Siteground
InMotion Hosting

Og selv om Wix definitivt kan brukes til å opprette en eCommerce-webside, fordi telefonsupport ikke er tilgjengelig 24/7 og det ikke er noen live chat support, kan det være lurt å se på en løsning som Shopify, GoDaddy’s GoCentral eller WooCommerce for din mer kritiske nettbutikker.

Shopify – nettsteder for e-handel
GoCentral – GoDaddy Nettstedsbygger
Liquid Web – Managed WooCommerce

Et annet poeng å huske på, for øyeblikket kjører ikke Wix-koden ordentlig på Safari. Så hvis du er Mac-bruker, må du laste ned og bruke Chrome eller Firefox som nettleser.

anbefalinger

Selv om Wix er mer enn i stand til å opprette alle slags nettsteder, er det visse typer nettsteder som etter vår mening er mer egnet til å bruke nettstedets byggtjenester. Som jeg nevnte tidligere, fungerer små bedriftsnettsteder (og personlige nettsteder) som fungerer som online brosjyreannonser og brukes først og fremst til merkevarebevissthet og kundeinnkjøp best med Wix.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map