Examinare presabilă

-recenzie presat


Dacă căutați Recenzii presabile, aici este experiența mea personală cu Gazduirea lor WordPress Gestionată. Fondată în 2010, Pressable a devenit rapid una dintre cele mai impresionante gazde WordPress gestionate. In al meu Examinare presabilă, vom arunca o privire la configurarea unui nou site WordPress și ce caracteristici obțineți.

Planuri de gazduire presabile

-hosting-presat planuri
Presabil este potrivit pentru toate tipurile de site-uri WordPress – de la bloguri și site-uri mai mici până la site-uri web și site-uri mai complexe pentru clienții agenției.

Pressable are patru planuri diferite de găzduire WordPress, disponibile:
Personal – Vă permite să găzduiți 5 site-uri web.
Incepator – Vă permite să găzduiți 10 site-uri web.
Pro – Include mai multe resurse și vă permite să găzduiți 20 de site-uri.
Agenţie – Vă permite să creați 50 de site-uri pentru clienți.
Soluțiile Enterprise sunt disponibile și la Pressable.

Caracteristici presabile de găzduire

Planurile de gazduire WordPress gestionate de Pressable sunt dotate cu funcții impresionante. Când este combinat cu cantitatea de site-uri web pe care le poți crea cu fiecare plan, obții o mulțime de valoare pentru fiecare nivel de găzduire (personal, Starter, Pro, agenție). Printre funcțiile incluse în planul dvs. de găzduire presabil se numără:

 • Mod de dezvoltare / producție caracteristică
 • Clonarea site-ului web pentru crearea mai rapidă a site-ului
 • Rețea de livrare de conținut
 • Criptați certificatele SSL gratuite
 • Capacitate de acces a colaboratorilor
 • Cache site-ul web
 • Optimizare laterală server
 • Scanarea și eliminarea programelor malware
 • Jetpack Premium
 • Suport dedicat WordPress

Înregistrare cu Pressable

-înscriere presat
Pressable vă oferă o perioadă de încercare gratuită de 15 zile în care puteți testa găzduirea lor. Cu toate acestea, trebuie să introduceți informațiile cardului dvs. de credit pentru a vă înscrie. Procesul de înregistrare a fost foarte ușor și veți primi apoi un e-mail pentru a vă confirma e-mailul și un mesaj de bun venit. După ce confirmați e-mailul dvs., veți putea începe imediat crearea site-ului dvs. web.

E-mailul de bun venit conține, de asemenea, link-uri către un eBook gratuit despre modul în care Pressable vă poate ajuta să aveți succes, baza de cunoștințe presabile și suportul pentru chat al presabilului.
-welcome-presat de e-mail

Timpul de aprovizionare a site-ului web

Îmi place modul în care Pressable a configurat procesul de creare a site-ului WordPress. Puteți crea mai întâi un site web în modul Dezvoltare în care puteți construi și testa lucrurile. Veți primi datele dvs. de autentificare într-un mesaj de e-mail atunci când creați site-ul de înregistrare. Când doriți ca site-ul dvs. să fie live, vă conectați domeniul dvs. și îl setați ca domeniu principal pentru site-ul dvs. Puteți apoi să configurați site-ul dvs. web în modul Producție, în care este activă memoria cache și CDN.

Timpul de furnizare a site-ului presabil a fost excelent, site-ul meu web fiind creat și disponibil în modul de dezvoltare aproape imediat.

Panoul de control al presabilului

-control presat panel
Pressable a făcut o treabă excelentă în prezentarea unui panou de control simplu, ușor de utilizat, care vă oferă acces rapid la toate caracteristicile importante ale planului dvs. de găzduire.

Când vă autentificați, puteți crea rapid și ușor un site nou sau puteți accesa setările sau administratorul WP al unui site web existent.
-adăugarea de-presat nou-site-

Din pagina Setări, există pictograme în bara de sus pentru a adăuga utilizatori colaboratori, pentru a edita setările de rezervă a datelor, pentru a accesa PHPMyAdmin, pentru a face un site migrat la Pressable și pentru a clona site-ul dvs. Web.

Pagina Setări este, de asemenea, unde puteți comuta între modurile de dezvoltare și producție, setați domeniul dvs. și accesați setările dvs. Criptați SSL.
-securitate presat

Viteza și performanța site-ului web

În general, viteza și performanța site-ului de la Pressable au fost impresionante. Centrul de date al presabilului se află în Texas, deci nu este surprinzător că viteza site-ului a fost cea mai rapidă în regiunea centrală. Cu toate acestea, în celelalte regiuni, viteza site-ului a fost, de asemenea, foarte bună.

Iată câteva dintre rezultatele testelor noastre:
test-rezultate-speed-presat

Backup-uri automate de site-uri web

Presabil include backup-uri de date în câteva moduri diferite. În primul rând, puteți utiliza funcția de rezervă a panoului de control; cu toate acestea, va trebui să configurați un cont la Amazon sau Rackspace. În mod alternativ, puteți utiliza și opțiunea de rezervă în Jetpack, care este inclusă în planul dvs. de găzduire. Pentru un plan de găzduire gestionat, aș prefera să am backup-ul de date și să refac un pic mai eficient. Cu toate acestea, cu cele două metode de rezervă a site-ului web furnizate, ar trebui să fii acoperit.

Stabilirea site-ului site-ului presabil

În prezent, Pressable nu are un adevărat mediu de punere în scenă. Puteți alege să lucrați fie în modul de dezvoltare, fie în producție. Diferența dintre cele două este că atunci când este în modul de dezvoltare, memoria dvs. de cache și CDN sunt dezactivate. Îmi place foarte mult această caracteristică, mai ales când efectuați dezvoltarea inițială a site-ului dvs. web. Sperăm că în viitor, Pressable va adăuga o platformă completă de înscenare a site-ului web. În combinație cu modurile de dezvoltare și producție, acest lucru ar fi minunat.

Relații Clienți

Sunt cu siguranță impresionat de asistența clienților de la Pressable. De fapt, începe când vă înscrieți, deoarece veți primi un apel de la echipa Pressable care vă oferă asistență în migrarea site-urilor sau pentru a vă ajuta la nevoie cu orice proiecte aveți. Am găsit echipa de suport foarte receptivă, utilă și amabilă. Puteți spune că se străduiesc să ofere soluții potrivite pentru fiecare client. Timpul de răspuns al asistenței la chat live a fost, de asemenea, excelent.
-live-presat de chat-suportAsistență Live Chat la Pressable

Presabil oferă telefon, e-mail și asistență chat live. Și deși în prezent, orele oficiale de asistență la chat sunt de la 8 la 22 p.m. Central Time, potrivit Claudia Cuento, Senior Customer Strategist la Pressable, vor adăuga în curând suport 24 × 7, ceea ce este o veste minunată.

Recomandare

Când vine vorba de Pressable, cuvântul cheie pentru mine este potențial. În prezent, oferă o bază solidă pentru găzduirea WordPress care include o interfață excelentă pentru clienți, asistență clienți receptivă și timp de furnizare a site-urilor web. Și, îi pot vedea în creștere și în competiție cu cei mai bine gestionați furnizori de hosting WordPress acolo. Sperăm, vom vedea în continuare îmbunătățiri și inovații din partea echipei Pressable, care va include funcții, cum ar fi o platformă completă de organizare a site-urilor web. De asemenea, aștept cu nerăbdare extinderea suportului de chat live la 24 × 7.

Deocamdată, Pressable este o opțiune valabilă pentru proprietarii de site-uri WordPress care caută mai multă valoare inclusă în planul lor de găzduire WordPress gestionat. De exemplu, planurile de găzduire ale companiei Pressable vă permit să găzduiți între 5 și 50 de site-uri web, împreună cu performanțele impresionante ale site-ului și funcțiile de securitate. Presabilul merită cu siguranță un aspect. Și amintiți-vă, primiți o probă gratuită de 15 zile.

Faceți clic aici pentru mai multe detalii pe presabil

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map