Pressbar gjennomgang

press-gjennomgang


Hvis du leter etter Pressbare anmeldelser, her er min personlige erfaring med Managed WordPress Hosting. Pressable ble grunnlagt i 2010 og har raskt blitt en av de mer imponerende administrerte WordPress-vertene. I min Pressbar gjennomgang, tar vi en titt på å sette opp et nytt WordPress-nettsted og hvilke funksjoner du får.

Pressbare vertsplaner

press-hosting-planer
Pressbar passer for alle typer WordPress-nettsteder – alt fra blogger og mindre nettsteder helt opp til mer komplekse nettsteder og nettsteder for byråskunder.

Pressable har fire forskjellige Managed WordPress Hosting-planer tilgjengelige:
Personlig – Lar deg være vert for 5 nettsteder.
Starter – Lar deg være vertskap for 10 nettsteder.
Pro – Inkluderer flere ressurser og lar deg være vertskap for 20 nettsteder.
Byrå – Lar deg lage 50 nettsteder for klienter.
Enterprise-løsninger er også tilgjengelig på Pressable.

Pressbare vertsfunksjoner

Pressable’s Managed WordPress Hosting-planer er spekket med imponerende funksjoner. Når du kombinerer med mengden nettsteder du kan lage med hver plan, får du mye verdi med hvert nivå av hosting (Personal, Starter, Pro, Agency). Blant funksjonene som følger med din Pressable-hostingplan er:

 • Funksjon for utvikling / produksjonsmodus
 • Kloning av nettsteder for raskere oppretting av nettsteder
 • Innholdsleveringsnettverk
 • Gratis la oss kryptere SSL-sertifikater
 • Mulighet for samarbeidspartner
 • Bufring av nettsteder
 • Optimalisering av serversiden
 • Skanning og fjerning av skadelig programvare
 • Jetpack Premium
 • Dedikert WordPress-støtte

Registrering med trykkbar

press-registrering
Pressbar gir deg en gratis 15 dagers prøveperiode hvor du kan teste ut deres hosting. Du må imidlertid oppgi kredittkortinformasjonen din for å registrere deg. Registreringsprosessen var veldig enkel, og du vil da motta en e-post for å bekrefte e-posten din og en velkomstmelding. Når du har bekreftet e-posten din, vil du kunne komme i gang med å opprette nettstedet ditt umiddelbart.

Du er velkommen e-post inneholder også lenker til en gratis e-bok om hvordan Pressable kan hjelpe deg med å lykkes, Pressable Knowledge Base og Pressable’s chat support.
press-velkomst-e-post

Tid for levering av nettsteder

Jeg liker måten Pressable har konfigurert prosessen for å lage WordPress-nettsteder. Du kan først opprette en webside i utviklingsmodus hvor du kan bygge og teste ting ut. Du vil motta innloggingsinformasjonen din i en e-postmelding når du oppretter iscenesettingssiden. Når du vil at nettstedet skal gå live, kobler du domenet ditt og angir det som det primære domenet for nettstedet ditt. Du kan deretter sette nettstedet ditt til produksjonsmodus der cache og CDN er aktivt.

Pressables leveringstidspunkt for nettstedet var utmerket, med nettstedet mitt som ble opprettet og tilgjengelig i utviklingsmodus nesten umiddelbart.

Pressable’s Control Panel

pressbar-kontroll-panel
Pressable har gjort en god jobb med å presentere et enkelt, brukervennlig kontrollpanel som gir deg rask tilgang til alle de viktige funksjonene i hostingplanen din.

Når du logger inn, kan du raskt og enkelt opprette et nytt nettsted eller få tilgang til innstillingene eller WP-admin på et eksisterende nettsted.
pressØkende nye stedet

Fra Innstillinger-siden er det ikoner på toppfeltet for å legge til samarbeidspartnere, redigere innstillingene for sikkerhetskopiering av data, få tilgang til PHPMyAdmin, få et nettsted migrert til Trykkbar og klone nettstedet ditt.

Innstillinger-siden er også der du kan veksle mellom utviklings- og produksjonsmodus, angi domenet ditt og få tilgang til Let’s Encrypt SSL-innstillinger.
press-sikkerhet

Nettstedets hastighet og ytelse

Totalt sett var hastigheten og ytelsen fra Pressable på nettstedet imponerende. Pressable’s datasenter ligger i Texas, så ikke overraskende var nettstedets hastighet raskest i Central-regionen. I de andre regionene var imidlertid hastigheten på nettstedet veldig bra.

Her er noen av våre prøveresultatresultater:
press-speed-test-resultater

Automatiske sikkerhetskopier av nettsteder

Pressbar inkluderer sikkerhetskopiering av data på et par forskjellige måter. Først kan du bruke kontrollfunksjonens sikkerhetskopifunksjon; men du må konfigurere en konto hos Amazon eller Rackspace. Alternativt kan du også bruke backup-alternativet i Jetpack, som er inkludert i hostingplanen din. For en administrert hostingplan, foretrekker jeg å ha sikkerhetskopi av dataene og gjenopprette litt mer strømlinjeformet. Imidlertid, med de to sikkerhetskopimetodene som tilbys på nettstedet, bør du være dekket.

Pressable’s nettstedstaging

For øyeblikket har ikke Pressable et ekte iscenesettelsesmiljø. Du kan velge å jobbe i enten utviklings- eller produksjonsmodus. Forskjellen mellom de to er at når du er i utviklingsmodus, blir cachen og CDN deaktivert. Jeg liker virkelig denne funksjonen, spesielt når du gjør den første utviklingen av nettstedet ditt. Forhåpentligvis i fremtiden vil Pressable legge til en fullstendig nettstedstasjonsplattform. Kombinert med utviklings- og produksjonsmodus ville det være kjempebra.

Kundeservice

Jeg er definitivt imponert over kundestøtten hos Pressable. Det starter faktisk når du registrerer deg, da du vil få en samtale fra Pressable-teamet som tilbyr hjelp til å migrere nettsteder over eller for å hjelpe deg etter behov med alle prosjekter du har. Jeg syntes at støtteapparatet var veldig responsivt, hjelpsom og høflig. Du kan fortelle at de streber etter å tilby de rette løsningene for hver kunde. Support chat support-responstid var også utmerket.
press-live-chat-supportLive Chat Support på Pressable

Pressbar tilbyr støtte for telefon, e-post og live chat. Og selv om de offisielle timene for chatstøtte for tiden er fra 08.00 til 22.00. Central Time, ifølge Claudia Cuento, Senior Customer Strategist at Pressable, vil de snart legge til 24 × 7 support, noe som er gode nyheter.

Anbefaling

Når det gjelder Pressable, er nøkkelordet for meg potensielt. Foreløpig gir de et solid grunnlag for WordPress-hosting som inkluderer et stort kundegrensesnitt, responsiv kundesupport og god tid for tildeling av nettsteder. Og jeg kan se dem vokse og konkurrere med de aller best administrerte WordPress-vertsleverandørene der ute. Forhåpentligvis vil vi fortsette å se forbedringer og innovasjon fra Pressable-teamet som vil omfatte funksjoner som en fullstendig iscenesettelsesplattform for nettstedet. Jeg gleder meg også til utvidelsen av live chat-støtte til 24 × 7.

Foreløpig er Pressable et gyldig alternativ for eiere av WordPress-nettsteder som leter etter mer verdi inkludert i deres administrerte WordPress-hostingplan. Med Pressables vertsplaner kan du for eksempel være vertskap for 5 til 50 nettsteder – sammen med imponerende ytelses- og sikkerhetsfunksjoner på nettstedet. Pressbar er absolutt verdt en titt. Og husk at du får en gratis 15-dagers prøveversjon.

Klikk her for mer informasjon om trykkbar

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map