Pressable Review

pressionable-revisió


Si esteu buscant Opinions presionables, aquí teniu la meva experiència personal amb el seu allotjament de WordPress gestionat. Fundada el 2010, Pressable s’ha convertit ràpidament en un dels amfitrions de WordPress gestionats més impressionants. En el meu Pressable Review, donem un cop d’ull a la configuració d’un nou lloc de WordPress i a quines funcions obté.

Plans d’allotjament presionables

pressable-hosting-plans
Pressable s’adapta a tot tipus de llocs web de WordPress, des de blocs i llocs més petits fins a llocs web i llocs més complexos per a clients de l’agència..

Pressable disposa de quatre plans de hosting de WordPress gestionats diferents:
Personal – Permet allotjar 5 llocs web.
Arranjament – Permet allotjar 10 llocs web.
Pro – Inclou més recursos i us permet allotjar 20 llocs.
Agència – Permet crear 50 llocs per a clients.
Les solucions empresarials també estan disponibles a Pressable.

Funcions d’allotjament presionables

Els plans d’allotjament de WordPress gestionats de Pressable tenen funcions impressionants. Si es combina amb la quantitat de llocs web que podeu crear amb cada pla, obteniu molt valor amb cada nivell d’allotjament (personal, iniciador, professional, professional). Entre les funcions que s’inclouen amb el vostre pla d’allotjament presable hi ha:

  • Funció del mode de desenvolupament / producció
  • Clonació de llocs web per a una creació més ràpida de llocs
  • Xarxa d’entrega de contingut
  • Xifrem els certificats SSL gratuïts
  • Capacitat d’accés del col·laborador
  • Cache del lloc web
  • Optimització lateral
  • Escaneig i eliminació de programari maliciós
  • Jetpack Premium
  • Suport dedicat a WordPress

Inscripció amb el botó Pressable

pressable-signup
Pressable us ofereix un període de prova gratuït de 15 dies on podeu provar el seu allotjament. Tanmateix, cal que introduïu la informació de la targeta de crèdit per registrar-vos. El procés de registre va ser molt fàcil i, a continuació, rebrà un correu electrònic per verificar el correu electrònic i un missatge de benvinguda. Un cop verificis el correu electrònic, podreu començar a crear el vostre lloc web immediatament.

El correu electrònic de benvinguda també conté enllaços a un llibre electrònic electrònic sobre com Pressable us pot ajudar a tenir èxit, la Base de coneixements presionable i el servei de xat de Pressable.
pressable-welcome-email

Temps d’aprovisionament de llocs web

M’agrada la forma en què Pressable ha configurat el procés de creació de llocs de WordPress. Primer podeu crear un lloc web en mode de desenvolupament on podreu crear i provar coses. Rebreu les vostres credencials d’inici de sessió en un missatge de correu electrònic quan creeu el lloc d’escenificació. Quan voleu que el vostre lloc web sigui en directe, connecteu el vostre domini i el definiu com a domini principal del vostre lloc. A continuació, podeu configurar el lloc web al mode de producció on està activat la memòria cau i el vostre CDN.

El temps d’aprovisionament de llocs web presible va ser excel·lent, i el meu lloc web va ser creat i disponible en mode de desenvolupament gairebé immediatament.

Panell de control presionable

presionable-tauler de control
Pressable ha fet un gran treball en presentar un tauler de control senzill i fàcil d’utilitzar que us permet accedir ràpidament a totes les funcions importants del vostre pla d’allotjament.

Quan inicieu la sessió, podeu crear fàcilment un lloc web ràpidament o accedir a la configuració o a l’administrador WP d’un lloc web existent.
pressable-afegint-nou lloc

A la pàgina de configuració, hi ha icones a la barra superior per afegir usuaris col·laboradors, editar la configuració de còpia de seguretat de dades, accedir a PHPMyAdmin, migrar un lloc a Pressable i clonar el lloc web..

La pàgina de configuració també és on podeu canviar entre modes de desenvolupament i producció, configurar el vostre domini i accedir a la configuració de Xifrar SSL..
pressable-security

Velocitat i rendiment del lloc web

En general, la velocitat i el rendiment del lloc web de Pressable van ser impressionants. El centre de dades pressable es troba a Texas, de manera que no és estrany que la velocitat del lloc web sigui la més ràpida a la regió central. Tot i això, a les altres regions la velocitat del lloc web també va ser molt bona.

Aquests són alguns dels nostres resultats de les proves de mostra:
Pressable-speed-speed-test-results

Còpia de seguretat automàtica del lloc web

Pressable inclou còpies de seguretat de dades de diverses maneres. Primer, podeu utilitzar la funció de còpia de seguretat del quadre de control; tot i així, haureu de configurar un compte a Amazon o Rackspace. També podeu utilitzar l’opció de còpia de seguretat de Jetpack, inclosa amb el vostre pla d’allotjament. Per a un pla d’allotjament gestionat, preferiria tenir la còpia de seguretat de dades i restaurar una mica més racionalitzada. Tanmateix, amb els dos mètodes de còpia de seguretat del lloc web proporcionats, heu de tenir cobertura.

Pàgina web de pressionable

Actualment, Pressable no té un autèntic entorn d’escenificació. Podeu optar per treballar en mode de desenvolupament o de producció. La diferència entre ambdós és que quan es troba en mode de desenvolupament, la vostra memòria cau i el CDN estan desactivats. M’agrada molt aquesta característica, sobretot quan esteu fent el desenvolupament inicial del vostre lloc web. Esperem que en el futur Pressable incorpori una completa plataforma d’escenificació de llocs web. Combinats amb els seus modes de desenvolupament i producció, seria impressionant.

Atenció al client

Estic impressionat per l’assistència al client de Pressable. En realitat s’inicia quan us registreu, ja que rebreu una trucada de l’equip Pressable que us oferirà assistència a la migració de llocs o per ajudar-vos segons calgui amb qualsevol projecte que tingueu. L’equip d’assistència vaig trobar molt atent, servicial i amable. Podeu dir que s’esforcen per proporcionar les solucions adequades per a cada client. El temps de resposta en suport de xat en directe també va ser excel·lent.
pressable-live-chat-supportSuport de xat en directe a Pressable

Pressable ofereix telèfon, correu electrònic i suport de xat en directe. I tot i que actualment l’horari oficial de suport al xat és de 8 a 22 h. Central Time, segons Claudia Cuento, estratega de clients sènior de Pressable, properament afegiran 24 × 7 de suport, cosa que és una gran notícia.

Recomanació

Quan es tracta de Pressable, la paraula clau per a mi és potencial. Actualment, proporcionen una base sòlida per a allotjament de WordPress que inclou una interfície de client excel·lent, atenció al client sensible i un gran temps de subministrament de llocs web. A més, puc veure que creixen i competeixen amb els proveïdors d’allotjament de WordPress més ben gestionats que hi ha. Tant de bo continuïm veient millores i innovació de l’equip Pressable que inclouran funcions com ara una plataforma completa d’escenificació de llocs web. A més, estic desitjant que s’ampliï el servei de xat en directe fins a 24 × 7.

Ara per ara, Pressable és una opció vàlida per als propietaris de llocs de WordPress que busquen més valor inclòs amb el seu pla d’allotjament de WordPress gestionat. Per exemple, els plans d’allotjament de Pressable us permeten allotjar de 5 a 50 llocs web, juntament amb un rendiment impressionant i funcions de seguretat del lloc web. Pressable val la pena mirar-lo. I recordeu-ho, feu una prova gratuïta de 15 dies.

Feu clic aquí per obtenir més detalls en Pressable

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Adblock
detector