Painettavissa oleva arvostelu

puristettavissa-arvostelu


Jos etsit Painettavissa olevat arvostelut, tässä on henkilökohtainen kokemukseni heidän hallinnoimastaan ​​WordPress-hosting-palvelusta. Pressable on perustettu vuonna 2010, ja siitä on nopeasti tullut yksi vaikuttavimmista hallituista WordPress-isäntäkohdista. Minun Painettavissa oleva arvostelu, tarkastelemme uuden WordPress-sivuston perustamista ja mitä ominaisuuksia saat.

Painettavissa olevat hosting-suunnitelmat

puristettavissa-hosting-suunnitelmat
Painettavissa oleva sopii kaikentyyppisiin WordPress-verkkosivustoihin – kaikkea blogeista ja pienemmistä sivustoista aina monimutkaisempiin ja toimistoasiakkaiden sivustoihin asti.

Pressablella on saatavana neljä erilaista hallintaa WordPress-hosting-suunnitelmaa:
henkilökohtainen – Voit isännöidä viittä verkkosivustoa.
Käynnistin – Voit isännöidä 10 verkkosivustoa.
ammattilainen – Sisältää enemmän resursseja ja antaa sinun isännöidä 20 sivustoa.
Virasto – Voit luoda 50 sivustoa asiakkaille.
Yritysratkaisuja on saatavana myös Pressable: lta.

Painettavissa olevat isäntäominaisuudet

Pressalen hallinnoimat WordPress-hosting-suunnitelmat ovat täynnä vaikuttavia ominaisuuksia. Yhdistettynä verkkosivustojen määrään, jonka voit luoda jokaiselle suunnitelmalle, saat paljon arvoa jokaisella hosting-tasolla (henkilökohtainen, Starter, Pro, Agency). Pressable-isännöintisuunnitelmaan sisältyviä ominaisuuksia ovat:

 • Kehitys- / tuotantotilan ominaisuus
 • Verkkosivun kloonaus sivuston nopeampaan luomiseen
 • Sisällönjakeluverkosto
 • Ilmaiset Let’s Encrypt SSL -sertifikaatit
 • Yhteistyökumppanin käyttömahdollisuus
 • Verkkosivun välimuisti
 • Palvelinpuolen optimointi
 • Haittaohjelmien skannaus ja poisto
 • Jetpack Premium
 • Omistettu WordPress-tuki

Ilmoittautuminen painettavalla

puristettavissa-kirjautumisen
Painettavissa oleva antaa sinulle ilmaisen 15 päivän kokeilujakson, jonka aikana voit testata heidän isännöintinsä. Sinun on kuitenkin annettava luottokorttitietosi kirjautuaksesi sisään. Rekisteröintiprosessi oli erittäin helppoa, ja saat sitten sähköpostin vahvistaaksesi sähköpostiviestisi sekä tervetuliaisviestin. Kun olet vahvistanut sähköpostisi, voit aloittaa verkkosivustosi luomisen heti.

Tervetuloa-sähköposti sisältää myös linkkejä ilmaiseen e-kirjaan siitä, kuinka Pressable voi auttaa menestymään, Pressable-tietokannasta ja Pressablen chat-tuesta.
puristettavissa-tervetuloa-sähköposti

Verkkosivun toimittamisaika

Pidän siitä, miten Pressable on määrittänyt WordPress-sivuston luomisprosessin. Voit ensin luoda verkkosivuston kehitystilassa, jossa voit rakentaa ja testata asioita. Saat kirjautumistietosi sähköpostiviestinä, kun luot vaiheittaisen sivuston. Kun haluat verkkosivustosi näkyvän, yhdistät verkkotunnuksesi ja asetat sen ensisijaiseksi verkkotunnukseksi. Voit sitten asettaa verkkosivustosi tuotantotilaan, jossa välimuisti ja CDN ovat aktiivisia.

Pressable’n verkkosivustojen valmistusaika oli erinomainen, sillä verkkosivustoni luotiin ja saatavana kehitystilassa melkein välittömästi.

Painettavissa olevan ohjauspaneeli

painettavissa-ohjauspaneelin
Pressable on tehnyt hienoa työtä esitellessään yksinkertaisen, helppokäyttöisen ohjauspaneelin, joka antaa sinulle nopean pääsyn kaikkiin isännöintisuunnitelmasi tärkeisiin ominaisuuksiin.

Kun kirjaudut sisään, voit luoda nopeasti ja helposti uuden sivuston tai käyttää nykyisen verkkosivuston asetuksia tai WP-järjestelmänvalvojaa.
puristettavissa tuovien-new-sivusto

Asetukset-sivun yläpalkissa on kuvakkeita, joiden avulla voit lisätä yhteistyökumppaneita, muokata tietojen varmuuskopiointiasetuksia, käyttää PHPMyAdminia, siirtää sivuston Pressable-palveluun ja kloonata verkkosivustosi.

Asetukset-sivulla voit myös vaihtaa kehitys- ja tuotantotilojen välillä, asettaa verkkotunnuksesi ja käyttää Let’s Encrypt SSL -asetuksiasi.
puristettavissa-turvallisuus

Verkkosivuston nopeus ja suorituskyky

Pressablein verkkosivuston nopeus ja suorituskyky olivat kaiken kaikkiaan vaikuttavia. Pressable’n datakeskus sijaitsee Texasissa, joten verkkosivustojen nopeus ei yllättäen ollut nopein Keski-alueella. Muilla alueilla verkkosivustojen nopeus oli kuitenkin myös erittäin hyvä.

Tässä on joitain esimerkkejä testituloksista:
painettavissa-nopeus-testi-tulokset

Automaattiset verkkosivustojen varmuuskopiot

Painettavissa on tietojen varmuuskopiot parilla eri tavalla. Ensinnäkin voit käyttää ohjauspaneelin varmuuskopiointitoimintoa; sinun on kuitenkin määritettävä tili Amazonissa tai Rackspacessa. Voit vaihtoehtoisesti käyttää myös Jetpackin varmuuskopiointia, joka sisältyy isännöintisuunnitelmaan. Hallitun isännöintisuunnitelman osalta pidän parempana tietojen varmuuskopiointia ja palauttamista hieman virtaviivaisemmiksi. Kaikkien toimitettujen verkkosivustojen varmuuskopiointimenetelmien avulla sinun tulisi kuitenkin olla suojattu.

Pressable’n verkkosivustojen lavastus

Tällä hetkellä Pressablella ei ole todellista lavastusympäristöä. Voit valita työskentelyä joko kehitys- tai tuotantotilassa. Ero näiden kahden välillä on se, että kehitystilassa välimuisti ja CDN ovat poissa käytöstä. Pidän todella tästä ominaisuudesta, varsinkin kun olet kehittämässä verkkosivustosi alustavasti. Toivottavasti Pressable lisää tulevaisuudessa täydellisen verkkosivustojen esitysalustan. Se olisi yhdessä niiden kehitys- ja tuotantotapojen kanssa mahtavaa.

Asiakaspalvelu

Olen ehdottomasti vaikuttunut Pressable-asiakastuesta. Se todella alkaa, kun kirjaudut sisään, kun saat puhelun Pressable-tiimiltä, ​​joka tarjoaa apua sivustojen muuttamisessa tai avustaa tarvittaessa jokaisessa projektissasi. Piti tukitiimiä erittäin reagoivana, avuliaana ja kohteliaana. Voit kertoa, että he pyrkivät tarjoamaan oikeat ratkaisut jokaiselle asiakkaalle. Live chat -tuen vastausaika oli myös erinomainen.
puristettavissa-live-chat-tukiLive Chat -tuki Pressable-palvelussa

Painettavissa on puhelin-, sähköposti- ja live-chat-tuki. Ja vaikka chat-tuen viralliset tunnit ovat tällä hetkellä klo 8–10. Keskiaika, Pressablen vanhempien asiakasstrategistien Claudia Cuento mukaan he lisäävät pian 24 × 7 -tukea, mikä on hieno uutinen.

Suositus

Pressablessa avainsana on potentiaalinen. Tällä hetkellä ne tarjoavat vankan perustan WordPress-isännöinnille, joka sisältää erinomaisen asiakasrajapinnan, reagoivan asiakastuen ja erinomaisen verkkosivustojen tarjousajan. Ja näen heidän kasvavan ja kilpailevan parhaiten hallittujen WordPress-palveluntarjoajien kanssa. Toivottavasti tulemme jatkamaan Pressable-tiimin parannuksia ja innovaatioita, jotka sisältävät ominaisuuksia, kuten täydellisen verkkosivuston latausalustan. Odotan myös heidän live-chat-tuen laajentamista 24 × 7: ksi.

Toistaiseksi Pressable on kelvollinen vaihtoehto WordPress-sivuston omistajille, jotka etsivät lisäarvoa hallitussa WordPress-isännöintisuunnitelmassaan. Esimerkiksi Pressablen hosting-suunnitelmat antavat sinun ylläpitää 5–50 verkkosivustoa yhdessä vaikuttavien verkkosivustojen suorituskyvyn ja suojausominaisuuksien kanssa. Painettavissa oleva on ehdottomasti tarkastelun arvoinen. Ja muista, että saat ilmaisen 15 päivän kokeilun.

Napsauta tätä saadaksesi lisätietoja Pressable: sta

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map