Web Hosting i SEO 2019

Servei d'allotjament web i SEO


El vostre allotjament web afecta el vostre SEO el 2019? Si bé l’optimització de motors de cerca ha continuat evolucionant al llarg dels anys a mesura que Google i els motors de cerca modifiquen els seus algorismes, l’allotjament web continua influint indirectament en el seu SEO de les maneres següents.

Tothom hauria d’utilitzar SSL

És cert que Google i els navegadors web consideren que l’ús de https és important. Si no utilitzeu SSL en aquests dies, el vostre lloc web està marcat com a segur. A més de protegir el vostre lloc, l’ús de SSL / TLS també us permetrà millorar els rànquings en cercadors. Quan vaig parlar amb Gary Illyes, analista de tendències per a administradors web de Google, em va agradar que l’ús de SSL / TLS ajudés definitivament el SERP del vostre lloc web. De fet, Gary va dir que sap que funciona des que va treballar en aquest algorisme.

La bona notícia aquí és que moltes empreses d’allotjament web reconeixen la importància de https i ara inclouen certificats SSL gratuïts amb els seus plans d’allotjament. Sens dubte us animaria a optar per un d’aquests paquets d’allotjament amb SSL gratuït.

Matèries de velocitat fins a cert grau

La velocitat del lloc web també té un paper important en els rànquings del motor de cerca, però en una mesura menys coneguda. A diferència de SSL, quan vaig preguntar a Gary sobre que la velocitat del lloc web era un factor a SERP, va fer que em digués que mai no van dir que la velocitat era un factor important en els rànquings. Més tard, va dir que la velocitat pot tenir certa influència, però realment no gaire. Com que els algorismes canvien constantment, crec que és una bona idea tenir un lloc web amb un rendiment ràpid. I, certament, l’allotjament web adequat pot tenir un gran paper en accelerar el vostre lloc.

Si bé té un sentit perfecte que els llocs web amb un rendiment més ràpid i menys temps d’inactivitat siguin beneficiosos per als vostres resultats de SEO, això vol dir que tothom hauria de sortir i aconseguir allotjament dedicat? Amb tants altres factors que afecten el SEO, no ho pensaria. El cost addicional no justificarà fer la compra addicional per a molta gent.

Altres factors d’allotjament web

En menor mesura, es pot dir el mateix per obtenir una adreça IP dedicada. No costa tant com comprar hosting dedicat. Tanmateix, la meva experiència ha estat que una IP dedicada no semblava fer cap diferència quant als motors de cerca. Ara, la situació de tothom pot ser una mica diferent, i alguns experts, sens dubte, n’hi ha que en tenen. No hi ha cap perjudici en obtenir una IP dedicada, però si teniu molts llocs web, pot ser que no sigui rendible. D’altres experts també he sentit que les empreses d’allotjament web fan una feina molt bona en aquests dies en separar i aïllar usuaris compartits perquè un client no causi problemes per a un altre. Vegeu més avall per obtenir més informació sobre adreces IP i SEO dedicades.

Un altre factor que s’ha esmentat és aconseguir que un proveïdor d’allotjament web tingui la mateixa ubicació que el vostre mercat objectiu. Tot i que estic d’acord que això seria beneficiós, no sempre és tan senzill. En primer lloc, no totes les empreses d’allotjament web revelen les ubicacions del seu centre de dades. Tot i que alguns hostes identifiquen la seva ubicació, el problema es converteix exactament en el lloc on es troba el vostre públic objectiu. Si sou una empresa local, és molt més fàcil fer-ho. Tot i això, molts propietaris de llocs web s’orienten no només a un país específic, sinó molt possiblement a un públic mundial, cosa que fa que sigui més complicat triar una ubicació d’allotjament.

Per tant, quina importància hauria de tenir l’allotjament web en la vostra estratègia global de SEO? En aquest moment, diria que escollir una de les empreses d’allotjament web més ben establertes afectaran el vostre SEO per igual. De nou, comprar allotjament dedicat pot millorar la velocitat i el temps de funcionament del vostre lloc web, però quant (si n’hi ha) que millorarà el vostre SEO continua sent un tema de debat..

Si voleu optar per una adreça IP dedicada?

Un dels aspectes més debatuts de l’allotjament web i els llocs web és si teniu o no una adreça IP dedicada (a diferència d’una que es comparteix) millora l’optimització del vostre motor de cerca (SEO). Tot i que les opinions varien àmpliament, la majoria dels experts solen tenir una IP dedicada que ajuda el vostre SEO. Tot i que hi ha altres motius per adquirir una adreça IP dedicada (per exemple, si voleu tenir un lloc web de comerç electrònic), la pregunta queda per a molts: he d’obtenir una IP dedicada amb finalitats de SEO?

El problema d’intentar determinar els efectes d’una IP dedicada als resultats del motor de cerca és que hi ha tants altres factors que és difícil aïllar la importància d’una IP. Per exemple, fins i tot si la majoria dels principals 50 llocs web de consulta del motor de cerca utilitzen una IP dedicada, podrien haver-hi molts altres mètodes de SEO utilitzats en aquests llocs. Fins i tot experts coneguts de SEO com Bruce Clay i col·laboradors Afirmen que, tot i que han trobat que canviar a una IP dedicada provoca un augment dels rànquings, pot ser només una coincidència.

En aquests tipus de casos, normalment m’agrada fer les meves proves i investigacions per veure què funciona o no funciona per a mi. Així doncs, vaig decidir fer el meu propi experiment. En concret, he comprat una adreça IP dedicada a un parell de llocs que abans utilitzaven una IP compartida. Per intentar aïllar els efectes d’una IP dedicada, vaig provar dos tipus diferents de llocs. El primer és un lloc relativament més recent que m’he concentrat principalment en el contingut i l’autoria i no m’ha preocupat els enllaços enrere. L’altre lloc web que vaig provar fa uns quants anys i he fet molts més mètodes d’interligament i altres mètodes de SEO per intentar augmentar el trànsit. De fet, aquest segon lloc va tenir un èxit amb les actualitzacions de Google.

Vaig realitzar dos estudis en moments diferents. Aquí he trobat la primera vegada. Feu un cop d’ull als gràfics següents. Si compareu les dades del darrer mes mitjançant una IP compartida amb les dades del darrer mes amb una adreça IP dedicada, podeu veure que no hi ha hagut cap millora en les impressions del motor de cerca.

Lloc web A mitjançant una adreça IP compartida:
Lloc: resultats IP compartits

Lloc web A mitjançant una adreça IP dedicada:
Lloc A Resultats IP dedicats

Lloc web B amb una adreça IP compartida:
Resultats d’IP compartits del lloc B

Lloc web B Utilitzant una adreça IP dedicada:
Lloc B Resultats IP dedicats

De fet, els nombres són realment menors. El lloc A (el lloc web més recent) va passar de tenir més de 10.000 impressions a poc més de 9.000. El lloc B (el lloc web més establert) ha estat inferior a més de 100 impressions. La posició mitjana dels resultats de la cerca també va mostrar poca o cap millora. Per al lloc més recent, la posició mitjana ha millorat amb un sol punt. La posició mitjana del lloc més antic va ser realment pitjor en 7 punts.

Evidentment, hi ha molts factors que afecten els vostres resultats de SEO. I els vostres resultats poden ser diferents. Tot i així, fins ara amb la meva prova, sembla que una adreça IP dedicada no millora el vostre SEO. No hi ha, certament, res dolent en obtenir una IP dedicada. Però tingueu en compte que si en compreu principalment un per millorar el vostre SEO, potser us decebreu.

Buscant les impressions del motor de cerca del meu segon estudi de prova, el lloc A (el lloc més recent) realment té un nombre inferior que ho va fer fa un mes. El lloc B (el lloc anterior) realment mostra un petit augment en les impressions; tanmateix, això podria ser degut a altres factors, inclosa una recent actualització de Google.

Lloc A: Resultats anteriors del motor de cerca
Lloc A Resultats IP dedicats

Lloc A: Resultats dels motors de cerca actualitzats
S'han actualitzat els resultats IP dedicats a un lloc

Lloc B: Resultats anteriors del motor de cerca
Lloc B Resultats IP dedicats

Lloc B: resultats actualitzats del motor de cerca
S'han actualitzat els resultats IP dedicats al lloc B

En aquest moment, no veig cap prova real que una adreça IP dedicada millori el vostre SEO. Certament són necessaris per a llocs que utilitzen SSL. Però si penseu en comprar-ne un per obtenir un millor SEO, us recomanaria que aguanteu i estalvieu una mica de diners.

A continuació, es mostren un parell d’altres reclamacions sobre IP dedicades que podríeu haver escoltat juntament amb els meus pensaments:

Si utilitzeu una IP compartida, el vostre lloc podria estar contaminat per un lloc spam que comparteixi la vostra adreça IP.

Encara que en un moment pot haver estat cert, mai no he patit cap problema com aquest. La veritat és que la majoria de les empreses d’allotjament web fan una gran tasca per insular els seus clients d’allotjament compartit els uns dels altres.

Si utilitzeu una adreça IP virtual, algú que intenti navegar al vostre lloc introduint la vostra IP en lloc de l’URL pot aparèixer al lloc web d’una altra persona..

Aquesta situació sol produir-se només si el servidor està configurat de forma incorrecta. Novament, no he patit aquest tipus de problemes. El que sol passar si la vostra adreça IP compartida s’escriu en un navegador és que aneu a la pàgina dels allotjaments web. I realment, quantes persones escriuen una adreça IP en lloc d’una URL en aquests dies?

La línia de fons sobre allotjament web i SEO el 2019

Les principals influències que pot tenir el vostre allotjament web en el vostre SEO són ​​la velocitat i la SSL del lloc web. Tot i que hi ha factors molt més importants per determinar com us situeu als motors de cerca (enllaços enllaçats, autoritat de domini, etc.), no us fa mal escollir un proveïdor d’allotjament web que inclogui SSL gratuït i que ofereixi diverses ubicacions del centre de dades juntament amb el seu propi caché de rendiment. tecnologia.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Adblock
detector