Pregled gostovanja spletnega mesta

SiteGround


2019 Best Web HostingNajboljša podpora strankam V mojih nenehnih prizadevanjih poiskati najboljše razpoložljive načrte za spletno gostovanje, je čas, da si ogledamo še eno upravljano WordPressovo gostovanje. SiteGround je podjetje, ki deluje od leta 2004 in ponuja celotno ponudbo storitev spletnega gostovanja – vključno z WordPressom.

Pomembno: če iščete poštene SiteGround Mnenja, prosimo, upoštevajte, da sem dejansko plačujoča stranka, ki uporablja SiteGround WordPress gostovanje. Za razliko od drugih mnenj, ki morda temeljijo na brezplačnem preskusnem računu, so to moje dejanske izkušnje z uporabo mojega resničnega gostovanja na spletnem mestu SiteGround.

Možnosti gostovanja v WordPressu

SiteGround ima tri vrste upravljanih načrtov gostovanja WordPress.

Začeti:

 • Za začetnike
 • Samo eno spletno mesto
 • Za pribl. 10.000 mesečnih obiskov

GrowBig:

 • Vključuje Premium funkcije
 • Več spletnih mest
 • Za pribl. 25.000 mesečnih obiskov

GoGeek:

 • Vključuje območje uprizoritve
 • Več spletnih mest
 • Za pribl. 100.000 mesečnih obiskov

V mojem primeru sem se odločil za načrt GrowBig. Načrt GoGeek je namenjen podjetniškim uporabnikom. V teh primerih pa priporočam, da preverite WP Engine ali MediaTemple, če resnično potrebujete to raven virov. Načrt GrowBig SiteGround je odlična izbira za mala podjetja in osebna spletna mesta WordPress, ki zahtevajo upravljano gostovanje.

Podatkovni centri SiteGround

SiteGround ima pet podatkovnih centrov, razporejenih na treh celinah – Chicago, IL; London, Velika Britanija; Amsterdam, NL; Milan IT; in Singapur SG. Tako lahko za hitrejše nalaganje strani izberete tistega, ki je najbližje vašim obiskovalcem. Poleg tega je s tehnologijo SuperCacher SiteGround hitrost vašega spletnega mesta še boljša.

Vpiši se

Prijava s SiteGround je zelo enostavna in enostavna. Plačate lahko s svojo kreditno kartico. Če pa raje plačujete prek PayPala, lahko to storite tako, da se obrnete na podporo. Pokazali vas bodo, da pošljete naročilnico, pri čemer bodo podatki za obračun prazni. Nato boste prejeli posebno povezavo za plačilo s PayPalom.

Po zaključku postopka registracije boste prejeli e-poštno sporočilo s podatki za prijavo in povezavo do območja računa SiteGround..
SiteGround Pozdravni e-poštni naslov

Področje računa stranke SiteGround vsebuje vse ustrezne informacije o nastavitvah računa. Po zavihkih se lahko premikate, da pridobite podporo, dostopate do informacij za obračun in pridobite dodatne storitve in vire.
SiteGround Account Account Moji računi

Prenos obstoječega mesta WordPress

Če že imate spletno mesto WordPress v spletu z drugim gostiteljem, boste z veseljem vedeli, da bo SiteGround vaše spletno mesto dejansko prenesel brezplačno, če želite. Izberete lahko tudi, da boste spletno mesto premaknili sami. V mojem primeru sem se odločil, da bom svoje spletno mesto prenesel sam. Izvedel sem novo namestitev WordPress-a v svojem računu SiteGround in uvozil svojo obstoječo bazo podatkov v novo ustvarjeno spletno stran v SiteGround. Nato sem moral samo kopirati svojo mapo wp z vsebino v SiteGround – in moje spletno mesto je bilo zdaj pripravljeno in deluje!

Po namestitvi WordPress-a boste prejeli potrditveno e-pošto s podrobnostmi za prijavo skrbnika in povezavami do vaj in videoposnetkov.
E-pošta za namestitev SiteGround WordPress

Funkcije gostovanja SiteGround WordPress

Poleg lepo oblikovanega območja upravljanja računa SiteGround imate kot nadzorni vmesnik tudi cPanel. Vsekakor mi je všeč način, kako je SiteGround prilagodil svoj cPanel z zavihki za upravljanje računa, ki so na voljo na vrhu. Za lastnike spletnih mest WordPress bo še posebej zanimiv razdelek WordPress Tools. Tu lahko kliknete orodja za namestitev WordPress-a, omogočite samodejne posodobitve, izvajate skrbniške funkcije, omogočite SuperCacher ter nastavitve in uprizoritev GIT.
SiteGround cPanel

Boljši nadzor samodejnih posodobitev programa WordPress

Veliko podjetij za gostovanje spletnih strani ponuja samodejne posodobitve za WordPress. Toda tu je še eno področje, kjer SiteGround zasije, ko stvari naredite korak naprej. Zdaj imate veliko boljši nadzor nad samodejnimi posodobitvami programa WordPress z novo funkcijo načrtovanja SiteGround. Privzeti razpored SiteGround za posodobitve WordPress je takojšnja posodobitev za manjše varnostne izdaje in nadgradnja v več kot 24 urah za večje osrednje posodobitve. Vendar lahko razpored spremenite, ko se opravijo manjše in večje posodobitve, na 24, 48 ali 72 ur, kar vam omogoča več časa za pripravo spletnega mesta za nadgradnje..

Samodejne posodobitve programa WordPress lahko razporedite tako, da v vašem cPanelu kliknete ikono WP Auto Update.
Orodja za WordPress SiteGround

Samodejne posodobitve vtičnikov WordPress!

V zvezi s posodobitvami WordPress-a so še večje novice iz SiteGround-a. Z novim samodejnim načrtovanjem posodobitev je vključena tudi možnost posodobitve vseh vtičnikov WordPress. To je velika funkcija, ki jo običajno najdemo le v veliko dražjih upravljanih načrtih gostovanja! In še en primer zavezanosti SiteGround k inovacijam in izboljšavam.

Samodejne posodobitve vtičnikov lahko omogočite iz območja načrtovanja samodejnega posodabljanja WP.
Nastavitve samodejnega posodabljanja SiteGround

WordPress Toolkit vam omogoča avtomatizacijo nalog, kot so ponastavitev skrbniških gesel, spreminjanje domen ter premikanje ali brisanje WP namestitev.
SiteGround WordPress Tools Toolkit

SuperCacher za boljšo hitrost spletnega mesta

SiteGround SuperCacher daje vašemu spletnemu mestu dodatne stopnje funkcionalnosti predpomnjenja, da se bo vaše spletno mesto hitreje naložilo in lahko opravilo več obiskov.
SiteGround WordPress Tools Supercacher
SuperCacher ima tri različne ravni za pospešitev vašega spletnega mesta:

 • Lakirajte statični predpomnilnik
 • Lakiranje dinamičnega predpomnilnika
 • Spomnjeno

Napisal sem ločeno objavo o SuperCacherju SiteGround, ki si jo lahko ogledate tukaj. Prav tako lahko poslušate moj ekskluzivni intervju s strokovnjakom za SEO in WordPress iz SiteGround, Hristo Pandjarov, ki govori o SuperCacherju in kako lahko vaše spletno gostovanje močno spremeni hitrost spletnega mesta.

SiteGround še naprej osupne s hitrostjo in zmogljivostjo svojega spletnega mesta. V nedavnem hitrostnem testiranju je SiteGround ustvaril nekaj najboljših časov nalaganja strani, kar smo jih kdaj videli. Kombinacija stalnih inovacij in izboljšav na njihovi platformi gostovanja, skupaj s tehnologijo SuperCacher, in ker si vedno prizadevajo zagotoviti najnovejše različice PHP, je SiteGround objavil nekaj neverjetnih rezultatov.

Spodaj je vzorec rezultatov testiranja hitrosti SiteGround za vse tri regije ZDA.
hitrostni test-rezultati hitrosti mesta

Varnostno kopiranje in obnovitev podatkov

SiteGround ima tudi eno najboljših samodejnih funkcij za dnevno varnostno kopiranje in obnovitev. Podatki vašega spletnega mesta se samodejno varnostno kopirajo vsak dan in se lahko odločite za obnovitev v zadnjih 30 dneh. Če želite obnoviti podatke ali ročno ustvariti varnostno kopijo, pojdite v svoj cPanel in se pomaknite navzdol do razdelka Upravitelj varnostnih kopij..
siteground-backup-manager

UPDATE: Dobre novice – še posebej za stranke GoGeek-ovega programa gostovanja! SiteGround je zdaj izboljšal njihove že odlične funkcije za varnostno kopiranje in obnavljanje podatkov. Zdaj imate poleg samodejnih dnevnih varnostnih kopij tudi možnost, da ustvarite varnostne kopije na zahtevo, kadarkoli želite. To je odlična varnostna funkcija, na primer pred posodobitvijo tem in vtičnikov. Z novo funkcijo varnostnega kopiranja lahko ustvarite 5 rezervnih kopij podatkov na zahtevo – poleg avtomatiziranih varnostnih kopij, ki so ustvarjene za vas.

Takoj na varnostne kopije so na voljo brezplačne storitve GoGeek gostovanja SiteGround. Na voljo je tudi za stranke StartUp in GrowBig hosting načrta, vendar boste morali plačati dodatne pristojbine. Vendar pa je za stranke programa StartUp dobra novica, saj je samodejno dnevno varnostno kopiranje zdaj vključeno v vse načrte gostovanja.

Pomoč strankam

Moram reči, da je bila podpora strankam SiteGround odlična. Njihov odzivni čas za podporo v klepetu v živo je odličen in vse podporno osebje, s katerim sem se ukvarjal, je znalo prijazno in hitro odgovoriti na vprašanja in poskrbeti za kakršna koli vprašanja. Spodaj je vzorec posnetka enega od mojih sej za podporo klepeta.
SiteGround Vzorec podpore v živo

Izobraževanje, ki ga je deležno osebje za podporo strankam SiteGround, je zelo obsežno – in to je zelo razvidno iz izjemne odzivne podpore, ki sem jo bila deležna tekom let. O podporni skupini sem se posebej pozanimal, ko sem govoril z glavno operativno agencijo SiteGround Reneto Tsankovo. Pojasnila je, da imajo vsi novi člani podporne skupine vsaj 2 do 4 tedne usposabljanja, preden se sploh začnejo pogovarjati s strankami. Nato pomagajo strankam pod nadzorom mentorja, ki jim lahko pomaga. Usposabljanje traja približno 3 do 6 mesecev, dokler podporni agent ni pripravljen pomagati strankam.

Video: 5 stvari, ki so mi všeč pri SiteGround

Tukaj je video, v katerem sem poudaril najboljših 5 stvari, ki so mi všeč pri spletnem gostovanju SiteGround:

Več mnenj o SiteGround

SiteGround vs Bluehost
SiteGround vs DreamHost
SiteGround vs GoDaddy
SiteGround proti InMotion
SiteGround vs WP Engine

Inovacije in izboljšave spletnega mesta SiteGround

Poleg odlične storitve in podpore je tisto, kar SiteGround resnično razlikuje od drugih spletnih gostiteljev, njihova stalna zavezanost za inovacije in izboljšave tehnologije. V letih, ko sem bil stranka SiteGround, sem bil vsako leto priča številnim izboljšavam in nadgraditvam. Tu je le nekaj primerov:

Nadgradite na celotno platformo za skupno gostovanje

SiteGround je obnovil svojo platformo za skupno gostovanje z uporabo Linux Containers (LXC Technology). Omogočeno jim je, da ponujajo učinkovitost virov in večjo stabilnost med prometnimi vrhovi. Za več podrobnosti si oglejte moj članek o glavni nadgradnji spletnega gostovanja SiteGround.

Nov notranji sistem za varnostno kopiranje in obnovitev

Z novim sistemom za varnostno kopiranje in obnovo SiteGround lahko hitreje in učinkoviteje obnovijo podatke celotnega strežnika. Medtem ko ni treba obnavljati celotnega strežnika, če se situacija zgodi, se izpadi spletnega mesta z novim sistemom močno zmanjšajo. Oglejte si moj članek tukaj na spletnem mestu sistema za varnostno kopiranje in obnovitev SiteGround.

Edinstven sistem proti umetnim inteligencam proti botu

SiteGround je razvil tudi svoj sistem umetne inteligence, ki blokira do 2 milijona napadov grobe sile na uro. Napadi se ustavijo na ravni strežnika, preden dosežejo spletna mesta strank.

WordPress Starter

Če govorimo o izboljšavah, je SiteGround zdaj še boljši za WordPress novorojenčke. Nova funkcija WordPress Starter vas vodi skozi postopek ustvarjanja spletnega mesta. Ko namestite WordPress, ko se prvič odpravite na WordPress Admin, se WordPress Starter samodejno zažene in vam pomaga izbrati temo in dodati funkcionalnost, ki jo potrebuje vaše spletno mesto. WordPress Starter vključuje tudi prilagojeno nadzorno ploščo WordPress, ki omogoča enostaven dostop do funkcij vašega spletnega mesta.

Tukaj je video, ki sem ga pred kratkim naredil na WordPress Starterju:

Priporočila

Kot sem že povedal v preteklosti, vsi uporabniki programa WordPress ne bodo potrebovali upravljanega načrta gostovanja. V resnici obstaja nekaj odličnih načrtov za spletno gostovanje pri podjetjih, kot so Bluehost, DreamHost in Web Hosting Hub (če naštejem le nekaj), ki vključujejo WordPress in so popolnoma sposobni ravnati z mnogimi spletnimi stranmi WordPress. Če pa imate raje načrt gostovanja, ki je posebej prilagojen WordPressu in ki izvaja večino vzdrževalnih nalog, povezanih z WP, bi si vsekakor ogledal SiteGround. Zagotovili so odlična orodja za WordPress, skupaj z odličnimi gostovalnimi storitvami, ki so mi koristile.

Kliknite tukaj za več podrobnosti o upravljanem WordPress gostovanju SiteGround

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map