Αναθεώρηση φιλοξενίας SiteGround

SiteGround


Best Web Hosting 2019Καλύτερη υποστήριξη πελατών Στην τρέχουσα προσπάθειά μου να βρω τα καλύτερα διαθέσιμα προγράμματα φιλοξενίας ιστοσελίδων, είναι καιρός να ρίξουμε μια ματιά σε μια άλλη διαχειριζόμενη επιλογή φιλοξενίας WordPress. Το SiteGround είναι μια εταιρεία που λειτουργεί από το 2004 και προσφέρει μια πλήρη σειρά υπηρεσιών φιλοξενίας ιστοσελίδων – συμπεριλαμβανομένου του WordPress.

Σημαντικό: Εάν ψάχνετε ειλικρινείς Κριτικές SiteGround, παρακαλώ σημειώστε ότι είμαι πραγματικός πελάτης που πληρώνει χρησιμοποιώντας το SiteGround WordPress Hosting. Σε αντίθεση με άλλες κριτικές εκεί έξω που μπορεί να βασίζονται σε έναν δωρεάν δοκιμαστικό λογαριασμό, αυτές είναι οι πραγματικές μου εμπειρίες από τη χρήση του πραγματικού μου λογαριασμού φιλοξενίας SiteGround.

Επιλογές φιλοξενίας WordPress

Το SiteGround έχει τρεις τύπους διαχειριζόμενων προγραμμάτων φιλοξενίας WordPress.

Ξεκίνα:

 • Για αρχάριους
 • Μόνο ένας ιστότοπος
 • Για περίπου. 10.000 μηνιαίες επισκέψεις

GrowBig:

 • Περιλαμβάνει Premium Χαρακτηριστικά
 • Πολλαπλοί ιστότοποι
 • Για περίπου. 25.000 μηνιαίες επισκέψεις

GoGeek:

 • Περιλαμβάνει περιοχή στάσης
 • Πολλαπλοί ιστότοποι
 • Για περίπου. 100.000 μηνιαίες επισκέψεις

Στην περίπτωσή μου, επέλεξα το σχέδιο GrowBig. Το πρόγραμμα GoGeek απευθύνεται σε εταιρικούς χρήστες. Ωστόσο, για αυτές τις περιπτώσεις, θα συνιστούσα να ελέγξετε το WP Engine ή το MediaTemple εάν χρειάζεστε πραγματικά αυτό το επίπεδο πόρων. Το σχέδιο SiteGround GrowBig είναι ιδανικό για μικρές επιχειρήσεις και προσωπικούς ιστότοπους WordPress που απαιτούν διαχειριζόμενη φιλοξενία.

Κέντρα δεδομένων SiteGround

Το SiteGround έχει πέντε κέντρα δεδομένων που εκτείνονται σε τρεις ηπείρους – Chicago, IL. Λονδίνο, Ηνωμένο Βασίλειο Άμστερνταμ, NL; Μιλάνο IT; και Σιγκαπούρη SG. Έτσι, μπορείτε να επιλέξετε αυτό που βρίσκεται πιο κοντά στους επισκέπτες σας για ταχύτερους χρόνους φόρτωσης ιστότοπου. Επιπλέον, με την τεχνολογία SuperCacher του SiteGround, η ταχύτητα του ιστότοπού σας είναι ακόμα καλύτερη.

Εγραφομαι

Η εγγραφή στο SiteGround είναι πολύ εύκολη και απλή. Μπορείτε να πληρώσετε με την πιστωτική σας κάρτα. Ωστόσο, εάν προτιμάτε να πληρώνετε μέσω PayPal, μπορείτε να το κάνετε επικοινωνώντας με την υποστήριξη. Θα σας ζητήσουν να προχωρήσετε και να υποβάλετε τη φόρμα παραγγελίας με τα στοιχεία χρέωσης κενά. Στη συνέχεια, θα σας δοθεί ένας ειδικός σύνδεσμος για την πληρωμή του PayPal.

Αφού ολοκληρώσετε τη διαδικασία εγγραφής, θα λάβετε ένα email καλωσορίσματος με τα στοιχεία σύνδεσής σας και έναν σύνδεσμο προς την περιοχή του λογαριασμού σας στο SiteGround.
Καλώς ήλθατε στο Email του SiteGround

Η περιοχή λογαριασμού πελατών του SiteGround περιέχει όλες τις σχετικές πληροφορίες στις ρυθμίσεις του λογαριασμού σας. Μπορείτε επίσης να πλοηγηθείτε στις καρτέλες για να λάβετε υποστήριξη, να αποκτήσετε πρόσβαση σε πληροφορίες χρέωσης, καθώς και να λάβετε επιπλέον υπηρεσίες και πόρους.
Πλαίσιο λογαριασμού SiteGround Οι λογαριασμοί μου

Μεταφορά υπάρχουσας ιστοσελίδας WordPress

Εάν έχετε ήδη έναν ιστότοπο WordPress με άλλο κεντρικό υπολογιστή, θα χαρείτε να μάθετε ότι το SiteGround θα μεταφέρει πραγματικά τον ιστότοπό σας δωρεάν εάν το επιθυμείτε. Μπορείτε επίσης να επιλέξετε να μετακινήσετε τον ιστότοπό σας μόνοι σας. Στην περίπτωσή μου, επέλεξα να μεταφέρω μόνος μου τον ιστότοπό μου. Πραγματοποίησα μια νέα εγκατάσταση WordPress στον λογαριασμό μου στο SiteGround και εισήγαγα την υπάρχουσα βάση δεδομένων μου στη νέα που δημιουργήθηκε στο SiteGround. Τότε έπρεπε απλώς να αντιγράψω το φάκελο wp-content στο SiteGround – και ο ιστότοπός μου ήταν πλέον σε λειτουργία!

Μετά την εγκατάσταση του WordPress, θα λάβετε ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου επιβεβαίωσης με τα στοιχεία σύνδεσης του διαχειριστή σας και συνδέσμους για σεμινάρια και βίντεο.
Email εγκατάστασης του SiteGround WordPress

Χαρακτηριστικά SiteGround WordPress Hosting

Εκτός από την όμορφα σχεδιασμένη περιοχή διαχείρισης λογαριασμών του SiteGround, έχετε επίσης το cPanel ως διεπαφή ελέγχου. Μου αρέσει σίγουρα ο τρόπος με τον οποίο το SiteGround έχει προσαρμόσει το cPanel τους με τις διαθέσιμες καρτέλες διαχείρισης λογαριασμού στην κορυφή. Ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τους κατόχους ιστότοπων του WordPress θα είναι η ενότητα Εργαλεία WordPress. Εδώ μπορείτε να κάνετε κλικ σε εργαλεία για να εγκαταστήσετε το WordPress, να ενεργοποιήσετε τις αυτόματες ενημερώσεις, να εκτελέσετε λειτουργίες διαχειριστή, να ενεργοποιήσετε το SuperCacher και να ρυθμίσετε τη σταδιοποίηση και το GIT.
SiteGround cPanel

Καλύτερος έλεγχος των Αυτόματων ενημερώσεων WordPress

Πολλές εταιρείες φιλοξενίας ιστοσελίδων προσφέρουν αυτόματες ενημερώσεις στο WordPress. Αλλά εδώ είναι ένας άλλος τομέας όπου το SiteGround λάμπει κάνοντας τα πράγματα ένα βήμα παραπέρα. Τώρα έχετε πολύ καλύτερο έλεγχο στις αυτόματες ενημερώσεις WordPress μέσω της νέας δυνατότητας προγραμματισμού του SiteGround. Το προεπιλεγμένο πρόγραμμα SiteGround για ενημερώσεις WordPress είναι μια άμεση ενημέρωση για μικρές εκδόσεις ασφαλείας και μια αναβάθμιση σε 24 ώρες για σημαντικές βασικές ενημερώσεις. Ωστόσο, μπορείτε να αλλάξετε τον προγραμματισμό για το πότε θα πραγματοποιηθούν μικρές και σημαντικές ενημερώσεις σε 24, 48 ή 72 ώρες, επιτρέποντάς σας περισσότερο χρόνο για να προετοιμάσετε τον ιστότοπό σας για τις αναβαθμίσεις.

Μπορείτε να προγραμματίσετε τις αυτόματες ενημερώσεις του WordPress κάνοντας κλικ στο εικονίδιο αυτόματης ενημέρωσης WP στο cPanel.
Εργαλεία WordPress SiteGround

Αυτόματες ενημερώσεις προσθηκών WordPress!

Υπάρχουν στην πραγματικότητα ακόμη μεγαλύτερα νέα από το SiteGround όσον αφορά τις ενημερώσεις του WordPress. Περιλαμβάνεται επίσης με το νέο Αυτόματο προγραμματισμό ενημερώσεων είναι η δυνατότητα ενημέρωσης όλων των προσθηκών WordPress. Αυτό είναι ένα τεράστιο χαρακτηριστικό που βρίσκεται συνήθως μόνο σε πολύ πιο ακριβά διαχειριζόμενα σχέδια φιλοξενίας! Και, είναι ένα άλλο παράδειγμα της δέσμευσης του SiteGround στην καινοτομία και τις βελτιώσεις.

Μπορείτε να ενεργοποιήσετε τις αυτόματες ενημερώσεις προσθηκών από την περιοχή προγραμματισμού αυτόματης ενημέρωσης WP.
Ρυθμίσεις αυτόματης ενημέρωσης SiteGround

Το WordPress Toolkit σάς επιτρέπει να αυτοματοποιήσετε εργασίες, όπως επαναφορά κωδικών πρόσβασης διαχειριστή, αλλαγή τομέων και μετακίνηση ή διαγραφή εγκαταστάσεων WP.
Εργαλειοθήκη SiteGround WordPress Tools

SuperCacher για καλύτερη ταχύτητα ιστότοπου

Το SiteGround SuperCacher παρέχει στον ιστότοπό σας επιπλέον επίπεδα λειτουργικότητας προσωρινής αποθήκευσης για να κάνει τον ιστότοπό σας να φορτώνει ταχύτερα και να μπορεί να χειρίζεται περισσότερες επισκέψεις.
SiteGround WordPress Tools Supercacher
Το SuperCacher έχει τρία διαφορετικά επίπεδα για να επιταχύνει τον ιστότοπό σας:

 • Στατική προσωρινή μνήμη βερνικιού
 • Varnish Dynamic Cache
 • Αποθηκευμένη μνήμη

Έχω γράψει μια ξεχωριστή ανάρτηση για το SuperCacher του SiteGround που μπορείτε να δείτε εδώ. Επίσης, μπορείτε να ακούσετε την αποκλειστική μου συνέντευξη με τον ειδικό SEO και WordPress στο SiteGround, Hristo Pandjarov, ο οποίος μιλά για το SuperCacher και πώς η φιλοξενία ιστοσελίδων σας μπορεί να κάνει τεράστια διαφορά στην ταχύτητα του ιστότοπού σας.

Το SiteGround συνεχίζει να εκπλήσσει με την ταχύτητα και την απόδοση του ιστότοπού του. Στις πρόσφατες δοκιμές ταχύτητας, το SiteGround παρήγαγε μερικούς από τους καλύτερους χρόνους φόρτωσης ιστότοπου που έχουμε δει ποτέ. Ο συνδυασμός της συνεχούς καινοτομίας και βελτιώσεων στην πλατφόρμα φιλοξενίας τους, μαζί με την τεχνολογία SuperCacher και επειδή προσπαθούν πάντα να παρέχουν τις πιο πρόσφατες εκδόσεις PHP, το SiteGround έχει δημοσιεύσει μερικά εκπληκτικά αποτελέσματα.

Ακολουθεί ένα δείγμα των αποτελεσμάτων δοκιμών ταχύτητας SiteGround και για τις τρεις περιοχές των ΗΠΑ.
site-speed-test-αποτελέσματα

Δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας και επαναφορά δεδομένων

Το SiteGround διαθέτει επίσης ένα από τα καλύτερα αυτοματοποιημένα καθημερινά χαρακτηριστικά δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας και επαναφοράς. Τα δεδομένα του ιστότοπού σας δημιουργούνται αυτόματα αντίγραφα ασφαλείας κάθε μέρα και μπορείτε να επιλέξετε επαναφορά από τις τελευταίες 30 ημέρες. Για να επαναφέρετε τα δεδομένα σας ή να δημιουργήσετε ένα αντίγραφο ασφαλείας με μη αυτόματο τρόπο, απλώς μεταβείτε στο cPanel και μετακινηθείτε προς τα κάτω στην ενότητα Διαχείριση αντιγράφων ασφαλείας.
siteground-backup-manager

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: Καλά νέα – ειδικά για πελάτες του προγράμματος φιλοξενίας GoGeek! Το SiteGround έχει πλέον βελτιώσει τις ήδη εξαιρετικές δυνατότητες δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας και επαναφοράς δεδομένων. Τώρα, εκτός από τα αυτόματα καθημερινά αντίγραφα ασφαλείας, έχετε επίσης την επιλογή να δημιουργήσετε αντίγραφα ασφαλείας κατά παραγγελία όποτε θέλετε. Είναι μια εξαιρετική λειτουργία ασφάλειας για χρήση, για παράδειγμα πριν ενημερώσετε τα θέματα και τις προσθήκες σας. Με τη νέα δυνατότητα δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας, σας επιτρέπεται να δημιουργήσετε 5 αντίγραφα ασφαλείας των δεδομένων σας κατά παραγγελία, εκτός από τα αυτοματοποιημένα αντίγραφα ασφαλείας που δημιουργήθηκαν για εσάς.

Τα αντίγραφα ασφαλείας άμεσης ζήτησης διατίθενται δωρεάν με το πρόγραμμα φιλοξενίας GoGeek του SiteGround. Είναι επίσης διαθέσιμο για πελάτες προγράμματος φιλοξενίας StartUp και GrowBig, αλλά θα πρέπει να πληρώσετε επιπλέον χρεώσεις. Ωστόσο, υπάρχουν καλά νέα για τους πελάτες του προγράμματος StartUp καθώς το αυτόματο καθημερινό αντίγραφο ασφαλείας περιλαμβάνεται πλέον σε όλα τα προγράμματα φιλοξενίας.

Υποστήριξη πελατών

Πρέπει να πω ότι η υποστήριξη πελατών του SiteGround ήταν εξαιρετική. Ο χρόνος απόκρισης της ζωντανής συνομιλίας τους είναι εξαιρετικός και όλο το προσωπικό υποστήριξης που έχω ασχοληθεί με τη δυνατότητα να απαντήσω σε ερωτήσεις και να φροντίσω για τυχόν προβλήματα με φιλικό και γρήγορο τρόπο. Ακολουθεί ένα δείγμα οθόνης από μία από τις συνεδρίες υποστήριξης συνομιλίας μου.
Δείγμα υποστήριξης ζωντανής συνομιλίας SiteGround

Η εκπαίδευση που λαμβάνει το προσωπικό υποστήριξης πελατών της SiteGround είναι πολύ εκτεταμένη και είναι πολύ εμφανής από την εξαιρετική ανταπόκριση υποστήριξης που έχω λάβει όλα αυτά τα χρόνια. Ρώτησα συγκεκριμένα για την ομάδα υποστήριξης όταν μίλησα με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της SiteGround, Reneta Tsankova. Εξήγησε ότι όλα τα νέα μέλη της ομάδας υποστήριξης έχουν τουλάχιστον 2 έως 4 εβδομάδες προπόνησης πριν καν αρχίσουν να μιλούν με πελάτες. Στη συνέχεια αρχίζουν να βοηθούν τους πελάτες υπό την επίβλεψη ενός μέντορα που μπορεί να τους βοηθήσει. Η εκπαίδευση συνεχίζεται για περίπου 3 έως 6 μήνες έως ότου ο αντιπρόσωπος υποστήριξης είναι έτοιμος να βοηθήσει τους πελάτες από μόνοι του.

Βίντεο: 5 πράγματα που μου αρέσουν για το SiteGround

Ακολουθεί ένα βίντεο που έδειξα τα κορυφαία 5 πράγματα που μου αρέσουν στο SiteGround Hosting:

Περισσότερες κριτικές SiteGround

SiteGround εναντίον Bluehost
SiteGround εναντίον DreamHost
SiteGround εναντίον GoDaddy
SiteGround εναντίον InMotion
SiteGround εναντίον WP Engine

Καινοτομία και βελτιώσεις του SiteGround

Εκτός από την εξαιρετική εξυπηρέτηση και υποστήριξη, αυτό που διακρίνει πραγματικά το SiteGround από άλλους οικοδεσπότες Ιστού είναι η συνεχής δέσμευσή τους για καινοτομία και βελτιώσεις στην τεχνολογία. Στα χρόνια που είμαι πελάτης του SiteGround, έχω δει πολλές βελτιώσεις και αναβαθμίσεις κάθε χρόνο. Ακολουθούν μερικά παραδείγματα:

Αναβάθμιση σε ολόκληρη την κοινόχρηστη πλατφόρμα φιλοξενίας

Το SiteGround έχει ξαναχτίσει την πλατφόρμα Shared Hosting χρησιμοποιώντας Linux Containers (LXC Technology). Τους επιτρέπει να προσφέρουν αποδοτικότητα πόρων και μεγαλύτερη σταθερότητα κατά τη διάρκεια της αύξησης της κυκλοφορίας. Για περισσότερες λεπτομέρειες, μπορείτε να ρίξετε μια ματιά στο άρθρο μου σχετικά με τη σημαντική αναβάθμιση του Shared Hosting του SiteGround.

Νέο εσωτερικό σύστημα δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας και ανάκτησης

Με το νέο σύστημα δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας και ανάκτησης του SiteGround, είναι σε θέση να επαναφέρουν τα δεδομένα ενός ολόκληρου διακομιστή πιο γρήγορα και αποτελεσματικά. Αν και δεν είναι συνηθισμένο να χρειάζεται να επαναφέρετε έναν ολόκληρο διακομιστή, εάν συμβεί κάτι τέτοιο, ο χρόνος διακοπής λειτουργίας του ιστότοπου μειώνεται σημαντικά με το νέο σύστημα. Δείτε το άρθρο μου εδώ σχετικά με το σύστημα εσωτερικής δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας και ανάκτησης του SiteGround.

Μοναδικό Σύστημα Anti-Bot Τεχνητής Νοημοσύνης

Και, το SiteGround έχει επίσης αναπτύξει το δικό του σύστημα τεχνητής νοημοσύνης που εμποδίζει έως και 2 εκατομμύρια επιθέσεις ωμής βίας ανά ώρα. Οι επιθέσεις σταματούν σε επίπεδο διακομιστή πριν φτάσουν στους ιστότοπους των πελατών.

Μίζα WordPress

Και μιλώντας για βελτιώσεις, το SiteGround είναι τώρα ακόμη καλύτερο για τους αρχάριους του WordPress. Η νέα δυνατότητα του Starter WordPress σας καθοδηγεί στη διαδικασία δημιουργίας ιστότοπων. Μετά την εγκατάσταση του WordPress, όταν πηγαίνετε στον Διαχειριστή WordPress για πρώτη φορά, το WordPress Starter ξεκινά αυτόματα και σας βοηθά να επιλέξετε το θέμα σας και να προσθέσετε τη λειτουργικότητα που χρειάζεται ο ιστότοπός σας. Το WordPress Starter περιλαμβάνει επίσης έναν προσαρμοσμένο πίνακα ελέγχου WordPress που παρέχει εύκολη πρόσβαση στις λειτουργίες του ιστότοπού σας.

Εδώ είναι ένα βίντεο που έκανα πρόσφατα στο WordPress Starter:

Συστάσεις

Όπως έχω πει στο παρελθόν, δεν χρειάζονται όλοι οι χρήστες του WordPress ένα διαχειριζόμενο πρόγραμμα φιλοξενίας. Στην πραγματικότητα, υπάρχουν μερικά εξαιρετικά σχέδια φιλοξενίας ιστοσελίδων από εταιρείες όπως το Bluehost, το DreamHost και το Web Hosting Hub (για να αναφέρουμε μόνο μερικά) που περιλαμβάνουν το WordPress και είναι απόλυτα ικανά να χειριστούν πολλά είδη ιστότοπων WordPress. Ωστόσο, εάν προτιμάτε να έχετε ένα πρόγραμμα φιλοξενίας ειδικά προσαρμοσμένο στο WordPress και που εκτελεί τις περισσότερες εργασίες συντήρησης που σχετίζονται με το WP, τότε σίγουρα θα ρίξω μια ματιά στο SiteGround. Έχουν παράσχει μερικά εξαιρετικά εργαλεία WordPress, καθώς και εξαιρετικές υπηρεσίες φιλοξενίας που με ωφέλησαν.

Κάντε κλικ εδώ για περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με τη διαχειριζόμενη φιλοξενία WordPress του SiteGround

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map