SiteGround Hosting-anmeldelse

SiteGround


2019 Bedste Web HostingBedste kundesupport I min løbende søgen efter at finde de bedste tilgængelige webhosteplaner er det tid til at tage et kig på en anden administreret WordPress-hostingindstilling. SiteGround er en virksomhed, der har eksisteret siden 2004 og tilbyder en komplet linje med webhostingtjenester – inklusive WordPress.

Vigtigt: Hvis du leder efter ærlig SiteGround-anmeldelser, Bemærk venligst at jeg er en faktisk betalende kunde ved hjælp af SiteGround WordPress Hosting. I modsætning til andre anmeldelser derude, der muligvis er baseret på en gratis prøvekonto, er dette mine faktiske oplevelser ved hjælp af min rigtige live SiteGround hosting-konto.

Indstillinger for WordPress-hosting

SiteGround har tre typer styrede WordPress-hostingplaner.

Start op:

 • For begyndere
 • Kun et websted
 • I ca. 10.000 månedlige besøg

GrowBig:

 • Inkluderer premium-funktioner
 • Flere websteder
 • I ca. 25.000 månedlige besøg

GoGeek:

 • Inkluderer iscenesættelsesområde
 • Flere websteder
 • I ca. 100.000 månedlige besøg

I mit tilfælde valgte jeg GrowBig-planen. GoGeek-planen er rettet mod virksomhedsbrugere. I disse tilfælde vil jeg dog anbefale at tjekke WP Engine eller MediaTemple, hvis du virkelig har brug for det niveau af ressourcer. SiteGround GrowBig-planen passer godt til små virksomheder og personlige WordPress-websteder, der kræver administreret hosting.

SiteGround-datacentre

SiteGround har fem datacentre fordelt på tre kontinenter – Chicago, IL; London, UK; Amsterdam, NL; Milan IT; og Singapore SG. Således kan du vælge den tættest på dine besøgende for hurtigere indlæsningstider for websteder. Derudover med SiteGround’s SuperCacher-teknologi er dit websteds hastighed endnu bedre.

Tilmelding

Tilmelding med SiteGround er meget let og ligetil. Du kan betale med dit kreditkort. Hvis du foretrækker at betale via PayPal, kan du dog gøre det ved at kontakte support. De får dig til at gå videre og indsende ordreformularen med faktureringsoplysningerne tomme. Derefter får du et specielt link til at foretage din PayPal-betaling.

Når du er færdig med tilmeldingsprocessen, modtager du en velkomstmail med dine loginoplysninger og link til dit SiteGround-kontoområde.
SiteGround-velkomst-e-mail

Dit SiteGround-kundekontoområde indeholder alle de relevante oplysninger om dine kontoindstillinger. Du kan også navigere via fanerne for at få support, få adgang til faktureringsoplysninger plus få yderligere tjenester og ressourcer.
SiteGround-kontopanel Mine konti

Overførsel af et eksisterende WordPress-sted

Hvis du allerede har et WordPress-sted online hos en anden vært, vil du være glad for at vide, at SiteGround faktisk overfører dit websted gratis, hvis du ønsker det. Du kan også vælge at flytte dit websted selv. I mit tilfælde valgte jeg at overføre mit websted på egen hånd. Jeg udførte en ny WordPress-installation i min SiteGround-konto og importerede min eksisterende database til den nyoprettede en på SiteGround. Derefter skulle jeg bare kopiere min wp-indholdsmappe til SiteGround – og mit websted var nu i gang!

Efter installation af WordPress modtager du en bekræftelses-e-mail med dine administrator-loginoplysninger og links til tutorials og videoer.
SiteGround WordPress-installations-e-mail

SiteGround WordPress Hosting Funktioner

Ud over SiteGrounds pænt designet kontoadministrationsområde får du også cPanel som din kontrolgrænseflade. Jeg kan helt sikkert lide den måde, SiteGround har tilpasset deres cPanel med dine faner med kontostyring, der er tilgængelig øverst. Af særlig interesse for WordPress-webstedsejere vil være afsnittet WordPress-værktøjer. Her kan du klikke på værktøjer til at installere WordPress, aktivere autoopdateringer, udføre administratorfunktioner, aktivere SuperCacher og opsætte iscenesættelse og GIT.
SiteGround cPanel

Bedre kontrol med automatiske WordPress-opdateringer

Mange webhostingfirmaer tilbyder automatiske opdateringer til WordPress. Men her er et andet område, hvor SiteGround skinner ved at tage tingene et skridt videre. Du har nu meget bedre kontrol over dine automatiske WordPress-opdateringer gennem SiteGrounds nye planlægningsfunktion. SiteGrounds standardplan for WordPress-opdateringer er en øjeblikkelig opdatering til mindre sikkerhedsudgivelser og en opgradering på 24 timer til større kerneopdateringer. Du kan dog ændre planlægningen for, når mindre og større opdateringer finder sted til 24, 48 eller 72 timer – hvilket giver dig mere tid til at forberede dit websted til opgraderingerne.

Du kan planlægge dine WordPress autoopdateringer ved at klikke på WP Auto Update ikonet i din cPanel.
SiteGround WordPress-værktøjer

Automatiske WordPress-plugin-opdateringer!

Der er faktisk endnu større nyheder fra SiteGround, når det kommer til WordPress-opdateringer. Også inkluderet i den nye Auto Update Scheduling er muligheden for også at have alle dine WordPress-plugins opdateret. Dette er en kæmpe funktion, der normalt kun findes i meget dyrere administrerede hostingplaner! Og det er et andet eksempel på SiteGrounds forpligtelse til innovation og forbedringer.

Du kan aktivere automatiske plugin-opdateringer fra planlægningsområdet WP Auto Update.
SiteGround Auto Update-indstillinger

WordPress Toolkit giver dig mulighed for at automatisere opgaver, som at nulstille admin-adgangskoder, ændre domæner og flytte eller slette WP-installationer.
SiteGround WordPress værktøjsværktøj

SuperCacher for bedre webstedshastighed

SiteGround SuperCacher giver dit websted yderligere niveauer af cache-funktion for at gøre dit websted hurtigere og kunne håndtere flere besøg.
SiteGround WordPress Tools Supercacher
SuperCacher har tre forskellige niveauer til at fremskynde dit websted:

 • Laker statisk cache
 • Lakker dynamisk cache
 • memcached

Jeg har skrevet et separat indlæg om SiteGround’s SuperCacher, som du kan tjekke her. Du kan også lytte til min eksklusive samtale med SEO og WordPress-ekspert hos SiteGround, Hristo Pandjarov, der taler om SuperCacher, og hvordan din webhosting kan gøre en enorm forskel i dit websteds hastighed.

SiteGround forbliver fortsat med deres websteds hastighed og ydeevne. I vores seneste hastighedstest producerede SiteGround nogle af de bedste webstedsbelastningstider, vi nogensinde har set. Kombinationen af ​​deres fortsatte innovation og forbedringer af deres hostingplatform sammen med deres SuperCacher-teknologi, og fordi de altid stræber efter at levere de nyeste PHP-versioner, har SiteGround lagt nogle fantastiske resultater.

Nedenfor er et eksempel på vores SiteGround-hastighedstestresultater for alle tre regioner i USA.
SiteGround-speed-test-resultater

Datasikkerhedskopiering og gendannelse

SiteGround har også en af ​​de bedste automatiserede daglige sikkerhedskopierings- og gendannelsesfunktioner. Dine webstedsdata sikkerhedskopieres automatisk hver dag, og du kan vælge at gendanne fra de sidste 30 dage. For at gendanne dine data eller manuelt oprette en sikkerhedskopi skal du bare gå ind på din cPanel og rulle ned til sektionen Backups Manager.
Siteground-backup-manager

OPDATERING: Gode nyheder – især for GoGeek-hostingplankunder! SiteGround har nu forbedret deres allerede fremragende backup af data og gendannelse af data. Nu har du udover automatiske daglige sikkerhedskopier også muligheden for at oprette on-demand sikkerhedskopier, når du ønsker det. Det er en fantastisk sikkerhedsfunktion at bruge, f.eks. Før du opdaterer dine temaer og plugins. Med den nye sikkerhedskopieringsfunktion har du lov til at oprette 5 sikkerhedskopier af dine data med øjeblikkelig efterspørgsel – ud over dine automatiserede sikkerhedskopier, der er oprettet til dig.

Back-ups med øjeblikkelig efterspørgsel er gratis tilgængelige med SiteGround’s GoGeek-hostingplan. Det er også tilgængeligt for StartUp- og GrowBig-hostingplankunder, men du bliver nødt til at betale ekstra gebyrer. Der er dog gode nyheder for StartUp-plankunder, da automatisk daglig sikkerhedskopi nu er inkluderet i alle hostingplaner.

Kunde support

Jeg må sige, at SiteGrounds kundesupport har været stor. Deres responstid på live chat support er fremragende, og alt det supportpersonale, jeg har behandlet, har været i stand til at besvare spørgsmål og tage sig af eventuelle problemer på en venlig og hurtig måde. Nedenfor vises et eksempel på et skærmbillede fra en af ​​mine chat-support-sessioner.
SiteGround Live Chat-supporteksempel

Den uddannelse, som SiteGrounds kundesupportpersonale modtager, er meget omfattende – og det er meget tydeligt af den fremragende lydhør support jeg har modtaget gennem årene. Jeg spurgte specifikt om supportteamet, da jeg talte med SiteGrounds Chief Operating Officer, Reneta Tsankova. Hun forklarede, at alle nye supportteammedlemmer har mindst 2 til 4 ugers træning, før de endda begynder at tale med klienter. De begynder derefter at hjælpe kunder under opsyn af en mentor, der kan hjælpe dem. Træningen fortsætter i cirka 3 til 6 måneder, indtil supportagenten er klar til at hjælpe klienter på egen hånd.

Video: 5 ting, jeg kan lide ved SiteGround

Her er en video, som jeg fremhævede de top 5 ting, jeg kan lide ved SiteGround Hosting:

Flere SiteGround-anmeldelser

SiteGround vs Bluehost
SiteGround vs DreamHost
SiteGround vs GoDaddy
SiteGround vs InMotion
SiteGround vs WP Engine

SiteGround’s innovation og forbedringer

Udover fremragende service og support er det, der virkelig adskiller SiteGround fra andre webhosts, deres fortsatte engagement i innovation og forbedringer inden for teknologi. I de år, hvor jeg har været en SiteGround-kunde, har jeg været vidne til adskillige forbedringer og opgraderinger hvert år. Her er blot et par eksempler:

Opgradering til hele delt platform

SiteGround har genopbygget deres Shared Hosting-platform ved hjælp af Linux Containers (LXC Technology). Det har givet dem mulighed for at tilbyde ressourceeffektivitet og større stabilitet under trafikspidser. For flere detaljer, kan du tjekke min artikel om SiteGround’s store opgradering af delt hosting.

Nyt internt sikkerhedskopierings- og gendannelsessystem

Med SiteGrounds nye backup- og gendannelsessystem er de i stand til at gendanne en hel servers data hurtigere og mere effektivt. Selvom det ikke er en almindelig forekomst at skulle gendanne en hel server, hvis situationen sker, reduceres nedetid på webstedet meget med det nye system. Se min artikel her på SiteGround’s interne sikkerhedskopierings- og gendannelsessystem.

Unikt anti-bot-system til kunstig intelligens

Og SiteGround har også udviklet deres eget kunstige intelligenssystem, der blokerer for op til 2 millioner brute force-angreb i timen. Angrebet stoppes på serverniveau, før de når kundens websteder.

WordPress Starter

Og når vi taler om forbedringer, er SiteGround nu endnu bedre for WordPress-newbies. Den nye WordPress Starter-funktion guider dig gennem webstedsoprettelsesprocessen. Når du har installeret WordPress, når du går til din WordPress Admin første gang, starter WordPress Starter automatisk og hjælper dig med at vælge dit tema og tilføje den funktionalitet, som dit websted har brug for. WordPress Starter inkluderer også et tilpasset WordPress-dashboard, der giver nem adgang til dine webstedsfunktioner.

Her er en video, jeg for nylig lavede på WordPress Starter:

anbefalinger

Som jeg tidligere har sagt, er det ikke alle WordPress-brugere, der har brug for en administreret hostingplan. Der er faktisk nogle fremragende webhosteplaner fra virksomheder som Bluehost, DreamHost og Web Hosting Hub (for blot at nævne nogle få), der inkluderer WordPress og er perfekt i stand til at håndtere mange slags WordPress-websteder. Hvis du dog foretrækker at have en hostingplan, der er specielt tilpasset WordPress, og som udfører de fleste af de vedligeholdelsesopgaver, der er forbundet med WP, ​​ville jeg bestemt tage et kig på SiteGround. De har leveret nogle fremragende WordPress-værktøjer sammen med gode hosting-tjenester, der har været gavnlige for mig.

Klik her for flere detaljer om SiteGrounds administrerede WordPress-hosting

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map