SiteGround-hosting-arvostelu

SiteGround


Vuoden 2019 paras web-hostingParas asiakastuki Minun jatkuvan pyrkimykseni löytää parhaat käytettävissä olevat web-hosting-suunnitelmat on aika katsoa toista hallittua WordPress-hosting-vaihtoehtoa. SiteGround on yritys, joka on toiminut vuodesta 2004 ja tarjoaa täydellisen valikoiman web-hosting-palveluita, mukaan lukien WordPress.

Tärkeää: Jos etsit rehellistä SiteGround arvostelut, Huomaa, että olen varsinainen maksava asiakas, joka käyttää SiteGround WordPress Hosting -palvelua. Toisin kuin muut arvioinnit, jotka voivat perustua ilmaiseen kokeilutiliin, nämä ovat todellisia kokemuksiani todellisen sivuston SiteGround-hosting-tilini käytöstä.

WordPress-hosting-asetukset

SiteGround-ohjelmassa on kolmen tyyppisiä hallittuja WordPress-hosting-suunnitelmia.

Aloittaa:

 • Aloittelijoille
 • Vain yksi verkkosivusto
 • Noin 10 000 kuukausivierailua

GrowBig:

 • Sisältää premium-ominaisuudet
 • Useita verkkosivustoja
 • Noin 25 000 kuukausivierailua

GoGeek:

 • Sisältää lavastusalueen
 • Useita verkkosivustoja
 • Noin 100 000 kuukausittaista käyntiä

Valitsin tapauksessani GrowBig-suunnitelman. GoGeek-suunnitelma on suunnattu yrityskäyttäjille. Niissä tapauksissa suosittelen kuitenkin tarkistamaan WP Engine tai MediaTemple, jos todella tarvitset kyseistä resurssien tasoa. SiteGround GrowBig -suunnitelma sopii erinomaisesti pienyritysten ja henkilökohtaisille WordPress-sivustoille, jotka vaativat hallittua hosting-palvelua.

SiteGround-tietokeskukset

SiteGround-verkossa on viisi tietokeskusta, jotka sijaitsevat kolmella mantereella – Chicago, IL; Lontoo, UK; Amsterdam, NL; Milan IT; ja Singapore SG. Siten voit valita lähinnä vierailijoitasi nopeampien sivustojen latausaikojen löytämiseksi. Lisäksi SiteGroundin SuperCacher-tekniikan avulla verkkosivustosi nopeus on vielä parempi.

Ilmoittautuminen

Liittyminen SiteGroundilla on erittäin helppoa ja suoraviivaista. Voit maksaa luottokortillasi. Jos kuitenkin haluat maksaa PayPalin kautta, voit tehdä sen ottamalla yhteyttä tukeen. He saavat sinut menemään eteenpäin ja lähettämään tilauslomakkeen laskutustietojen tyhjinä. Sitten sinulle annetaan erityinen linkki suorittaaksesi PayPal-maksusi.

Kun olet kirjautunut sisään, saat tervetuliaisviestin, jossa on kirjautumistiedot ja linkki SiteGround-tilillesi.
SiteGround Tervetuloa sähköposti

SiteGround-asiakastili-alue sisältää kaikki asiaankuuluvat tiedot tilisi asetuksista. Voit myös selata välilehtiä saadaksesi tukea, päästäksesi laskutustietoihin sekä saadaksesi lisäpalveluita ja resursseja.
SiteGround Account Panel Omat tilit

Olemassa olevan WordPress-sivuston siirtäminen

Jos sinulla on jo WordPress-sivusto verkossa toisen isännän kanssa, tiedät mielelläni, että SiteGround siirtää sivustosi ilmaiseksi, jos haluat. Voit myös siirtää sivustosi itse. Minun tapauksessani päätin siirtää verkkosivustoni yksin. Suoritin uuden WordPress-asennuksen SiteGround-tililleni ja tuomin olemassa olevan tietokannan vasta perustettuun SiteGround-tietokantaan. Sitten minun piti vain kopioida wp-sisältökansio SiteGroundiin – ja verkkosivustoni oli nyt toiminnassa!

Kun olet asentanut WordPressin, saat vahvistussähköpostiviestin, jossa on järjestelmänvalvojan kirjautumistiedot ja linkit opetusohjelmiin ja videoihin.
SiteGround WordPress -asennussähköposti

SiteGround WordPress -ominaisuudet

SiteGroundin hienosti suunnitellun tilinhallinta-alueen lisäksi saat myös cPanelin käyttöliittymäsi. Pidän ehdottomasti siitä, miten SiteGround on räätälöinyt heidän cPanelinsa tilisi hallintavälilehdillä, jotka ovat saatavilla yläosassa. Erityisesti WordPress-sivuston omistajille kiinnostaa WordPress-työkalut -osa. Täällä voit napsauttaa työkaluja asentaaksesi WordPressin, ottaa käyttöön automaattiset päivitykset, suorittaa järjestelmänvalvojan toimintoja, ottaa käyttöön SuperCacherin ja asettaa vaiheiden ja GIT: n..
SiteGround cPanel

Parempi automaattisen WordPress-päivityksen hallinta

Monet web-hosting-yritykset tarjoavat automaattisia päivityksiä WordPressiin. Mutta tässä on toinen alue, jolla SiteGround loistaa ottamalla asiat askeleen pidemmälle. Sinulla on nyt paljon parempaa hallintaa automaattisista WordPress-päivityksistä SiteGroundin uuden aikataulutusominaisuuden avulla. SiteGroundin WordPress-päivitysten oletusaikataulu on välitön päivitys pienille tietoturvapäivityksille ja päivitys 24 tunnissa tärkeimmille ydinpäivityksille. Voit kuitenkin muuttaa aikataulun pienille ja suurille päivityksille 24, 48 tai 72 tunniksi – antaen sinulle enemmän aikaa valmistella sivustosi päivityksiin.

Voit ajoittaa WordPress-automaattiset päivitykset napsauttamalla WP: n automaattisen päivityksen kuvaketta cPanelissa.
SiteGround WordPress -työkalut

Automaattiset WordPress-laajennuksen päivitykset!

SiteGroundista on todellakin vielä suurempia uutisia, kun kyse on WordPress-päivityksistä. Uuden automaattisen päivityksen ajoituksen mukana on myös mahdollisuus päivittää myös kaikki WordPress-laajennukset. Tämä on valtava ominaisuus, joka löytyy yleensä vain paljon kalliimmista hallinnoiduista isännöintisuunnitelmista! Ja se on toinen esimerkki SiteGroundin sitoutumisesta innovaatioihin ja parannuksiin.

Voit ottaa käyttöön automaattiset laajennuspäivitykset WP: n automaattisen päivityksen ajoitusalueella.
SiteGround-automaattisen päivityksen asetukset

WordPress-työkalupakin avulla voit automatisoida tehtäviä, kuten järjestelmänvalvojan salasanojen palauttaminen, verkkotunnusten muuttaminen ja WP-asennusten siirtäminen tai poistaminen.
SiteGround WordPress Tools -työkalupaketti

SuperCacher parantaa verkkosivustojen nopeutta

SiteGround SuperCacher antaa verkkosivustollesi välimuistitoimintojen lisätasot, jotta sivustosi latautuu nopeammin ja pystyy käsittelemään enemmän käyntejä.
SiteGround WordPress -työkalut Supercacher
SuperCacherilla on kolme eri tasoa nopeuttaaksesi sivustoasi:

 • Lakan staattinen välimuisti
 • Lakan dynaaminen välimuisti
 • memcached

Olen kirjoittanut erillisen viestin SiteGroundin SuperCacherista, jonka voit tarkistaa täältä. Voit myös kuunnella eksklusiivista haastatteluni SiteGroundin SEO ja WordPress-asiantuntijan Hristo Pandjarovin kanssa, joka puhuu SuperCacherista ja kuinka Web-hosting voi tehdä valtavan muutoksen verkkosivustosi nopeuteen.

SiteGround hämmästtelee edelleen verkkosivustojen nopeutta ja suorituskykyä. Viimeaikaisessa nopeustestauksessamme SiteGround tuotti joitain parhaimmista sivustojen latausaikoista, joita olemme koskaan nähneet. Yhdistelmä jatkuvista innovaatioistaan ​​ja parannuksia hosting-alustalleen sekä SuperCacher-tekniikkaan, ja koska he pyrkivät aina tarjoamaan uusimmat PHP-versiot, SiteGround on julkaissut uskomattomia tuloksia.

Alla on esimerkki SiteGround-nopeustestauksen tuloksista Yhdysvaltojen kaikilla kolmella alueella.
SiteGround-nopeus-testi-tulokset

Tietojen varmuuskopiointi ja palautus

SiteGround on myös yksi parhaimmista päivitetyistä päivitys- ja palautusominaisuuksista. Verkkosivustosi tiedot varmuuskopioidaan automaattisesti joka päivä, ja voit valita, palautatko ne viimeisen 30 päivän ajalta. Palauttaaksesi tietosi tai luodaksesi manuaalisesti varmuuskopion, mene vain cPaneliin ja vieritä alas Varmuuskopioiden hallinta -osaan.
Siteground-backup-manager

PÄIVITYS: Hyviä uutisia – etenkin GoGeek-hosting-suunnitelman asiakkaille! SiteGround on nyt parantanut heidän jo erinomaisia ​​tietojen varmuuskopiointi- ja palautusominaisuuksia. Nyt automaattisten päivittäisten varmuuskopioiden lisäksi sinulla on myös mahdollisuus luoda tarvittaessa varmuuskopioita milloin haluat. Se on hieno turvaominaisuus, jota voi käyttää esimerkiksi ennen teemiesi ja laajennusten päivittämistä. Uuden varmuuskopio-ominaisuuden avulla voit luoda viisi välitöntä varmuuskopiota tiedoistasi sinulle luotujen automaattisten varmuuskopioiden lisäksi..

Pikatilausvarmuudet ovat saatavilla ilmaiseksi SiteGroundin GoGeek-isännöintisuunnitelman avulla. Se on saatavana myös StartUp- ja GrowBig-hosting-suunnitelman asiakkaille, mutta joudut maksamaan lisämaksuja. StartUp-suunnitelman asiakkaille on kuitenkin hyviä uutisia, koska automaattinen päivittäinen varmuuskopiointi sisältyy nyt kaikkiin hosting-suunnitelmiin.

Asiakaspalvelu

Minun on sanottava, että SiteGroundin asiakastuki on ollut hienoa. Heidän live chat -tuen vastausaika on erinomainen, ja kaikki minua käsittelevä tukihenkilöstö on kyennyt vastaamaan kysymyksiin ja hoitamaan kaikki ongelmat ystävällisesti ja nopeasti. Alla on näytteenäyttö yhdestä chat-tukisessioistani.
SiteGround Live Chat -tuenäyte

Koulutus, jonka SiteGround-asiakastukihenkilöstö saa, on erittäin laaja – ja se käy selvästi ilmi erinomaisesta reagoivasta tuesta, jonka olen saanut vuosien varrella. Kysyin erityisesti tukitiimistä, kun puhuin SiteGroundin operatiivisen johtajan Reneta Tsankovan kanssa. Hän selitti, että kaikilla uusilla tukitiimin jäsenillä on vähintään 2–4 viikkoa koulutusta ennen kuin he edes alkavat puhua asiakkaiden kanssa. Sitten he alkavat auttaa asiakkaita mentorin valvonnassa, joka voi auttaa heitä. Koulutus jatkuu noin 3 – 6 kuukautta, kunnes tukiasiamies on valmis auttamaan asiakkaita yksin.

Video: 5 asiaa, joista pidän SiteGround-sivustosta

Tässä on video, jossa korostuin viittä suosituinta asiaa, joita pidän SiteGround-hosting-palvelusta:

Lisää SiteGround-arvosteluja

SiteGround vs. Bluehost
SiteGround vs. DreamHost
SiteGround vs GoDaddy
SiteGround vs InMotion
SiteGround vs WP -moottori

SiteGroundin innovaatiot ja parannukset

Erinomaisen palvelun ja tuen lisäksi, joka todella erottaa SiteGroundin muista verkkoisäntäkoneista, on heidän jatkuva sitoutumisensa innovaatioihin ja tekniikan parannuksiin. Niiden vuosien aikana, kun olen ollut SiteGround-asiakas, olen nähnyt lukuisia parannuksia ja päivityksiä vuosittain. Tässä on vain muutama esimerkki:

Päivitä kokonaiseen jaettuun hosting-alustaan

SiteGround on uudistanut heidän Shared Hosting -käyttöjärjestelmänsä Linux-kontteja (LXC Technology) käyttämällä. Se on antanut heille mahdollisuuden tarjota resurssitehokkuutta ja parempaa vakautta liikennepiikkien aikana. Jos haluat lisätietoja, voit tutustua artikkeliini SiteGroundin Shared Hosting -sisällön päivityksestä.

Uusi talon sisäinen varmuuskopiointi- ja palautusjärjestelmä

SiteGroundin uuden varmuuskopiointi- ja palautusjärjestelmän avulla ne pystyvät palauttamaan koko palvelimen tiedot nopeammin ja tehokkaammin. Vaikka koko palvelimen palauttaminen ei ole yleinen tapaus, tilanne tapahtuu, verkkosivustojen seisokit vähenevät huomattavasti uuden järjestelmän myötä. Katso artikkeli täältä SiteGroundin sisäisestä varmuuskopiointi- ja palautusjärjestelmästä.

Ainutlaatuinen tekoäly Anti-Bot -järjestelmä

Ja SiteGround on myös kehittänyt oman keinotekoisen älykkyysjärjestelmänsä, joka estää jopa 2 miljoonaa julmaa voimahyökkäystä tunnissa. Hyökkäykset lopetetaan palvelintasolla ennen niiden pääsyä asiakkaan verkkosivustoille.

WordPress Starter

Ja parannuksista puhuttaessa, SiteGround on nyt vielä parempi WordPressin aloittelijoille. Uusi WordPress Starter -ominaisuus opastaa sinut sivuston luomisprosessissa. Kun olet asentanut WordPressin, siirryttäessäsi WordPress Adminiin ensimmäisen kerran, WordPress Starter käynnistyy automaattisesti ja auttaa sinua valitsemaan teema ja lisäämään verkkosivustosi tarvitsemat toiminnot. WordPress Starter sisältää myös mukautetun WordPress-kojelaudan, joka tarjoaa helpon pääsyn verkkosivustosi toimintoihin.

Tässä on video, jonka tein äskettäin WordPress Starterilla:

suositukset

Kuten olen aiemmin sanonut, kaikki WordPress-käyttäjät eivät tarvitse hallinnoitua hosting-suunnitelmaa. Itse asiassa on olemassa joitakin erinomaisia ​​web-hosting-suunnitelmia yrityksiltä, ​​kuten Bluehost, DreamHost ja Web Hosting Hub (mainitakseni vain muutama), jotka sisältävät WordPressin ja ovat täysin kykeneviä käsittelemään monenlaisia ​​WordPress-verkkosivustoja. Jos kuitenkin haluat, että sinulla on erityisesti WordPressille räätälöity isännöintisuunnitelma ja joka suorittaa suurimman osan WP: hen liittyvistä ylläpitotehtävistä, katsomaan ehdottomasti SiteGroundia. He ovat tarjonneet joitain erinomaisia ​​WordPress-työkaluja sekä erinomaisia ​​hosting-palveluita, joista on ollut minulle hyötyä.

Napsauta tätä saadaksesi lisätietoja SiteGroundin hallinnoimasta WordPress-hosting-palvelusta

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map