Interview met John LoBrutto van Liquid Web

john-lobrutto-liquid-web


Als het antwoord op een van de bovenstaande vragen zelfs maar in de buurt komt van “ja”, dan moet je ons interview met John LoBrutto lezen. John is de directeur van affiliate-oplossingen en partnerschappen bij Liquid Web. Hij heeft uitgebreide ervaring in de webhosting-industrie en heeft ook enige tijd bij 1 doorgebracht&1 Hosting onder andere. En het was geweldig om alles te horen over wat Liquid Web tegenwoordig doet. Als u niet bekend bent met Liquid Web, zijn ze gespecialiseerd in Managed Web Hosting-oplossingen voor Dedicated Servers, VPS, Cloud Services en WordPress.

Vragen en antwoorden zijn aangepast voor de indeling van dit artikel. Luister voor het volledige interview naar de Web Hosting Cat Podcast.

Web Hosting Cat: Kunt u ons vertellen over uw achtergrond en uw rol bij Liquid Web?

John LoBrutto: Nou, ik zit al heel lang in de partnerruimte. Ik heb het grootste deel van die tijd in de webhosting branche gewerkt. Ik werkte voor 1&1 Internet enkele jaren geleden. Ik was hun directeur van Global Affiliates. En nu werk ik met Liquid Web als ook de directeur van Global Affiliates and Partnerships.

Liquid Web is een geweldig beheerd webhostingbedrijf. We hebben geweldige klantentrouw en -ondersteuning: zeer hoge NPS [Net Promoter Score] -scores (meer dan 71% in veel gevallen) in het afgelopen jaar, wat hoger is dan Apple en Amazon en sommige retailers waar mensen van houden. Onze klanten houden echt van ons product. Ze houden echt van onze service. En ze houden echt van onze steun.

Dus als het een bedrijfskritische site is, als u er geld aan verdient, als het iets is dat u 100% wilt verhogen – we hebben een 100% gegarandeerde uptime van het netwerk – dan zijn dit het product en de services die u wilt volgen en kopen.

WHC: Wat volgens u Liquid Web onderscheidt van de concurrentie?

JL: Nogmaals, het is die service met witte handschoenen. We hebben in de meeste gevallen gratis migraties. We hebben een situatie waarbij we onze telefoons oppakken; het is in de Amerikaanse callcenters, Amerikaanse ondersteuning. In veel gevallen hebben we voor onze Amerikaanse klanten Amerikaanse databasecentra die we bezitten – die volledig eigendom zijn van Liquid Web – dus we besteden geen aandacht aan andere bedrijven die eerstelijnsondersteuning bieden. We bieden volledige ondersteuning voor de klant. De mensen die voor ons werken, raken onze apparatuur aan en gaan daarheen en repareren dingen voor je. Het is dus dat niveau van het kunnen vasthouden van een klant en ervoor zorgen dat ze actief zijn en dat alle functies naar behoren werken.

WHC: Managed WordPress Hosting is erg belangrijk voor veel mensen. Wat zijn enkele van de voordelen die u krijgt met Managed WordPress Hosting van Liquid Web?

JL: Veel van de kleine dingen die we doen, bijvoorbeeld in onze beheerde WordPress, als je kijkt naar alle functies die we aanbieden en het vergelijkt met de concurrenten – als je kijkt naar de startprijs, misschien een beetje hoger, maar alle functies die beschikbaar zijn als onderdeel van die eerste prijs zijn veel meer dan bij andere providers. We hebben iets dat iThemes Sync heet op beheerde WordPress – de klanten zijn er dol op! Weet je, mensen richten zich op beheerde WordPress-producten. Ze gaan door en klikken op een update wanneer dat nodig is en veel providers gaan door en updaten dat voor u. Maar hoe zit het met alle apps? Weet je, je bevindt je in een situatie waarin je niet per se je apps regelmatig bijwerkt, en ineens kom je op een situatie dat er een plug-in is die niet beschikbaar is omdat deze niet actueel is. Nou, dat doen we ‘s nachts voor je. Alles is up-to-the-fly actueel – u hoeft niets anders te doen dan alleen uw site te gebruiken en deze [de inhoud] bij te werken en ervoor te zorgen dat deze voor u wordt verkocht.

WHC: Liquid Web is ideaal voor bureaus en ontwikkelaars. In termen van individuele website-eigenaren, is er een bepaald gebied of branche waarvan u denkt dat het ideaal is voor de hostingservices van Liquid Web?

JL: Nou, je weet dat we het hadden over de brede geboorte van productlijnen, dus zijn we begonnen met beheerde VPS-services, en dat is ongeveer $ 50 per maand. Maar nogmaals, het is een missiekritieke site, u heeft toegang tot een aantal plug-ins – ja, die is meer gericht op ontwikkeling van kleine bedrijven en bedrijven en ontwerpers en bureaus. Maar aan de hogere kant hebben we servers op bedrijfsniveau. We hebben een aantal zeer grote klanten die u op onze website kunt zien en die van ons product houden. En daarnaast is er een zeer grote focus op onze HIPPA-servers – dat is de medische industrie. Er moet een specifiek nalevingsniveau zijn aan de kant van het datacenter. We zijn compliant en gecertificeerd voor dat specifieke product. En dit zijn zeer hoogwaardige en zeer intensieve serverpakketten die u bij ons kunt kopen.

WHC: Cloud Hosting is een ander groot onderdeel van Liquid Web. Kunt u ons vertellen over het Cloud Sites-product dat u aanbiedt?

JL: Er zijn veel verschillende dingen die we uniek hebben, zoals ons Cloud Sites-product. Dit is een pakket van $ 150 dat u kunt ophalen met een zeer genereus niveau van bandbreedte en gebruik dat in dat pakket is inbegrepen. Maar het zijn onbeperkte gegevens en onbeperkte websites! Het kan tijdens het gebruik schaalbaar zijn. Veel mensen kopen dit en ze verkopen delen van die specifieke site eigenlijk door als gedeelde hosting. Dus we verkopen dit in veel gevallen als een resellerproduct – en u heeft mensen die een geheel nieuw concept opzetten voor het verkopen van shared hosting op een cloudplatform. Persoonlijk denk ik dat dit de toekomst is. Het vertrouwt niet op een bepaalde server. Het is niet afhankelijk van de bronnen op één specifieke dedicated server. Het is verspreid over een enorme cloud en een stabiel netwerk met onbeperkte schaalbaarheid. Het is echt een fantastisch product en iets waar we ons dit jaar echt op richten om eruit te komen en klanten opties te geven.

WHC: Wat kunnen we in de toekomst nog meer verwachten van Liquid Web?

JL: Nou, er komen veel leuke dingen aan. Er komt een heel bijzonder eCommerce-product dat we deze maand gaan uitbrengen. De sleutel hier is, u koopt bij Liquid Web, binnen 24 uur bent u aan het rennen, verkopen en klaar voor gebruik – en dat is alles.

Exclusieve korting op Liquid Web Hosting

Hier is een speciale promotiecode speciaal voor onze lezers! Gebruik de onderstaande couponlink en voer de code in WHC35OFF om 35% korting te krijgen op uw eerste drie maanden met Liquid Web. Dit is een zeldzame en uitstekende kans om korting te krijgen op de echt beheerde webhosting van topkwaliteit van Liquid Web.

liquid-web-discount-coupon

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map