Interview met Maria Sparagis – DirectPayNet

Maria Sparagis


Als u van plan bent een e-commerce website te bouwen of als u online betalingen moet verwerken, moet u op de hoogte zijn van uw opties voor het opzetten van een verkopersaccount en betalingsgateway. Maria Sparagis is een expert in het vinden van betalingsoplossingen, vooral voor niches met een hoog risico. Ik heb onlangs met haar gesproken over waar website-eigenaren over moeten nadenken bij het implementeren van een betalingssysteem, de toekomst van digitale valuta en hoe haar bedrijf DirectPayNet kan helpen met betalingsoplossingen.

Web Hosting Cat: Kunt u ons iets vertellen over uw achtergrond en hoe uw bedrijf DirectPayNet eigenaren van internetbedrijven helpt met hun online verkopen?

Maria Sparagis: Ik zit al tien jaar in de betalingsruimte. Ik was eigenlijk een van de eerste medewerkers van MindGeek. Dus ik hielp hen bij het ontwikkelen van een betalingsstrategie en ging door alle hindernissen om te begrijpen waarom we geen betalingsproviders konden krijgen en gateways konden integreren, en in feite door die hele ruimte konden navigeren. Ik heb dat ongeveer drie jaar gedaan. Van daaruit ging ik verder en begon DirectPayNet alleen omdat ik me realiseerde dat er een mogelijkheid voor mij was om andere handelaren te helpen die zich in ruimtes bevinden – alles met een hoog risico. Dus digitale downloads, dieetaanbiedingen, alles op dat gebied. Dus in wezen help ik verkopers die het moeilijk vinden om betalingsoplossingen te vinden, om oplossingen te vinden, hetzij hier in de VS of offshore. Veel verkopers zoeken me specifiek omdat ik ze tips kan geven over conversies, tips op hun bestelpagina’s (wat werkt), hoe we hun weigeringspercentages kunnen verminderen, betere goedkeuringen kunnen krijgen, enzovoort.

WHC: Wat moeten nieuwe website-eigenaren absoluut weten als ze een e-commerce website willen starten of online betalingen willen accepteren?

MEVROUW: Het belangrijkste dat ik verkopers vertel zodra ze beginnen, is dat u eerst naar uw oplossing moet zoeken voordat u naar uw CRM en uw technologie zoekt, omdat uw oplossing voor het vinden van een verkopersaccount veel moeilijker is dan het vinden van technologieleveranciers om die specifieke oplossing te ondersteunen. Wat er gebeurt, is dat verkopers vaak aan de slag gaan, ze kiezen voor een CRM, ze kiezen voor al deze technologie en dan vinden ze een betalingsoplossing, maar geen daarvan is geïntegreerd en ze hebben zoveel geld uitgegeven. Dus dan proberen ze een beetje achteruit te werken, wat niet veel zin heeft.

WHC: Zijn er enkele websiteplatforms die beter geschikt zijn voor het accepteren van online betalingen?

MEVROUW: Ik denk dat het platform agnostisch is. Het maakt niet echt uit, zolang je ontwerp goed is en het converteert. Wat volgens mij zou helpen, is dat veel verkopers aan de slag gaan met gehoste betalingspagina’s. Ik zou waarschijnlijk zeggen dat als je wat geld hebt om te investeren in het ontwerpen van je eigen pagina en ervoor te zorgen dat deze op je URL staat, in plaats van de klant ergens anders heen te leiden, je waarschijnlijk veel beter af bent. Maar het kost een beetje geld. U heeft uw SSL-certificaat nodig. Je moet ervoor zorgen dat je pagina’s versleuteld zijn, enzovoort. Maar ik denk dat het een waardevolle investering is, omdat het doorgaans hogere conversies oplevert voor klanten.

WHC: Zijn er, in uw ervaring met het werken met websiteverkoop, nog andere tips met betrekking tot betalingsverwerking die u kunt delen met ons publiek, wat hen kan helpen hun verkoop te verhogen?

MEVROUW: Probeer, afhankelijk van waar je volume is, een lokale oplossing te vinden. Als u bijvoorbeeld veel Europees verkeer heeft en er geld mee wilt verdienen, gaat u altijd beter converteren met een lokale Europese bank versus een bank in de Verenigde Staten. Probeer ook klanten in rekening te brengen in hun eigen valuta. Dus als het euro’s of GBP’s zijn, zelfs als uw bank het daarna omrekent naar Amerikaanse dollars, kunt u in dat opzicht beter betalen. Ik denk dat het in termen van verkeer en je bestelpagina, zoals ik al zei, erg belangrijk is om te proberen je eigen te hosten.

WHC: Wat is uw mening over de toekomst van digitale valuta zoals Bitcoin?

MEVROUW: Dat is een favoriet onderwerp van mij. Ik ben een groot voorstander geweest en ik ben er een groot voorstander van dat er dingen zullen veranderen in het monetaire systeem. Mijn persoonlijke mening is dat we veel veranderingen in de betalingsruimte zullen zien, meer door Blockchain dan door Bitcoin – de technologie die Bitcoin helpt te zijn wat het is. Met Blockchain kunnen mensen onmiddellijk transacties uitvoeren, bijvoorbeeld tegen een creditcard met een afwikkelingsperiode van drie dagen. Ik denk dat omdat de wereld op de gedigitaliseerde manier beweegt, mensen hun geld meteen willen. Ze willen niet drie dagen wachten. Nu mensen zich realiseren hoe krachtig deze technologie is, denk ik dat we de komende drie tot vijf jaar daar enorme veranderingen zullen zien.

WHC: Kunt u uitleggen hoe het proces werkt wanneer iemand contact opneemt met DirectPayNet voor hulp bij het opzetten van online betalingsverwerking?

MEVROUW: We hebben een pre-aanvraagproces dat niet verplicht is voor de verkoper. Dus als ze willen zien of een oplossing past, nemen ze contact met ons op via ons verkoop-e-mailadres. Ze kunnen naar onze website gaan. Ik heb ook een persoonlijke pagina, MariaSparagis.com. En dat vertelt je eigenlijk een beetje over een aantal van mijn vaardigheden enzovoort, maar DirectPayNet.com – we hebben een paar mensen aan boord die ook kunnen helpen.

WHC: Hoe lang duurt het voordat iemand live betalingsverwerking op zijn website kan hebben?

MEVROUW: Dat is een van mijn favoriete vragen, want dat hangt altijd af van de verkoper en hoe snel ze dingen voor elkaar krijgen. Maar als de dingen in een heel mooi tempo werken, waarbij bijvoorbeeld mijn verzoek om wijzigingen of documentatie binnen één tot twee dagen wordt gedaan, duurt een typisch Amerikaans account ongeveer twee weken.

Ga voor meer informatie over online betalingsverwerking naar DirectPayNet.com.

Luister zeker naar mijn interview met Maria op de Web Hosting Cat Podcast.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map