Interview met Michelle Stinson Ross – Social Media Authority

Michelle Stinson Ross


Social media blijft een van de krachtigste manieren om uw website te promoten. En hoewel sociale shares de resultaten van uw zoekmachine niet rechtstreeks beïnvloeden, kan het kiezen van het juiste socialemediaplatform en het vinden van de juiste influencers de populariteit en het verkeer naar uw site aanzienlijk vergroten..

Onlangs kreeg ik de kans om met Authority Stables te spreken met Michelle Stinson Ross, een van de toonaangevende experts op het gebied van sociale media in de branche. Ze gaf een aantal handige tips voor het vinden van de juiste social media-kanalen en tools om je website het beste te promoten.

Web Hosting Cat: wat zijn de beste manieren om sociale media te gebruiken om verkeer naar uw website te leiden?

Michelle Stinson Ross: Als sociale media bedoeld zijn om verkeer te genereren, moet u in de eerste plaats links opnemen. Het is niet genoeg om iets cools te tweeten of een interessante foto te delen. Echt een stapje verder gaan en native video maken op Twitter of Facebook – dat is geweldig! Dat brengt mensen naar je hub daar op dat kanaal. Maar als het gaat om het genereren van verkeer, moet het een link hebben.

WHC: Moet u zich vooral richten op Twitter en Facebook? Of moet u proberen zoveel mogelijk socialemediakanalen op te nemen?

MSR: Het hangt af van verschillende doelen. Dus als uw overkoepelende doel voor sociale media is om zo veel mogelijk merkherkenning te krijgen, als het meer gaat om het online opbouwen van de persona van uw merk, dan wilt u wel wijdverspreid zijn. Als het gaat om diepere, betekenisvollere klantrelaties en echte bandautoriteit, moet u echt doordringen in de ene, twee, misschien drie kanalen waar uw klanten het meest van houden. Dat kunnen Facebook en Twitter zijn, dat kunnen LinkedIn en Google+ zijn. Misschien zijn het Periscope en Instagram. Het hangt af van wie uw klanten zijn en waar ze echt willen rondhangen en echt willen deelnemen.

WHC: Wat is jouw mening over Google+? Moeten mensen er nog om geven?

MSR: Google+ is een beetje lastig. Nummer één, het is fantastisch als je niche toevallig op Google+ leeft. Voor degenen onder ons hier in de digitale marketingindustrie is er bijvoorbeeld een zeer levendige en actieve community op Google+. Geen enkele, als je in deze branche zit, zou je betrokken moeten zijn bij Google+. Dat gezegd hebbende, afgezien van die interessegebieden in Google+, is het net als al het andere, dat je misschien beter wordt bediend op Pinterest dan op Google+. Je moet er echt voor zorgen dat je je publiek kent. Maar de keerzijde daarvan is dat we niet weten of Google het misschien met pensioen gaat of niet. Ik moet dat als een waarschuwing laten. Maar het heeft op zijn minst enige waarde in hoe snel een pagina wordt geïndexeerd als deze op Google+ is gedeeld. Dus als je het absoluut nodig hebt om snel te worden geïndexeerd en snel te beginnen met rangschikken, heb je die Google+ tool in je achterzak nodig.

WHC: Zijn bepaalde soorten sociale aandelen waardevoller dan andere? Bijvoorbeeld Facebook-aandelen, Twitter-retweets, Pinterest-repins, enz.?

MSR: Nogmaals, veel daarvan heeft te maken met waar uw publiek zich al bevindt. Als je een B to C-bedrijf bent en je bent enorm aanwezig met bijvoorbeeld moeders met peuters thuis, dan is dat Facebook-aandeel waarschijnlijk heel erg waardevol voor je. Ik zeg niet dat alleen mama’s thuis blijven op Facebook, maar we weten dat heel veel moeders hun leven delen, hun kinderen op Facebook. Ze vragen constant andere moeders wat het beste is of wat het beste is. Ze vragen elkaar naar aanbevelingen voor luiers – dat soort dingen. Tegelijkertijd, als je publiek op Twitter zit, wordt die retweet echt, echt waardevol – vooral als wat je deelt meer nieuwsgerelateerd is, meer realtime gerelateerd. Als u snel verkeer wilt genereren, wilt u misschien aandelen op retweets in plaats van een Facebook-aandeel dat er heel lang over kan doen om tot bloei te komen.

WHC: Hoe vaak moet je per dag op sociale media posten? Is het oké om hetzelfde item op verschillende tijden te retweeten?

MSR: Oh absoluut, ja! Denk er over na. Allereerst is die tweet toch maar 140 tekens lang. En afhankelijk van hoe actief je publiek is, weet ik zeker dat je Twitter-feeds hebt gezien die absoluut sneller voorbijgaan dan dat je ze kunt lezen. De hoeveelheid tijd dat die ene tweet voor het gezicht van sommige mensen blijft, is misschien korter dan een vingerknip. Het is dus absoluut de moeite waard om dat ding de hele dag door te tweeten. Als je een groot publiek hebt, is dat publiek hoogstwaarschijnlijk verspreid over een groot geografisch gebied en zullen ze niet allemaal tegelijkertijd op Twitter zijn.

WHC: Zijn er tools voor sociale media die u mensen aanbeveelt? Vind je Hootsuite leuk?

MSR: Ik hou van Hootsuite. Ik ga er nu niet heen, maar dat komt omdat ik bereid ben een beetje geld te steken in wat ik doe. Ik ben dol op SproutSocial vanwege de rapportage en de campagnetype-aspecten van delen via meerdere kanalen. Maar vooral voor Twitter vind ik TweetDeck echt heel leuk. Het bestaat voor altijd. Het doet niet veel dingen, maar wat het doet, doet het echt heel goed. Dus om te vergelijken waarvoor ik Hootsuite zou kunnen gebruiken, zou ik TweetDeck liever gebruiken als het op Twitter aankomt. En dan hou ik ook van Buffer voor alleen cureren en delen.

WHC: Iedereen vraagt ​​zich altijd af over de volgende grote sociale mediasite. Is er iets aan de horizon dat je ziet als het volgende monster als het gaat om sociale media of zullen Facebook en Twitter blijven domineren?

MSR: Pinterest wordt sterk. Ik zou eerlijk gezegd sommige van de nieuwe jongens zoals Periscope en MeerKat niet helemaal uitsluiten. Ik denk dat er aan de horizon meer en meer video-inhoud komt, en steeds meer kleine tools, kleine nichespullen waarmee merken, advocaten, gewone dagelijkse gebruikers gemakkelijker videocontent kunnen maken en delen. Sociale video zal zeker het ding zijn dat eraan komt.

Luister naar het volledige interview met Michelle in deze aflevering van onze podcast.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map