Svänghjulöversikt

Svänghjulöversikt


UPPDATERING juni 2019: Svänghjulet har nu förvärvats av WP Engine! Håll ögonen öppna för mer information när de kommer under WP Engine fold. För tillfället fortsätter Flywheel att erbjuda sina egna värdplaner.

Även om de är ett nyare företag och mindre kända än andra, blir Flywheel en större aktör inom WordPress-värdfältet. Faktum är att WordPress.org nu erkänner Flywheel som ett av deras rekommenderade webbhotellföretag. Svänghjulet fokuserar enbart på hanterad WordPress-värd. De har värdplaner för personliga webbplatser samt professionella och anpassade värdpaket.

Registrerar dig

Att registrera sig på svänghjulet är en mycket rak process. Medan anmälningsprocessen är enkel, liksom andra hanterade WordPress-värdplaner, finns det inget alternativ att använda en befintlig domän (till exempel en som du redan har på GoDaddy). Du måste lägga till domänen senare och sedan göra den till din primära. Jag var faktiskt tvungen att kontakta kundsupport för att hjälpa mig eftersom jag fick ett 404-fel när jag försökte detta. De kunde korrigera problemet.

Kontoinställning och kontrollpanel

Svänghjul Skapa en webbplats
Att skapa din webbplats på Flywheel är också mycket enkelt. Du behöver bara ange din WordPress-admininformation.
Svänghjul Skapa en WordPress-webbplats

Jag gillar verkligen att du kan välja mellan 10 olika datacenterplatser över hela världen. Det påverkade definitivt webbplatsens hastighet.
Svänghjul att välja datacenter

Det tog lite mindre än en halvtimme innan vår webbplats skapades och redo att gå. Du får ett e-postmeddelande när processen är klar.
E-post med svänghjulssida klar

Svänghjulets kontrollpanel är ett annat stort plus. Jag gillar hur de verkligen har förenklat layouten och gjort allt lätt att hitta.
Svänghjulets instrumentbräda

Den ena funktionen vi skulle vilja lägga till i instrumentpanelen är en framstående länk för att kontakta kundsupport.

Premium-funktioner

Svänghjulet erbjuder automatiserade dagliga säkerhetskopior som du enkelt kan komma åt från kontrollpanelen. Dessutom kan du när som helst skapa en manuell säkerhetskopia genom att klicka på knappen på sidan Säkerhetskopior.
Svinghjulskopior

För ökad säkerhet gillar vi hur Flywheel låter dig lägga till lösenordsskydd på din webbplats. Du kan ställa in det direkt från svänghjulets kontrollpanel. För att komma åt din webbplats måste du ange det här lösenordet. Den här funktionen är utmärkt om du behöver förhindra åtkomst till din webbplats för underhåll osv.
Inställningar för svänghjulslösenord

Vi anser att iscenesättning är en nödvändig funktion i alla hanterade WordPress-värdplaner. Intressant nog låter Flywheel använda en scenplats för testning och implementering av förändringar. Men för närvarande (åtminstone när jag köpte ett konto där) anses staging fortfarande vara en beta-funktion av Flywheel. Du måste specifikt meddela kundsupport för att kunna konfigureras för iscensättning.
Svänghjul Staging Beta

Sceneringsprocessen på Flywheel fungerade faktiskt bra för mig, och jag hoppas att de snart kommer att ta den ur beta och implementera den här funktionen.

Webbplatsprestanda

En av de bästa fördelarna med svänghjulet är att du kan välja mellan 10 datacenter från hela världen. I våra tester gjorde detta verkligen en skillnad i webbplatsens hastighet. Svänghjulet verkar vara ett bra val för värd om din målgrupp eller kundbas är huvudsakligen belägen runt området för ditt datacenter. Vi hade stora hastighetsnummer när vi testade närmare vårt val av datacenter (västkusten). Tyvärr var siffrorna inte så bra när du testar från andra områden, så det ser ut som att svänghjulet behöver göra lite arbete här. Prestandan var fortfarande bra – bara inte så imponerande längre bort från vårt datacenter.

Kundsupport

Stödet på svänghjulet var stort när jag kunde få kontakt med en agent. Tyvärr är Flywheels livechatsupport inte tillgängligt 24/7 – och vi menar inte bara på natten. Det fanns till och med middagstid där livechatt inte var tillgängligt. I själva verket listas supporttimmarna på Flywheel som 9 till 7 pm. central tid. Vi skulle verkligen vilja se 24-timmars support tillgängligt. Det vore också trevligt om det fanns en mer framträdande länk till kundsupport på deras kontokontrollpanel.

Rekommendation

Trots ett par frågor som jag nämnde ovan gillar vi verkligen svänghjulet och anser dem definitivt som en seriös spelare inom det hanterade WordPress-värdfältet. Och om de kan sträcka upp de områden där det kan bli en förbättring kan svänghjulet befinna sig högst upp på listan.

Svänghjul
Recenserad av Michael James den
11 juli.
four_and_half_stars_rating
Betyg: 4.5

Klicka här för mer information om svänghjulshosting

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map