Ensimmäisen verkkokauppasivustosi rakentaminen

Verkkokauppasivustosi rakentaminen


Verkkokauppasivuston perustaminen ei ole koskaan ollut näin helppoa kuin nykyään. Ennen kuin uusi yrityksesi tulee toteutumaan, on kuitenkin tehtävä paljon erilaisia ​​päätöksiä ja tarvittavia toimia. Aiomme hahmotella tarkalleen, mitä sinun on tehtävä, ja määrittelemme tarvittavat toimenpiteet saadaksesi aloitteleva liikeideasi alulle. Aloitetaan absoluuttisten perusteiden kanssa.

Tuoteidea

Ensimmäinen askel on valita myytävä tuote tai tuotteet. Älä aliarvioi tämän vaiheen tärkeyttä, koska se on usein haastavinta tekijä uuden sähköisen kaupan liiketoiminnan perustamisessa. Ihanteellisessa maailmassa myymäsi tuotteiden rajoitettu saatavuus, mutta myös kysyntä ovat rajoitettuja – hankala ehdotus kenen tahansa kirjassa. Sinun on arvioitava tuotteesi ja kysyttävä, onko olemassa markkinatarve tai halu. Sitten sinun on selvitettävä, mistä aiot löytää tuotteita. Aiotteko luoda suhteen paikallisen toimittajan kanssa vai siirtyäkö globaaleille markkinoille – tuonti esimerkiksi jostain Kiinasta?

Kilpailu

Toinen tärkeä askel, joka sinun on suoritettava, on suorittaa perusteellinen tutkimus kilpailustasi. Onko kukaan myy saman tyyppisiä tuotteita kuin sinä? Miten tuotteesi eroavat toisistaan? Tuletko olemaan heitä halvempi, tarjoamaan parempaa laatua kuin he, vai yksinkertaisesti olemaan heitä parempi? Eriyttämisalueesi perustaminen antaa sinulle täydellisen lähtökohdan kohdemarkkinoiden tunnistamiseen ja voittava liiketoimintasuunnitelman luomiseen.

Rekisteröi yrityksesi nimi

Seuraava vaihe on päättää yrityksen nimestä. Ihannetapauksessa nimesi tulisi sisältää myymäsi tuotteisiin liittyvä sana tai lause. Oletetaan, että nimesi on Smith, ja myyt paperitavaroita – Smithin paperitavarat olisi ihanteellinen. Sinun on tarkistettava, ettei nimeä käytetä tavaramerkiksi jollekin toiselle, mikä välttää oikeudelliset ongelmat. On myös tärkeää tarkistaa, että verkkotunnus on saatavana GoDaddy-kaltaisessa palvelussa.

Aloittaminen verkkosivustolla

Sinulla on useita vaihtoehtoja luoda ensimmäinen verkkokauppa. Verkkorakentajista on tulossa erittäin suosittuja, ja monet ovat helppokäyttöisiä, ja tarjoavat yksinkertaisia ​​vedä ja pudota -toimintoja, joita kuka tahansa voi käyttää ilman mitään koodaustietoa. Esimerkiksi pidämme PrestaShop ja osCommerce. Vaikka tämäntyyppiset tuotteet ovatkin täydellisiä aloittamiseen, jos sinulla on riittävän suuri budjetti, kannattaa ehkä palkata ammattimainen web-kehittäjä. Löydät ammattimaisen kirkkauden, jonka se antaa verkkokauppasivustollesi vertaansa vailla, ja mikä tärkeintä, se antaa sinulle puhtaan koodin perustan työskennellä.

Suunnitteluvihjeitä

Verkkokaupassasi on oltava muutama tärkeä ominaisuus, jos haluat menestyä. Varmista, että käyttökokemus on hyvä ja että sivusto virtaa hyvin ensiluokkaisella navigoinnilla ja erinomaisella vuorovaikutuksella. Varmista, että pidät kassaprosessiasi lyhyt ja suoraviivainen – kaikki liian monimutkainen pelottaa ihmisiä. Ja lopuksi, tarjoa laaja valikoima maksutapoja. Älä pidä pelkästään luotto- ja luottokortteja – käytä myös palveluita, kuten PayPal.

SEO merkitys

Hakukoneiden optimointi – tai SEO – on kriittinen osa e-kaupan liiketoiminnan näkyvyyden tarjoamista. Ihmiset etsivät termejä asioiden etsimiseen esimerkiksi Googlessa tai Bingissä, ja hakukoneet näyttävät parhaimmalta tulokset. Hyvä sijoitus näissä hakutuloksissa on välttämätöntä – sinun on oltava vähintään ensimmäisellä sivulla, ja SEO-tekniikoiden käyttö on ainoa tapa saavuttaa tämä. SEO on laaja aihe – ei ole liian vaikea päästä käsiksi, mutta hankala hallita. Jos sinulla on aikaa käsissäsi, hienoa – pääset käsiksi SEO: n perusteisiin muutamassa kuukaudessa. Jos olet kiireessä, on kuitenkin elintärkeää saada apua, jotta verkkokauppasi liiketoiminta alkaa parhaalla mahdollisella tavalla.

Blogin perustaminen

Viimeiseksi, yksi parhaista tavoista varmistaa verkkokauppasivustosi sijoitus valitsemillesi hakutermeille on blogin luominen. Kirjoittamalla tuotteisiisi liittyvistä aiheista vahvistat teollisuudenalaa ja lähetät signaaleja Google-tykkääjille siitä, että ansaitset korkeamman arvosanan. Luo kiinnostusta kiinnostavista viesteistä, jotka ovat alkuperäisiä ja hyödyllisiä asiakkaillesi. Markkinoi näitä viestejä jakamalla niitä sosiaalisessa mediassa ja sähköpostitse lisätäksesi näkyvyyttä.

Toivomme, että nautit tästä oppaasta joihinkin verkkokaupan rakentamisen perusteisiin – Hyvää onnea!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map