Kuinka luoda verkkokauppa: Verkkokaupan verkkosivut

miten-to-create-your-verkossa myymälässä


Sähköisen kaupan myynnin osuus on 17% kaikesta vähittäismyynnistä ja sen kasvu on 13,7% vuodessa. Verkkokauppasivuston luomisesta on tulossa yksi kannattavimmista tavoista tehdä liiketoimintaa. Mutta tekniikan hallitseminen voi osoittautua vaikeaksi – hyvä uutinen on, että sinun ei tarvitse paljon resursseja, aikaa tai teknistä tietoa menestyvän verkkokaupan luomiseen ja käynnistämiseen..

Mietitkö kuinka luoda verkkokauppa? Aloita perusteista

Menestyvä verkkokauppa alkaa huippuluokan web-suunnittelulla. Kauppojesi suunnitteluelementtien täytyy houkutella ja kiehtoa kävijöitäsi – käytä täysleveitä kuvia ja minimoi teksti välttääksesi häirintää. Koska yli 93% kuluttajista myöntää, että visuaalinen ulkonäkö on tärkein tekijä ostotarjouksen yhteydessä, varmista, että myymälän estetiikka toimii sinun eduksesi.

Tyylikäs temppu verkkokaupan suorituskyvyn optimoimiseksi osoittaa kumppaneillesi. Oletko juuri saanut päätökseen kumppanuuden omalla tai merkityksellisellä alalla tunnetuilla brändeillä? Vahvista maineesi näyttämällä se aloitussivulla: jopa pienet yritykset lisäävät tuotemerkkisi luotettavuutta.

Kun luot verkkokauppasivustoa, keskity paitsi esittelyyn myös tukeen. Asiakkaat, jotka tietävät saavansa ajoissa ja luotettavan tuen oston jälkeen, tulevat todennäköisemmin toistuviksi ostajiksi. Takaa vianetsintä ennen ostamista, sen jälkeen ja sen aikana live-chat-ominaisuuden avulla – tutkimukset ovat osoittaneet, että vain tämä yksin voi nostaa muuntoprosenttiasi vähintään 10%.

Verkkokaupan alustat

Jotta verkkokauppa voi menestyä, tarvitset luotettavan alustan. Verkkokauppaympäristöt, kuten Shopify, Wix ja BigCommerce, ovat yleensä helpoin ja nopein tapa rakentaa verkkokauppa ja jokainen näistä valtuuksista miljoonia myymälöitä..

Tietysti voit luoda oman myymälän koodieditorilla, kuten WordPress, ja verkkopalvelupalvelulla, kuten BlueHost mutta tämä vaatii paljon enemmän teknistä taitoa. Useimmissa tapauksissa joudut palkkaamaan verkkokehittäjän, joka voi lisätä kustannuksia. Sähköisen kaupankäynnin alustoilla on alhaiset tulokustannukset, eikä niiden asentaminen vaadi paljon teknisiä taitoja. Ne ovat myös erityisen skaalautuvia, mikä tarkoittaa, että voit mukauttaa ja laajentaa niitä yrityksesi kasvaessa.

Mieti tarpeitasi selvittääksesi, mikä verkkokauppaympäristö toimii parhaiten yrityksellesi. Jos tarvitset laajamittaista myymälää, kannattaa ehkä käyttää tehokkaampaa alustaa, kuten Shopify tai BigCommerce. Nämä alustat on perustettu irtotavarana myyville yrityksille, ja niissä on tehokkaat analytiikkatyökalut talouden, markkinointikampanjoiden ja vierailijoiden käyttäytymisen seuraamiseksi..

Jos yrityksesi on pienempi tai et aio myydä enemmän kuin vain muutamia tuotteita, voit perustaa yksinkertaisemman ja halvemman alustan, kuten Wix, Squarespace tai Weebly. Ne ovat erittäin helppo navigoida ja käyttäjäystävällisiä, ja ne ovat loistava tapa luoda kannattava verkkokauppa.

Ominaisuuksien suhteen sekä BigCommerce että Shopify antavat sinun myydä sosiaalisen median kautta – Facebook, Instagram, Pinterest sekä Amazon ja eBay. BigCommerce tukee myös hylätyn ostoskorin palautusominaisuutta, joka auttaa nostamaan säilytysastetta ja voi auttaa sinua palauttamaan 15% menetetyistä koroista.

Jos et ole varma kuinka luoda verkkokauppa tai mikä foorumi sopii tarpeitasi parhaiten, testaa vaihtoehdot. Suurin osa alustoista tarjoaa ilmaisia ​​kokeiluversioita – 14 päivää Wixille ja Shopifille ja 15 päivää BigCommercelle. Jotkut verkkokauppaa luotaessa huomioon otettavat asiat ovat kuinka intuitiivinen alusta on (sinulle ja asiakkaillesi), tarjoaako se luotettavan isännöinnin ja pystyy käsittelemään paljon liikennettä, kuinka tuki on ja onko se ilmainen, rajoituksia myytävien tuotteiden lukumäärästä ja mahdollisesti maksettavien transaktiomaksujen määrästä. Tarkastele, mitä vaihtoehtoja sähköinen kauppapaikka tarjoaa toimitus- ja varastonhallinnan suhteen sekä kuinka maksut käsitellään. On myös hyvä idea tutkia, miten hakukoneoptimointia käsitellään – onko myymäläsi näkymässä Google-hakutuloksissa?

Verkkotunnuksen valitseminen

Olet löytänyt täydellisen alustan – onnittelut, nyt on aika aloittaa asiat. Oikean verkkotunnuksen valinta on yhtä tärkeää kuin oikean verkkokauppaalustan valinta. Sinun on tunnettava yleisösi ja kilpailijasi – nähdä mitä he tekevät ja pyrkiä siihen paremmin. Valitse oikea maatunnus – jos kohderyhmäsi on useita yhdysvaltalaisia ​​tai kansainvälisiä asiakkaita, on parasta käyttää .com-verkkotunnusta.

Vältä tuotemerkkien käyttöä (tietysti oman tuotemerkin lisäksi), koska se voi johtaa juridisiin ongelmiin. Yritä olla ainutlaatuinen ja pelata sanoilla erottuaksesi kilpailijoistasi. On kuitenkin tärkeää löytää hieno viiva mielenkiinnon ja liian hämärän välillä. Muista lisätä avainsana verkkotunnukseesi – jotain merkitystä markkinarakoosi tai teollisuudellesi, koska tämä auttaa sinua nousemaan hakukoneiden rankingissa. Pääsääntönä on, että mitä korkeampi verkkosivustoosi sijoittautuminen on, sitä enemmän saat liikennettä ja lisää liikennettä tuloksi. Jos sinulla on jo verkkotunnus, harkitse sen siirtämistä verkkokauppaan.

Jakavat sanat

Viimeisenä, mutta ei vähäisimpänä, varmista, että verkkokauppasi tukee suosittuja maksutapoja. Mitä helpommaksi asiakkaidesi tekee osto ja maksaa, sitä suurempi myynti on. PayPal on tällä hetkellä siirry maksamiseen -ratkaisu, mutta kohdeyleisö voi suosia muita vaihtoehtoja – siksi asiakaskunnan tuntemus on välttämätöntä onnistuneen verkkokaupan ylläpitämiselle..

Harkitse myös tuotearvioiden lisäämistä ostajien luottamuksen lisäämiseksi. Verkkokauppiaat luottavat päätöksentekoon muiden ostajien palautteeseen – rohkaise heitä tarjoamalla heille mahdollisuus nähdä, mitä tyytyväiset asiakkaasi ajattelevat.

Mietitkö kuinka luoda verkkokauppa? Noudata näitä vinkkejä luodaksesi ja optimoidaksesi verkkokauppasi ja maksimoidaksesi online-tuotosi.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map