2019. évi VPN-útmutató

vpn-kalauz


Ha Ön egy weboldal tulajdonos (vagy potenciális), akkor nyilván sok időt fog tölteni az interneten. De még ha csak gyakori böngésző is, tartózkodási helye és személyes adatai veszélybe kerülhetnek. Mivel a webbiztonság napjainkban ilyen nagy kérdés, egyre több internetező használ VPN-t (virtuális magánhálózatokat) a magánélet védelméhez és az internetes védelemhez..

Mi az a virtuális magánhálózat??

A VPN olyan, mint egy biztonsági alagút vagy út, amikor nyilvános vagy megosztott hálózatot használ. Ez lehetővé teszi, hogy tartózkodási helyét és személyes adatait bizalmasan kezelje. Ahelyett, hogy számítógépét vagy okostelefonját böngészné és használná az internetet, egy virtuális magánhálózattal először csatlakozni kell a VPN szerverhez, így azután a kiszolgálón, és nem a saját eszközén fogja elérni az internetet.

Mivel a VPN-t használja az internetre való belépéshez, a helyadatait (IP-címét stb.) Bizalmasan kezelik. És az eszközről a VPN szerverre elküldött adatok titkosítva vannak a hackerek ellen.

Mik a VPN előnyei??

 • Védje magát, ha nyilvános WiFi hálózatokat használ
 • Böngészés név nélkül az interneten
 • Az Ön adatai titkosítva vannak
 • Hozzáférés más országok streaming szolgáltatásaihoz
 • Több eszközön is használható (asztali számítógép, laptop, okostelefon stb.)
 • Tevékenysége nincs naplózva

A kiváló minőségű VPN-szolgáltatónak hálózata lesz, sok VPN-kiszolgálóval, amelyek a világ különböző országaiban találhatók. A nagyobb sebesség érdekében csatlakozhat a környéken található szerverhez. Az adatok katonai titkosításával együtt a VPN-szolgáltatók arra is rávilágítanak, hogy ne jelentkezzen be tevékenységeire. Ezért magánélethez és névtelenséghez jut az internetet elérve.

Mikor használna virtuális magánhálózatot??

Szóval, ki használhat VPN-t? Ha valaki gyakran használ nyilvános, nem biztonságos WiFi hálózatokat – akár a kedvenc kávéházában, akár más helyben -, akkor valóban VPN-t kell használnia..

Ezenkívül, ha anonimitást szeretne megvédeni az interneten való böngészés közben, akkor a VPN-re van szüksége.

A VPN szintén remek megoldás, ha hozzáférési streaming szolgáltatásokhoz, például más országok YouTube vagy Netflix szolgáltatásához kell hozzáférnie..

Hogyan válasszuk ki a VPN-t?

Szóval, mit kell keresnie VPN-szolgáltatás megvásárlásakor? Az első gondolatod a sebesség lehet. És bár egyetértek azzal, hogy a sebesség mindig fontos, azt tapasztaltam, hogy az általam használt VPN-szolgáltatók ugyanolyan jó munkát végeznek. Láttam néhány áttekintést és összehasonlítást, amelyek felsorolják a tényleges sebességi számokat. De az igazság az, hogy a sebesség mérése az interneten mindig trükkös. És amikor a VPN-kre vonatkozik, a folyamat exponenciálisan nehéz. Túl sok változó van ahhoz, hogy mindenki számára konkrét számokat adjanak.

A kulcs itt az, hogy olyan VPN-t szeretne, amely elég gyorsan teljesít, így még csak nem is veszi észre, hogy használja. Ismét azt tapasztaltam, hogy a fő (és félig nagy) VPN-szolgáltatók éppen ezt teszik. Szeretnék azonban egy olyan VPN szolgáltatót keresni, amely rendelkezik egy jó méretű hálózattal, amely ideális esetben a környékéhez közeli kiszolgálókat is magában foglalja. Ha a VPN-kiszolgálót a helyéhez közelebb használja, ez általában jobb sebességet eredményez.

Az olyan funkciók, mint például a korlátlan sávszélesség és a szerverváltás, feltétlenül előnyösek. A VPN-szolgáltatók többsége is korlátlan funkciókat tartalmaz a fizetett csomagokban. Általában azonban korlátozott vagy, ha úgy dönt, hogy ingyenes tervvel jár – ez egy másik ok, amiért valóban választania kell egy prémium fizetett VPN csomagot..

Azt is szeretné ellenőrizni, hogy a VPN magában foglalja-e az úgynevezett kill kapcsolót. A gyilkos kapcsolóval, ha a VPN-kapcsolat lefagy, az adatait nem továbbítják az internetre, amíg a biztonságos kapcsolat helyre nem áll. Így személyes adatai nem kerülnek kiszivárogásra a kívülállók számára.

És ne felejtsük el az ügyfélszolgálatot. Meglepő módon nem minden VPN-szolgáltató kínál 24 órás, vagy élő chat-támogatást. Határozottan keresnék ezen támogatási szolgáltatások közül legalább egyet.

A VPN beállítása és használata

A VPN beállításának és felhasználásának folyamata valójában nagyon egyszerű. A legtöbb VPN-szolgáltató egy kattintással történő telepítést és aktiválást kínál. Csak egyszer töltse le a VPN szoftvert, majd az internet használatához minden alkalommal elindítsa a VPN alkalmazást.

Itt van egy videó, amelyet VPN telepítésével és használatával készítettem:

VPN ajánlások

Íme néhány a tesztelt és használt VPN-k közül. A virtuális magánhálózat-szolgáltatók mindegyike ingyenes próbaidőszakot kínál, így kipróbálhatja a dolgokat, hogy megtudja, hogyan működnek az Ön számára.

Hotspot pajzs

hotspot-pajzs-vpn
A Hotspot Shield VPN-tervekkel rendelkezik mind személyes, mind üzleti használatra. Ide tartoznak az élő csevegési támogatás és a 45 napos pénz-visszafizetési garancia.

Kattintson ide a Hotspot pajzs áttekintésének megtekintéséhez

IPVanish

ipvanish-vpn
Az IPVanish több mint 1100 VPN szerverrel rendelkezik, több mint 60 országban. Legfeljebb 10 különféle eszközt csatlakoztathat egyszerre.

Kattintson ide az IPVanish áttekintés megtekintéséhez

Privát internet-hozzáférés

privát-internet-hozzáférés VPN
A privát internet-hozzáférésnek több mint 3200 szervere van 33 országban.

Kattintson ide a Saját Internet hozzáférés áttekintése megtekintéséhez

Trust.Zone

trustzone-vpn
A TrustZone egyaránt biztosítja az automatikus helymeghatározást a legközelebbi és leggyorsabb VPN-kiszolgáló eléréséhez, valamint az automatikus újrapróbálkozást.

Kattintson ide a TrustZone áttekintés megtekintéséhez

TunnelBear

tunnelbear-vpn
Az TunnelBear az egyetlen VPN, amely rendszeres biztonsági ellenőrzéseket tesz közzé. Magában foglalja az Auto Tunnel szolgáltatást, amely automatikusan megadja a legközelebbi és leggyorsabb szerver kapcsolatot.

NordVPN

nordvpn-vpn
A NordVPN hálózatának több mint 5100 VPN szervere van 61 különböző országban. Különleges kiszolgálókat kínálnak, mint például dedikált IP-kiszolgálók saját IP-címükkel, dupla VPN-kiszolgálók a dupla titkosításhoz és obfuzált kiszolgálók az internet korlátozásokkal rendelkező országok számára..

VPN vs VPN összehasonlítások

Melyik VPN szolgáltatást kell választania? Így állíthatja össze a VPN-szolgáltatókat egymás ellen.

Hotspot Shield vs IPVanish
A Hotspot Shield és az IPVanish minden bizonnyal a legjobb VPN-szolgáltatók, amelyeket használtam. Ez az összehasonlító tanulmány nagyon szoros felhívás…

Hotspot pajzs vs magán-Internet hozzáférés
A Hotspot Shield és a magán-Internet hozzáférés egyaránt életképes lehetőségek, ha minőségi VPN-re van szüksége. A vállalkozások és a legtöbb személyes felhasználó számára azt ajánlanám:

Hotspot pajzs vs TrustZone
A Hotspot Shield és a TrustZone egyaránt biztosítják a VPN-élményhez szükséges alapvető funkciókat. Azonban …

IPVanish vs Privát Internet hozzáférés
Az IPVanish és a privát internet-hozzáférés összehasonlításában részletesen megvizsgáljuk az egyes előnyöket, és melyik VPN szolgáltatót választhatjuk jobban …

IPVanish vs TrustZone
Melyik VPN jobb? IPVanish vagy TrustZone? Az IPVanish és a TrustZone összehasonlításához a legtöbb felhasználó számára azt javaslom …

Privát internet-hozzáférés vs TrustZone
Ha összehasonlítja a kapott szolgáltatásokat a magán-Internet hozzáféréssel és a TrustZone-val, akkor a dolgok eleinte nagyon hasonlóak. De közelebbről megvizsgálva és a saját kezemmel szerzett tapasztalatokat mindkét VPN-szolgáltatóval kapcsolatban …

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map