Ghid VPN 2019

vpn-ghid


Dacă sunteți proprietarul unui site web (sau un potențial), atunci veți petrece mult timp pe internet. Dar chiar dacă sunteți doar un internaut frecvent, locația și informațiile dvs. personale ar putea fi în pericol. Securitatea web fiind o problemă atât de mare în zilele noastre, tot mai mulți utilizatori de internet utilizează un VPN (Rețele private virtuale) pentru confidențialitate și protecție pe web.

Ce este o rețea privată virtuală?

Un VPN este ca un tunel sau o cale de securitate pe măsură ce utilizați o rețea publică sau partajată. Vă permite să păstrați locația și informațiile personale private. În loc să folosești doar computerul sau smartphone-ul pentru a naviga și a folosi web-ul, cu o rețea privată virtuală te conectezi la serverul VPN mai întâi, astfel încât apoi să accesezi internetul de pe serverul respectiv, mai degrabă de pe dispozitivul propriu.

Deoarece utilizați VPN pentru a ajunge pe web, informațiile despre locație (adresa IP etc.) sunt păstrate private. Și, datele trimise de pe dispozitivul dvs. către serverul VPN sunt criptate pentru a vă proteja împotriva hackerilor.

Care sunt avantajele unui VPN?

  • Te protejează când folosești rețele WiFi publice
  • Parcurgeți site-ul anonim
  • Datele dvs. sunt criptate
  • Accesați serviciile de streaming din alte țări
  • Poate fi folosit pe mai multe dispozitive (computer desktop, laptop, smartphone, etc.)
  • Activitatea dvs. nu este înregistrată

Un furnizor VPN de calitate va avea o rețea cu multe servere VPN situate în diferite țări de pe glob. Vă puteți conecta la un server situat în zona dvs. pentru o viteză mai bună. Alături de criptarea gradului militar a datelor dvs., furnizorii de VPN fac ca acesta să fie un punct să nu vă înregistrați niciuna dintre activitățile dvs. Prin urmare, obțineți confidențialitate și anonimat în timp ce accesați web-ul.

Când ați folosi o rețea privată virtuală?

Deci, cine ar trebui să utilizeze un VPN? Dacă sunteți cineva care utilizează frecvent rețele publice publice, nesigure – indiferent dacă este la casa de cafea preferată sau în altă locație, ar trebui să utilizați într-adevăr o VPN.

De asemenea, dacă doriți să vă protejați anonimatul în timp ce navigați pe web, atunci un VPN este ceea ce aveți nevoie.

Și, o VPN este, de asemenea, o soluție excelentă dacă aveți nevoie să accesați servicii de streaming, cum ar fi YouTube sau Netflix din alte țări.

Cum să alegeți un VPN

Deci, ce ar trebui să cauți atunci când achiziționezi un serviciu VPN? Primul tău gând ar putea fi viteza. Și deși sunt de acord că viteza este întotdeauna importantă, am constatat că furnizorii de VPN pe care i-am folosit fac o treabă la fel de bună. Am văzut câteva recenzii și comparații care enumeră numerele reale de viteză. Dar adevărul este că măsurarea vitezei pe web este întotdeauna un lucru complicat. Iar când vine vorba de VPN-uri, procesul este dificil exponențial. Există doar prea multe variabile pentru a da numere concrete pentru toată lumea.

Cheia aici este că doriți o VPN care să funcționeze suficient de rapid, astfel încât nici nu vă dați seama că utilizați una. Din nou, experiența mea a fost că principalii furnizori VPN (și semi-majori) fac doar asta. Totuși, ceea ce aș căuta este un furnizor VPN care are o rețea de dimensiuni bune, care include în mod ideal serverele apropiate de zona dvs. Utilizarea unui server VPN mai aproape de locația dvs. va avea ca rezultat viteze mai bune.

Funcțiile, cum ar fi lățimea de bandă nelimitată și modificările serverului, sunt cu siguranță preferate. Din nou, majoritatea furnizorilor de VPN includ funcții nelimitate în planurile lor plătite. Cu toate acestea, de obicei, sunteți limitat dacă decideți să mergeți cu un plan gratuit – un alt motiv pentru care ar trebui să optați cu adevărat pentru un pachet VPN cu plată premium.

De asemenea, doriți să vă asigurați că VPN-ul dvs. include ceea ce este cunoscut sub numele de comutator. Cu un comutator de oprire, în cazul în care conexiunea dvs. VPN se reduce, datele dvs. sunt oprite de la a fi trimise pe internet până la refacerea conexiunii dvs. sigure. În acest fel, datele dvs. personale nu sunt transmise către străini.

Și nu uitați de asistența clienților. În mod surprinzător, nu toți furnizorii VPN oferă 24/7 sau suport de chat în direct. Aș căuta cu siguranță cel puțin una dintre aceste caracteristici de asistență.

Cum să configurați și să utilizați un VPN

Procesul de configurare și utilizare a unui VPN este de fapt foarte ușor. Majoritatea furnizorilor VPN oferă instalarea și activarea cu 1 clic. Pur și simplu descărcați software-ul VPN o singură dată, iar de fiecare dată când trebuie să utilizați web, lansați aplicația VPN.

Iată videoclipul pe care l-am făcut la instalarea și utilizarea unui VPN:

Recomandări VPN

Iată câteva dintre VPN-urile pe care le-am testat și le-am folosit. Toți acești furnizori de rețele private virtuale oferă o perioadă de încercare gratuită, astfel încât să puteți testa lucrurile pentru a vedea cum funcționează pentru dvs..

Scutul Hotspot

hotspot-scut-vpn
Hotspot Shield are planuri VPN atât pentru uz personal, cât și pentru afaceri. Acestea includ suportul live chat și o garanție de returnare a sumelor de 45 de zile.

Faceți clic aici pentru a vedea recenzia mea de scut hotspot

IPVanish

ipvanish-vpn
IPVanish are peste 1100 de servere VPN situate în peste 60 de țări. Puteți conecta simultan până la 10 dispozitive diferite.

Faceți clic aici pentru a vedea recenzia IPVanish

Acces la internet privat

privat-internet acces-vpn
Accesul la internet privat are peste 3200 de servere localizate în 33 de țări.

Faceți clic aici pentru a vedea recenzia mea de acces la internet privat

Trust.Zone

trustzone-vpn
TrustZone oferă atât Selectarea locației automate pentru a obține cel mai rapid și mai rapid server VPN, cât și Auto Retry Connect.

Faceți clic aici pentru a vedea recenzia mea TrustZone

TunnelBear

tunnelbear-vpn
TunnelBear este singurul VPN care a publicat audituri de securitate periodice. Acestea includ caracteristica lor de tunel automat care vă oferă automat cea mai rapidă și cea mai rapidă conexiune la server.

NordVPN

nordvpn-vpn
NordVPN are o rețea cu peste 5100 de servere VPN situate în 61 de țări diferite. Acestea oferă servere de specialitate, cum ar fi servere IP dedicate cu propria dvs. adresă IP, servere duble VPN pentru criptare dublă și servere nefiscate pentru țările cu restricții de internet.

Comparații VPN vs VPN

Ce serviciu VPN ar trebui să alegeți? Iată cum se potrivesc furnizorii de VPN cap la cap.

Hotspot Shield vs IPVanish
Hotspot Shield și IPVanish sunt cu siguranță doi dintre cei mai buni furnizori VPN pe care i-am folosit. Acest studiu de comparație este un apel foarte strâns …

Hotspot Shield vs Acces la internet privat
Hotspot Shield și Accesul la internet privat sunt ambele opțiuni viabile dacă aveți nevoie de un VPN de calitate. Pentru companii și pentru majoritatea utilizatorilor personali, aș recomanda …

Hotspot Shield vs TrustZone
Hotspot Shield și TrustZone oferă ambele caracteristici vitale necesare pentru o experiență VPN de succes. In orice caz …

IPVanish vs Acces la internet privat
În această comparație între IPVanish și Private Internet Access, aruncăm o privire detaliată asupra avantajelor pe care fiecare le are de oferit și care furnizor VPN este o alegere mai bună …

IPVanish vs TrustZone
Care VPN este mai bun? IPVanish sau TrustZone? Pentru această comparație de IPVanish și TrustZone, pentru majoritatea utilizatorilor aș recomanda …

Acces la internet privat vs TrustZone
Când compară funcțiile pe care le obții cu Private Internet Access și TrustZone, la început lucrurile arată destul de similar. Cu toate acestea, la o inspecție mai atentă și cu propriile mele experiențe cu ambii furnizori VPN …

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Adblock
detector