VPN-opas 2019

vpn-opas


Jos olet verkkosivuston omistaja (tai potentiaalinen), vietät tietysti paljon aikaa Internetissä. Mutta vaikka oletkin usein verkkoselaaja, sijaintisi ja henkilökohtaiset tietosi voivat olla vaarassa. Verkkoturvallisuuden ollessa niin suuri ongelma nykyään, yhä useammat Internetin käyttäjät käyttävät VPN (Virtual Private Networks) -verkkoa yksityisyyden suojaamiseen ja suojaamiseen verkossa..

Mikä on virtuaalinen yksityinen verkko?

VPN on tavallaan suojaustunneli tai -reitti, kun käytät julkista tai jaettua verkkoa. Sen avulla voit pitää sijaintisi ja henkilökohtaiset tietosi yksityisinä. Sen sijaan, että käytät vain tietokonetta tai älypuhelinta selaamaan ja käyttämään verkkoa, yhdistät ensin virtuaalisen yksityisen verkon kanssa VPN-palvelimeen, jotta käytät sitten Internetiä kyseiseltä palvelimelta oman laitteen sijaan..

Koska käytät VPN: ää pääsyä verkkoon, sijaintitietosi (IP-osoitteet jne.) Pidetään yksityisinä. Ja tiedot, jotka lähetetään laitteeltasi VPN-palvelimelle, on salattu suojaamaan hakkereilta.

Mitkä ovat VPN: n edut??

 • Suojaa itseäsi käytettäessä julkisia WiFi-verkkoja
 • Selaa verkkoa nimettömästi
 • Tietosi ovat salattuja
 • Pääset muiden maiden streaming-palveluihin
 • Voidaan käyttää useissa laitteissa (pöytätietokone, kannettava tietokone, älypuhelin jne.)
 • Toimintaasi ei ole kirjautunut

Laadukkaalla VPN-palveluntarjoajalla on verkko, jossa on useita VPN-palvelimia, jotka sijaitsevat eri maissa ympäri maailmaa. Voit muodostaa yhteyden alueellasi olevaan palvelimeen nopeuden lisäämiseksi. Yhdessä tietosi sotilaallisen salauksen kanssa VPN-palveluntarjoajat antavat pisteen olla kirjautumatta mihinkään toimintaan. Siksi saat yksityisyyttä ja nimettömyyttä käyttäessään verkkoa.

Milloin käytät virtuaalia yksityistä verkkoa?

Joten kenen pitäisi käyttää VPN: ää? Jos olet joku, joka käyttää usein julkisia, turvattomia WiFi-verkkoja – olipa se sitten suosikkikahvilasi tai jossain muussa paikassa, sinun on todella käytettävä VPN-verkkoa.

Jos haluat suojata nimettömäsi selaamalla verkkoa, VPN on mitä tarvitset.

Ja VPN on myös loistava ratkaisu, jos haluat käyttää suoratoistopalveluita, kuten YouTube tai Netflix muista maista.

Kuinka valita VPN

Joten mitä sinun pitäisi etsiä ostaessasi VPN-palvelua? Ensimmäinen ajatussi saattaa olla nopeus. Ja vaikka olen samaa mieltä siitä, että nopeus on aina tärkeää, olen huomannut, että käyttämäni VPN-palveluntarjoajat tekevät yhtä hyvää työtä. Olen nähnyt joitain arvosteluja ja vertailuja, joissa luetellaan todelliset nopeusluvut. Mutta totuus on, että nopeuden mittaaminen verkossa on aina hankalaa. Ja mitä tulee VPN: iin, prosessi on eksponentiaalisesti vaikea. Muuttujia on aivan liian paljon, jotta kaikille voidaan antaa konkreettiset numerot.

Tärkeintä tässä on, että haluat VPN: n, joka toimii riittävän nopeasti, joten et edes tajua, että käytät sitä. Jälleen kokemukseni on, että suuret (ja puoliksi suuret) VPN-palveluntarjoajat tekevät juuri sen. Etsisin kuitenkin VPN-palveluntarjoajaa, jolla on hyvä kokoinen verkko, joka sisältää mieluiten palvelimet lähellä sinua. VPN-palvelimen käyttäminen lähemmäksi sijaintiasi johtaa yleensä parempiin nopeuksiin.

Ominaisuuksien, kuten rajaton kaistanleveys ja palvelinmuutokset, käyttö on ehdottomasti suositeltavaa. Jälleen suurin osa VPN-palveluntarjoajista sisältää rajattomat ominaisuudet maksettuihin suunnitelmiin. Yleensä olet kuitenkin rajoitettu, jos päätät käyttää ilmaista suunnitelmaa – toinen syy, miksi sinun kannattaa todella valita premium-maksettu VPN-paketti.

Haluat myös varmistaa, että VPN-verkko sisältää niin sanotun tapukytkimen. Jos VPN-yhteytesi menee tappikytkimellä, tietojesi lähettäminen Internetiin lopetetaan, kunnes suojattu yhteys on luotu uudelleen. Tällä tavalla henkilökohtaisia ​​tietojasi ei vuoda ulkopuolisille.

Ja älä unohda asiakastukea. Yllättäen kaikki VPN-palveluntarjoajat eivät tarjoa 24/7 tai live chat-tukea. Etsin ehdottomasti ainakin yhtä näistä tukitoiminnoista.

Kuinka määrittää ja käyttää VPN-verkkoa

VPN: n perustamis- ja käyttöprosessi on todella helppo. Useimmat VPN-palveluntarjoajat tarjoavat asennuksen ja aktivoinnin yhdellä napsautuksella. Lataa vain VPN-ohjelmisto kerran ja käynnistä sitten VPN-sovellus aina kun tarvitset verkkoa.

Tässä on video, jonka tein VPN: n asentamisessa ja käyttämisessä:

VPN-suositukset

Tässä on joitain VPN-verkkoja, jotka olen testannut ja käyttänyt. Kaikki nämä virtuaalisen yksityisen verkon tarjoajat tarjoavat ilmaisen kokeilujakson, joten voit testata asioita ja nähdä, kuinka ne toimivat sinulle.

Hotspot-kilpi

hotspot-Shield-VPN
Hotspot Shieldillä on VPN-suunnitelmat sekä henkilökohtaiseen että yrityskäyttöön. Ne sisältävät live chat -tuen ja 45 päivän rahat takaisin -takuun.

Napsauta tätä nähdäksesi My Hotspot Shield -katsauksen

IPVanish

ipvanish-VPN
IPVanishilla on yli 1100 VPN-palvelinta yli 60 maassa. Voit kytkeä jopa 10 erilaista laitetta samanaikaisesti.

Napsauta tätä nähdäksesi minun IPVanish-katsauksen

Yksityinen Internet-yhteys

yksityisen internet-yhteys-VPN
Yksityisellä Internet-yhteydellä on yli 3200 palvelinta 33 maassa.

Napsauta tätä nähdäksesi yksityisen Internet-käyttökatsauksen

Trust.Zone

TrustZone-VPN
TrustZone tarjoaa sekä automaattisen sijaintivalinnan saadaksesi lähimmän ja nopeimman VPN-palvelimen että automaattisen uudelleenyhteyden.

Napsauta tätä nähdäksesi minun TrustZone-arvostelu

TunnelBear

tunnelbear-VPN
TunnelBear on ainoa VPN, joka julkaisee säännöllisiä turvatarkastuksia. Ne sisältävät Auto Tunnel -ominaisuuden, joka antaa sinulle automaattisesti lähimmän ja nopeimman palvelinyhteyden.

NordVPN

nordvpn-VPN
NordVPN: llä on verkko, jossa on yli 5100 VPN-palvelinta 61 eri maassa. Ne tarjoavat erikoispalvelimia, kuten omistettuja IP-palvelimia, joilla on oma IP-osoitteesi, kaksinkertaiset VPN-palvelimet kaksinkertaista salausta varten ja hävitetyt palvelimet maihin, joissa on Internet-rajoituksia.

VPN vs. VPN-vertailut

Minkä VPN-palvelun valitset? Näin VPN-palveluntarjoajat sopivat yhteen.

Hotspot Shield vs IPVanish
Hotspot Shield ja IPVanish ovat ehdottomasti kaksi parhaimpia käyttämiäni VPN-palveluntarjoajia. Tämä vertailututkimus on erittäin läheinen kutsu…

Hotspot Shield vs yksityinen Internet-yhteys
Hotspot Shield ja yksityinen Internet-yhteys ovat molemmat kannattavia vaihtoehtoja, jos tarvitset laadukasta VPN-verkkoa. Yrityksille ja useimmille henkilökohtaisille käyttäjille suosittelen…

Hotspot-kilpi vs. TrustZone
Hotspot Shield ja TrustZone tarjoavat molemmat elintärkeät ominaisuudet, joita tarvitaan VPN-kokemuksen onnistumiseen. Kuitenkin …

IPVanish vs yksityinen Internet-yhteys
Tässä vertailussa IPVanish vs yksityinen Internet-yhteys, me tarkastelemme yksityiskohtaisesti etuja, joita kullakin on tarjota ja mikä VPN-palveluntarjoaja on parempi valinta …

IPVanish vs TrustZone
Mikä VPN on parempi? IPVanish tai TrustZone? IPVanish- ja TrustZone-vertailuihin suosittelen useimmille käyttäjille…

Yksityinen Internet-yhteys vs. TrustZone
Kun vertaat saatuja ominaisuuksia yksityiseen Internet-yhteyteen ja TrustZoneen, asiat näyttävät aluksi melko samanlaisilta. Tarkemmin tarkasteltuna ja omilla käsilläni kokemuksella molemmista VPN-palveluntarjoajista …

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map