Wix recensie

wix-recensie


Als een van de leiders in eenvoudige, snelle websites, verdient Wix zeker aandacht als u uw website sneller online wilt hebben. Hoewel ik de voorkeur geef aan webhosting boven websitebouwers, geloof ik dat er een bepaald deel van het web is dat perfect geschikt is voor een website-oplossing zoals Wix. Dat is het geval, hier in mijn Wix recensie we bekijken wat Wix te bieden heeft en wie er het meeste profijt van heeft.

Wix loopt voorop in de nieuwe golf van websitebouwers als alternatief voor traditionele webhostingplannen. Tegenwoordig willen steeds meer mensen en bedrijven een website, geen webhosting. Websitebouwers hebben voor- en nadelen. In de meeste gevallen komt het er echt op neer welk type website u nodig heeft en hoeveel inhoud uw site zal hebben.

Voordelen van het gebruik van Wix

 • Gratis proefversie en gratis website
 • Twee opties voor eenvoudige website-creatie
 • Tal van websitesjablonen om uit te kiezen
 • Gebruiksvriendelijke pagina-editor met slepen en neerzetten
 • Voeg meer functionaliteit toe met Wix Apps
 • Gratis SSL wordt automatisch toegevoegd aan uw site

De echte voordelen van Wix zijn dat u snel en eenvoudig uw website kunt bouwen zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over het apart kopen van hosting. U kunt elke gewenste websitefunctie rechtstreeks in Wix toevoegen. Het is heel gemakkelijk om uw site te bewerken en te wijzigen, en u hoeft geen webexpert te zijn om uw eigen website te maken.

Welke websites zijn het beste voor Wix?

 • Persoonlijke websites
 • Websites voor kleine bedrijven (niet-e-commerce)
 • Restaurants
 • Vastgoed
 • Reissites
 • Mode en schoonheid
 • Gezondheid en welzijn
 • Advies en coaching
 • Muziek
 • Fotografie
 • Gemeenschap en onderwijs

wix-travel-websitesWix Travel Websiteswix-restaurant-websitesWix Restaurant-websiteswix-gezondheid-en-schoonheid-websitesWix Health en Beauty-websites

De ideale website voor Wix is ​​een zakelijke of persoonlijke site die wordt gebruikt voor naamsbekendheid en klantenwerving. Zo werkt een online brochuretype website met standaardwebsitepagina’s zoals bedrijfsinformatie, beschrijving van diensten, klantengetuigenissen en een contactpagina uitstekend in Wix. En er zijn enkele specifieke industrieën of niches die Wix perfect geschikt is voor onder meer restaurants, reizen, onroerend goed, mode / beauty, consulting en muziek.

Een website maken met Wix

wix-website-creatie
Wix biedt je eigenlijk twee manieren om eenvoudig je website te maken. U kunt ervoor kiezen om hun Artificial Design Intelligence-systeem te gebruiken of u kunt de Wix Website Editor gebruiken.

Het voordeel van het ADI-systeem is dat het gemakkelijker te gebruiken is, minder werk van u vergt en uw website sneller genereert. U wordt door een aantal vragen geleid die het systeem vervolgens gebruikt om een ​​unieke website voor u te genereren. Het nadeel van ADI is dat de gegenereerde sites er naar mijn mening niet zo goed uitzien en dat u niet het gewenste aanpassingsniveau heeft. Om die reden geef ik er de voorkeur aan om de Wix Editor rechtstreeks te gebruiken om een ​​website te maken.

wix-editorHet gebruik van de Wix Editor geeft je meer controle bij het maken van je website. Wanneer u de Wix Editor gebruikt om uw website te maken, kiest u eerst uw websitesjabloon. Vervolgens kunt u de editor voor slepen en neerzetten gebruiken om uw websitepagina’s aan te passen. Vanuit de Wix-editor kunt u eenvoudig een voorbeeld bekijken van hoe uw website eruit zal zien op zowel een desktopcomputer als een smartphone. En wanneer u klaar bent, kunt u uw website publiceren door op de menuknop Publiceren te klikken.

Krijg meer maatwerk met Wix-code

En nu kunt u uw website nog meer aanpassen. Als je ervaring hebt met het werken met JavaScript, kun je een aantal geavanceerde functies aan je site toevoegen met Wix Code. Met de Wix Code-functies kunt u aangepaste applicaties bouwen die dynamische pagina’s, formulieren en nieuwsfeed-achtige vermeldingen bevatten.
wix-code

Functionaliteit toevoegen met Wix Apps

wix-app-markt
Een ander voordeel van Wix is ​​dat u de functionaliteit van uw website eenvoudig kunt uitbreiden met apps in de Wix App Market. Hier zijn slechts enkele van de functies die u aan uw website kunt toevoegen:

Formulieren

Magic Form Builder
Form Creator
Constant contactformulier
Snelle peilingen
Mailinglijst

Sociale media

Instagram Pro
Twitter-feed
Sociale stream
Social Media iconen
Facebook winkel
Pinterest-feed
Yelp
LinkedIn visitekaartje
Google +1

Online boekingen

Wix-boekingen
Kalender
Kaart
Boek online afspraken
Planning Pro

Restaurants

Restaurant bestellingen
Restaurantmenu’s
Reserveringen
Inffuse getuigenissen
OpenTable-reserveringen
Verjaardagsclub

Hotel en reizen

Hotels in Wix
Wix-boekingen
Eenvoudige Google Maps
Vakantiewoning boeken

Fotografie

Wix Pro Gallery
Wix fotoalbums
Wix Art Store
Verkoop downloads
Indrukwekkende diavoorstelling
Klik met de rechtermuisknop op Beschermen
Voor en na schuifregelaar
Video- en beeldschuifregelaar
Fotobewerker
Dropbox-map
FlipFolio
Beeldzoom

Online winkel

Wix Stores
PayPal-knop
Verkoop downloads
Amazon
Etsy Shop
Rekenmachine Builder
Prijstabel
Online betaling
McAfee Secure
Metrische gegevens opslaan

Marketinghulpmiddelen

Conversie-pop-up
Google Adsense
Pro voor lokale lijsten
Verkeersgenerator
klanten-reviews

Ontwerptools

Wix Art Store
360 afbeeldingen
Video- en beeldschuifregelaar
Beschrijving Punten
Rollover afbeeldingseffecten
Post-it notities
Tafelmeester
Logo Maker

Muziek

Wix Music
iPlayerHD Video Hosting
Bandsintown
Verkoop tickets
evenementen kalender
Verkoop downloads
SoundCloud
Spotify Volgen
iTunes-knop
Audio Play-knop
Muziek achtergronden
Mijn T-shirt

Analytics

Bezoekersanalyse
Web-Stat
rankingCoach
Marketing en analyse

De meeste apps zijn gratis of hebben op zijn minst een gratis versie beschikbaar. Er zijn ook enkele premium-apps waarvoor een vergoeding vereist is. Om een ​​app aan uw website toe te voegen, klikt u gewoon op de betreffende knop Toevoegen aan site.

Upgraden naar een Premium Wix-abonnement

Nadat u uw gratis Wix-site heeft gemaakt, kunt u zien of dit het juiste platform is voor uw website. Als dat zo is, wil je dan upgraden naar een premium abonnement. Met een Wix Premium-websiteplan kunt u de Wix-advertenties verwijderen, uw eigen domeinnaam aan uw site koppelen en meer middelen krijgen – allemaal erg belangrijk als u een professioneel ogende website wilt die goed presteert.

Wix biedt vier verschillende premium website-abonnementen:

 • Combo
 • Onbeperkt
 • Pro
 • VIP

wix-website-plannen

Wix heeft ook drie verschillende eCommerce-websiteplannen:

 • Zakelijk Basic
 • Business Unlimited
 • Zakelijke VIP

wix-e-commerce-plannen

Klantenservice

Er is goed nieuws en niet zo goed nieuws als het gaat om klantenondersteuning bij Wix. Ze bieden wel een uitstekende kennisbank of helpcentrum zoals het heet. Er zijn talloze help-artikelen over elk onderwerp met betrekking tot Wix-websites. Sommige artikelen bevatten zelfs video’s om een ​​oplossing voor uw probleem verder te beschrijven. U kunt ook een supportticket indienen of de supportlijn bellen.

Het nadeel is dat telefonische ondersteuning beperkt is, aangezien het callcenter alleen geopend is van 05.00 uur tot 17.00 uur. Pacific tijd. Er is ook geen live chat-ondersteuning beschikbaar. Ik moet echter wel zeggen dat de responstijd voor ondersteuningstickets goed is. Ik ontving binnen een half uur na het openen van een ticket een reactie.

Nogmaals, het komt echt neer op wat voor soort website je hebt. Voor persoonlijke of kleine zakelijke websites die worden gebruikt voor naamsbekendheid en klantenwerving en die voornamelijk als een online brochuretype functioneren, is de klantenondersteuning zeker toereikend.

Alternatieven voor Wix

Hoewel Wix perfect is voor sommige soorten websites, zijn andere misschien beter geschikt voor een ander websiteplatform. Zoals ik eerder zei, is Wix ideaal voor sites die niet een enorme hoeveelheid inhoud hebben, maar zich eerder richten op verschillende kernwebpagina’s die fungeren als een voertuig voor klantenwerving en merkbekendheid.

Als u op zoek bent naar een blog, raad ik u aan naar WordPress-opties te kijken, zoals een WordPress-hostingplan of een BoldGrid WordPress-site builderhost.

A2 Hosting – WordPress-hosting
SiteGround – WordPress-hosting
BoldGrid – WordPress Site Builder

Als u een website met een grote hoeveelheid inhoud nodig heeft, raad ik u aan een inhoudbeheersysteem te gebruiken zoals WordPress, Joomla of Drupal. Hier zijn enkele van mijn favoriete webhosts voor contentbeheer:

A2-hosting
SiteGround
InMotion Hosting

En hoewel Wix zeker kan worden gebruikt om een ​​eCommerce-website te maken, omdat telefonische ondersteuning niet 24/7 beschikbaar is en er geen ondersteuning voor live chats is, wilt u misschien een oplossing bekijken zoals Shopify, GoDaddy’s GoCentral of WooCommerce voor uw meer kritische online winkels.

Shopify – eCommerce-websites
GoCentral – GoDaddy Website Builder
Liquid Web – Managed WooCommerce

Nog een punt om in gedachten te houden, momenteel werkt de Wix-code niet goed op Safari. Dus als je een Mac-gebruiker bent, moet je Chrome of Firefox als browser downloaden en gebruiken.

Aanbevelingen

Hoewel Wix meer dan in staat is om allerlei soorten websites te maken, zijn er bepaalde soorten sites die naar onze mening geschikter zijn voor het gebruik van hun website-bouwdiensten. Zoals ik eerder al zei, werken websites voor kleine bedrijven (en persoonlijke sites) die fungeren als online brochure-advertenties en die voornamelijk worden gebruikt voor naamsbekendheid en klantenwerving het beste met Wix.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map