Opret dit eget websted

oprette-din-egen-hjemmeside


Hvis du vil oprette din egen webside, her er vores enkle, men vigtige formel til opbygning og opretholdelse af en vellykket online tilstedeværelse.

Vælg dit domænenavn

Det første trin er at vælge dit domænenavn. De fleste vælger stadig at gå med en .com-udvidelse. Men i disse dage er der mange flere valgmuligheder til rådighed end bare standard .com, .net eller .org. Der er meget specifikke domæneudvidelser såsom .fotografering, .butik og .beklædning blandt mange andre valg.

I øjeblikket er der ingen fordel eller ulempe i søgemaskinerne, når du vælger en af ​​de nye mere beskrivende domæneudvidelser eller TLD’er, som de er kendt. En af fordelene ved at vælge en ny udvidelse er, at mange domænenavne allerede er taget, når det kommer til de traditionelle .com- eller .net-udvidelser. Så du kan få et kortere eller mere mindeværdigt navn, hvis du går med en nyere udvidelse. På den anden side koster mange af de nye TLD’er flere penge, og da de fleste mennesker er vant til .com domænenavne, kan du eventuelt gå den traditionelle rute.

Selvom du kunne købe et domænenavn med dit webhosting (faktisk indeholder nogle webhosts et gratis domæne med deres hostingplaner), foretrækker jeg altid at holde mine domæner adskilt fra min hosting. Jeg finder det lettere at administrere mine domæner separat, og endnu vigtigere: det giver mere fleksibilitet, hvis du ønsker at flytte dit websted til en anden vært senere.

Uanset hvad, skal du først finde ud af, om det ønskede navn er tilgængeligt. Til det kan du gå til ethvert domænenavnsregistrators websted for at foretage en søgning. Personligt kan jeg godt lide at bruge GoDaddy, da det er her, jeg køber mine domænenavne. Du kan Klik her for at gå til deres domænesøgningsside.

Namecheap er en anden fremragende domæneregistrator, der sælger domæner til rimelige priser. Faktisk kan du bruge søgefeltet fra Namecheap nedenfor til at finde dit domænenavn.

Find et domæne fra $ 0,88

drevet af NameCheap

Vælg Webhosting eller Webstedsbygger

Nu, hvor du har fået dit domænenavn, skal du beslutte, hvilken type websted du vil have, hvilken platform du vil bruge, og hvordan du vil bygge det. Med andre ord skal du afgøre, om du vil bruge en traditionel webhosteplan eller gå sammen med en af ​​de nyere webstedsbygere.

Anbefalinger til webhosting

web-hosting-anbefalinger-2019
Med traditionel webhosting køber du din hostingplan og installerer og bruger derefter et af de webapplikationer, der er inkluderet i dit hosting (såsom WordPress, Drupal, Joomla eller cPanel-applikationer). En traditionel hostingplan er velegnet til alle typer websteder og inkluderer normalt e-mail-konti og andre tjenester, såsom backup af data.

Hvis du vil oprette en blog, er det bestemt vejen at bruge WordPress med en traditionel webhost. Ligeledes, hvis du foretrækker at bruge et indholdsstyringssystem (Joomla, Drupal, WordPress) end at bruge en traditionel webhostingplan, er det, du vil gøre.

Du kan sandsynligvis fortælle det fra vores webstedsnavn (WebHostingCat.com), at vi nu er i meget velkendt område. Webhostinganmeldelser og anbefalinger har været vores højeste prioritet, siden vores websted debuterede tilbage i 2013. Så der er bestemt en overflod af materiale til shoppere til webhost her. Til at begynde med henviser jeg til min Web Hosting Anbefalinger artikel.

Webstedsbyggere

website-builder-guide

Fordi mange mennesker ønsker en hurtig og nem måde at få et websted i disse dage, webstedsbygger tjenester såsom Wix, Shopify, og Squarespace er blevet ekstremt populær. Den store fordel ved at bruge en webstedsbygger er, at du hurtigere og lettere kan oprette dit websted ved hjælp af skabeloner og træk og slip redaktører. Den anden fordel er, at din hosting er inkluderet på dit websted, så du ikke behøver at bekymre dig om den side af tingene.

På den nedadrettede side med webstedsbygger planlægger mange funktioner imidlertid ekstra (e-mail, e-handelsfunktioner osv.), Så du ender med at betale flere penge – nogle gange markant mere. Hvis du senere ønsker at øge dit websted andetsteds, kan du sidde fast, da der normalt ikke er en nem måde at overføre et websted fra et sted til et andet.

På trods af nogle potentielle ulemper kan webstedsbyggere effektivt bruges til at producere et vellykket websted. Hvis du har brug for en grundlæggende online brochuretype af websted til din virksomhed eller personlig brug; eller hvis du virkelig foretrækker at bruge en færdiglavet skabelon med funktioner, der allerede er indbygget, er det bedre at bruge en webstedsbyggerplan.

For at komme i gang med at vælge den rigtige webstedsbygger, se min artikel om Webstedsbyggere.

Lav din liste over e-mail-marketing

Hvis du har et forretningswebsted, eller du planlægger at tjene penge på dit websted nu eller i fremtiden, er en af ​​de første ting, du vil medtage på dit websted, en måde at fange din besøgende e-mail-adresser på. E-mail-markedsføring er stadig en af ​​de mest lukrative måder at sælge produkter og tjenester på. Så du ønsker at begynde at opbygge din e-mail-marketingliste ved at inkorporere en e-mail-liste service som f.eks AWeber, Konstant kontakt, eller MailChimp.

Jeg bruger personligt AWeber til min e-mail-marketing. Det er meget let at konfigurere dine e-mail-lister og tilføje en tilmeldingsformular til dit websted. Og du kan faktisk prøve det gratis i en måned for at se, hvordan det fungerer for dig.

Her er et kort kig på at oprette en e-mail-liste og fange e-mail-adresser på dit websted med AWeber:

Prøv AWeber gratis i 30 dage! – AWeber Communications

AWeber tilbyder også et antal gratis aktiver til at hjælpe dig med din e-mail-marketingstrategi. For eksempel kan du klikke nedenfor for at downloade deres PDF-guide til Hvad skal skrives i dine e-mails. Det er et godt kig på, hvordan du kan strukturere din e-mail-kampagne. Det inkluderer endda e-mail-skabeloner, du kan bruge til at gøre tingene endnu lettere!

AWeber-fri-guide

Begynd med at oprette værdifuldt indhold

Her er det område, hvor du tilbringer det meste af din tid – eller i det mindste du burde være. For at få succes skal dit websted indeholde nyttigt og værdifuldt indhold. Det kan betyde at hjælpe med at løse dine besøgende problemer, give nyttige oplysninger til at hjælpe dem med at tage beslutninger, eller i tilfælde af et e-handelswebsted, give dem adgang til produkter, de ønsker og har brug for.

Du vil også sikre dig, at dit websted løbende opdateres med nyt nyt indhold. Selvom der ikke er nogen fastlagt regel for, hvor ofte du skal tilføje nyt materiale, er de fleste eksperter enige om, at nøglen er konsistens. Uanset om du vælger at tilføje nyt indhold ugentligt, to gange om ugen, dagligt osv., Skal du holde dig til den plan, du beslutter dig for. At levere konsistent materiale til dine læsere hjælper med at skabe tillid og lader også søgemaskinerne vide, at dit websted kontinuerligt skal gennemgås og indekseres.

Kør trafik til dit websted med SEO-værktøjer

Når du har startet dit websted, skal du køre så meget trafik til dit websted som muligt. Oprettelse af meget værdifuldt indhold er det første trin. Men i disse dage er det ikke nok. For et virkelig vellykket websted skal du målrette mod de rigtige søgeord, optimere din SEO-indsats og holde øje med din konkurrence. Den bedste måde at gøre det på er med et SEO værktøjssæt.

Der er en række fremragende valg til SEO rapporteringsværktøjer. De tre, jeg vil anbefale, er SEMrush, Ahrefs, og Majestæt SEO.

SEMrush

For eksempel kan brug af SEMrush hjælpe dig med at forbedre dit websteds ydelse på disse måder.

Med konkurrenter og positionsrapporter kan du måle din præstation med dine bedste konkurrenter. Og med Keyword Gap-rapporter kan du se, hvilke søgeord din konkurrence målretter mod.

Med Backlinks-konkurrenter og Gap-rapporter kan du finde linkbygningsmuligheder baseret på, hvad din konkurrence laver. Endelig kan du med Traffic Analytics-rapporterne måle og analysere din konkurrents trafikkilder.

Rapporten Søgeordforskning giver dig mulighed for at finde de rigtige nøgleord, du kan målrette mod, baseret på trafik, konkurrence og CPC. Du kan også bruge Nøgleordet magiske værktøj til at give dig mange forslag til nøgleord, du kan målrette mod din strategi.

Du kan se på SEMrush og se, hvordan det fungerer ved besøger deres hjemmeside.

På din vej til et vellykket websted

Hvis du følger ovenstående køreplan, skal du være godt på vej til et vellykket websted. Det kan tage lidt tid og arbejde, men belønningen kan være stor!

For mere hjælp, skal du sørge for at besøge vores websted ofte for at få flere tip til websitet.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map