A WP motor áttekintése

wp-motor-vélemény


2019 legjobb webtárhelyLegjobban kezelt WordPress tárhely Ha kezelt WordPress tárhelyet keres, akkor egyik név, amelyet valószínűleg hallani fog, a WP Engine. Számos komoly WordPress-webhelytulajdonos támaszkodik a WP Engine-re személyes, üzleti és vállalati webhelyeik üzemeltetésére. Érdemes több pénzt költeni a menedzselt tárhelyért? Ha őszinte kerestek WP Motor vélemények, Itt van a WP Engine áttekintése és az első kézből szerzett tapasztalataim a WordPress webhelyem menedzselt hostolásával kapcsolatban.

Mit kapsz a WP motorral

A felülvizsgálat elején ki kell emelnem, hogy amikor a WP Engine-nél vásárol tárhelyet, akkor tiszta kezelt WordPress-tárhely-tervet kapsz. A domain név, e-mail fiókokat stb. Tartalmazó tipikus webtárhely-tervektől eltérően a WP Engine kizárólag a WordPress tárhely nyújtására összpontosít – ami ideálisvá teszi azokat a meglévő WordPress webhelyeket, amelyekhez teljes mértékben felügyelt tárhely-megoldást igényelnek szakértői támogatás, vagy a webhelytulajdonosok amelyeknek szükségük van egy vállalati WordPress tárhely-tervre. Ez nem azt jelenti, hogy nem kezdheti el a WP Engine használatát az első webhelyén. De csak győződjön meg arról, hogy domainje és e-mailje elérhető-e más forrásból.

Regisztráció a WP Engine programmal

Amikor feliratkozik a WP Engine-re, kiválaszthatja adatközpontjának helyét (Egyesült Államok, Egyesült Királyság, Japán).
WP Engine Válassza az Adatközpontot

Az adatok megadása és a feliratkozás után megkaptam üdvözlő e-mailemet.
A WP motor üdvözlő e-mailje

És bár a WP Engine kijelenti, hogy akár 24 óráig is eltarthat, amíg a fiókbeállítás befejeződik, szinte azonnal megkaptam a Fióktelepítési befejező e-mailt.!
WP Engine Site Creation Notice

A meglévő webhely átadása a WP Engine-nek

A meglévő WordPress-webhely átviteléhez a WP Engine-hez kövesse a migrációs ellenőrző listát. Akkor kérni fogja, hogy kezdje meg a folyamat követését, amikor a Beállítás gombra kattint a Fiókbeállítási e-mailben.
WP motor migrációs ellenőrzőlista

Migrációs ellenőrzőlista

Itt található a migrációs ellenőrzőlista lépéseinek összefoglalása:
1. Állítsa be az SFTP-hozzáférését.
2. Írja be a jelenlegi webhely domain nevét.
3. Biztonsági másolat készítése a webhelyről a jelenlegi internetes gazdagépen.
4. Ellenőrizze, hogy nem a WP Engine nem engedélyezett bővítményeket futtat-e.
5. Győződjön meg arról, hogy a WordPress Core, a plugins és a témák naprakészek.
6. Exportálja a MySQL adatbázist a korábbi internetes gazdagépről.
7. Töltse le a wp-content mappát.
8. Importálja az adatbázist a WP Enginebe.
9. Importálja a wp-tartalom mappát a WP Enginebe egy SFTP kliens, például a FileZilla segítségével. (Ajánlott egy csomagolt változat használata, majd egy gombra kattintva értesíti a támogatást a folyamat befejezéséhez.)
10. Nézze meg webhelyét a WP Engine webhelyén, hogy megbizonyosodjon arról, hogy minden helyes-e.
11. Szinkronizálja a webhelyet – ezt a lépést csak akkor kell végrehajtania, ha bizonyos tartalmakat nem továbbítottak át.
12. Konfigurálja a DNS-t. Ez egy újabb lépés, amelynek eltartása némi időt vehet igénybe. Mivel a WP Engine nem használ névszervereket, a folyamat eltérő lehet a múltban elvégzettnél. Azt javaslom, hogy vegye fel a kapcsolatot a támogatással élő csevegésen keresztül, és kérje meg őket, hogy vezesse végig ezt a folyamatot.
13. Hagyja, hogy a DNS terjedjen
14. Opcionálisan beállíthatja az URL és a domain átirányításokat.

Míg a Migration Checklist módszernek a webhelynek a WP Engine-hez történő átviteléhez meglehetősen egyértelmű volt, volt néhány apró kérdés. Először is kissé zavaró volt, mivel a migrációs ellenőrző listán szereplő első feladatblokk három lépést sorol fel (azaz 1/3 elvégzett feladatot stb.). Ennek ellenére csak két jelölőnégyzettel kapcsolatos feladat érhető el.

Ezenkívül szeretnénk, ha a folyamat egy kissé korszerűsödik. Például, miután a tömörített wp-tartalom mappát a WP Enginebe másolta, akkor egy gombra kell kattintania, hogy értesítse a támogatást a folyamat befejezéséről. Az első alkalommal, amikor megpróbáltam ezt megtenni, semmi sem történt – nem tudom, mi a probléma. Később visszamentem és újra megpróbáltam az értesítés gombot, és ezúttal működött. Örömmel mondhatom, hogy a folyamat kevesebb, mint öt percig tartott. Jason támogatási mérnök haladéktalanul válaszolt egy részletes válaszlépéssel (lásd alább).
WP motor áttelepítési támogatás

A fenti kérdések ellenére a WP Engine Migration Checklist módszer a webhely áthelyezésére továbbra is hatékony módja a WordPress webhely átvitelének. Néhány más kezelt WordPress tárhely-tervezéssel sok nehézséggel jártam, hogy webhelyeimet áthelyezzem az új gazdagépbe. Valójában egy adott menedzselt hostolási tervvel soha nem tudtam átadni a webhelyem. Nincs ilyen probléma a WP Engine-vel.

WordPress témák és beépülő modulok

Bár a WordPress pluginok és témák nagy része felhasználható a WP Engine webhelyén, vegye figyelembe, hogy vannak olyanok, amelyek most engedélyezettek a saját technológiájukkal való esetleges ütközés miatt. Például, mivel a WP Engine a saját EverCache technológiáját használja a megnövelt sebesség érdekében. Ezért a gyorsítótárazó beépülő modulok nem engedélyezettek a konfliktusok és a nem optimális teljesítmény elkerülése érdekében.

Szerencsém az én esetemben az egyetlen olyan plugin, amelyben vitatkoztam, a Hello Dolly plugin volt, amelyet alapértelmezés szerint telepítettem a régi webhelyemre. Valójában még azt sem tudtam, hogy ez a plugin ott van, mivel nem volt aktiválva. Miután weblapomat átadtam a WP Engine-nek, gyorsan e-mailben értesítést kaptam a tiltott bővítményről.

Alapvetően az e-mail szerint 7 nap áll rendelkezésére, hogy a letiltott plugin automatikusan törlődik. Ez idő alatt mehet tovább, törölheti a plugin-ot egyedül, és alternatívát találhat. Mivel nem érdekelte a Hello plugin, egyszerűen továbbmentem, és magam töröltem. Másnap e-mailt kaptunk, amelyben megköszöntem a gyors cselekedetemet.

Ingyenes StudioPress témák

szabad StudioPress témák
Most, hogy a WP Engine megszerezte a StudioPress-t, az egyik kezelt WordPress-tárhely-tervezés megszerzésének egyik legnagyobb előnye a Genesis keretrendszeren alapuló ingyenes StudioPress-témák beépítése. Ide kattintva megtekintheti a benne szereplő témák listáját. A StudioPress témák a rendelkezésre álló leghatékonyabban kódolt WordPress témák. És a legjobb az, hogy továbbra is használhatja a témákat, még akkor is, ha később úgy dönt, hogy a webhelyét másik gazdagépre köti.

WP motor műszerfal interfész

Bár a WP Engine több szöveges alapú kezelőfelületet használ, ez nagyon intuitív és könnyen kezelhető. Még néhány animált audio áttekintést is tartalmaztak bizonyos témákról. A felső menü Telepítések lapjára kattintva hozzáférhet a webhely telepítéséhez kapcsolódó funkciókhoz.
A WP motor irányítópultjának telepítése

A Bal oldali sáv menüjének Átirányítási szabályok opciója különösen kényelmes, mivel lehetővé teszi a domain átirányítások megadását anélkül, hogy módosítania kellene a htaccess fájlt. A phpMyAdmin és a WordPress Rendszergazda területéhez a bal oldali menü linkein keresztül is hozzáférhet.

WP motor biztonsági mentése és visszaállítása

A WP Engine biztonsági mentési és visszaállítási szolgáltatásai magas pontszámot kapnak. Webhelyed (adatbázis és tartalom mappa) automatikusan biztonsági másolatot készít minden nap. Ezenkívül a Biztonsági másolat pontok funkció lehetővé teszi, hogy manuálisan állítson be egy új biztonsági másolatot is – ez azelőtt javasolt, mielőtt módosítja a webhelyet. Önnek lehetősége van letölteni a biztonsági másolataiba csomagolt fájlokat is, hogy megőrizze magát.
WP motor biztonsági mentési pontok képernyő

A biztonsági másolatú fájlok visszaállításához nyitnia kell egy támogatási jegyet, mivel a WP Engine műszerfal felületén nem tudja helyreállítani a webhelyet. Opcionálisan kibonthatja az adatait, és az SFTP-n keresztül is visszaállíthatja azokat.

Webhelyének fejlesztése és megépítése

A WP Engine által kezelt WordPress-tárhely másik nagy előnye az, hogy kipróbálhatja webhelyének változásait egy átmeneti területen, mielőtt azokat a tényleges gyártási webhelyre továbbítja. Az élő webhely másolásához az átmeneti területre, lépjen a WP Engine beállítások területére a WordPress admin irányítópultján. Kattintson a Staging fülre, majd kattintson a Webhely másolása az élőből a Staging gombra.
WP motor állomásterület létrehozása

A webhely méretétől függően eltarthat egy ideig, amíg az átmeneti terület létrehozásra kerül. Az én esetemben a folyamat csak néhány percet vett igénybe. Amikor a megállási terület készen áll, rákattinthat a linkre. Ha készen áll a változtatások áthelyezésére a termelésre, kattintson a Webhely másolása az átalakításról az élőre gombra.
A WP motor állomásterülete készen áll

Eddig a WP Engine Staging Area rendkívül jól működött nekem. Ez feltétlenül az egyik kedvenc funkcióm. A folyamat nagyon gyors és hatékony. A megállási területen megtett minden változásomat sikeresen átvitték a termelésbe, probléma nélkül.

WP motor segédprogramok

A WP Engine műszerfalának Segédprogramok területén további funkciókat érhet el, amelyek a következőket tartalmazzák:

Jelszó védelem – Lehetővé teszi a webhely megtekintésének korlátozását. Jó a webhely forgalmának és robotjainak blokkolására, miközben az elindítás előtti szakaszban dolgozik rajta.

Reset File Enmissions – Lehetővé teszi a hozzáférést a feltöltött fájlokhoz, a fájljogosultságok visszaállításával.

Multisite – Lehetővé teszi a webhely átalakítását egyetlen webhelyről többhelyes környezetre, alhelyekkel.

Gyorsítótár-beállítások – Engedélyezheti vagy letilthatja az objektumok gyorsítótárazását, és innen törölheti az oldal gyorsítótárát.
WP motor segédprogramok

WP motorbiztonság

A WP Engine néhány szigorú biztonsági intézkedést alkalmaz az ügyfelek webhelyein, valamint hardverkörnyezetén. A kezelt tárhelyszolgáltatások további előnye, hogy aktívan és folyamatosan vizsgálják a sebezhetőségeket, és szerződést kötnek más biztonsági cégekkel a kiegészítő védelem érdekében – ez lehetővé teszi, hogy más dolgokra összpontosítson, például a webhely nagyszerű tartalmának létrehozására.!

Ingyenes SSL tanúsítványok

A WP Engine tárhely-tervével ingyenes Let’s Encrypt SSL tanúsítványokat kap, amelyeket könnyedén kérhet a Telepítés irányítópultjáról.
WP motor nélküli SSL

Teljesítmény a WP Engine-nél

Valóban észrevehető különbség van a webhelyem sebességében a WP Engine használatával. Az optimalizált környezet, valamint az EverCache technológiájuk javította az oldalam betöltési idejét. Kipróbáltam webhelyem a webpagetest.org oldalon, és az alábbiakban mutatom be az eredményeimet.
A WP Engine weboldal teljesítményének tesztje

WP motor ügyfélszolgálat

A WP Engine Support szintén magas pontszámot kap tőlem. Pár alkalommal kellett felvennem a kapcsolatot az ügyfélszolgálattal, amikor a webhelyem a WP Engine-hez került, és könnyen meg tudtam mondani, hogy támogatási mérnökeik tudják, miről beszélnek és mit csinálnak. A szakértelmük mellett nagy hatással volt rám, hogy gyorsan fel tudják oldani bármilyen kérdésemet vagy kérdésem.

WP motor átvihető telepítések és számlázási átutalás

Azokon kívül, akiknek teljes mértékben menedzselt WordPress-tárhelyre van szükségük, a WP Engine kiváló választás azoknak a fejlesztőknek is, akiknek ügyfeleik webhelyein kell dolgozniuk. Az Átruházható telepítések szolgáltatás segítségével korlátlan számú fejlesztési webhelyet hozhat létre, ahol webhelyet készíthet és tesztelhet kliense számára. Ezután, amikor készen állsz, átviheti ezt a webhelyet az ügyfél WP Engine-fiókjába. És a Billing Transfer funkcióval az ügyfelek automatikusan számláznak a WP Engine segítségével.

A szolgáltatás eléréséhez kattintson a WP Engine műszerfalának bal oldalán található Telepítés hozzáadása linkre. Ezután rákattint az Átruházható telepítés létrehozása lehetőségre, és most már dolgozhat egy fejlesztési oldalon.
A WP motor átruházható telepítései

Azt hiszem, hogy a fejlesztők értékelni fogják az Átruházható Telepítés funkciót.

További WP Engine vélemények

WP Motor vs DreamHost
WP motor vs InMotion
WP Motor vs Media Temple
WP Motor vs SiteGround

Videó: Interjú a WP Engine David Vogelpohl-tal

Íme egy interjú, amelyet nemrég készítettem David Vogelpohl-lal, a WP Engine webstratégiájának alelnökével. David a WP Engineről, a Gutenbergről és a WordPress automatizálási eszközökről beszél.

ajánlások

Miközben a kezelt WordPress tárhely továbbra is növekszik más cégekkel, amelyek kifejezetten címkézett WordPress ajánlatokkal jelennek meg, addig a WP Engine továbbra is a vezető ebben a kategóriában. A kezelt tárhelyszolgáltatások használatával kapcsolatos tapasztalataim alapján a WordPress közösség sok tagjával egyet kell értenem azzal, hogy a WP Engine a végső megoldás azoknak a weboldalaknak, amelyek teljes mértékben kezelt WordPress teljesítményt és támogatást igényelnek.

A WP Engine most az új digitális élményplatformra összpontosít. Az új megoldások platformja négy területre összpontosít: kreatív agilitás, megvalósítható intelligencia, vállalati teljesítmény és ökoszisztéma-integráció. A webes tárhely-terveket tekintve a Digitális élménytámogatási platform több funkció bevezetését eredményezi, bár valamivel magasabb árakon.

Itt van egy pillantás a WP Engine jelenlegi tárhely-felsorolására:
wp-motor-digitális élmény-hosting-tervek

Az áremelkedés ellenére véleményünk szerint a WP Engine továbbra is a vezető prémiumgazdálkodású WordPress-tárhely vezetõje. És továbbra is nagy kedvezményt kínálunk Önnek! Lásd alább.

Érvek és ellenérvek

 • Előnyök:
 • Teljesen menedzselt WordPress tárhely
 • Szakértői támogató mérnökök
 • Könnyen kezelhető műszerfal felület
 • Animált audio áttekintések tartoznak a kiegészítő segítségért.
 • A biztonsági mentési pontok lehetővé teszik a webhely egyszerű biztonsági mentését és visszaállítását.
 • A Staging Area kiválóan alkalmas webhelye új változásainak kipróbálására.
 • A szabadalmaztatott EverCache technológia a webhely gyorsabb teljesítményét eredményezi.
 • Az átruházható telepítések és a számlázás átvitele nagyszerű a fejlesztők számára.
 • Hátrányok:
 • Drága
 • Néhány korlátozás a beépülő modulokra.

A WP motorjavaslatok

Kattintson ide, ha 3 ingyenes hónapot szeretne kapni egy éves tervvel.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Adblock
detector