Checklist voor WordPress-hosting

wordpress-hosting-checklist


Dus u wilt uw eigen WordPress-website maken? WordPress is een goede keuze. En u staat niet alleen in uw denken. Ongeveer 25% van het hele web is nu WordPress! Hoewel u een blog op WordPress.com kunt krijgen, raden we u altijd aan om uw eigen zelf-gehoste website te maken met de WordPress.org-softwaredownload. Je hebt veel meer vrijheid en controle, om nog maar te zwijgen over het feit dat het er veel professioneler uit zal zien.

Het maken van een door uzelf gehoste WordPress-site is tegenwoordig veel eenvoudiger. De eerste stap is om uw eigen domeinnaam voor uw website te krijgen en uw webhosting aan te schaffen. Veel hostingbedrijven bieden zelfs een gratis domeinnaam aan wanneer u zich aanmeldt voor hun webhostingplan. Natuurlijk zijn niet alle webhostingbedrijven of webhostingplannen hetzelfde. Wanneer u van plan bent een WordPress-site te bouwen, zijn er zeker enkele functies waarvan u zeker moet zijn dat ze bij uw hostingplan zijn inbegrepen.

Ik raad u ten zeerste aan om ervoor te zorgen dat de volgende items in onze WordPress Hosting Checklist zijn opgenomen in het webhostingplan dat u koopt.

WordPress Hosting Checklist-items

 • –Eenvoudige en snelle installatie van WordPress
 • –Geautomatiseerde updates
 • –Geoptimaliseerde cachingomgeving
 • –Proactieve website-beveiliging
 • –Automatische dagelijkse back-ups
 • –Meerdere datacenterlocaties
 • –Gratis SSL-certificaten
 • –Content Delivery Network (CDN)
 • –Laatste ondersteunde versies van PHP
 • –Snelle responsieve klantenondersteuning

Gemakkelijke en snelle installatie van WordPress

Om snel aan de slag te gaan, zoekt u naar WordPress-installatie met één klik of beter nog pre-installatie van WordPress wanneer u uw hosting aanschaft.

Geautomatiseerde updates

Het up-to-date houden van uw software is een van de beste manieren om uw website te beschermen tegen hacking. Met automatische WordPress-updates weet je zeker dat je de nieuwste versie gebruikt.

Geoptimaliseerde cachingomgeving

WordPress is op zichzelf niet altijd de snelste softwareapplicatie. Als u echter een webhostingplan krijgt met ofwel eigen cachetechnologie of een geoptimaliseerde cachingomgeving, kan de snelheid van uw site zeker worden verbeterd.

Proactieve websitebeveiliging

Omdat websitebeveiliging van cruciaal belang is, moet u altijd letten op het scannen van malware en andere proactieve beveiligingsfuncties.

Automatische dagelijkse back-ups

Geautomatiseerde dagelijkse back-ups van websites samen met gratis gegevensherstel moeten worden opgenomen in uw WordPress-hosting. Sommige WordPress-hostingplannen bewaren de laatste 30 dagen aan back-ups, wat de ideale situatie is.

Meerdere datacenterlocaties

In het ideale geval heeft uw WordPress-host datacenterlocaties over de hele wereld, zodat u degene kunt kiezen die het dichtst bij u in de buurt is. Datacenterlocatie kan een duidelijke impact hebben op de snelheid van uw website.

Gratis SSL-certificaten

Nu Google en de webbrowsers websites markeren die geen https gebruiken, is het absoluut noodzakelijk dat u SSL / TLS implementeert met uw WordPress-site. Gelukkig bieden veel WordPress-hostingbedrijven nu gratis Let’s Encrypt SSL-certificaten aan. U kunt dus nu zonder extra kosten SSL met WordPress hebben!

Content Delivery Network (CDN)

Net zoals een nauwere datacenterlocatie uw sitesnelheid kan verhogen, kunnen met een netwerk voor inhoudslevering uw websitegegevens over verschillende servers over de hele wereld worden verspreid. Op die manier hebben uw websitebezoekers toegang tot uw inhoud vanaf een server dichter bij hun gebied, waardoor de laadtijd van de pagina wordt verkort.

Nieuwste versies van PHP ondersteund

Omdat WordPress grotendeels op PHP is gebaseerd, moet u er zeker voor zorgen dat uw WordPress-hostingplan de nieuwste ondersteunde versies van PHP bevat.

Snel reagerende klantenondersteuning

Hoewel goede klantenondersteuning niet alleen belangrijk is voor WordPress-hosting, is het zeker een van de cruciale onderdelen van een solide WordPress-hostingplan. Veel hostingbedrijven beweren dat ze deskundige WordPress-ondersteuning hebben, dus het is belangrijk om van tevoren een beetje onderzoek te doen. Zo hebben webhostingbedrijven die zich uitsluitend op WordPress richten en bedrijven die WordPress benadrukken door een geoptimaliseerde WordPress-omgeving en meer WP-functies op te nemen, eerder WordPress-experts in hun ondersteunend personeel.

Aanbevelingen voor WordPress-hosting

Als je hulp nodig hebt om aan de slag te gaan met je zoektocht naar een geweldige WordPress-host, zijn hier 3 van mijn favorieten – die ik allemaal persoonlijk gebruik!

A2-hosting

a2-wordpress-hosting
Simpel gezegd, A2 Hosting is uitstekend in elke categorie. Naar mijn mening zijn ze momenteel de beste keuze voor niet-beheerde WordPress-hosting. Laten we beginnen met uw keuze van datacenterlocatie en pre-installatie van WordPress. Met A2 Hosting krijg je ook hun geoptimaliseerde WordPress-omgeving voor verhoogde snelheid en beveiliging. Het viervoudige redundante netwerk van A2, RAID 10-opslag en solid state drives (SSD’s) zorgen voor snelle, betrouwbare hosting. Je kunt zelfs kiezen voor hun Turbo Servers (zoals wij deden) die nog meer snelheid bieden.

Enkele van de andere uitstekende functies die u bij A2 Hosting krijgt, zijn gratis SSL-certificaten, HackScan-bescherming, Cloudflare Content Delivery Network (CDN) en Server Rewind Data Backups. De klantenondersteuningsagenten van A2 Hosting, bekend als de Guru Crew, zijn zeer responsief, beleefd en behulpzaam. Last but not least biedt A2 Hosting hun ‘Altijd geld terug’-garantie.

Bekijk hier onze gedetailleerde beoordeling van A2 Hosting.

SiteGround

siteground-wordpress
SiteGround blijft indruk maken met hun voortdurende verbeteringen en innovatie. Ze zijn gespecialiseerd in het aanbieden van managed hostingservices, waaronder WordPress, tegen veel lagere prijzen dan andere hosts. Dat betekent dat je bijvoorbeeld met WordPress geautomatiseerde updates en databack-ups krijgt. Sterker nog, SiteGround biedt hun gepatenteerde SuperCacher-technologie die de laadtijden van pagina’s verkort om uw website te versnellen.

En SiteGround bevat SSD’s, Cloudflare CDN en gratis Let’s Encrypt SSL-certificaten. Het beste deel van SiteGround is misschien wel hun klantenondersteuning. De ondersteuningsmedewerkers van SiteGround doorlopen een rigoureus trainingsprogramma voordat ze zelfs klanten mogen helpen. Ik heb nog nooit een slechte ondersteuningservaring gehad en hun reactietijden behoren tot de beste.

Bekijk hier onze SiteGround-recensie.

WP Engine

wp-engine-wordpress
Ten slotte raden we WP Engine aan voor de best beheerde WordPress-hostingervaring. Ja, het prijskaartje is iets hoger. Of u nu een persoonlijke WordPress-site of een bedrijfstoepassing heeft, WP Engine biedt een premium managed hostingplan dat op de lange termijn de moeite waard is.

Hoewel veel webhostingbedrijven beweren WordPress-experts te zijn, doet WP Engine niets anders dan WordPress. En hun expertise is al die tijd duidelijk dat ik klant ben geweest. Het ondersteunend personeel kent hun spullen zeker en is altijd een plezier geweest om mee om te gaan.

Met de hosting van WP Engine zijn de prestaties van uw website top. De combinatie van hun gepatenteerde EverCache-technologie voor betere snelheid, dagelijkse back-ups en snapshot-back-upmogelijkheden en beheerde updates bieden de best beheerde hostingervaring. U krijgt ook een testomgeving om wijzigingen uit te testen voordat u ze naar uw WordPress WordPress-site voor live productie verplaatst. En WP Engine biedt ook de beste functies voor WordPress-ontwikkelaars.

Klik hier voor onze gedetailleerde recensie over WP Engine.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map