Sådan sikkerhedskopieres dit WordPress-sted

hvordan-til-backup-din-wordpress-site


Den bedste overtrædelse er et godt forsvar. Og i tilfælde af websikkerhed er det bedste forsvar at sikre, at dine data er ordentligt sikkerhedskopieret. Da WordPress er den mest populære webstedsplatform i disse dage, er det ikke overraskende, at WordPress-websteder ofte er under angreb. Her er nogle tip til, hvordan du sikkerhedskopierer dit WordPress-sted og sørger for, at du er beskyttet.

WordPress Backup Plugins

Den nemmeste måde at tage backup af dit WordPress-sted er ved at bruge en plugin og ekstern service til at udføre dine sikkerhedskopier. Jeg bruger personlig ikke denne metode. Her er dog to af de mest populære WordPress-backup-plugins.

BackupBuddy—Giver dig mulighed for at planlægge automatiske sikkerhedskopier og gemme data offsite.

WordPress Backup til Dropbox— Gør det muligt at sikkerhedskopiere og gemme dit WordPress-sted på din Dropbox-konto.

Mens plugin-backup-løsninger som disse er praktiske, kan de også koste dig flere penge.

Manuel sikkerhedskopiering

I modsætning til hvad du måske tænker, er manuel sikkerhedskopiering af dit WordPress-sted faktisk ikke så svært og tager ikke for meget tid. På mine websteder foretrækker jeg bare manuelt at tage backup af dem. Processen er let, og det koster ingen ekstra penge at udføre dine egne sikkerhedskopier.

Sikkerhedskopiering af dit WordPress-sted involverer dybest set to trin: Sikkerhedskopiering af din database plus din WordPress-konfiguration og indholdsfiler. Sådan udføres din egen WordPress-sikkerhedskopi ved hjælp af cPanel. Jeg anbefaler altid at gå med en cPanel-webhost, medmindre du vælger en dyrere premiumstyret WordPress-hostingplan. cPanel er vores foretrukne hosting-interface i de fleste tilfælde.

Sikkerhedskopiér din MySQL-database
cpanel-phpmyadmin
For at tage backup af din database bruger du phpMyAdmin.

Hvis du ikke ved, hvilken database dit WordPress-sted bruger, kan du se din wp-config.php-fil. Rul gennem filen, indtil du ser databasen definere sætning, der ser sådan ud:
wordpress-database-navn

Når du har databasenavnet, skal du starte phpMyAdmin og vælge den database. Vælg alle tabellerne, og klik på fanen Eksporter øverst på skærmen. Klik derefter på indstillingen Tilpasset under eksportmetoden.
eksport-wordpress-database

Klik på afkrydsningsfeltet Tilføj DROP TABLE under Oprettelsesindstillinger for objekter for at forhindre, at der opstår fejl, hvis du gendanner databasen, og der er eksisterende tabeller med de samme navne.
backup-wordpress-database

Klik derefter på knappen Go for at eksportere og downloade en kopi af din database.

Sikkerhedskopiér dine WordPress-filer
cpanel-fil-leder
Det næste trin er at tage backup af dine WordPress-konfigurationsfiler og andet indhold (billeder, plugins osv.). Du kan enten bruge FTP eller File Manager i cPanel. Personligt foretrækker jeg File Manager.

Hvis du installerede WordPress i en undermappe, kan du bare kopiere og downloade den undermappe. Hvis du installerede WordPress i dit rodmappe, vil de filer, du har brug for at tage backup af, normalt være i dit public_html-bibliotek. Indholdet ser sådan ud:
backup-disse-wordpress-filer

Du ønsker at tage backup af alle .php-filer og alle mapper. Hvis dine filer er store, kan du komprimere dem til et zip-arkiv og derefter downloade dem til din computer.

For ekstra sikkerhedskopiering skal du kopiere din database og WordPress-filer til et eksternt medie for sikker opbevaring.

Webhosting-sikkerhedskopier

A2-hosting SiteGround

Endelig, som en sidste linje med tilføjet sikkerhed eller sikkerhedskopi, skal din webhostingsplan omfatte en passende sikkerhedskopiering og gendannelsestjeneste til dine WordPress-websteder. Jeg har tidligere skrevet en artikel, hvor webhostene har de bedste sikkerhedskopierings- og gendannelsesfunktioner, så jeg vil ikke gå i detaljer i øjeblikket (du kan klikke på linket i slutningen af ​​denne artikel for at se detaljerne).

Bare som en påmindelse skal du ikke kun stole på din webhost til at tage backup af dine websteder. Udfør altid dine egne sikkerhedskopier af data enten manuelt eller gennem en separat sikkerhedskopieringstjeneste for at sikre, at du altid har en gyldig kopi af dit WordPress-sted til at gendanne.

For øjeblikket vil jeg bare fortælle dig, at efter min mening to af de bedste webhosteplaner til sikkerhedskopiering og gendannelse af data kommer fra SiteGround og A2 Hosting. Ikke kun leverer de fremragende datasikkerhedskopier, men de er også to af de bedste hostingfirmaer til WordPress. A2 Hosting leverer et WordPress-miljø, der er optimeret til hastighed og sikkerhed. SiteGround tilbyder administrerede WordPress-hostingfunktioner til meget rimelige priser. Og kundesupporten hos begge virksomheder er stor.

Klik her for at se vores Web Hosting Backup Guide

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map