Senarai Semak Hosting WordPress

senarai semak-hosting-hosting-wordpress


Jadi, anda mahu membuat laman web WordPress anda sendiri? WordPress adalah pilihan yang tepat. Dan, anda tidak keseorangan dalam pemikiran anda. Kira-kira 25% dari seluruh web kini menjadi WordPress! Walaupun anda boleh mendapatkan blog di WordPress.com, kami selalu mengesyorkan agar anda membuat laman web sendiri yang dihoskan dari muat turun perisian WordPress.org. Anda akan mempunyai lebih banyak kebebasan dan kawalan — apatah lagi ia akan kelihatan lebih profesional.

Membuat laman WordPress yang dihoskan sendiri jauh lebih mudah hari ini. Langkah pertama adalah mendapatkan nama domain anda sendiri untuk laman web anda dan membeli hosting web anda. Banyak syarikat hosting bahkan akan memberikan nama domain percuma semasa anda mendaftar untuk rancangan hosting web mereka. Sudah tentu, tidak semua syarikat hosting web, atau rancangan web hosting untuk perkara itu sama. Semasa anda merancang untuk membina laman WordPress, pasti ada beberapa ciri yang anda pasti disertakan dengan rancangan hosting anda.

Saya sangat mengesyorkan agar anda memastikan item berikut dalam Senarai Semak Hosting WordPress kami disertakan dalam rancangan hosting web yang anda beli.

Item Senarai Semak Hosting WordPress

  • –Pemasangan WordPress dengan Mudah dan Pantas
  • –Kemas kini Automatik
  • – Persekitaran Cach yang Dioptimumkan
  • – Keselamatan Laman Web yang Proaktif
  • – Sandaran Harian Automatik
  • –Banyak Lokasi Pusat Data
  • –Sijil SSL percuma
  • –Jaringan Penghantaran Kandungan (CDN)
  • – Versi Terkini PHP Disokong
  • – Sokongan Pelanggan Responsif Cepat

Pemasangan WordPress dengan Mudah dan Pantas

Untuk bangun dan berjalan dengan cepat, cari pemasangan WordPress satu klik atau lebih baik lagi pra-pemasangan WordPress ketika anda membeli hosting anda.

Kemas kini Automatik

Mengemas kini perisian anda adalah salah satu kaedah terbaik untuk melindungi laman web anda daripada diretas. Dengan kemas kini WordPress automatik, anda boleh memastikan anda menjalankan versi terkini.

Persekitaran Caching yang Dioptimumkan

WordPress dengan sendirinya tidak selalu merupakan aplikasi perisian terpantas. Namun, jika anda mendapat rancangan hosting web yang merangkumi teknologi cache proprietari atau persekitaran cache yang dioptimumkan, kelajuan laman web anda pasti dapat ditingkatkan.

Keselamatan Laman Web Proaktif

Oleh kerana keselamatan laman web sangat penting, selalu cari pengimbasan perisian hasad dan ciri keselamatan proaktif yang lain.

Sandaran Harian Automatik

Sandaran laman web harian automatik bersama dengan pemulihan data percuma harus disertakan dengan hosting WordPress anda. Beberapa rancangan hosting WordPress akan menyimpan sandaran selama 30 hari terakhir, yang merupakan keadaan yang ideal.

Pelbagai Lokasi Pusat Data

Sebaik-baiknya, hos WordPress anda akan mempunyai lokasi pusat data di seluruh dunia sehingga anda dapat memilih yang paling dekat dengan anda. Lokasi pusat data boleh memberi kesan yang pasti pada kelajuan laman web anda.

Sijil SSL percuma

Sekarang kerana Google dan penyemak imbas web menandakan laman web yang tidak menjalankan https, sangat penting anda menerapkan SSL / TLS dengan laman WordPress anda. Nasib baik, banyak syarikat hosting WordPress kini menawarkan Sijil SSL Let’s Encrypt percuma. Oleh itu, anda kini boleh memiliki SSL dengan WordPress tanpa kos tambahan!

Rangkaian Penghantaran Kandungan (CDN)

Sama seperti lokasi pusat data yang lebih dekat dapat meningkatkan kepantasan laman web anda, dengan jaringan penyampaian kandungan data laman web anda dapat tersebar di pelayan yang berlainan di seluruh dunia. Dengan cara itu, pelawat laman web anda dapat mengakses kandungan anda dari pelayan yang lebih dekat dengan kawasan mereka sehingga mengurangkan masa memuatkan halaman.

Versi PHP Terkini Disokong

Oleh kerana WordPress sebahagian besarnya didasarkan pada PHP, anda pasti harus memastikan bahawa rancangan hosting WordPress anda merangkumi versi terbaru PHP yang disokong.

Sokongan Pelanggan Responsif Cepat

Walaupun sokongan pelanggan yang baik tidak hanya penting untuk hosting WordPress, itu pasti salah satu bahagian penting dari rancangan hosting WordPress yang mantap. Banyak syarikat hosting mengaku mempunyai sokongan WordPress yang pakar, jadi penting untuk melakukan sedikit penyelidikan terlebih dahulu. Sebagai contoh, syarikat hosting web yang hanya menumpukan perhatian pada WordPress dan syarikat yang menekankan WordPress dengan memasukkan persekitaran WordPress yang dioptimumkan dan lebih banyak ciri WP lebih cenderung mempunyai pakar WordPress pada staf sokongan mereka.

Cadangan Hosting WordPress

Sekiranya anda memerlukan bantuan untuk memulakan carian untuk hos WordPress yang hebat, berikut adalah 3 kegemaran saya – semuanya saya gunakan secara peribadi!

Hosting A2

a2-wordpress-hosting
Secara ringkasnya, A2 Hosting adalah cemerlang dalam setiap kategori. Pada pendapat saya, mereka kini merupakan pilihan terbaik untuk hosting WordPress yang tidak dikendalikan. Mari kita mulakan dengan pilihan lokasi pusat data dan pra-pemasangan WordPress anda. Juga, dengan Hosting A2, anda mendapat persekitaran WordPress yang dioptimumkan untuk meningkatkan kelajuan dan keselamatan. Rangkaian berlebihan empat kali ganda A2, storan RAID 10, dan pemacu keadaan pepejal (SSD) memastikan hosting yang pantas dan pantas. Anda juga boleh memilih Pelayan Turbo mereka (seperti yang kami lakukan) yang memberikan kelajuan yang lebih tinggi lagi.

Beberapa ciri hebat lain yang anda dapat dengan Hosting A2 termasuk sijil SSL percuma, perlindungan HackScan, rangkaian penghantaran kandungan Cloudflare (CDN), dan Sandaran Data Server Rewind. Ejen sokongan pelanggan di A2 Hosting, yang dikenali sebagai Guru Krew, sangat responsif, sopan, dan suka menolong. Akhir sekali, A2 Hosting menawarkan Jaminan Pulangan Wang Setiap Masa mereka.

Lihat ulasan terperinci A2 Hosting kami di sini.

Tapak Tapak

laman web-wordpress
SiteGround terus mengagumkan dengan peningkatan dan inovasi berterusan mereka. Mereka pakar dalam menyediakan perkhidmatan hosting yang dikendalikan – termasuk WordPress – dengan harga yang jauh lebih rendah daripada host lain. Itu bermaksud, misalnya dengan WordPress, anda mendapat kemas kini automatik dan sandaran data. Lebih baik lagi, SiteGround menyediakan teknologi SuperCacher milik mereka yang mengurangkan masa memuat halaman untuk mempercepat laman web anda.

Dan, SiteGround merangkumi SSD, Cloudflare CDN, dan sijil Let’s Encrypt SSL percuma. Walau bagaimanapun, bahagian terbaik dari SiteGround mungkin merupakan sokongan pelanggan mereka. Ejen sokongan SiteGround menjalani program latihan yang ketat sebelum mereka dibenarkan untuk membantu pelanggan. Saya tidak pernah mendapat pengalaman sokongan yang buruk dan masa respons mereka adalah yang terbaik.

Lihat ulasan SiteGround kami di sini.

Enjin WP

wp-engine-wordpress
Akhirnya, untuk pengalaman hosting WordPress yang diuruskan dengan sebaiknya, kami mengesyorkan WP Engine. Ya, harganya sedikit lebih tinggi. Walau bagaimanapun, sama ada anda mempunyai laman WordPress peribadi atau aplikasi perusahaan, WP Engine menawarkan rancangan hosting terurus premium yang dalam jangka masa panjang sangat berbaloi.

Walaupun banyak syarikat hosting web mengaku sebagai ahli WordPress, WP Engine tidak melakukan apa-apa kecuali WordPress. Dan, kepakaran mereka telah terbukti sepanjang masa saya menjadi pelanggan. Kakitangan sokongan pasti mengetahui barang-barang mereka dan selalu berurusan dengan mereka.

Dengan hosting WP Engine, prestasi laman web anda adalah yang teratas. Kombinasi teknologi EverCache milik mereka untuk kelajuan yang lebih baik, sandaran harian serta keupayaan sandaran gambar, dan kemas kini terurus memberikan pengalaman hosting terkawal yang terbaik. Anda juga mendapat persekitaran pementasan untuk menguji perubahan sebelum memindahkannya ke laman WordPress produksi langsung anda. Dan, WP Engine juga menyediakan ciri terbaik untuk pembangun WordPress.

Klik di sini untuk tinjauan terperinci kami mengenai WP Engine.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Adblock
detector