Λίστα ελέγχου φιλοξενίας WordPress

λίστα ελέγχου-φιλοξενίας-ελέγχου


Θέλετε λοιπόν να δημιουργήσετε τον δικό σας ιστότοπο WordPress; Το WordPress είναι μια εξαιρετική επιλογή. Και, δεν είστε μόνοι στη σκέψη σας. Περίπου το 25% του συνόλου του ιστού είναι τώρα WordPress! Παρόλο που μπορείτε να αποκτήσετε ένα blog στο WordPress.com, σας συνιστούμε πάντα να δημιουργείτε τον δικό σας ιστότοπο από τη λήψη λογισμικού WordPress.org. Θα έχετε πολύ περισσότερη ελευθερία και έλεγχο – για να μην αναφέρουμε ότι θα φαίνεται πολύ πιο επαγγελματικό.

Η δημιουργία ενός αυτο-φιλοξενούμενου ιστότοπου WordPress είναι πολύ πιο εύκολη σήμερα. Το πρώτο βήμα είναι να αποκτήσετε το δικό σας όνομα τομέα για τον ιστότοπό σας και να αγοράσετε το web hosting σας. Πολλές εταιρείες φιλοξενίας θα παρέχουν ακόμη και ένα δωρεάν όνομα τομέα όταν εγγραφείτε στο πρόγραμμα φιλοξενίας ιστοσελίδων. Φυσικά, δεν είναι όλες οι εταιρείες φιλοξενίας ιστοσελίδων, ή τα σχέδια φιλοξενίας Ιστού για το θέμα αυτό. Όταν σκοπεύετε να δημιουργήσετε έναν ιστότοπο WordPress, σίγουρα υπάρχουν ορισμένες δυνατότητες που πρέπει να είστε σίγουροι ότι περιλαμβάνονται στο πρόγραμμα φιλοξενίας σας.

Συνιστώ ανεπιφύλακτα να βεβαιωθείτε ότι τα ακόλουθα στοιχεία στη λίστα ελέγχου φιλοξενίας WordPress περιλαμβάνονται στο πρόγραμμα φιλοξενίας ιστοσελίδων που αγοράζετε.

Στοιχεία λίστας ελέγχου φιλοξενίας WordPress

 • – Εύκολη και γρήγορη εγκατάσταση του WordPress
 • – Αυτόματες ενημερώσεις
 • – Βελτιστοποιημένο περιβάλλον προσωρινής αποθήκευσης
 • – Προληπτική ασφάλεια ιστότοπου
 • – Αυτόματα καθημερινά αντίγραφα ασφαλείας
 • –Πολλαπλές τοποθεσίες κέντρου δεδομένων
 • – Δωρεάν πιστοποιητικά SSL
 • –Δίκτυο παράδοσης περιεχομένου (CDN)
 • – Υποστηρίζονται οι τελευταίες εκδόσεις της PHP
 • – Γρήγορη υποστήριξη πελατών

Εύκολη και γρήγορη εγκατάσταση του WordPress

Για να ξεκινήσετε γρήγορα, αναζητήστε μια εγκατάσταση WordPress με ένα κλικ ή καλύτερη αλλά πριν από την εγκατάσταση του WordPress κατά την αγορά της φιλοξενίας σας.

Αυτόματες ενημερώσεις

Η ενημέρωση του λογισμικού σας είναι ένας από τους καλύτερους τρόπους προστασίας του ιστοτόπου σας από παραβίαση. Με τις αυτόματες ενημερώσεις WordPress, μπορείτε να είστε σίγουροι ότι χρησιμοποιείτε την πιο πρόσφατη έκδοση.

Βελτιστοποιημένο περιβάλλον προσωρινής αποθήκευσης

Το WordPress από μόνο του δεν είναι πάντα η ταχύτερη εφαρμογή λογισμικού. Ωστόσο, εάν λάβετε ένα πρόγραμμα φιλοξενίας ιστού που περιλαμβάνει είτε ιδιόκτητη τεχνολογία προσωρινής αποθήκευσης είτε ένα βελτιστοποιημένο περιβάλλον προσωρινής αποθήκευσης, η ταχύτητα του ιστότοπού σας μπορεί σίγουρα να βελτιωθεί.

Προληπτική ασφάλεια ιστότοπου

Επειδή η ασφάλεια του ιστότοπου είναι ζωτικής σημασίας, αναζητήστε πάντα σάρωση κακόβουλου λογισμικού και άλλες προληπτικές δυνατότητες ασφαλείας.

Αυτόματα καθημερινά αντίγραφα ασφαλείας

Τα αυτοματοποιημένα καθημερινά αντίγραφα ασφαλείας ιστότοπων μαζί με δωρεάν επαναφορά δεδομένων θα πρέπει να περιλαμβάνονται στη φιλοξενία WordPress. Ορισμένα προγράμματα φιλοξενίας WordPress διατηρούν τις τελευταίες 30 ημέρες δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας, που είναι η ιδανική κατάσταση.

Πολλαπλές τοποθεσίες κέντρου δεδομένων

Στην ιδανική περίπτωση, ο κεντρικός υπολογιστής WordPress θα έχει τοποθεσίες κέντρων δεδομένων σε όλο τον κόσμο, ώστε να μπορείτε να επιλέξετε αυτό που είναι πιο κοντά σας. Η τοποθεσία του κέντρου δεδομένων μπορεί να έχει καθοριστικό αντίκτυπο στην ταχύτητα του ιστότοπού σας.

Δωρεάν πιστοποιητικά SSL

Τώρα που η Google και τα προγράμματα περιήγησης ιστού επισημαίνουν ιστότοπους που δεν εκτελούν https, είναι επιτακτική ανάγκη να εφαρμόσετε SSL / TLS με τον ιστότοπό σας στο WordPress. Ευτυχώς, πολλές εταιρείες φιλοξενίας WordPress προσφέρουν τώρα δωρεάν πιστοποιητικά SSL του Let’s Encrypt. Έτσι, μπορείτε πλέον να έχετε SSL με WordPress χωρίς επιπλέον κόστος!

Δίκτυο παράδοσης περιεχομένου (CDN)

Ακριβώς όπως μια πιο κοντινή τοποθεσία στο κέντρο δεδομένων μπορεί να αυξήσει την ταχύτητα του ιστότοπού σας, με ένα δίκτυο παράδοσης περιεχομένου, τα δεδομένα του ιστότοπού σας μπορούν να εξαπλωθούν σε διαφορετικούς διακομιστές σε όλο τον κόσμο. Με αυτόν τον τρόπο, οι επισκέπτες του ιστότοπού σας μπορούν να έχουν πρόσβαση στο περιεχόμενό σας από έναν διακομιστή πιο κοντά στην περιοχή τους, μειώνοντας έτσι το χρόνο φόρτωσης της σελίδας.

Υποστηρίζονται οι τελευταίες εκδόσεις της PHP

Επειδή το WordPress βασίζεται σε μεγάλο βαθμό στην PHP, πρέπει σίγουρα να βεβαιωθείτε ότι το πρόγραμμα φιλοξενίας WordPress περιλαμβάνει τις πιο πρόσφατες υποστηριζόμενες εκδόσεις της PHP.

Γρήγορη υποστήριξη πελατών

Αν και η καλή υποστήριξη πελατών δεν είναι μόνο σημαντική για τη φιλοξενία του WordPress, είναι σίγουρα ένα από τα κρίσιμα μέρη ενός σταθερού προγράμματος φιλοξενίας WordPress. Πολλές εταιρείες φιλοξενίας ισχυρίζονται ότι διαθέτουν ειδική υποστήριξη στο WordPress, επομένως είναι σημαντικό να κάνετε λίγη έρευνα εκ των προτέρων. Για παράδειγμα, εταιρείες φιλοξενίας ιστοσελίδων που εστιάζουν αποκλειστικά στο WordPress και σε εταιρείες που δίνουν έμφαση στο WordPress συμπεριλαμβάνοντας ένα βελτιστοποιημένο περιβάλλον WordPress και περισσότερες δυνατότητες WP είναι πιο πιθανό να έχουν στην πραγματικότητα ειδικούς στο προσωπικό υποστήριξης.

Προτάσεις φιλοξενίας WordPress

Εάν χρειάζεστε βοήθεια για να ξεκινήσετε την αναζήτησή σας για έναν υπέροχο οικοδεσπότη WordPress, εδώ είναι 3 από τα αγαπημένα μου – όλα τα οποία χρησιμοποιώ προσωπικά!

Φιλοξενία Α2

a2-wordpress-φιλοξενία
Με απλά λόγια, το A2 Hosting είναι εξαιρετικό σε κάθε κατηγορία. Κατά τη γνώμη μου, αυτή τη στιγμή είναι η καλύτερη επιλογή για φιλοξενία WordPress χωρίς διαχείριση. Ας ξεκινήσουμε με την επιλογή της τοποθεσίας του κέντρου δεδομένων και την προεγκατάσταση του WordPress. Επίσης, με το A2 Hosting, έχετε το βελτιστοποιημένο περιβάλλον WordPress για αυξημένη ταχύτητα και ασφάλεια. Το τετραπλό περιττό δίκτυο του A2, ο χώρος αποθήκευσης RAID 10 και οι μονάδες στερεάς κατάστασης (SSD) εξασφαλίζουν γρήγορη και αξιόπιστη φιλοξενία. Μπορείτε ακόμη και να επιλέξετε τους διακομιστές Turbo (όπως κάναμε) που παρέχουν ακόμη μεγαλύτερη ταχύτητα.

Ορισμένες από τις άλλες εξαιρετικές δυνατότητες που έχετε με το A2 Hosting περιλαμβάνουν δωρεάν πιστοποιητικά SSL, προστασία HackScan, δίκτυο παράδοσης περιεχομένου Cloudflare (CDN) και αντίγραφα ασφαλείας διακομιστή Rewind Data. Οι πράκτορες υποστήριξης πελατών στο A2 Hosting, γνωστοί ως Guru Crew, είναι πολύ ευαίσθητοι, ευγενικοί και εξυπηρετικοί. Τελευταίο, αλλά όχι λιγότερο σημαντικό, το A2 Hosting προσφέρει την εγγύηση επιστροφής χρημάτων οποτεδήποτε.

Δείτε τη λεπτομερή κριτική μας για το A2 Hosting εδώ.

SiteGround

siteground-wordpress
Το SiteGround συνεχίζει να εντυπωσιάζει με τις συνεχείς βελτιώσεις και την καινοτομία τους. Ειδικεύονται στην παροχή διαχειριζόμενων υπηρεσιών φιλοξενίας – συμπεριλαμβανομένου του WordPress – σε πολύ χαμηλότερες τιμές από άλλους κεντρικούς υπολογιστές. Αυτό σημαίνει, για παράδειγμα, με το WordPress, λαμβάνετε αυτοματοποιημένες ενημερώσεις και αντίγραφα ασφαλείας δεδομένων. Ακόμα καλύτερα, το SiteGround παρέχει την αποκλειστική τεχνολογία SuperCacher που μειώνει τους χρόνους φόρτωσης σελίδων για να επιταχύνει τον ιστότοπό σας.

Και, το SiteGround περιλαμβάνει SSD, Cloudflare CDN και δωρεάν πιστοποιητικά Let’s Encrypt SSL. Ωστόσο, το καλύτερο μέρος του SiteGround μπορεί να είναι η υποστήριξη πελατών τους. Οι πράκτορες υποστήριξης του SiteGround περνούν ένα αυστηρό εκπαιδευτικό πρόγραμμα προτού τους επιτραπεί να βοηθήσουν τους πελάτες. Δεν είχα ποτέ κακή εμπειρία υποστήριξης και οι χρόνοι απόκρισης τους είναι από τους καλύτερους.

Δείτε την κριτική SiteGround εδώ.

Μηχανή WP

wp-engine-wordpress
Τέλος, για την καλύτερη διαχείριση φιλοξενίας WordPress, προτείνουμε το WP Engine. Ναι, η τιμή είναι λίγο υψηλότερη. Ωστόσο, είτε έχετε έναν προσωπικό ιστότοπο WordPress είτε μια εταιρική εφαρμογή, το WP Engine προσφέρει ένα premium διαχειριζόμενο πρόγραμμα φιλοξενίας που μακροπρόθεσμα αξίζει τον κόπο.

Ενώ πολλές εταιρείες φιλοξενίας ιστοσελίδων ισχυρίζονται ότι είναι ειδικοί στο WordPress, το WP Engine δεν κάνει τίποτα άλλο από το WordPress. Και, η τεχνογνωσία τους ήταν εμφανής όλη την ώρα που ήμουν πελάτης. Το προσωπικό υποστήριξης γνωρίζει σίγουρα τα πράγματά τους και ήταν πάντα ευχάριστο να ασχοληθεί.

Με τη φιλοξενία του WP Engine, η απόδοση του ιστότοπού σας είναι κορυφαία. Ο συνδυασμός της αποκλειστικής τους τεχνολογίας EverCache για καλύτερη ταχύτητα, καθημερινή δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας, καθώς και δυνατότητα δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας στιγμιότυπου και διαχειριζόμενες ενημερώσεις παρέχουν την καλύτερη διαχειριζόμενη εμπειρία φιλοξενίας. Παίρνετε επίσης ένα περιβάλλον σταδιοποίησης για τη δοκιμή αλλαγών προτού τις μεταφέρετε στον ιστότοπο της ζωντανής παραγωγής WordPress. Και, το WP Engine παρέχει τις καλύτερες δυνατότητες και για προγραμματιστές WordPress.

Κάντε κλικ εδώ για τη λεπτομερή κριτική μας για το WP Engine.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map