WordPress gostiteljski seznam

wordpress-hosting-kontrolni seznam


Torej želite ustvariti svoje spletno mesto WordPress? WordPress je odlična izbira. In niste sami v svojem razmišljanju Približno 25% celotnega spleta je zdaj WordPress! Medtem ko lahko na spletnem mestu WordPress.com dobite blog, vam vedno priporočamo, da iz programa WordPress.org ustvarite svoje spletno mesto z lastnim gostovanjem. Imeli boste veliko več svobode in nadzora – da ne omenjam, da bo videti veliko bolj profesionalno.

Ustvarjanje spletnega mesta, ki ga gostuje WordPress, je v teh dneh veliko lažje. Prvi korak je pridobitev lastnega imena domene za vaše spletno mesto in nakup spletnega gostovanja. Številna gostiteljska podjetja bodo ob prijavi na njihov načrt spletnega gostovanja zagotovila brezplačno ime domene. Seveda niso vsa podjetja za gostovanje spletnih strani ali načrti za spletno gostovanje v zvezi s tem enaki. Ko načrtujete izdelavo spletnega mesta WordPress, je zagotovo nekaj funkcij, za katere morate biti prepričani, da so vključene v vaš načrt gostovanja.

Toplo priporočam, da se prepričate, da so naslednji elementi na našem WordPress seznamu gostovanja vključeni v načrt spletnega gostovanja, ki ga kupite.

Elementi kontrolnega seznama gostovanja za WordPress

  • – Enostavna in hitra namestitev WordPress-a
  • –Avtomatizirane posodobitve
  • –Optimizirano predelno okolje
  • – Proaktivna varnost spletnih strani
  • –Avtomatske dnevne varnostne kopije
  • – več lokacij podatkovnega centra
  • – brezplačna SSL potrdila
  • –Mreža za dostavo vsebin (CDN)
  • – Najmanjše podprte različice PHP
  • – Hitra odzivna podpora strankam

Enostavna in hitra namestitev WordPress-a

Če želite hitro začeti in teči, poiščite namestitev WordPress z enim klikom ali še boljšo predhodno namestitev WordPressa ob nakupu vašega gostovanja.

Samodejne posodobitve

Posodobitev programske opreme je eden najboljših načinov za zaščito vašega spletnega mesta pred vdorom. S samodejnimi posodobitvami WordPressa ste lahko prepričani, da imate najnovejšo različico.

Optimizirano okolje za predvajanje

WordPress sam po sebi ni vedno najhitrejša programska aplikacija. Če pa dobite načrt spletnega gostovanja, ki vključuje lastniško tehnologijo predpomnjenja ali optimizirano predpomnilno okolje, lahko hitrost vašega spletnega mesta zagotovo izboljšate.

Proaktivna varnost spletnega mesta

Ker je varnost spletnega mesta izjemno pomembna, vedno poiščite skeniranje zlonamerne programske opreme in druge proaktivne varnostne funkcije.

Samodejno dnevno varnostno kopiranje

Samodejne vsakodnevne varnostne kopije spletnih strani in brezplačne obnovitve podatkov bi morale biti vključene v vaše gostovanje v programu WordPress. Nekateri načrti za gostovanje v WordPressu bodo ohranili varnostno kopiranje zadnjih 30 dni, kar je idealna situacija.

Več lokacij podatkovnega centra

V idealnem primeru bo imel vaš WordPress gostitelj lokacije podatkovnih centrov po vsem svetu, tako da boste lahko izbrali tistega, ki vam je najbližje. Lokacija podatkovnega centra lahko zagotovo vpliva na hitrost vašega spletnega mesta.

Brezplačna SSL potrdila

Ker Google in spletni brskalniki označujejo spletna mesta, ki ne izvajajo https, je nujno, da s svojim WordPress spletnim mestom implementirate SSL / TLS. Na srečo mnoga podjetja, ki gostijo WordPress, zdaj ponujajo brezplačna šifriranja SSL certifikatov. Zdaj lahko imate SSL z WordPressom brez dodatnih stroškov!

Mreža za pošiljanje vsebine (CDN)

Tako kot bližja lokacija podatkovnega centra lahko poveča vašo hitrost spletnega mesta, tako se lahko z omrežjem za pošiljanje vsebin tudi podatke o spletnem mestu razširijo na različne strežnike po vsem svetu. Tako lahko obiskovalci vaše spletne strani dostopajo do vaše vsebine s strežnika bližje njihovemu območju in tako skrajšajo čas nalaganja strani.

Podprte so najnovejše različice PHP

Ker WordPress večinoma temelji na PHP-ju, morate zagotovo poskrbeti, da vaš program WordPress gostovanja vključuje najnovejše podprte različice PHP-ja.

Hitro odzivno podporo strankam

Čeprav dobra podpora strankam ni pomembna le za gostovanje v WordPressu, je zagotovo eden ključnih delov solidnega načrta gostovanja WordPressa. Številna podjetja, ki gostujejo, trdijo, da imajo strokovno podporo za WordPress, zato je pomembno, da predhodno opravite malo raziskav. Na primer, podjetja za spletno gostovanje, ki se osredotočajo izključno na WordPress, in tista, ki poudarjajo WordPress z vključitvijo optimiziranega WordPress okolja in več funkcij WP, imajo večjo verjetnost, da imajo WordPress strokovnjake za svoje osebje za podporo..

Priporočila za gostovanje v WordPressu

Če potrebujete pomoč, da začnete iskati odličnega gostitelja WordPress-a, tu so 3 mojih najljubših – vse jaz osebno uporabljam!

A2 gostovanje

gostovanje a2-wordpress
Preprosto rečeno, A2 gostovanje je v vsaki kategoriji izstopajoče. Po mojem mnenju so trenutno najboljša izbira za neupravičeno gostovanje v WordPressu. Začnimo z izbiro lokacije podatkovnega centra in pred namestitvijo WordPress-a. Z A2 gostovanjem dobite tudi njihovo optimizirano WordPress okolje za večjo hitrost in varnost. A2 je štirikratno redundantno omrežje, pomnilnik RAID 10 in trdi diski (SSD) hitro in zanesljivo gostovanje. Lahko se celo odločite za njihove turbo strežnike (kot smo jih mi), ki zagotavljajo še večjo hitrost.

Nekatere druge odlične funkcije, ki jih dobite pri A2 Hostingu, vključujejo brezplačne SSL certifikate, zaščito HackScan, omrežje za dostavo vsebine Cloudflare (CDN) in varnostno kopiranje podatkov s strežnikom nazaj. Agenti za podporo strankam na A2 gostovanju, znanem kot Guru Crew, so zelo odzivni, vljudni in koristni. Nenazadnje A2 gostovanje ponuja njihovo garancijo za vračilo denarja v vsakem trenutku.

Oglejte si naš podroben pregled A2 gostovanja tukaj.

SiteGround

siteground-wordpress
SiteGround še naprej navdušuje s svojimi nenehnimi izboljšavami in inovacijami. Specializirani so za zagotavljanje storitev upravljanega gostovanja – vključno z WordPressom – po precej nižjih cenah kot drugi gostitelji. To pomeni, da na primer z WordPressom dobite samodejne posodobitve in varnostne kopije podatkov. Še bolje, SiteGround ponuja lastno tehnologijo SuperCacher, ki zmanjša čas nalaganja strani, da pospeši vaše spletno mesto.

In SiteGround vključuje SSD, Cloudflare CDN in brezplačne certifikate SSL za šifriranje. Kljub temu je najboljši del SiteGround lahko njihova podpora strankam. Podporni zastopniki SiteGround se podrejo strogim programom usposabljanja, preden jim sploh omogočijo pomoč strankam. Nikoli nisem imel slabe podporne izkušnje in njihovi odzivni časi so med najboljšimi.

Oglejte si našo stran SiteGround tukaj.

WP motor

wp-motor-wordpress
Nazadnje, za najboljše vodenje WordPress gostovanja priporočamo WP Engine. Ja, cena je nekoliko višja. Ne glede na to, ali imate osebno spletno mesto WordPress ali poslovno aplikacijo, WP Engine ponuja vrhunsko urejen načrt gostovanja, ki je na dolgi rok dobro vreden.

Medtem ko številna podjetja za spletno gostovanje trdijo, da so strokovnjaki za WordPress, WP Engine ne dela nič drugega kot WordPress. In njihovo strokovno znanje je bilo očitno ves čas, ko sem bila stranka. Podporno osebje zagotovo pozna njihove stvari in z njim se je vedno z veseljem ukvarjalo.

Pri gostovanju WP Engine je uspešnost vašega spletnega mesta vrhunska. Kombinacija njihove zaščitene tehnologije EverCache za boljšo hitrost, dnevno varnostno kopiranje in zmožnost varnostnega kopiranja posnetkov ter upravljanih posodobitev zagotavljajo najboljše upravljanje izkušenj z gostovanjem. Dobiš tudi uprizoritveno okolje za preizkušanje sprememb, preden jih premakneš na spletno mesto WordPress v živo. In WP Engine ponuja najboljše funkcije tudi za razvijalce WordPressa.

Kliknite tukaj za naš podroben pregled o WP Engine.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Adblock
detector