WordPress Hosting Sjekkliste

wordpress-hosting-sjekkliste


Så vil du lage et eget WordPress-nettsted? WordPress er et godt valg. Og du er ikke alene i tankene dine. Cirka 25% av hele nettet er nå WordPress! Selv om du kan få en blogg på WordPress.com, anbefaler vi alltid at du oppretter din egen hjemmeside med egen host fra nedlastingen av programvare til WordPress.org. Du vil ha mye mer frihet og kontroll – for ikke å nevne at det vil se mye mer profesjonelt ut.

Det er mye enklere å lage et WordPress-nettsted som er hostet selv i disse dager. Det første trinnet er å få ditt eget domenenavn for nettstedet ditt og kjøpe webhotellet ditt. Mange vertsselskaper vil til og med gi et gratis domenenavn når du registrerer deg for deres webhotellplan. Naturligvis er ikke alle webhotellfirmaer, eller webhotellplaner for den saks skyld, de samme. Når du planlegger å bygge et WordPress-nettsted, er det absolutt noen funksjoner du bør være sikre på, er inkludert i hostingplanen din.

Jeg anbefaler på det sterkeste at du sørger for at følgende elementer i vår WordPress Hosting-sjekkliste er inkludert i webhotellplanen du kjøper.

WordPress Hosting Sjekkliste artikler

  • –Enkel og rask installasjon av WordPress
  • –Automatiserte oppdateringer
  • –Optimert hurtigmiljø
  • –Proaktiv nettstedsikkerhet
  • –Automatisk daglig sikkerhetskopi
  • –Multiple Data Center-lokasjoner
  • –Gratis SSL-sertifikater
  • –Content Delivery Network (CDN)
  • –Siste versjoner av PHP støttet
  • –Snak responsiv kundesupport

Enkel og rask installasjon av WordPress

For å komme i gang raskt, se etter ett-klikk WordPress-installasjon eller enda bedre, men forhåndsinstallasjon av WordPress, når du kjøper hosting.

Automatiserte oppdateringer

Å holde programvaren din oppdatert er en av de beste måtene å beskytte nettstedet ditt mot å bli hacket. Med automatiske WordPress-oppdateringer kan du være sikker på at du kjører den nyeste versjonen.

Optimalisert hurtigmiljø

WordPress i seg selv er ikke alltid den raskeste programvaren. Imidlertid, hvis du får en webhotellplan som inkluderer enten egenutviklet hurtigbufringsteknologi eller et optimalisert cache-miljø, kan nettstedets hastighet definitivt forbedres.

Proaktiv nettstedsikkerhet

Siden nettstedets sikkerhet er helt viktig, må du alltid se etter skanning av skadelig programvare og andre proaktive sikkerhetsfunksjoner.

Automatiske daglige sikkerhetskopier

Automatiserte daglige sikkerhetskopier av nettsteder sammen med gratis datarekonstruksjoner bør være inkludert i WordPress-hosting. Noen WordPress-hostingplaner vil beholde de siste 30 dagene med sikkerhetskopier, noe som er den ideelle situasjonen.

Flere datasenterposisjoner

Ideelt sett vil WordPress-verten din ha datasenterplasser rundt om i verden, slik at du kan velge den som er nærmest deg. Datasenterplassering kan ha en klar innvirkning på nettstedets hastighet.

Gratis SSL-sertifikater

Nå som Google og nettleserne flagger nettsteder som ikke kjører https, er det viktig at du implementerer SSL / TLS med ditt WordPress-nettsted. Heldigvis tilbyr mange WordPress-vertsfirmaer nå gratis Let’s Encrypt SSL-sertifikater. Så du kan nå ha SSL med WordPress uten ekstra kostnad!

Content Delivery Network (CDN)

Akkurat som en nærmere datacenters beliggenhet kan øke nettstedets hastighet, med et innholdsleveringsnettverk, kan nettstedets data spres over forskjellige servere over hele verden. På den måten kan besøkende på nettstedet få tilgang til innholdet ditt fra en server nærmere deres område, og dermed redusere lastingstiden for siden.

Siste versjoner av PHP støttet

Fordi WordPress stort sett er basert på PHP, bør du absolutt sørge for at WordPress-hostingplanen inneholder de nyeste støttede versjonene av PHP.

Rask responsiv kundesupport

Selv om god kundestøtte ikke bare er viktig for WordPress-hosting, er det absolutt en av de kritiske delene av en solid WordPress-hostingplan. Mange vertsselskaper hevder å ha ekspert WordPress-støtte, så det er viktig å gjøre litt research på forhånd. For eksempel er det webhotellfirmaer som kun fokuserer på WordPress og de som vektlegger WordPress ved å inkludere et optimalisert WordPress-miljø og flere WP-funksjoner, som har WordPress-eksperter på deres støttepersonell..

Anbefalinger for WordPress Hosting

Hvis du trenger hjelp til å komme i gang med søket etter en flott WordPress-vert, er her tre av favorittene mine — alt dette bruker jeg personlig!

A2 Hosting

a2-wordpress-hosting
Enkelt sagt er A2 Hosting fremragende i alle kategorier. Etter min mening er de for øyeblikket det beste valget for ikke-administrert WordPress-hosting. La oss begynne med valget av datasenterplassering og forhåndsinstallasjon av WordPress. Med A2 Hosting får du også deres optimaliserte WordPress-miljø for økt hastighet og sikkerhet. A2s firedoblede overflødige nettverk, RAID 10-lagring og solid state-stasjoner (SSD-er) sikrer rask pålitelig hosting. Du kan til og med velge Turbo-serverne deres (som vi gjorde) som gir enda mer fart.

Noen av de andre utmerkede funksjonene du får med A2 Hosting inkluderer gratis SSL-sertifikater, HackScan-beskyttelse, Cloudflare content Delivery Network (CDN) og Server Rewind Data Backup. Kundestøtteagentene på A2 Hosting, kjent som Guru Crew, er veldig lydhøre, høflige og hjelpsomme. Sist, men ikke minst, tilbyr A2 Hosting deres garanti for pengene som helst.

Sjekk ut vår detaljerte gjennomgang av A2 Hosting her.

Siteground

Siteground-wordpress
SiteGround fortsetter å imponere med deres fortsatte forbedringer og innovasjon. De spesialiserer seg på å tilby administrerte hostingtjenester – inkludert WordPress – til mye lavere priser enn andre verter. Det betyr at du for eksempel med WordPress får automatiserte oppdateringer og sikkerhetskopier av data. Enda bedre, SiteGround tilbyr deres egenutviklede SuperCacher-teknologi som reduserer lastingstider for side for å øke hastigheten på nettstedet ditt.

Og SiteGround inkluderer SSD-er, Cloudflare CDN og gratis la oss kryptere SSL-sertifikater. Imidlertid kan den beste delen av SiteGround godt være kundesupporten. SiteGrounds supportagenter gjennomgår et strengt opplæringsprogram før de til og med har tillatt å hjelpe kunder. Jeg har aldri hatt en dårlig støtteopplevelse, og responstiden deres er blant de beste.

Se gjennomgangen av SiteGround her.

WP-motor

wp-motor-wordpress
Til slutt, for den best administrerte WordPress-hostingopplevelsen, anbefaler vi WP Engine. Ja, prislappen er litt høyere. Uansett om du har et personlig WordPress-nettsted eller et bedriftsapplikasjon, tilbyr WP Engine en premiumstyrt hostingplan som på lang sikt er vel verdt det.

Mens mange webhotellfirmaer hevder å være WordPress-eksperter, gjør WP Engine ikke annet enn WordPress. Og ekspertisen deres har vist seg i all den tid jeg har vært kunde. Støtteapparatet kjenner absolutt tingene sine og har alltid vært en glede å takle.

Med WP Engine’s hosting er resultatene på nettstedet ditt topp. Kombinasjonen av deres egenutviklede EverCache-teknologi for bedre hastighet, daglige sikkerhetskopier så vel som stillbilde-sikkerhetskopieringsevne og administrerte oppdateringer gir den best administrerte hostingopplevelsen. Du får også et iscenesettelsesmiljø for å teste ut endringer før du flytter dem til ditt liveproduksjons WordPress-nettsted. Og WP Engine gir også de beste funksjonene for WordPress-utviklere.

Klikk her for vår detaljerte gjennomgang av WP Engine.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Adblock
detector