WordPress хостинг списък

WordPress-хостинг-контролен списък


Така че, искате да създадете свой собствен уебсайт WordPress? WordPress е чудесен избор. И не сте сами в мисленето си Около 25% от цялата мрежа вече е WordPress! Въпреки че можете да получите блог в WordPress.com, винаги ви препоръчваме да създадете свой собствен уебсайт, домакин от изтегляне на софтуер за WordPress.org. Ще имате много повече свобода и контрол – да не говорим, че ще изглежда много по-професионално.

Създаването на самостоятелно хостван WordPress сайт е много по-лесно в наши дни. Първата стъпка е да получите собствено име на домейн за вашия уеб сайт и да закупите вашия уеб хостинг. Много хостинг компании дори ще предоставят безплатно име на домейн, когато се регистрирате за техния уеб хостинг план. Разбира се, не всички уеб хостинг компании или уеб хостинг планове по този въпрос са еднакви. Когато планирате да създадете WordPress сайт, определено има някои функции, за които трябва да сте сигурни, че са включени в хостинг плана ви.

Горещо препоръчвам да се уверите, че следните елементи от нашия WordPress хостинг списък са включени в закупения от вас уеб хостинг план.

Елементи на контролния списък за хостинг на WordPress

 • – Лесна и бърза инсталация на WordPress
 • –Автоматизирани актуализации
 • – Оптимизирана среда за кеширане
 • –Проактивна сигурност на уебсайтове
 • –Автоматични ежедневни архиви
 • – множество локации за центрове за данни
 • – Безплатни SSL сертификати
 • –Мрежа за доставка на съдържание (CDN)
 • – Най-новите версии на PHP поддържани
 • – Бърза отзивчива поддръжка на клиенти

Лесна и бърза инсталация на WordPress

За да станете и стартирате бързо, потърсете инсталиране на WordPress с едно щракване или още по-добре предварително инсталиране на WordPress, когато закупите вашия хостинг.

Автоматизирани актуализации

Актуализирането на софтуера ви е един от най-добрите начини за защита на вашия уеб сайт от хакване. С автоматичните актуализации на WordPress можете да сте сигурни, че използвате най-новата версия.

Оптимизирана среда за кеширане

WordPress сам по себе си не винаги е най-бързото софтуерно приложение. Ако обаче получите уеб хостинг план, който включва или собствена технология за кеширане, или оптимизирана среда за кеширане, скоростта на вашия сайт определено може да бъде подобрена.

Проактивна сигурност на уебсайтове

Тъй като сигурността на уебсайта е жизненоважна, винаги търсете сканиране на злонамерен софтуер и други активни функции за защита.

Автоматични ежедневни архиви

Автоматизираните ежедневни резервни копия на уебсайтове, заедно с безплатни възстановявания на данни, трябва да бъдат включени във вашия хостинг на WordPress. Някои хостинг планове на WordPress ще запазят резервирането през последните 30 дни, което е идеалната ситуация.

Няколко местоположения в центъра за данни

В идеалния случай хостът ви на WordPress ще има местоположения в центъра за данни по целия свят, така че ще можете да изберете най-близкия до вас. Местоположението на центъра за данни може да има определено влияние върху скоростта на уебсайта Ви.

Безплатни SSL сертификати

След като Google и уеб браузърите маркират уебсайтове, които не работят https, е наложително да внедрите SSL / TLS със своя WordPress сайт. За щастие, много компании за хостинг на WordPress предлагат безплатни шифроване на SSL сертификати. Така че вече можете да имате SSL с WordPress без допълнителни разходи!

Мрежа за доставка на съдържание (CDN)

Точно както по-близкото местоположение на центъра за данни може да увеличи скоростта на вашия сайт, с мрежа за доставка на съдържание данните на уебсайта ви могат да бъдат разпространени на различни сървъри по целия свят. По този начин посетителите на вашия уеб сайт могат да получат достъп до вашето съдържание от сървър по-близо до тяхната зона, като по този начин намаляват времето за зареждане на страниците.

Поддържани най-новите версии на PHP

Тъй като WordPress до голяма степен се базира на PHP, определено трябва да сте сигурни, че вашият хостинг план за WordPress включва най-новите поддържани версии на PHP.

Бърза отзивчива поддръжка на клиенти

Въпреки че добрата поддръжка на клиенти не е важна само за хостинг на WordPress, тя със сигурност е една от най-важните части на солиден хостинг план на WordPress. Много хостинг компании твърдят, че имат експертна поддръжка на WordPress, така че е важно предварително да направите малко проучване. Например, уеб хостинг компаниите, които се фокусират единствено върху WordPress, и тези, които наблягат на WordPress, като включват оптимизирана среда за WordPress и повече WP функции, по-вероятно е да имат WordPress експерти на техния персонал за поддръжка..

WordPress хостинг препоръки

Ако имате нужда от помощ за започване на търсене на страхотен хост на WordPress, ето 3 от любимите ми – всички които аз лично използвам!

A2 хостинг

а2-WordPress хостинг
Просто казано, A2 хостингът е изключителен във всяка категория. Според мен в момента те са най-добрият избор за неуправляем хостинг на WordPress. Нека започнем с избора на местоположението на центъра за данни и предварително инсталиране на WordPress. Също така, с A2 хостинг, получавате тяхната оптимизирана среда за WordPress за повишена скорост и сигурност. Четворната излишна мрежа на A2, съхранението в RAID 10 и SSD дисковете осигуряват бърз надежден хостинг. Можете дори да изберете техните Turbo сървъри (както направихме ние), които осигуряват още по-голяма скорост.

Някои от другите отлични функции, които получавате с A2 хостинг, включват безплатни SSL сертификати, защита от HackScan, мрежа за доставяне на съдържание в Cloudflare (CDN) и резервно копие на данни на сървъра. Агентите за поддръжка на клиенти в A2 хостинг, известен като Гуру екипажа, са много отзивчиви, любезни и полезни. Не на последно място, но A2 хостингът предлага своята гаранция за връщане на парите по всяко време.

Вижте нашия подробен преглед на A2 хостинг тук.

SiteGround

SiteGround-WordPress
SiteGround продължава да впечатлява с непрекъснатите си подобрения и иновации. Те са специализирани в предоставянето на услуги за управляван хостинг – включително WordPress – на много по-ниски цени от другите хостове. Това означава, че например с WordPress получавате автоматизирани актуализации и архивиране на данни. Още по-добре, SiteGround предоставя собствената им технология SuperCacher, която намалява пъти за зареждане на страници, за да ускори вашия уебсайт.

И SiteGround включва SSD дискове, Cloudflare CDN и безплатни шифровани SSL сертификати. Най-добрата част от SiteGround обаче може да бъде тяхната поддръжка на клиенти. Агентите за поддръжка на SiteGround преминават през строга програма за обучение, преди дори да им бъде разрешено да помагат на клиентите. Никога не съм имал лош опит с поддръжката и времето им за реакция е сред най-добрите.

Вижте нашия преглед на SiteGround тук.

WP двигател

WP-двигател-WordPress
И накрая, за най-добре управляван хостинг опит в WordPress, препоръчваме WP Engine. Да, цената е малко по-висока. Независимо дали имате личен WordPress сайт или корпоративно приложение, WP Engine предлага първокласен хостинг план, който в дългосрочен план си заслужава.

Докато много уеб хостинг компании твърдят, че са експерти в WordPress, WP Engine не прави нищо друго освен WordPress. И техният опит е очевиден през цялото време, когато съм бил клиент. Поддържащият персонал определено знае своите неща и винаги е бил удоволствие да се занимава.

С хостинг на WP Engine, ефективността на вашия уебсайт е върхови. Комбинацията от тяхната собствена технология EverCache за по-добра скорост, ежедневно архивиране, както и възможност за архивиране на моментни снимки и управлявани актуализации осигуряват най-доброто управлявано хостинг изживяване. Вие също така получавате инсценираща среда за тестване на промените, преди да ги преместите във вашия уеб сайт на WordPress на живо. И, WP Engine предоставя най-добрите функции и за разработчиците на WordPress.

Щракнете тук за нашия подробен преглед на WP Engine.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map