WordPress-hosting-tarkistuslista

WordPress-hosting-tarkistuslista


Joten haluat luoda oman WordPress-verkkosivuston? WordPress on loistava valinta. Ja et ole yksin ajattelussa. Noin 25% koko verkosta on nyt WordPress! Vaikka voit saada blogin WordPress.com-sivustosta, suosittelemme, että luot oman itse isännöimän verkkosivuston WordPress.org-ohjelmistolatauksesta. Sinulla on paljon enemmän vapautta ja hallintaa – puhumattakaan siitä, että se näyttää paljon ammattimaisemmalta.

Itse ylläpitämän WordPress-sivuston luominen on nykyään paljon helpompaa. Ensimmäinen askel on hankkia oma verkkotunnuksesi verkkosivustollesi ja ostaa web-hosting. Monet hosting-yritykset tarjoavat jopa ilmaisen verkkotunnuksen, kun kirjaudut heidän web-hosting-suunnitelmaan. Tietysti kaikki web-hosting-yritykset tai asiaa koskevat web-hosting-suunnitelmat eivät ole samoja. Kun suunnittelet WordPress-sivuston rakentamista, on ehdottomasti joitain ominaisuuksia, joiden tulee olla varmoja siitä, että ne sisältyvät isännöintisuunnitelmaan.

Suosittelen ehdottomasti, että seuraavat WordPress-hosting-tarkistusluettelon kohteet sisältyvät ostettuun web-hosting-suunnitelmaan.

WordPress-hosting-tarkistuslistat

 • – WordPressin helppo ja nopea asennus
 • –Automaattiset päivitykset
 • –Optimoitu välimuistiympäristö
 • –Proaktiivinen verkkosivustojen suojaus
 • –Automaattiset päivittäiset varmuuskopiot
 • – Useita datakeskuksia
 • –Ilmainen SSL-sertifikaatti
 • –Sisällönjakeluverkko (CDN)
 • – Viimeisimmät PHP-versiot tuettuja
 • –Nopea reagoiva asiakastuki

WordPressin helppo ja nopea asennus

Nopeaan toimintaan etsimällä WordPressin yhdellä napsautuksella asennusta tai WordPressin vielä parempaa esiasennusta ostaessasi isännöintiä.

Automaattiset päivitykset

Ohjelmistosi pitäminen ajan tasalla on yksi parhaista tavoista suojata verkkosivustosi hakkeroinnilta. Automaattisilla WordPress-päivityksillä voit olla varma, että käytät uusinta versiota.

Optimoitu välimuistiympäristö

WordPress ei sinänsä ole aina nopein ohjelmistosovellus. Jos kuitenkin saat web-hosting-suunnitelman, joka sisältää joko patentoidun välimuistitekniikan tai optimoidun välimuistiympäristön, sivustosi nopeutta voidaan varmasti parantaa.

Ennakoiva verkkosivustojen suojaus

Koska verkkosivustojen turvallisuus on elintärkeää, etsi aina haittaohjelmien tarkistusta ja muita ennakoivia suojausominaisuuksia.

Automaattiset päivittäiset varmuuskopiot

Automaattiset päivittäiset verkkosivustojen varmuuskopiot ja ilmaiset tietojen palautukset olisi sisällytettävä WordPress-isäntään. Jotkut WordPress-hosting-suunnitelmat pitävät varmuuskopiot viimeisen 30 päivän ajalta, mikä on ihanteellinen tilanne.

Useita datakeskuksia

Ihannetapauksessa WordPress-isäntälläsi on datakeskuksen sijainnit ympäri maailmaa, jotta voit valita lähimmän. Tietokeskuksen sijainnilla voi olla selvä vaikutus verkkosivustosi nopeuteen.

Ilmaiset SSL-sertifikaatit

Nyt kun Google ja selaimet ilmoittavat verkkosivustot, joissa ei ole https: ää, on ehdottomasti otettava käyttöön SSL / TLS WordPress-sivustossasi. Onneksi monet WordPress-hosting-yritykset tarjoavat nyt ilmaisia ​​Let’s Encrypt SSL -sertifikaatteja. Joten sinulla voi nyt olla SSL WordPressin kanssa ilman lisäkustannuksia!

Sisällönjakeluverkko (CDN)

Aivan kuten läheisempi datakeskuksen sijainti voi lisätä sivustosi nopeutta, sisällönjakeluverkostolla verkkosivustosi tiedot voidaan levittää eri palvelimille ympäri maailmaa. Tällä tavalla verkkosivustosi kävijät voivat käyttää sisältöäsi palvelimelta, joka on lähempänä aluetta, mikä vähentää sivun latausaikaa.

Tuetut PHP: n uusimmat versiot

Koska WordPress perustuu suurelta osin PHP: hen, sinun on ehdottomasti varmistettava, että WordPress-isännöintisuunnitelma sisältää viimeisimmät tuetut PHP-versiot.

Nopea reagoiva asiakastuki

Vaikka hyvä asiakastuki ei ole vain tärkeää WordPress-isännöinnille, se on varmasti yksi kriittisistä osista kiinteässä WordPress-isännöintisuunnitelmassa. Monet hosting-yritykset väittävät asiantuntevan WordPress-tuen, joten on tärkeää tehdä pieni tutkimus etukäteen. Esimerkiksi web-hosting-yritykset, jotka keskittyvät pelkästään WordPressiin, ja yritykset, jotka korostavat WordPressiä sisällyttämällä optimoitu WordPress-ympäristö ja lisää WP-ominaisuuksia, todennäköisemmin WordPress-asiantuntijoita on tukihenkilöstössään..

WordPress-hosting-suositukset

Jos tarvitset apua loistavan WordPress-isäntähaun aloittamisessa, tässä on 3 suosikkini – kaikkia niitä käytän henkilökohtaisesti!

A2-hosting

a2-WordPress-hosting
Yksinkertaisesti sanottuna A2-hosting on erinomainen kaikissa kategorioissa. Mielestäni ne ovat tällä hetkellä paras valinta hallinnoimattomaan WordPress-isännöintiin. Aloitetaan valitsemallasi tietokeskuksen sijainti ja WordPressin esiasennus. Lisäksi A2-hosting tarjoaa sinulle optimoidun WordPress-ympäristön nopeuden ja turvallisuuden lisäämiseksi. A2: n nelinkertainen redundantti verkko, RAID 10 -tallennustila ja solid-state-asemat (SSD) takaavat nopean ja luotettavan isännöinnin. Voit jopa valita heidän Turbo-palvelimensa (kuten mekin), jotka tarjoavat vielä enemmän nopeutta.

Joitakin muita A2 Hosting -palvelun erinomaisia ​​ominaisuuksia ovat ilmaiset SSL-varmenteet, HackScan-suojaus, Cloudflare-sisällönjakeluverkko (CDN) ja Server Rewind Data Backups. Guru Crew -nimisen A2 Hosting -yrityksen asiakastukiedustajat ovat erittäin reagoivia, kohteliaita ja avuliaita. Viimeisenä, mutta ei vähäisimpänä, A2-hosting tarjoaa kaiken aikaa rahojen palautustakuun.

Katso yksityiskohtainen katsaus A2-hosting-palveluun täällä.

SiteGround

Siteground-WordPress
SiteGround on edelleen vakuuttunut jatkuvista parannuksista ja innovaatioista. He ovat erikoistuneet tarjoamaan hallittuja isännöintipalveluita – mukaan lukien WordPress – paljon halvemmalla hinnalla kuin muut isännät. Tämä tarkoittaa, että esimerkiksi WordPressillä saat automaattisia päivityksiä ja varmuuskopioita. Vielä parasta, että SiteGround tarjoaa heidän omistamansa SuperCacher-tekniikan, joka lyhentää sivujen latausaikoja nopeuttaaksesi verkkosivustosi.

Ja SiteGround sisältää SSD-tiedostot, Cloudflare CDN: n ja ilmaiset Let’s Encrypt SSL -sertifikaatit. Paras osa SiteGroundia voi kuitenkin hyvinkin olla heidän asiakastuensa. SiteGround-tukiasiamiehet käyvät läpi tiukan koulutusohjelman ennen kuin heidän edes sallitaan auttaa asiakkaita. Minulla ei ole koskaan ollut huonoa tukikokemusta, ja heidän vastausajat ovat parhaita.

Katso SiteGround-arvostelu täältä.

WP-moottori

wp-moottori-WordPress
Viimeiseksi, parhaiten hallittujen WordPress-hosting-kokemusten vuoksi suosittelemme WP Engineä. Kyllä, hintalappu on hiukan korkeampi. Onko sinulla henkilökohtainen WordPress-sivusto tai yrityssovellus, WP Engine tarjoaa kuitenkin premium-hallittua hosting-suunnitelmaa, joka pitkällä tähtäimellä on sen arvoista.

Vaikka monet web-hosting-yritykset väittävät olevansa WordPress-asiantuntijoita, WP Engine ei tee muuta kuin WordPress. Ja heidän asiantuntemuksensa on ollut näkyvää koko ajan, kun olen ollut asiakas. Tukitoimihenkilöt tietävät ehdottomasti tavaraansa ja ovat aina olleet mielellään tekemisissä.

WP Enginen isännöinnin avulla verkkosivustosi suorituskyky on huippuluokkaa. Paremman EverCache-tekniikan yhdistelmä parempaan nopeuteen, päivittäiset varmuuskopiot sekä tilannekuvan varmuuskopiointikyky ja hallitut päivitykset tarjoavat parhaiten hallitun hosting-kokemuksen. Saat myös vaiheittaisen ympäristön muutosten testaamiseen ennen niiden siirtämistä WordPress-sivustollesi. Ja WP Engine tarjoaa parhaat ominaisuudet myös WordPress-kehittäjille.

Napsauta tätä saadaksesi yksityiskohtaisen katsauksen WP Moottorista.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map