WordPress Hosting Tjekliste

wordpress-hosting-tjekliste


Så vil du oprette dit eget WordPress-websted? WordPress er et godt valg. Og du er ikke alene i din tænkning. Cirka 25% af hele nettet er nu WordPress! Selvom du kan få en blog på WordPress.com, anbefaler vi altid, at du opretter dit eget, selvhostede websted fra WordPress.org-softwaredownload. Du har meget mere frihed og kontrol – for ikke at nævne, at det ser meget mere professionelt ud.

Det er meget nemmere at oprette et WordPress-websted, der er vært med selvhost, i disse dage. Det første trin er at få dit eget domænenavn til dit websted og købe dit webhosting. Mange hostingfirmaer vil endda give et gratis domænenavn, når du tilmelder dig deres webhostingsplan. Naturligvis er ikke alle webhostingfirmaer eller planer for webhosting for den sags skyld de samme. Når du planlægger at bygge et WordPress-websted, er der bestemt nogle funktioner, du skal være sikre på, er inkluderet i din hostingplan.

Jeg anbefaler kraftigt, at du sørger for, at følgende elementer på vores WordPress Hosting-checkliste er inkluderet i den webhostingplan, du køber.

WordPress Hosting Tjekliste artikler

 • –Nemt og hurtig installation af WordPress
 • –Automatiske opdateringer
 • –Optimeret cachemiljø
 • –Proaktiv webstedssikkerhed
 • –Automatiske daglige sikkerhedskopier
 • –Multiple datacenterplaceringer
 • –Gratis SSL-certifikater
 • –Content Delivery Network (CDN)
 • –Siste versioner af PHP understøttet
 • –Hurtigt responsiv kundesupport

Nem og hurtig installation af WordPress

For at komme hurtigt i gang skal du kigge efter WordPress-installation med et enkelt klik eller bedre, men endnu præinstallation af WordPress, når du køber din hosting.

Automatiske opdateringer

At holde din software opdateret er en af ​​de bedste måder at beskytte dit websted mod at blive hacket. Med automatiske WordPress-opdateringer kan du være sikker på, at du kører den nyeste version.

Optimeret cachemiljø

WordPress i sig selv er ikke altid den hurtigste softwareapplikation. Hvis du imidlertid får en webhostingsplan, der indeholder enten proprietær cacheteknologi eller et optimeret cachemiljø, kan dit webstedshastighed bestemt forbedres.

Proaktiv hjemmesidesikkerhed

Da webstedets sikkerhed er meget vigtig, skal du altid kigge efter malware-scanning og andre proaktive sikkerhedsfunktioner.

Automatiske daglige sikkerhedskopier

Automatiske daglige sikkerhedskopier på websider sammen med gratis datagendannelser skal inkluderes i din WordPress-hosting. Nogle WordPress-hostingplaner holder de sidste 30 dages sikkerhedskopiering, hvilket er den ideelle situation.

Flere datacenterplaceringer

Ideelt set vil din WordPress-vært have datacenterplaceringer rundt om i verden, så du kan vælge den, der er tættest på dig. Datacenterplacering kan have en klar indflydelse på dit websteds hastighed.

Gratis SSL-certifikater

Nu hvor Google og webbrowsere markerer websteder, der ikke kører https, er det vigtigt, at du implementerer SSL / TLS på dit WordPress-sted. Heldigvis tilbyder mange WordPress-hostingfirmaer nu gratis Let’s Encrypt SSL-certifikater. Så du kan nu have SSL med WordPress uden ekstra omkostninger!

Content Delivery Network (CDN)

Ligesom en tættere datacenterplacering kan øge dit websteds hastighed, med et indholdsleveringsnetværk kan dine webstedsdata spredes over forskellige servere over hele kloden. På den måde kan dine besøgende på websitet få adgang til dit indhold fra en server tættere på deres område og dermed reducere sideindlæsningstiden.

Seneste versioner af PHP understøttet

Da WordPress stort set er baseret på PHP, skal du helt sikkert sørge for, at din WordPress-hostingplan indeholder de nyeste understøttede versioner af PHP.

Hurtig responsiv kundesupport

Selvom god kundesupport ikke kun er vigtig for WordPress-hosting, er det bestemt en af ​​de kritiske dele af en solid WordPress-hostingplan. Mange hostingfirmaer hævder at have ekspert WordPress support, så det er vigtigt at lave en lille undersøgelse på forhånd. For eksempel er webhostingfirmaer, der udelukkende fokuserer på WordPress, og dem, der understreger WordPress ved at inkludere et optimeret WordPress-miljø og flere WP-funktioner, faktisk mere med at have WordPress-eksperter på deres supportpersonale..

WordPress-hostinganbefalinger

Hvis du har brug for hjælp til at komme i gang med din søgning efter en god WordPress-vært, her er 3 af mine favoritter – som jeg personligt bruger!

A2 Hosting

A2-wordpress-hosting
Enkelt sagt er A2 Hosting fremragende i alle kategorier. Efter min mening er de i øjeblikket det bedste valg til ikke-administreret WordPress-hosting. Lad os starte med dit valg af datacenters placering og forinstallation af WordPress. Med A2 Hosting får du også deres optimerede WordPress-miljø for øget hastighed og sikkerhed. A2s firedoblede overflødige netværk, RAID 10-lagring og solid state-drev (SSD’er) sikrer hurtig pålidelig hosting. Du kan endda vælge deres Turbo-servere (som vi gjorde), som giver endnu større hastighed.

Nogle af de andre fremragende funktioner, du får med A2 Hosting, inkluderer gratis SSL-certifikater, HackScan-beskyttelse, Cloudflare content Delivery Network (CDN) og Server Rewind Data Backups. Kundesupportagenterne på A2 Hosting, kendt som Guru Crew, er meget lydhøre, høflige og hjælpsomme. Sidst, men ikke mindst, tilbyder A2 Hosting deres garanti for pengene tilbage.

Se vores detaljerede gennemgang af A2 Hosting her.

SiteGround

Siteground-wordpress
SiteGround fortsætter med at imponere med deres fortsatte forbedringer og innovation. De er specialiserede i at levere administrerede hostingtjenester – inklusive WordPress – til langt lavere priser end andre værter. Det betyder, for eksempel med WordPress, at du får automatiserede opdateringer og data-sikkerhedskopier. Endnu bedre er det, SiteGround leverer deres proprietære SuperCacher-teknologi, der reducerer sideindlæsningstider for at fremskynde dit websted.

Og SiteGround inkluderer SSD’er, Cloudflare CDN og gratis Let’s Encrypt SSL-certifikater. Imidlertid kan den bedste del af SiteGround meget vel være deres kundesupport. SiteGrounds supportagenter gennemgår et strengt træningsprogram, før de endda har tilladelse til at hjælpe kunder. Jeg har aldrig haft en dårlig supportoplevelse, og deres responstider er blandt de bedste.

Se vores SiteGround-gennemgang her.

WP-motor

wp-motor-wordpress
Endelig anbefaler vi WP Engine for den bedst styrede WordPress-hostingoplevelse. Ja, prismærket er lidt højere. Uanset om du har et personligt WordPress-sted eller en virksomhedsapplikation, tilbyder WP Engine en premiumstyret hostingplan, der på lang sigt er det værd.

Mens mange webhostingselskaber hævder at være WordPress-eksperter, gør WP Engine intet andet end WordPress. Og deres ekspertise har vist sig i hele den tid, jeg har været kunde. Supportpersonalet kender bestemt deres ting og har altid været en fornøjelse at håndtere.

Med WP Engines hosting er dit websteds ydelse toppe. Kombinationen af ​​deres proprietære EverCache-teknologi til bedre hastighed, daglige sikkerhedskopier samt mulighed for snapshot-sikkerhedskopiering og administrerede opdateringer giver den bedst styrede hostingoplevelse. Du får også et iscenesættelsesmiljø til afprøvning af ændringer, før du flytter dem til dit live produktion WordPress-sted. Og WP Engine leverer også de bedste funktioner til WordPress-udviklere.

Klik her for vores detaljerede gennemgang af WP Engine.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map