WordPress tárhely ellenőrzőlista

wordpress-hosting-ellenőrző lista


Tehát szeretné létrehozni saját WordPress webhelyet? A WordPress remek választás. És nem vagy egyedül a gondolkodásodban. A teljes web hozzávetőlegesen 25% -a WordPress! Noha blogot szerezhet a WordPress.com webhelyen, mindig javasoljuk, hogy hozzon létre saját, saját üzemeltetésű webhelyet a WordPress.org szoftverletöltő oldalról. Sokkal több szabadsága és ellenőrzése lesz – nem is beszélve arról, hogy sokkal profiabbnak tűnik.

Manapság sokkal könnyebb létrehozni egy saját üzemeltetésű WordPress webhelyet. Az első lépés a saját domain név megszerzése a webhelyre, és a web hosting megvásárlása. Számos hosting cég akár ingyenes domainnevet is biztosít, amikor feliratkozik a web hosting tervre. Természetesen nem minden webtárhely-szolgáltató vagy a web hosting-tervek ugyanazok. Amikor egy WordPress-webhelyet tervez építeni, minden bizonnyal vannak bizonyos szolgáltatások, amelyeknek biztosaknak kell lenniük a host-tervben.

Nyomatékosan javaslom, hogy ellenőrizze, hogy a WordPress tárhely ellenőrző listán a következő elemek szerepelnek-e a megvásárolt webtárhely-tervben.

WordPress tárhely-ellenőrző lista elemei

 • –A WordPress egyszerű és gyors telepítése
 • –Automatált frissítések
 • –Optimizált gyorsítótárazási környezet
 • –Proaktív webhelybiztonság
 • –Automatikus napi mentések
 • –Több adatközpont-hely
 • – Ingyenes SSL tanúsítványok
 • –Content Delivery Network (CDN)
 • –A PHP legújabb verziói támogatottak
 • –Gyorsan reagáló ügyfélszolgálat

A WordPress egyszerű és gyors telepítése

A gyors üzembe helyezéshez keresse meg a WordPress egyetlen kattintással történő telepítését, vagy még jobb, ha mégis előtelepítette a WordPress programot a tárhely megvásárlásakor.

Automatizált frissítések

A szoftver frissítése az egyik legjobb módja annak, hogy megvédje webhelyét a feltörésektől. Az automatikus WordPress frissítésekkel biztos lehet benne, hogy a legújabb verziót használja.

Optimalizált gyorsítótárazási környezet

A WordPress önmagában nem mindig a leggyorsabb szoftver. Ha azonban olyan webtárhely-tervet kap, amely magában foglalja a saját gyorsítótárazási technológiát vagy az optimalizált gyorsítótárazási környezetet, akkor a webhely sebessége határozottan javulhat.

Proaktív webhelybiztonság

Mivel a webhely biztonsága létfontosságú, mindig keressen rosszindulatú programok ellenőrzését és más proaktív biztonsági funkciókat.

Automatikus napi mentések

A WordPress tárhelyébe be kell építeni az automatikus napi webhelyről készített biztonsági mentéseket és az ingyenes adat-visszaállítást. Néhány WordPress tárhely-terv megőrzi az elmúlt 30 nap biztonsági másolatát, ami ideális helyzet.

Több adatközpont-hely

Ideális esetben a WordPress gazdagépének adatközpontja van a világ minden tájáról, így kiválaszthatja a legközelebbit. Az adatközpont elhelyezkedése határozottan befolyásolhatja webhelyének sebességét.

Ingyenes SSL tanúsítványok

Most, hogy a Google és a böngészők megjelölik a https-t nem futtató webhelyeket, elengedhetetlen az SSL / TLS telepítése a WordPress-webhelyen. Szerencsére sok WordPress tárhelyszolgáltató cég most ingyenes SSL-tanúsítványokat kínál. Tehát most már SSL-t is használhat WordPress-rel további költség nélkül!

Tartalomszolgáltatási hálózat (CDN)

Ugyanúgy, mint egy közelebbi adatközpont, növeli a webhely sebességét, a tartalomszolgáltató hálózattal a webhely adatai pedig a világ különböző szerverein terjeszthetők. Ily módon a webhely látogatói hozzáférhetnek a tartalomhoz a területükhöz közelebb lévő szerverről, ezáltal csökkentve az oldal betöltési idejét.

A PHP legújabb verziói támogatottak

Mivel a WordPress nagyrészt a PHP-n alapul, akkor mindenképpen ellenőriznie kell, hogy a WordPress tárhely-terve tartalmazza-e a PHP legújabb támogatott verzióit..

Gyorsan reagáló ügyfélszolgálat

Bár a jó ügyfélszolgálat nem csak a WordPress tárhely szempontjából fontos, ez egy szilárd WordPress tárhely-terv kritikus része. Sok hosting cég állítja, hogy szakértői WordPress támogatással rendelkezik, ezért fontos, hogy előzetesen végezzen egy kis kutatást. Például azok a web hosting cégek, amelyek kizárólag a WordPress-re koncentrálnak, és azok, amelyek hangsúlyozzák a WordPress-t azáltal, hogy beépítik egy optimalizált WordPress-környezetet és több WP-szolgáltatást, valószínűbb, hogy valójában WordPress-szakértők vannak a támogató személyzetnél..

WordPress tárhely-ajánlások

Ha segítségre van szüksége a nagy WordPress-állomás keresésének megkezdéséhez, itt van 3 kedvencem – mindegyiket személyesen használom!

A2 tárhely

a2-wordpress-hosting
Egyszerűen fogalmazva: az A2 Hosting minden kategóriában kiemelkedő. Véleményem szerint ezek jelenleg a legjobb választás a nem kezelt WordPress tárhelyhez. Kezdjük azzal, hogy megválasztjuk az adatközpont helyét és a WordPress előtelepítését. Ezenkívül az A2 tárhely segítségével optimalizált WordPress környezetet kap a megnövelt sebesség és biztonság érdekében. Az A2 négyszeres redundáns hálózata, a RAID 10 tároló és a szilárdtestalapú meghajtók (SSD-k) biztosítják a gyors, megbízható tárhelyet. Akár azt is választhatja, hogy Turbo-szervereik (mint mi), amelyek még nagyobb sebességet biztosítanak.

Az A2 Hosting használatával kapott kiváló szolgáltatások közé tartozik az ingyenes SSL tanúsítványok, a HackScan védelem, a Cloudflare tartalomszolgáltató hálózat (CDN) és a Server Rewind Data Backups. A Guru Crew néven ismert A2 Hosting ügyfélszolgálata nagyon érzékeny, udvarias és segítőkész. Végül, de nem utolsósorban, az A2 Hosting bármilyen pénzvisszafizetési garanciát kínál.

Nézze meg az A2 Hosting részletes áttekintését itt.

SiteGround

Siteground-wordpress
A SiteGround továbbra is lenyűgözi folyamatos fejlesztéseiket és innovációikat. Szakterületük az irányított tárhelyszolgáltatások – köztük a WordPress – nyújtása, sokkal alacsonyabb áron, mint a többi hostnál. Ez azt jelenti, hogy például a WordPress esetén automatikus frissítéseket és adatmentéseket kap. Még ennél is jobb, hogy a SiteGround biztosítja saját védett SuperCacher technológiájukat, amelyek csökkentik az oldal betöltési idejét az Ön webhelyének felgyorsítása érdekében.

A SiteGround SSD-ket, Cloudflare CDN-t és ingyenes Let’s Encrypt SSL tanúsítványokat tartalmaz. A SiteGround legjobb része azonban valószínűleg az ügyfélszolgálat. A SiteGround támogatási ügynökei szigorú képzési programon esnek keresztül, még mielőtt még ügyfeleiknek is segítséget kapnának. Soha nem volt rossz támogatási tapasztalataim, és a válaszidőjük a legjobb.

Lásd a SiteGround áttekintést itt.

WP motor

wp-motor-wordpress
Végül, a WordPress legjobban menedzselt élménye érdekében a WP Engine-t ajánljuk. Igen, az árat kissé magasabb. Függetlenül attól, hogy van-e személyes WordPress-webhely vagy vállalati alkalmazás, a WP Engine egy prémium menedzselt hostolási tervet kínál, amely hosszú távon megéri.

Míg sok webtárhely-szolgáltató állítja, hogy WordPress szakértő, a WP Engine csak a WordPress-t használja. És szakértelmük minden nap nyilvánvaló volt, amikor vevő voltam. A támogató személyzet minden bizonnyal ismeri a cuccaikat, és mindig örömmel foglalkoztam vele.

A WP Engine tárhelyével a webhely teljesítménye csúcspontú. A saját szabadalmaztatott EverCache technológiájuk kombinációja a jobb sebesség érdekében, a napi biztonsági mentések, valamint a pillanatkép-mentési képesség és a kezelt frissítések a legjobban menedzselt tárhelyi élményt nyújtják. Megkap egy átmeneti környezetet is, amelyen kipróbálhatja a változásokat, mielőtt azokat az élő termelési WordPress webhelyre helyezné. A WP Engine a WordPress fejlesztők számára is a legjobb szolgáltatásokat nyújtja.

Kattintson ide a WP Engine részletes áttekintéséhez.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map