WP Engine Review

wp-engine-reviews


Millor allotjament web 2019Allotjament de WordPress gestionat millor Si busqueu allotjament de WordPress gestionat, probablement un nom que sentireu és WP Engine. Molts propietaris seriosos de llocs de WordPress confien en WP Engine per allotjar els seus llocs web personals, empresarials i d’empresa. Val la pena gastar més diners per a hosting gestionat? Si heu estat buscant honest WP Engine Revisions, aquí teniu la meva ressenya sobre WP Engine i les meves experiències de primera mà amb l’ús del seu hosting gestionat per al meu lloc de WordPress.

El que obteniu amb el motor WP

Al principi de la meva revisió, he de subratllar que quan compreu allotjament a WP Engine, obtindreu un pla d’allotjament de WordPress gestionat de forma pura. A diferència de la majoria dels plans típics d’allotjament web que inclouen un nom de domini, comptes de correu electrònic, etc., WP Engine es centra en proporcionar exclusivament allotjament de WordPress, cosa que els fa ideals per a llocs de WordPress existents que necessiten una solució d’allotjament totalment gestionada amb suport expert o per a propietaris de llocs. que necessita un pla de hosting de WordPress empresarial. Això no vol dir que no pugueu començar a utilitzar WP Engine per al vostre primer lloc. Però només assegureu-vos de tenir disponible el vostre domini i correu electrònic des d’una altra font.

Inscripció amb WP Engine

Quan us registreu amb WP Engine, podeu triar la ubicació del centre de dades (Estats Units, Regne Unit, Japó).
WP Engine Trieu Data Center

Després d’introduir les meves dades i registrar-me, he rebut el meu missatge de benvinguda.
Email de benvinguda del motor WP

I, tot i que WP Engine afirma que pot trigar fins a 24 hores a completar-se la configuració del compte, he rebut el correu electrònic de finalització de la configuració del compte gairebé instantani.!
Avís de creació del lloc del motor WP

Transferència del vostre lloc existent al motor WP

Per transferir el vostre lloc de WordPress existent a WP Engine, seguiu la seva llista de verificació de migracions. Se us demanarà que comenceu al procés quan feu clic al botó d’activació del correu electrònic de configuració del compte.
Llista de verificació de la migració del motor WP

Llista de comprovació de migracions

A continuació, es mostra un resum dels passos de la llista de verificació de la migració:
1. Configureu l’accés SFTP.
2. Introduïu el nom de domini del vostre lloc actual.
3. Fes una còpia de seguretat del lloc al vostre servidor web actual.
4. Comproveu que WP Engine no utilitzeu connectors no autoritzats.
5. Assegureu-vos que el vostre nucli principal, els vostres complements i els vostres temes estiguin actualitzats.
6. Exporteu la vostra base de dades MySQL des del vostre servidor web anterior.
7. Baixeu la carpeta de contingut wp.
8. Importa la base de dades al motor WP.
9. Importeu la vostra carpeta de contingut wp a WP Engine mitjançant un client SFTP com FileZilla. (Recomanen utilitzar una versió cremallera i, a continuació, feu clic en un botó per notificar l’assistència per completar el procés.)
10. Vista prèvia del lloc web a WP Engine per assegurar-te que tot sigui correcte.
11. Sincronitzeu el vostre lloc: només heu de realitzar aquest pas si no es transferí el contingut de cert contingut.
12. Configureu el DNS. Aquest és un altre pas que pot trigar una estona a completar-se. Com que WP Engine no utilitza servidors de noms, el procés pot ser diferent del que heu fet anteriorment. Us recomano que contacteu amb l’assistència a través del xat en directe i que els passeu per aquest procés amb vosaltres.
13. Permetre que el DNS Propagui
14. Opcionalment, podeu configurar redireccions d’URL i de domini.

Si bé el mètode de la llista de verificació de la migració per transferir un lloc a WP Engine era bastant senzill, hi havia alguns problemes importants. Primer, va ser una mica confús, ja que el primer bloc de tasques de les llistes de comprovació de la migració enumera tres passos (és a dir, 1/3 tasques realitzades, etc.). Tot i això, només hi ha dues tasques de caixa de verificació disponibles.

A més, voldríem veure una mica més eficient el procés. Per exemple, després de copiar la carpeta de contingut wp amb cremallera al WP Engine, hauríeu de fer clic en un botó per notificar el suport al procés. La primera vegada que vaig intentar fer-ho, no va passar res, no estic segur del problema. Més tard, he tornat i he tornat a provar el botó de notificació i aquesta vegada ha funcionat. Estic encantat de dir que el procés va trigar menys de cinc minuts en completar-se. L’enginyer d’assistència Jason va respondre ràpidament amb una resposta detallada (vegeu més avall).
Suport per a la migració del motor WP

Malgrat els problemes anteriors, el mètode de la llista de comprovació de la migració del WP Engine per traslladar el vostre lloc és encara una forma efectiva de transferir el vostre lloc web de WordPress. Amb alguns altres plans d’allotjament de WordPress gestionats, he tingut moltes dificultats per traslladar els meus llocs al nou amfitrió. De fet, amb un pla particular d’allotjament gestionat, mai vaig poder transferir el meu lloc. No hi ha problemes amb WP Engine.

Temes i complements de WordPress

Tot i que la majoria de complements i temes de WordPress es poden utilitzar amb el vostre lloc a WP Engine, tingueu en compte que hi ha alguns que ara estan permesos a causa d’un possible conflicte amb la seva tecnologia propietària. Per exemple, des que WP Engine utilitza la seva pròpia tecnologia EverCache per augmentar la velocitat. Per tant, es prohibeixen els plugins en memòria cau per evitar conflictes i un rendiment sub òptim.

Afortunadament, en el meu cas, l’únic connector que hi havia en qüestió era el complement Hello Dolly que s’havia instal·lat per defecte al meu antic lloc. En realitat ni tan sols era conscient que aquest complement hi era, ja que no estava activat. Després de transferir el meu lloc web a WP Engine, se’m va notificar ràpidament per correu electrònic sobre el connector no autoritzat.

Bàsicament, el correu electrònic diu que teniu 7 dies abans que s’elimini automàticament el connector no autoritzat. Durant aquest temps, podeu continuar endavant i suprimir el complement per si mateix i trobar una alternativa. Com que no m’interessava pel complement Hello, simplement he passat i l’he suprimit jo mateix. L’endemà, vaig rebre un correu electrònic agraint-me la meva actuació ràpida.

Temes gratuïts StudioPress

temes lliures d’estudiopressió
Ara que WP Engine ha adquirit StudioPress, un dels majors avantatges d’obtenir un dels seus plans d’allotjament de WordPress gestionats és la inclusió de temes gratuïts StudioPress basats en Genesis Framework. Feu clic aquí per veure la llista dels temes inclosos. Els temes de StudioPress són alguns dels temes de WordPress amb més codificació disponibles. I, el millor és que encara podeu utilitzar els temes encara que decidiu més endavant traslladar el vostre lloc web a un amfitrió diferent.

Interfície Wash Engine Dashboard

Tot i que WP Engine utilitza una interfície de taulers de control més basada en text, és molt intuïtiu i fàcil d’utilitzar. Fins i tot han inclòs alguns recorreguts d’àudio animats sobre determinats temes. Feu clic a la pestanya Instal·lacions del menú superior us permet accedir a funcions relacionades amb la instal·lació del vostre lloc web.
Instal·lacions del quadre de comandament WP Engine

L’opció Regles de redirecció al menú de la barra lateral esquerra és especialment convenient ja que us permet especificar redireccions de domini sense haver de fer els canvis al fitxer htaccess. I, també, podeu accedir a phpMyAdmin i a la vostra àrea d’Administració de WordPress mitjançant els enllaços del menú de l’esquerra.

Restauració i recuperació del motor de WP Engine

Les funcions de còpia de seguretat i restauració de WP Engine obtenen notes altes. El vostre lloc (base de dades i carpeta de contingut) es fa una còpia de seguretat automàtica diàriament. A més, la funció Punts de còpia de seguretat us permet establir manualment un nou punt de còpia de seguretat, que es recomana abans de fer canvis al vostre lloc. També teniu l’opció de descarregar fitxers comprimits de les vostres còpies de seguretat per mantenir-vos.
Pantalla de punts de còpia de seguretat del motor WP

Per restablir els fitxers de còpia de seguretat, heu d’obrir un bitllet d’assistència, ja que no podeu realitzar la restauració d’un lloc des de la interfície del tauler de WP Engine. Opcionalment, també podreu descomprimir les dades i restaurar-les mitjançant SFTP.

Desenvolupament i escenificació del vostre lloc

Un altre gran benefici de l’allotjament de WordPress gestionat per WP Engine és la possibilitat de provar els canvis del vostre lloc en una zona d’escenificació abans d’enviar-los al vostre lloc web de producció real. Per copiar el lloc en directe a la vostra zona d’escenificació, aneu a l’àrea de configuració del motor WP del tauler d’administració de WordPress. Feu clic a la pestanya Staging i, a continuació, feu clic al botó Copia del lloc de Live to Staging.
Creació de l'àrea de muntatge del motor WP

Segons la mida del vostre lloc web, pot trigar un temps abans que es creï l’àrea de posada en escena. En el meu cas, el procés només va trigar uns minuts. Quan la vostra zona d’escenificació estigui a punt, podeu fer clic a l’enllaç per accedir-hi. Quan esteu preparats per canviar els canvis a la producció, feu clic al botó Copiar lloc des de la secció Stage to Live.
Llista de l'àrea de muntatge del motor WP

Fins ara, l’àrea d’escenificació del motor WP m’ha funcionat molt bé. És absolutament una de les meves funcions preferides. El procés és molt ràpid i eficient. Tots els meus canvis en l’àrea de posada en escena s’han transferit correctament a la producció sense cap problema.

Utilitats del motor WP

Des de l’àrea d’utilitats del tauler de control WP Engine, s’accedeix a una funcionalitat addicional que inclou:

Protecció de contrasenya – Permet restringir la visualització del vostre lloc web. És bo per bloquejar el trànsit i els robots des del vostre lloc web mentre hi esteu treballant durant la fase prèvia al llançament.

Restablir permisos de fitxers – Us permet concedir accés als fitxers que heu carregat restablint els permisos del fitxer.

Multisector – Permet convertir el vostre lloc web d’un lloc web a un entorn multisit amb subseus.

Opcions de memòria cau – Podeu habilitar o desactivar la memòria cau d’objectes, a més d’esborrar la memòria cau de la pàgina des d’aquí.
Utilitats del motor WP

Seguretat del motor WP

WP Engine utilitza mesures estrictes de seguretat amb els llocs web del client, així com amb el seu entorn de maquinari. Un altre dels avantatges dels seus serveis d’allotjament gestionats és que busquen de forma activa i contínua vulnerabilitats i contracten amb altres empreses de seguretat per a una protecció afegida, cosa que us permet dedicar-vos a altres coses com crear un gran contingut per al vostre lloc.!

Certificats SSL gratuïts

Amb el vostre pla d’allotjament amb motor WP, obtindreu els xifrats de certificats SSL gratuïts que podeu sol·licitar fàcilment al tauler de control d’instal·lació..
WP Engine Free SSL

Rendiment a WP Engine

Hi ha una diferència notòria en la velocitat del meu lloc web mitjançant el WP Engine. L’entorn optimitzat junt amb la seva tecnologia EverCache han millorat els temps de càrrega de les meves pàgines. Vaig provar el meu lloc a webpagetest.org i, a continuació, es mostren els resultats.
Prova de rendiment de la pàgina web del motor WP Engine

Atenció al client del motor WP Engine

El suport de WP Engine també obté una nota elevada. Vaig haver de contactar amb l’assistència un parell de vegades quan transferiava el meu lloc a WP Engine i podia dir fàcilment que els seus enginyers d’assistència saben de què parlen i fan. A més de la seva experiència, també em va impressionar la seva rapidesa per resoldre qualsevol problema o qüestió que tingués.

Instal·lacions transferibles amb motor WP i transferència de facturació

A més dels que necessiten allotjament de WordPress completament gestionat, WP Engine també és una opció ideal per a desenvolupadors que necessiten treballar en llocs per als seus clients. Amb la funció Instal·lacions transferibles, podeu crear un nombre il·limitat de llocs de desenvolupament on podreu crear i provar un lloc web per al vostre client. Aleshores, quan estiguis llest, pots transferir aquest lloc al compte WP Engine del client. I amb la funció de transferència de facturació, els vostres clients seran facturats automàticament mitjançant WP Engine.

Per accedir a aquesta funció, feu clic a l’enllaç Afegeix instal·lar a l’esquerra del tauler de control WP Engine. A continuació, feu clic a l’opció Crea una instal·lació transferible i ara podreu treballar en un lloc de desenvolupament.
Instal·lacions transferibles per a motors WP

Realment crec que els desenvolupadors apreciaran la funció d’instal·lació transferible.

Més comentaris sobre motors de WP

WP Engine vs DreamHost
WP Engine vs InMotion
WP Engine vs Media Temple
WP Engine vs SiteGround

Vídeo: entrevista amb David Vogelpohl de WP Engine

Aquí teniu una entrevista que vaig fer recentment amb David Vogelpohl, VP d’estratègia web de WP Engine. David parla d’eines d’automatització de WP Engine, Gutenberg i WordPress.

Recomanacions

Si bé el camp d’allotjament de WordPress gestionat continua creixent amb altres empreses que ofereixen ofertes de WordPress amb etiquetes específiques, WP Engine continua sent el líder en aquesta categoria. Basant-me en la meva experiència utilitzant els serveis d’allotjament gestionats, he de concordar amb molts membres de la comunitat de WordPress que WP Engine és la solució definitiva per a llocs web que requereixen un rendiment i suport de WordPress completament gestionats.

El focus de WP Engine es centra ara en la seva nova plataforma d’experiència digital. La nova plataforma de solucions se centra en quatre àrees: Agilitat creativa, Intel·ligència accionable, Rendiment empresarial i Integració dels ecosistemes. Pel que fa als seus plans d’allotjament web, la plataforma digital d’experiència té com a resultat més funcions, encara que a preus una mica més alts.

Aquí teniu un cop d’ull a la línia de plans d’allotjament actual de WP Engine:
wp-engine-digital-experience-hosting-plans

Malgrat l’augment de preus, WP Engine segueix sent el nostre líder global en allotjament de WordPress gestionat de manera premium. I, tot i així, encara podem oferir-vos un descompte excel·lent. Mirar abaix.

Pros i contres

 • Pros:
 • Verificat allotjament de WordPress gestionat completament
 • Enginyers tècnics de suport
 • Interfície de tauler de fàcil ús
 • S’inclouen passos tècnics d’àudio animats per obtenir més ajuda.
 • Els punts de còpia de seguretat permeten una còpia de seguretat fàcil i restauració del lloc.
 • Àrea de posada en escena és ideal per provar nous canvis al vostre lloc web.
 • La propietat EverCache Technology produeix un rendiment més ràpid del lloc.
 • Les instal·lacions transferibles i la transferència de facturació són excel·lents per als desenvolupadors.
 • Contres:
 • Car
 • Algunes restriccions als plugins.

Recomanacions del motor WP

Feu clic aquí per obtenir 3 mesos lliures d’allotjament amb un pla anual.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Adblock
detector