WP-moottorin katsaus

wp-moottori-arvostelut


Vuoden 2019 paras web-hostingParas hallittu WordPress-isäntä Jos etsit hallittua WordPress-isännöintia, yksi nimi, jonka todennäköisesti kuulet, on WP Engine. Monet vakava WordPress -sivuston omistajat luottavat WP Engineen isännöimään henkilökohtaisia, liike- ja yrityslaajuisia verkkosivujaan. Onko kannattaa käyttää enemmän rahaa hallittuun isännöintiin? Jos olet etsinyt rehellistä WP Engine arvostelut, Tässä on katsaukseni WP Engine -yrityksestä ja omakohtaiset kokemukseni heidän hallitun isännöinnin käytöstä WordPress-sivustolla.

Mitä saat WP-moottorilla

Katsaukseni alussa minun on korostettava, että kun ostat isännöintiä WP Engineltä, saat puhtaan hallinnoidun WordPress-isännöintisuunnitelman. Toisin kuin tyypillisissä verkkotunnussuunnitelmissa, jotka sisältävät verkkotunnuksen, sähköpostitilit jne., WP Engine keskittyy tarjoamaan yksinomaan WordPress-hosting-palveluita – mikä tekee niistä ihanteellisia olemassa oleville WordPress-sivustoille, jotka tarvitsevat täysin hallittua hosting-ratkaisua asiantuntijatuella, tai sivustojen omistajille jotka tarvitsevat yrityksen WordPress-isännöintisuunnitelman. Tämä ei tarkoita, että et voi aloittaa WP Moottorin käyttöä ensimmäisellä sivustollasi. Varmista kuitenkin, että verkkotunnuksesi ja sähköpostiosoitteesi ovat saatavana toisesta lähteestä.

Ilmoittautuminen WP-moottorilla

Kun kirjaudut WP Engineen, voit valita datakeskuksen sijaintisi (Iso-Britannia, Iso-Britannia, Japani).
WP-moottori Valitse datakeskus

Kun olen syöttänyt tietoni ja rekisteröitynyt, sain tervetuliaisähköpostini.
WP-moottorin tervetuliaisviesti

Ja vaikka WP Engine toteaa, että tilisi asennuksen valmistuminen voi viedä jopa 24 tuntia, sain tilin asennuksen viimeistelysähköpostini melkein heti!
WP: n moottorikohtien perustamista koskeva ilmoitus

Nykyisen sivustosi siirtäminen WP-moottorille

Voit siirtää nykyisen WordPress-sivustosi WP Engineen seuraamalla heidän migraatio-tarkistusluetteloa. Sinua pyydetään aloittamaan prosessin seuraaminen, kun napsautat Tilin asennus -sähköpostiviestin Aktivointi-painiketta.
WP: n moottorin siirtymisen tarkistuslista

Siirtymisen tarkistuslista

Tässä on yhteenveto siirtymisen tarkistusluettelon vaiheista:
1. Aseta SFTP-käyttösi.
2. Kirjoita nykyisen sivustosi verkkotunnus.
3. Tee varmuuskopio sivustostasi nykyisessä Web-isäntässä.
4. Varmista, että et käytä WP Engine -yrityksen kiellettyjä laajennuksia.
5. Varmista, että WordPress-ydin, laajennukset ja teemat ovat ajan tasalla.
6. Vie MySQL-tietokanta aikaisemmasta Web-palvelimesta.
7. Lataa wp-content-kansio.
8. Tuo tietokanta WP Engineen.
9. Tuo wp-sisältökansio WP Engineen käyttämällä SFTP-työasemaa, kuten FileZilla. (He suosittelevat zip-version käyttöä ja napsautat sitten painiketta ilmoittaaksesi tuesta prosessin loppuun saattamiseksi.)
10. Esikatsele verkkosivustoasi WP Enginessä varmistaaksesi, että kaikki on oikein.
11. Synkronoi sivustosi – tämä vaihe on suoritettava vain, jos tiettyä sisältöä ei siirretty.
12. Määritä DNS. Tämä on toinen vaihe, jonka suorittaminen voi viedä jonkin aikaa. Koska WP Engine ei käytä nimipalvelimia, prosessi voi olla erilainen kuin mitä olet aiemmin tehnyt. Suosittelen, että otat yhteyttä tukeen live-chatin kautta ja pyydä heitä seuraamaan tätä prosessia kanssasi.
13. Salli DNS: n eteneminen
14. Voit valinnaisesti määrittää URL- ja verkkotunnuksen uudelleenohjaukset.

Vaikka Migration Checklist -menetelmän käyttäminen sivuston siirtämiseen WP Engineen oli melko suoraviivaista, oli muutamia pieniä ongelmia. Ensinnäkin, se oli hiukan hämmentävä, koska siirtymistarkistuslistojen ensimmäisessä tehtävälohkossa luetellaan kolme vaihetta (ts. 1/3 suoritettua tehtävää jne.). Valintaruudun tehtäviä on kuitenkin vain kaksi.

Haluamme myös nähdä prosessin virtaviivaisempana. Kun olet esimerkiksi kopioinut zip-wp-content -kansiosi WP Engineen, sinun on napsautettava painiketta, jotta ilmoitat tukipalvelulle prosessin loppuun saattamisesta. Kun yritin tehdä tämän ensimmäisen kerran, mitään ei tapahtunut – etten tiedä mikä ongelma oli. Myöhemmin menin takaisin ja yritin ilmoittaa -painiketta uudelleen ja tällä kertaa se toimi. Olen iloinen voidessani todeta, että prosessin valmistuminen kesti alle viisi minuuttia. Tukisuunnittelija Jason vastasi nopeasti yksityiskohtaisella vastauksella (katso alla).
WP-moottorin siirron tuki

Yllä olevista asioista huolimatta WP: n moottorin siirtymisen tarkistuslista -menetelmä sivustosi siirtämiseen on edelleen tehokas tapa siirtää WordPress-verkkosivustoasi. Joidenkin muiden hallittujen WordPress-isännöintisuunnitelmien kanssa minulla on ollut paljon vaikeuksia saada sivustoni siirtymään uuteen isäntään. Itse asiassa yhden tietyn hallitun isännöintisuunnitelman avulla en koskaan pystynyt siirtämään sivustoani yli. Ei sellaisia ​​ongelmia WP Moottorilla.

WordPress-teemat ja laajennukset

Vaikka suurta osaa WordPress-laajennuksista ja -teemoista voidaan käyttää sivustosi kanssa WP Enginessä, huomaa, että jotkut niistä ovat nyt sallittuja, koska ne voivat olla ristiriidassa heidän omistamansa tekniikan kanssa. Esimerkiksi, koska WP Engine käyttää omaa EverCache-tekniikkaansa nopeuden lisäämiseen. Siksi välimuistin laajennukset ovat kiellettyjä konfliktien ja optimaalisen suorituskyvyn estämiseksi.

Onneksi tapauksessani ainoa kyseessä oleva laajennus oli kyse Hello Dolly -laajennuksesta, joka oli oletuksena asennettu vanhalle sivustolleni. En oikeastaan ​​tiennyt edes siitä, että tämä laajennus oli olemassa, koska sitä ei ollut aktivoitu. Siirrettyäni verkkosivustolleni WP Engine -yritykselle, minulle ilmoitettiin nopeasti sähköpostitse kielletystä laajennuksesta.

Periaatteessa sähköpostissa sanotaan, että sinulla on 7 päivää ennen kielletyn laajennuksen poistamista automaattisesti. Tänä aikana voit mennä eteenpäin, poistaa liitännäisen itse ja löytää vaihtoehdon. Koska en välittänyt Hello-laajennuksesta, menin vain eteenpäin ja poistin sen itse. Seuraavana päivänä sain sähköpostiviestin, jossa kiitettiin minua nopeasta toiminnasta.

Ilmaiset StudioPress-teemat

vapaa-StudioPress-teemoja
Nyt kun WP Engine on hankkinut StudioPressin, yksi suurimmista eduista saada yksi heidän hallinnoimistaan ​​WordPress-isännöintisuunnitelmista on ilmaisten StudioPress-teemojen sisällyttäminen Genesis-kehykseen. Napsauta tätä nähdäksesi luettelon mukana olevista teemoista. StudioPress-teemat ovat joitain tehokkaimmin koodattuja WordPress-teemoja. Ja parasta on, että voit silti käyttää teemoja, vaikka päätät myöhemmin siirtää verkkosivustosi toiseen isäntään.

WP-moottorin kojelaudan käyttöliittymä

Vaikka WP Engine käyttää enemmän tekstipohjaista ohjauspaneelin käyttöliittymää, se on erittäin intuitiivinen ja helppo käyttää. He ovat jopa sisällyttäneet joitain animoituja äänenkäyntejä tietyistä aiheista. Napsauttamalla ylävalikon Asennukset-välilehteä pääset käyttämään verkkosivustosi asennukseen liittyviä toimintoja.
WP-moottorin kojetaulun asennus

Vasemman sivupalkin valikon Uudelleenohjaussäännöt-vaihtoehto on erityisen kätevä, koska sen avulla voit määrittää toimialueen uudelleenohjaukset joutumatta tekemään muutoksia htaccess-tiedostoon. Voit myös käyttää phpMyAdminia ja WordPress Admin -aluetta vasemman reunan valikon linkkien kautta.

WP-moottorin varmuuskopiointi ja palautus

WP Enginen varmuuskopiointi- ja palautusominaisuudet saavat korkeat arvosanat. Sivustosi (tietokanta ja sisältökansio) varmuuskopioidaan automaattisesti päivittäin. Lisäksi Varmuuskopiointi-toiminnon avulla voit asettaa manuaalisesti uuden varmuuskopion – jota suositellaan ennen muutosten tekemistä sivustollesi. Sinulla on myös mahdollisuus ladata varmuuskopioidesi kopioidut tiedostot itsesi pitämiseksi.
WP-moottorin varmuuskopiointipisteiden näyttö

Varmuuskopioitujen tiedostojen palauttamiseksi sinun on avattava tukilippu, koska et voi suorittaa sivuston palauttamista WP Engine -hallintapaneelin käyttöliittymästä. Voit myös purkaa tietosi ja palauttaa ne itse SFTP: n avulla.

Sivustosi kehittäminen ja vaiheittaminen

Toinen suuri hyöty WP Moottorin hallitsemasta WordPress-isännöinnistä on kyky testata sivustosi muutokset pysähdysalueella ennen niiden siirtämistä todelliselle tuotantosivustollesi. Kopioidaksesi live-sivustosi latausalueellesi siirtymällä WordPress-järjestelmänvalvojan kojetaulun WP Engine -asetukset-alueelle. Napsauta Staging-välilehteä ja napsauta sitten Kopioi sivusto Live to Staging -painiketta.
WP-moottorin pysähdysalueiden luominen

Verkkosivustosi koosta riippuen saattaa kestää hetken, ennen kuin lavastusalue luodaan. Minun tapauksessani prosessi kesti vain muutaman minuutin. Kun lavastusalueesi on valmis, voit käyttää sitä napsauttamalla linkkiä. Kun olet valmis siirtämään muutokset tuotantoon, napsauta Kopioi sivusto vaiheesta live -painiketta.
WP-moottorin pysähdysalue valmis

Toistaiseksi WP: n moottoritilannealue on toiminut erittäin hyvin minulle. Se on ehdottomasti yksi suosikkini ominaisuuksista. Prosessi on erittäin nopea ja tehokas. Kaikki muutokset lavastusalueella on onnistuneesti siirretty tuotantoon ilman ongelmia.

WP-moottorin apuohjelmat

WP Moottorin kojetaulun Apuohjelmat-alueella saat pääsyn lisätoimintoihin, jotka sisältävät:

Salasanasuojaus – Voit rajoittaa verkkosivustosi katselua. Soveltuu estämään verkkosivustosi liikenne ja robotit, kun työskentelet sillä käynnistysvaiheen aikana.

Palauta tiedoston käyttöoikeudet – Voit antaa käyttöoikeuden lataamiin tiedostoihin palauttamalla tiedostojen käyttöoikeudet.

multisite – Voit muuntaa verkkosivustosi yhdestä sivustosta monisivustoympäristöön alisivustoilla.

Välimuistin asetukset – Voit ottaa objektien välimuistion käyttöön tai poistaa sen käytöstä sekä tyhjentää sivusi välimuistin täältä.
WP-moottorin apuohjelmat

WP-moottorin suojaus

WP Engine toteuttaa joitain tiukeita turvatoimenpiteitä asiakkaidensa verkkosivustojen ja laitteistoympäristön kanssa. Toinen hallittujen isännöintipalveluiden etu on, että he etsivät aktiivisesti ja jatkuvasti haavoittuvuuksia ja tekevät sopimuksia muiden turvallisuusyritysten kanssa lisäsuojausta varten – mikä antaa sinun keskittyä muihin asioihin, kuten luoda upeaa sisältöä sivustollesi!

Ilmaiset SSL-sertifikaatit

WP Engine -palvelusuunnitelmasi avulla saat ilmaisia ​​Let’s Encrypt SSL -sertifikaatteja, joita voit helposti pyytää Install-kojelaudasta.
WP-moottorin ilmainen SSL

Suorituskyky WP-moottorissa

Verkkosivustoni nopeudessa on todella huomattava ero WP-moottorin avulla. Optimoitu ympäristö ja heidän EverCache-tekniikka ovat parantaneet sivujen latausaikoja. Testasin sivustoni verkkosivustolla.org ja alla ovat tulokset.
WP-moottorin verkkosivun suorituskykytesti

WP-moottorin asiakastuki

WP Engine Support saa myös minulta korkeat pisteet. Minun piti ottaa yhteyttä tukeen muutaman kerran siirtäessäni sivustoani WP Engineen ja voin helposti kertoa, että heidän tukiinsinöörit tietävät mitä he puhuvat ja tekevät. Heidän asiantuntemuksensa lisäksi minua vaikuttivat myös heidän nopeudesta ratkaista minullani olevat kysymykset tai kysymykset.

WP-moottorin siirrettävät asennukset ja laskutuksen siirto

Niiden lisäksi, jotka tarvitsevat täysin hallittuja WordPress-isännöintejä, WP Engine on myös loistava valinta kehittäjille, joiden on työskenneltävä asiakkaidensa sivustoilla. Siirrettävät asennukset -ominaisuuden avulla voit luoda rajoittamattoman määrän kehityssivustoja, joihin voit rakentaa ja testata verkkosivuston asiakkaallesi. Kun olet valmis, voit siirtää tämän sivuston asiakkaasi WP Engine -tilille. Ja Laskutussiirto-ominaisuuden avulla asiakkaasi laskutetaan automaattisesti WP Engine -palvelun kautta.

Voit käyttää tätä ominaisuutta napsauttamalla Lisää asennus -linkkiä WP Enginen kojelaudan vasemmalla puolella. Napsautat sitten Luo siirrettävä asennus -vaihtoehtoa ja voit nyt työskennellä kehityssivustolla.
WP-moottorin siirrettävät asennukset

Uskon todella, että kehittäjät arvostavat siirrettävää asennusominaisuutta.

Lisää WP Engine -arvosteluja

WP-moottori vs. DreamHost
WP-moottori vs. InMotion
WP-moottori vs. mediatemppeli
WP-moottori vs. SiteGround

Video: Haastattelu WP Moottorin David Vogelpohlin kanssa

Tässä haastattelu, jonka tein äskettäin David Vogelpohlin kanssa, WP Enginen verkkostrategian johtaja. David puhuu WP Engine, Gutenberg ja WordPress automaatiotyökaluista.

suositukset

Vaikka hallittu WordPress-hosting-kenttä jatkaa kasvuaan muiden yritysten kanssa, jotka tulevat tarjoamaan erityismerkittyjä WordPress-tarjouksia, WP Engine on edelleen johtaja tässä kategoriassa. Kokemukseni perusteella heidän hallinnoimistaan ​​isännöintipalveluista olen joutunut yhtäpitämään useiden WordPress-yhteisön kanssa siitä, että WP Engine on paras ratkaisu verkkosivustoille, jotka vaativat täysin hallittuja WordPress-suorituskykyä ja tukea.

WP Enginen painopiste on nyt heidän uudessa Digital Experience Platformissa. Uusi ratkaisualusta keskittyy neljään osa-alueeseen: luova agility, toimiva älykkyys, yrityksen suorituskyky ja ekosysteemien integrointi. Verkkosivustosuunnitelmiensa suhteen Digital Experience Platform johtaa siihen, että mukana on enemmän ominaisuuksia – tosin hieman korkeammilla hinnoilla.

Tässä on katsaus nykyiseen WP Enginen isännöintisuunnitelman kokoonpanoon:
wp-moottori-digitaali-kokemus-hosting-suunnitelmat

Hinnoittelun noususta huolimatta WP Engine on mielestämme edelleen premium-hallittujen WordPress-hosting-palveluiden johtava johtaja. Ja voimme silti tarjota sinulle suuren alennuksen! Katso alempaa.

Hyvät ja huonot puolet

 • Plussat:
 • Todella täysin hallinnoitu WordPress-hosting
 • Asiantuntijatukiinsinöörit
 • Helppo käyttää kojelaudan käyttöliittymää
 • Animoidut äänenkäsittelyt ovat mukana lisäapua varten.
 • Varmuuskopiointipisteet mahdollistavat sivuston helpon varmuuskopioinnin ja palauttamisen.
 • Lavastusalue on hyvä testaamaan uusia muutoksia verkkosivustoosi.
 • Omistettu EverCache-tekniikka johtaa nopeampaan sivuston suorituskykyyn.
 • Siirrettävät asennukset ja laskutuksen siirto ovat erinomaisia ​​kehittäjille.
 • Haittoja:
 • Kallis
 • Jotkin lisäosien rajoitukset.

WP-moottorin suositukset

Napsauttamalla tätä saat 3 ilmaista kuukauden hosting-määrää vuodessa.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map