10 suosikkiesitystä WP: n moottoriratkaisukeskuksesta

wp-moottori-ratkaisu-keskus-herkkuja


Koska lomakausi on lahjojen antamisen aika, tässä on luettelo kymmenestä suosikki WordPress-työkalustani, jotka voit saada ilmaiseksi WP Engine Solution Centerissä. Jos et ole perehtynyt ratkaisukeskukseen, voit lukea lisää siitä artikkelissa, jonka kirjoitin jonkin aikaa sitten. Periaatteessa WP Engine on rakentanut käyttöliittymän, josta löydät kaikenlaisia ​​sovelluksia, laajennuksia ja palveluita, joita voit käyttää parantamaan, optimoimaan ja markkinoimaan WordPress-verkkosivustojasi..

Aivan kuten nopea muistutus, WP Engine Solution Center on kaikkien käytettävissä. Jos olet WP Engine -asiakas, saat kuitenkin entistä enemmän hyötyä Solution Center -sisällöstä. Jotkut tavarat ovat ilmaisia, kun taas toiset vaativat sinua maksamaan. Koska puhumme lahjoista ja herkuista tässä artikkelissa, keskitymme ominaisuuksiin ja sovelluksiin, joita voidaan käyttää vapaasti.

1. WP-moottorin PHP-yhteensopivuustarkistus
PHP 7 tarjoaa ehdottomasti paremman nopeuden ja suorituskyvyn WordPress-sivustoille. On kuitenkin tärkeää varmistaa, että verkkosivustosi on valmis päivitettäväksi versioon 7. Niille teistä, jotka vielä käyttävät PHP: n aikaisempaa versiota, käytä tätä kätevää työkalua testataksesi WordPress-sivustosi PHP 7 -yhteensopivuuden kanssa..

2. Cloudflare CDN
Sisällönjakeluverkko voi huomattavasti lyhentää sivujen latausaikoja verkkosivustosi kävijöille. Jos sinulla on globaalia yleisöä, joka on hajallaan ympäri maailmaa, on vielä hyödyllisempää käyttää CDN-levyä, jotta staattiseen verkkosivustosi sisältöön pääsee eri palvelimilta. Monet verkkoisäntäpalvelut tarjoavat isäntänä ilmaisen Cloudflare-palvelun. WP Enginessä se sisältyy heidän ammattitasonsa ja sitä korkeampien suunnitelmien piiriin.

3. Kuvittele Image Optimizer
Yksi parhaimmista tavoista nopeuttaa WordPress-sivustosi on optimoida valokuvasi. Kun puhuin Google Webmaster Trends -analyytikon Gary Illyesin kanssa, hän mainitsi nimenomaan kuvan optimoinnin yhtenä parhaista tavoista parantaa sivustosi nopeutta. Imagify WordPress -laajennuksen avulla voit optimoida kuvat yhdellä napsautuksella. Kuten monien lisäosien kohdalla, on olemassa sekä ilmainen että maksullinen versio. Ilmainen versio on hyvä 25 Mt: lle.

4. Shareaholic
Shareaholic-työkalupakki on joukko sovelluksia, jotka on suunniteltu auttamaan sinua sitoutumaan ja lisäämään yleisöäsi. Shareaholic sisältää seuraavat:

  • Aiheeseen liittyviä kohokohtia
  • Sosiaalisen median jakamis- ja seuraamispainikkeet
  • Sosiaalisen median analyysi
  • Jaettavat kuvat
  • Sisällön markkinointi
  • Ankkurimainokset

5. WP: n moottorikohdan siirtolaajennus
Verkkosivustosi siirtäminen voi usein olla suurta vaivaa. Jos olet päättänyt, että tarvitset hallittua WordPress-isännöintia ja sinusta tulee WP Engine -asiakas, voit siirtää sivustosi helposti WP Engine Site Migration -laajennuksella. Laajennus tekee kopion verkkosivustostasi, jotta voit testata ja varmistaa, että se toimii hyvin, ennen kuin vaihdat DNS: n ja asetat verkkosivustosi muiden saataville.

6. WPScan-turvaskanneri
WPScan on tietoturvaskanneri, joka pystyy havaitsemaan WordPress-sivustosi kanssa käyttämäsi teema- ja laajennusten haavoittuvuudet.

7. Anna lahjoituslaajennus
Verkkoluovutusten ja joukkorahoituksen suosio kasvaa edelleen. Jos aiot luoda WordPress-sivuston näihin tarkoituksiin, Anna lahjoituslaajennus voi tehdä elämästäsi paljon helpompaa. Anna-laajennus on saatavilla WordPress.org-arkistossa, ja sitä voidaan käyttää vapaasti. Antamalla voit luoda luovutuslomakkeita, joita voit käyttää itsenäisinä sivuina tai sivupalkina.

8. FooGallery
WordPress-sivustoille on paljon upeita kuvagallerioita, ja FooGallery on varmasti siihen ryhmään. Galleriat näyttävät hienoilta ja sinulla on paljon joustavuutta niiden rakentamisessa. Voit valita yhden tarjoamista gallerioista tai luoda oman. Saat myös vetämällä ja pudottamalla uudelleenjärjestelyjä, lightbox-tukea, videogallerioita ja paljon muuta.

9. Tapahtumakalenteri
Jos sinun on lisättävä tapahtumakalenteri WordPress-verkkosivustoosi, kokeile Tapahtumakalenteri-laajennusta. Luomasi kalenteri on täysin reagoiva ja sitä voidaan tarkastella kalenteririvillä, päivä päivältä tai luettelolla.

10. Kehittyneet mukautetut kentät
Joskus sinun on mukautettava WordPress-sivustoasi enemmän kuin teema sallii. Advanced Custom Fields -laajennuksen avulla voit helposti luoda yli 30 erityyppistä kenttää.

Napsauta tätä päästäksesi WP Engine Solution Centeriin

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me

About the author

Adblock
detector